Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Hvem er dere?

torstai 3. kesäkuuta 2010

Hvem er dere?


Hei anonyymit ja ihan kaikki! :D Koska teitä on kauheesti ja tiedän kuitenkin vain aika pienen osan, ajattelin ehdottaa pientä tutustumiskierrosta.

Ketä te ootte?
-This is not about me alone.

Tahdon tietää enemmän myös teistä. Sinusta, perheestäsi, iästäsi, harrastuksistasi, työstäsi... Tai mistä vaan haluatkin kertoa.


Avaan siis mahdollisuuden anonyyminäkin kommentoinnille ja pidän sitä auki jokusen päivän, ehkä alkuviikkoon asti, jotta mahdollisimman moni ehtisi osallistua.

Kaikkien osallistujien kesken arvon yhden todellisen aarteen; Anna Suin pienen, täysin käyttämättömän korttilompakon/avaimenperän. (Nyyh ja nyyh, en vaan saa käytettyä.)
Söpötys on peräisin tanskalaisesta nettikaupasta trendsales.dk.

Niin ja saa osallistua, vaikkei haluaisikaan mitään arpajaisvoittoa!!! ;D

Olkaa hyvät :)

Tunnisteet:

726 kommenttia:

«Vanhin ‹Vanhempi 401 – 600 / 726 Uudempi› Uusin»
4. kesäkuuta 2010 klo 21.14 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moi!

En tiedä jaksatko lukea näitä enää :D Mut olen 27-vuotias musiikinopettaja, ensi elokuusta asti naimisissa jos kaikki menee niinkuin suunniteltu on :) Sun elämä poikkeaa aika paljon omastani, mut ehkä sen takia onkin kiva lukea sun blogia ja katsella ihania maisema- ja asukuvia!
Toivottavasti mulla olis tulevaisuudessa yhtä ihanan tuntuinen elämä kuin sinulla (tiedän ettei sunkaan koko elämä blogista välity, mut positiivinen asenne kyllä välittyy!).

Aurinkoista kesää!
Hanna

 
4. kesäkuuta 2010 klo 21.14 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olen 37-vuotias helsinkiläisnainen. Elelen ja asustelen yksin. Harrastan kaikenlaisia kädentaitoja. Olen ottamassa askelia harrastuksesta ammatiksi.

Blogissasi on kiinnostavaa seurata miten hyvin hoidat itseäsi, vaikka olet perheellinen. Eihän sen pitäisikään olla peruste antaa itsensä repsahtaa! Toki koulutuksesikin jo antaa jonkinlaisen taidon pitää itsestään paremmin huolta, kuin ihan Maija Meikäläisen.

Blogissasi närkästystä aiheuttaa anonyymien negatiivinen tila. Siksi, että jotkut anonyymit kommentoivat ikävästi, ei tarkoita, että kaikki anonyymit tekevät näin. Itse en tiedä sinua koskaan vihastuttaneeni, tai saattaneeni surulliseksi. Siksi kun anonyymit niputetaan ns. yhdeksi yksiköksi, se tuntuu pahalta. Tälläkin puolella blogia on tunteet.

Itselläni ei ole julkista blogia, enkä pidä sellaisen perustamista niin tärkeänä, jotta pääsisin kommentoimaan tekstejäsi vastaisuudessa. On ihan hyvä joskus vain lukea kommentoimatta.

Norjankieliset tekstit hämmentävät hieman. Ethän aio muuttaa blogiasi norjankieliseksi? Itse en norjaa ainakaan ymmärrä.

En halua osallistua arvontaan.

Paula

 
4. kesäkuuta 2010 klo 21.15 , Blogger Rouva Suklaapulla kirjoitti...

Terveisiä Keski-Suomesta! Olen suunnilleen ikäisesi yhden lapsen äiti ja edelleen omaa alaansa etsivä opiskelija. Blogisi tuo piristystä välillä todella kiireiseen ja stressaavaan arkeen!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 21.15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heipsis,

olen 31-vuotias kolmen lapsen äiti Helsingistä ja olen lukenut blogiasi noin kuukauden. Kiitos, hieno blogi! Opiskelen yliopistolla kasvatustieteitä ja harrastan käsitöitä: ompelen, virkkaan, neulon, huovutan ym. ym. Minulla on aina joku projekti kesken.... mitäs muuta.... olen auttamaton visualisti ja esteetikko; tykkään kaikesta kauniista!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 21.16 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moi!

Asun Etelä-Suomessa ja olen töissä terveydenhoitoalalla. Työ on aika kiireistä ja henkisesti raskasta, joten sosiaalinen elämä joskus kärsii. Mutta olen ilolla seurannut piristävää blogiasi!!! Kiitos sinulle! Olen lueskellut tätä melkein päivittäin. Löysin ihanan blogisi vähän aikaa sitten. Itse tykkään sisustaa kotia & mökkiä. Ja liikunta on lähellä sydäntä. Kiva tunne kun pääsee lenkille! Haaveissa joskus oma talo, tosin pihatyöt ei niin mieluista hommaa, mutta ehkä sitä taas omaa pihaa innolla laittaa.

Aurinkoisia hetkiä sinne Norjaan!

Hannele

 
4. kesäkuuta 2010 klo 21.16 , Blogger Anna kirjoitti...

Moi!
Olen 33-vuotias sairaanhoitaja ja ikuinen haaveilija ja opiskelija Etelä-Savosta. Koira, mies ja rivitalon pätkä on, ei lapsia. Pari kertaa olen kommentoinut, esim. pigmenttimuutoksista kasvoissa, eli ei niin hienotunteisesti siis, vaikka yritän ;)
Ystäväni lukee tätä blogia ja noin vuosi sitten suositteli, koska uskoi, että pitäisin tästä. Ja oikeassa oli. Kiitos!
Harrastuksena juoksu, jazz-tanssi ja kotona olo. Bongailen uusia hyviä löytöjä niin pukeutumisen, sisustuksen kuin muidenkin kivojen, kauniiden, ja rentouttavien juttujen suhteen.
Anna

 
4. kesäkuuta 2010 klo 21.17 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippa,

olen 39 v, työssä käyvä äiti/leski/uusperheen kanssa tasapainoitteleva nainen. Minulla on kaksi koiraa, kolmas tulee juhannuksen jälkeen ja yksi kotona olevista saa pentuja heinäkuun loppupuolella. Tähän päälle on kaksi omaa lasta (teinimeininkiä) sekä 3 vilkasta poikaa uusperheen osalta. Arki on vilkasta ja värikästä, joskus surullista leskeyden takia. Meitä on todella moneksi kun lukee tämän kirjoituksen kommentteja. Se lienee ihana rikkaus.

Blogisi on päivän pieni hetki "paeta" kaikkea ympärillä olevaa elämää. Kiitos siitä sinulle.

Arpajaisvoittoa en tarvitse, joten jos kohdalle osuu luovutan seuraavalle numerolle :D

Terkuin Minna

 
4. kesäkuuta 2010 klo 21.17 , Blogger H / Lumimäellä kirjoitti...

Heippa Johanna!

Blogisi on älyttömän ihana!!! Olen seuraillut tätä jo suhteellisen pitkään, mutten koskaan vain saa kommentoitua mitään - aina sinulla on muilta kuitenkin kommentteja riittänyt ;)

Olen Suomen länsirajalta kotoisin, kahden lapsen (tytön ja pojan) 26-vuotias kotiäiti (medianomiksi valmistunut). Rakastan sisustamista ja harrastan Tilda-hahmojen ompelua ja nukkekodin rakentamista. Haaveissa olisi saada perustettua myös sisustusblogi nukkekoti/ompelublogin rinnalle :)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 21.23 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moi!
Oon 22-vuotias tyttönen pohjanmaalta. Opiskelen nykyisin Turussa sairaanhoitajaksi ja kesä menee kaupan kassalla. Haaveilen omasta kodista poikakaverini kanssa ja siitä, että opinnot olisivat jo vihdoin ohi! Ja matkustaa haluaisin Australiaan - se olisi unelmien täyttymys!

oikein ihanaa kesää sinulle! :)

-Raizku-

 
4. kesäkuuta 2010 klo 21.25 , Anonymous ShoeGal kirjoitti...

Täällä parikymppinen ammattikorkeakouluopiskelija etelä-Suomesta. Rakastan valokuvausta, sisustusta, muotoilua ja arkkitehtuuria. Matkailu on myös ollut aina osa elämääni, on sitä tullut ulkomailla asuttuakin.

Blogiasi on tullut ihan anonyymina luettua noin vuoden päivät ja koukussa ollaan! Kirjoitat niin positiivisesti ja blogistasi välittyy ihana aurinkoinen fiilis :)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 21.26 , Anonymous Emmi kirjoitti...

Moikka! Olen 20-vuotias kätilöopiskelija pääkaupunkiseudulta täältä Suomesta :) Tutustuin blogiisin ystävän kautta ja ensimmäisiä lukemisiani oli sun "100 asiaa minusta".
Kolahti heti! Todella paljon yhtäläisyyksiä ja sen jälkeen olen seuraillut blogiasi säännöllisesti. Ihana elämänasenne, joka loistaa jutuissasi ja hyväntuulisia kuvia. :)) !!! Mielenkiintoni pysyy jatkossakin..

 
4. kesäkuuta 2010 klo 21.26 , Blogger Unknown kirjoitti...

Moi! Olen 24 vuotias lapin tyttö. Muutin miehen perässä Lillehammeriin helmikuussa. Tykkään kovasti asua täällä. Norjan kieltä en vielä hyvin hallitse, kursille elokuussa. Ammatiltaltani olen merkonomi ja lähihoitaja. Tällä hetkellä työskentelen mäkkärillä. Harrastuksia ei täällä kauheasti ole, elixialla yritän säännöllisesti käydä jumpissa. Olen lukenut blogiasia about puoli vuotta. Kaveri vinkkasi blogistasi kun kuuli muuttoaikeistani. Tykkää todella paljon blogistasi! Aurinkoista viikonloppua!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 21.29 , Blogger KIAL kirjoitti...

Hei :)

Olen 24-vuotias, systemaattisen teologian gradua vääntävä nainen. Asun tällä hetkellä Turussa avomieheni kanssa. En ole vakituisesti töissä (opettajan tuurauksia silloin tällöin), mutta kirkon pappiskoulutukseen on tarkoitus (toivottavasti) osallistua valmistumisen jälkeen.

Arvostan blogissasi "ajattomuutta" ja rauhallisuutta. Sitä, että osaat nauttia arjen pienistä iloista. Mun mielestä olet valloittavan "erilainen" äiti ja nainen tässä pohjoismaisessa kontekstissa, jossa onnellisuutta tuntuu mittaavan lähinnä raha, materia ja uramenestyksen kautta saatu titteli. Vähemmän, hitaammin: se on enemmän. En seuraa oikeastaan muita blogeja kuin tätä, sillä en ole vielä löytänyt toista samanhenkistä.

Hyvää kesänjatkoa kauniista Ruissalosta!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 21.30 , Anonymous Julia kirjoitti...

Olen 17-vuotias tyttö Pohjois-Suomesta. Olen juuri lukion ensimmäisen luokan päättämässä ja loppukesästä suuntana olisi Usa vaihto-oppilas vuoden vuoksi. :)
Blogisi on todella ihana vaikka harvoin kommentoinkin.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 21.31 , Anonymous Minjaana kirjoitti...

Heips!
Olen 34-vuotias kahden lapsen (-97 ja -01)äiti pohjois-pohjanmaan yläosista, kotoisin Itä-Lapista. Olen työssä hoitoalalla ja harrastelen bloggausta sekä käsitöitä ja puutarhaa. Perheeseeni kuuluu myös aviomies, jonka kanssa yhteistä taivalta on kuljettu jo lähemmäs 21 vuotta. Olen seuraillut hiljaisuudessa blogiasi n. puolisen vuotta. Alunperin minua blogissasi kiinnosti asuinmaasi Norja, koska itse olemme asuneet kaksi vuotta pohjois-Norjassa.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 21.35 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippa!

olen 24-vuotias kahden lapsen äiti.kaveri vinkkasi blogistasi ja noin puoli vuotta olen koukussa ollut :)oma odotusaika meni mukavasti kirjoituksiasi selaillen kun melko samoilla viikoilla oltiin :) matkailualan yrittäjäksi olen ruvennut mieheni kanssa mutta tällähetkellä koitan pitää arkea pystyssä kotosalla. Mukavaa kesänjatkoa sinne koko perheelle! :)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 21.36 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moi!
Olen ollut lukijasi jo jonkin aikaa ja muutaman kommentinkin tainnut jättää. Olen 35 vuotias naimisissa oleva yrittäjä. Lapset ovat edellisestä aviolittosta; nuorempi pian 15 ja vanhempi juuri 16v täyttänyt.
Päiväni kuluu pitkälti töiden merkeissä, mutta suuri henkireikäni on blogien seuraaminen, koiran lenkitys, raviurheilu ja sisustaminen.
Odd Molly on ehkä se, joka sai minut tänne blogiisi aluksi, mutta tykkään myös tyylistäsi kirjoittaa. Mukavaa kesää!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 21.40 , Blogger Marja kirjoitti...

Heippa!

Olen 30-vuotias Espoolainen. Aviomies, kaksi lasta (6 ja 2), omakotitalo, ei koiraa. Harrastuksina jumpat, sali, lenkit ja korujen teko. Onnellinen:)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 21.42 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Pidän teksteistäsi, sillä ne ovat niin positiivisia ja elämäniloisia. Joka kerta tulee hyvälle mielelle :) Olen lukenut juttujasi jo ihan ensimmäisestä blogista asti. Olen 26v., kotkalainen, naimisissa oleva sosiaalialan työntekijä. - Karoliina

 
4. kesäkuuta 2010 klo 21.44 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei, yksi anonyymi lisää Espoosta. Kohta kolmekymppinen työssäkäyvä vaimo, joka löysi blogisi reilu parisen kuukautta sitten. Hain ideoita ja suuntaa oman yhteisen kodin tyylimuutokselle, joten sitä kautta ajauduin sivuillesi. Lisäksi on kiva lukea lapsiperheen elämästä, sillä perheen perustaminen on suunnitelmissa.

Pidän tyylistäsi niin kuvien kuin kirjoittelun suhteenkin. Kävimme miehen kanssa Norjassa viime vuonna autoreissulla ja vaikka satoi, maa näytti todella kauniilta.

Hyvää kesää kaikille! t. MVe

 
4. kesäkuuta 2010 klo 21.46 , Anonymous Maria kirjoitti...

Moikka! Mä oon vielä hetken alle kolmikymppinen sinkkutyttö Helsingistä. Kaverin vihjeestä aloin seurata blogiasi pari vuotta sitten ja tykkään kovasti! Yritän itsekin suhtautua elämään myönteisesti & tykkään paljon kaikenlaisesta urheilusta. Ja toki vaatteistakin :)Toivoisin itsekin saavani noin ihana perheen tulevaisuudessa!

Ihana blogi, kiitokset siitä!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 21.46 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heipsan!
Täällä 39-vuotias helsinkiläisnainen ja kahden lapsosen 6 v. ja 12 v. äiti. Perheeseen kuuluu myös yrittäjänä työskentelvä iskä ja pieni terrierikoira. Itse olen esimiehenä keskisuuressa suomalaisyrityksessä. Blogien lukeminen on minun oma hetkeni iltaisin ja sinun blogiasi olen lukenut jo pitkään. Pidän tyylistäsi sekä rennosta ja hyväntuulisesta tavastasi kirjoittaa. Kaikkea hyvää Sinulle ja perheellesi.

Ihanaa ja lämmintä kesää!
t: naela

 
4. kesäkuuta 2010 klo 21.47 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kolmen lapsen 28-vuotias kotiäiti pirkanmaalta ihastui ihanan monipuoliseen, positiiviseen ja idearikkaaseen blogiin siskonsa innostamana. Rintamamiestaloa hartiapankilla ja luovuudella remontoidaan pikkuhiljaa kaikkien realiteettien rajoissa. Mieheni tekee myös paljon työreissuja. Olen kiinnostunut sisustamisesta, käsitöistä, valokuvaamisesta ja juoksemisesta. On ihanaa kun illalla istuu koneen ääreen ja saa lukea kuulumisiasi piristykseksi. Olet ihailtavan aktiivinen!!!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 21.47 , Blogger Lensku kirjoitti...

Hei, olen lukenut sun blogia tosi pitkään jo, tai itseasiassa kun löysin sun blogin olit kirjoittanut sitä jo jonkin aikaa ja muistan et käytin varmaan tunnin siihen et luin niitä vanhoja postauksia läpi kun sulla oli musta vaan niin mahtava ja muista erottuva blogi ja meinas melkein itku päästä kun siirryit sit salasanan taakse.

Olen kohta 23-vuotias yhden 2-vuotiaan tytön äiti ja lokakuinen pikkubaby 2010 masussa tulossa. Keski-Suomessa asutaan, ylioppilas koulutustausta, vielä omaa ammattiani mietiskelen mutta sosiaali- ja terveysalalla se mitä luultavimmin tulee olemaan. Lemppareitani blogeissa on sellaiset missä kuvataan sitä ihan "everyday life" ja sulta se vaan onnistuu joka kerta niin ettei yksikään teksti oo tylsä. Ja inspiraatiota tietty haen myös vaikka oon aivan toivoton KÄSI käsitöissä jne mut ei anneta sen häiritä:).

Kiitos että jaksat kirjoittaa tätä ihan best of the best blogia jonka muuten luen AINA ensin vaikka olis uudempiakin päivittyneitä suosikkilistallani.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 21.48 , Blogger Outi kirjoitti...

Heippa!
Olen 39 vuotias 11-vuotiaan erityislapsen (ADHD, Tourette,vaikeat ja laajat luki- ja oppimisvaikeudet) kotiäiti. Yhden miehen vaimo.
Tällä hetkellä koko perhe harrastaa vanhan omakotitalon remontointia...vaapaa-aika on siirretty vuodella eteen päin!

Sinulla on ihanan iloinen, reipas ja elämän makuinen blogi - tykkään kovasti, jatka samaan tahtiin :)

Aurinkoista kesää Norjaan!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 21.49 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippa Johanna!

Olen seurannut blogiasi pitkään, muistaakseni ainakin kahdessa edellisessäkin osoitteessa, mutten ole koskaan aiemmin uskaltautunut kommentoimaan.

Olen 24-vuotias sosionomi ja työskentelen erityisnuorten parissa. Perheeseeni kuuluu avomies ja kissaherra. Rakastan mökkeilyä ja luonnonrauhaa, ja haaveilen muutosta maalle.

Blogissasi on jotain ihmeellisen kiehtovaa, tulen aina tätä lukiessani hyvälle tuulelle! Kiitos siitä:) Aurinkoista kesää ja kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 21.51 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Elämäni eka kerta, kun kommentoin missään blogissa... Blogifani olen ollut reilun vuoden - haaveissa oman pystyttäminen.

Olen 37v mieheni vaimo ja äiti -04 ja -01 lapsille sekä karvalapsille. Asumme niin maalla, ikivanhassa omakotitalossa, joka välillä tuntuu olevan aivan liiankin shabby chic. Työskentelen kotona.

Tykkään Kalastajan vaimo -blogista, koska siinä on kivat kuvat ja kirjoitat hauskasti.

Ihanaa kesän jatkoa, kiitos blogistasi ja mä olen mielelläni mukana arvonnassa - oon just keksinyt, että tykkään tommosista ruusukuoseista :)

-Katja

 
4. kesäkuuta 2010 klo 21.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei, taas yksi "kaikkein vanhin" lukijasi ilmoittautuu. Teen työkseni grafiikkaa internettiin, harrastuksiini taas kuuluu kaikenlainen manuaalinen taiteilu. Perheessä on myös yksi kokenut bloggaaja nuoremmassa polvessa. Blogisi on kirjanmerkeissäni kansiossa "Hyvä mieli" :)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 21.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei Johanna,

Olen 26-vuotias suomalainen, vielä toistaiseksi opiskeleva tyttö. Olen lukenut blogiasi enemmän tai vähemmän aktiivisesti noin vuoden. Olen uskomattoman laiska kommentoimaan, pahoittelut siitä..

Asustelen Oslossa norjalaisen avokkini kanssa, ja blogistasi on kivaa lueskella toisen ulkosuomalaisnorjalaisen kokemuksia, ja kaikkea muutakin :) Meidän tyylit ei välttämättä aina osu täysin yksiin, mutta blogi on siitä huolimatta inspiroiva, ja olen sen vuoksi harkinnut vakavasti kutomisen kokeilemistä ekaa kertaa yli kymmeneen vuoteen..

Ihanaa kesää teille sinne etelään, toivottavasti kirjoittelet meidän kaikkien iloksi vielä pitkään!

t. Kaisa

 
4. kesäkuuta 2010 klo 21.57 , Blogger Titti kirjoitti...

Huh, -piti pariin kertaan tarkistaa että oliko kommentteja tähän postaukseesi jo yli 400...
Näköjään oli!!
Olen lukenut blogiasi "salaa" jo jonkun aikaa, enkä koskaan kehdannut kommentoida!!
Ihailen positiivista elämänasennettasi, ja perhekeskeisyytesi on varmaan se joka minua viehätti.
Olen keski-ikäinen äiti jolla on ollut surua elämässään. Vieraillessani blogeissa, haen itselleni "voimia" ja uskoa elämään... Blogissasi näkyvät Norjan maisemat ovat myös "laastaria" mielelleni!
Kaunista ja aurinkoista kesää toivotan koko perheellenne!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 21.57 , Blogger Finventures kirjoitti...

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 22.00 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olen 22-vuotias toimittajaopiskelija pk-seudulta. Tykkään blogistasi, koska sinua ja asujasi on kiva katsella, olet klassisen kaunis ja erotut blogimassasta. Tyylisi on hieman klassisempi ja hempeämpi kuin itselläni, mutta toiveissa on, että minustakin kasvaisi noin tasapainoinen ja häikäisevä aikuinen :D

P

 
4. kesäkuuta 2010 klo 22.01 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olen 20- vuotias historianopiskelija joka on asunut 18 vuotta elämästään norjan rajan pinnassa, ja kiinnostui siksi alunperin blogistasi:) Tämä on jo kolmas versio blogistasi jota luen, ja tykkään kovasti, vaikka elämäntilanteemme eivät olekaan kovin samanlaiset. Jatka samaaan malliin:)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 22.01 , Blogger Finventures kirjoitti...

Eksyin blogiisi hakukoneen kautta kun vertailin blogin ulkoasuja ja tykästyin heti blogiisi - sattumalta viime viikolla. Eli olen ihan tuore lukija.

Olen 25 vuotias matkailua rakastava pohdiskelija. Rakastan syvällisiä keskusteluja, ajatuksia herättäväviä lyrrikoita, kirjoja ja elokuvia. Matkaillessa nautin fiiliksestä, maistelen kaikkea mikä houkuttaa ja yritän muistaa olla rento enkä "pakko nähdä tää ja toi ja sit vielä sinne niin" mentaliteetilla painaa koko reissua. Usein se sattumalta löydetty ravintola, jossa oli se hassu tarjoilija ja sitten tuli vielä väärä ruoka on se paras muisto koko reissusta ;)

Kaukorakkaudessa elelen. Lähdin Islantiin (ja toivoin löytäväni viikingin) mutta mukaan tarttuikin eteläisin eurooppalainen, eli sisilialainen. Nyt sitten ihmettelen maidemme kultturieroja ja reissaan edes takas. Aina kaipuu jonnekin.

Blogisi kolahti kovaa, vaikken kyllä tiedäkään mikä on odd molly ;) ja tykkään kuvista, kaikista kuvista! mekon sitomiskuvat olivat ihan huiput, samoin maisemakuvat teidän kotikaupungista. Mukava lueskella teidän kuulumisia. En tiedä mitä vanhan blogin puolella olet kirjoitellut, mutta aiheena kulttuurierot kiinnostavat. Ihan sellaiset pienetkin, esim miten supermarketin kassalla käyttäydytään jne.. ne on mun mielestä mielenkiintoisimpia kulttuurieroja ;)

p.s. se arpajaisvoitto varmaankin ilahduttaa monia muita enemmän kuin minua, joten en osallistu arvontaan :)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 22.01 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olen 24 v. kirjallisuuden opiskelija tyttönen. Olen lukenut blogiasi vasta vähän aikaa, mutta pidän siitä suunnattomasti.

Tärkeintä elämässäni ovat corgikoirantyttöni, kirjat, poikaystäväni ja ystävät. Näin se vaan menee.

Pidän sateesta ja hevosista ja niiden hajusta ja pullasta ja mustikoista ja pakastearkusta ja ruusunmarjasoseesta ja suolasta ja matalasta verenpaineesta ja mustatukkaisista pojista ja pusuista ja banaanikoteloista ja todella kuumasta mustasta kahvista ja kirjastoista ja ...

 
4. kesäkuuta 2010 klo 22.05 , Blogger MJ kirjoitti...

Täältä löytyy 27-vuotias assistentti ja elämänihmettelijä Tukholmasta. Minua ei mies vienyt Suomesta pois vaan työ. Mies ja yhteinen koti ovat kuitenkin Suomessa, toisina päivinä kaukosuhde on helvettiä ja eräinä ihanaa hallittua vapaudentunnetta. Liikunta pitää minut järjissäni. Juoksu ja raskaat aerobicit/stepit ovat poissa laskuista kirotun selkävamman vuoksi mutta yritän löytää omat rajani useamman kerran viikossa kuntopiirin muodossa. Rakastan seikkailuja ja reissaamista ja jatkuvasti pitää olla joku retki tiedossa :)

Olen lukenut jo useampaa blogiasi, tykkään kuvistasi ja kirjoituksistasi. Vaikutat ihastuttavalta ihmiseltä sekä sisäisesti että ulkoisesti. Blogiasi on ilo lukea!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 22.11 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moi. Olen 26-vuotias kotiäiti keski-suomen pieneltä kylältä. Perheeseeni kuuluu avomies ja pieni poika. Olen seurannut blogiasi noin viikon verran ja olen tykästynyt sen verta paljon, että käyn varmasti jatkossakin täällä.
Harrastan kaikenlaista urheilua ja sisustamista ja kaikkia kauniita vaatteita rakastan :)
Asumme isossa omakotitalossa järvenrannalla. Piha on myös tosi suuri ja sieltä löytyy myös pari ulkorakennusta, pihasauna, venemökki ja navetta, jossa asuu yli 200 mullia.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 22.11 , Blogger Riitta kirjoitti...

Täällä Riitta Amsterdamista! Ikää on 32 v. ja olen asunut Hollannissa melkein 14 vuotta - tulin tänne alunperin opiskelemaan ja jäin sille tielle. Kirjoitan myös omaa blogia :-)

Tykkään lukea sinun iloista blogia ja katsella kivoja kuvia. Mukavaa viikonloppua!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 22.14 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moi!
Olen 25-vuotias kirjastonhoitaja ja asustelen mieheni kanssa Kouvolassa. Tällä hetkellä odotan palavasti kesälomaa, sekä lokakuun alkua, jolloin minusta tulee rouva. :) Olen jo hyvän tovin seurannut blogiasi. Blogiasi on ihana lukea ja katsella, sillä se on niin ihanan raikas ja rehellinen ja täynnä kaikkea kaunista! Hyvää kesää sinulle ja perheellesi! :)
-Huli-

 
4. kesäkuuta 2010 klo 22.15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moi! Täällä Anski, ikää 30 ja risat, lapsia kolme (01, 03, 07)ja miehiä yksi. Työssä käyvä äiti ja alituinen kiire :)

Kiitos ihanasta blogista ja ihanaa kesää!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 22.18 , Blogger An kirjoitti...

Hui mikä määrä täällä on, sulla kuluu hetki jos toinenkin näitä lukiessa :)

Täällä kirjoittelee An, pian 29-vuotias opiskelija Hgistä. Asun miehen ja 2 koiran kanssa omassa ihanassa asunnossa missä on narisevat lautalattiat ja paksut kiviset ikkunalaudat joilla tykkään istua ja haaveilla.

Olen ollut blogisi lukija jo pitkään, varmaankin vuoden verran. Ihailen reipasta elämänasennettasi ja kauniita kuvia. Suorastaan janoan käsityövinkkejä ja riemastun myös kovin liikunta- ja kokkausvinkeistä.

Olen juuri aloittanut oman blogin, katsotaan mitä siitä tulee...

 
4. kesäkuuta 2010 klo 22.24 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moikka! Olen 21-vuotias kaupallisen alan opiskelija Helsingistä. Asustelen kaksin kissani kanssa ja tykkään katsella paljon telkkaa ja lukea blogeja. Lisäksi harrastan jonkin verran käsitöitä, joista suurin rakkauteni on kankaanpainanta.

Siinä oli se "arvontaosuus" ja sitten haluaisin vielä kertoa jotain, jota en tarkoita nuoleskeluksi :D

Voin rohkeasti tunnustaa, etten aluksi uskonut tykkääväni blogistasi. Tyylisi ei juuri vastaa omaani eikä minulla ole lapsiakaan, mutta hetki siihen sitten vain menikin, kun olin jo täysin koukussa :D Nykyisin tämä on lempiblogini.

ps. Miten ihmeessä jaksat lukea kaikki kommentit tästä postauksesta? :D

 
4. kesäkuuta 2010 klo 22.30 , Blogger Sonja kirjoitti...

Hei.
Olen Sonja, 21 vuotta, opiskelen kätilöksi ja asun avomieheni kanssa Vaasassa (kesät Kokkolassa, joka on kotikaupunkini) Harrastan lenkkeilyä, jumppia ja sisustusta.

Minulla on myös blogi jos haluat tietää enemmän :)

Kram!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 22.31 , Blogger Shienna kirjoitti...

Heippa,

En oo koskaan tainnut kommentoida tänne, oon aika huono kommentoimaan, mutta kerta se on ensimäinenkin.

Oon Susanna, 22vuotias ja helsingistä. Oon laulava hoitsu! No, töissä ei tule laulettua, mutta muuten kyllä ;) Stalkkaustaidot kunniaan, videoita löytyy youtubesta! Luen melko monia blogeja, mutta sun blogis kuuluu mun päivittäiseen kurkkausporukkaan :D

Luen tätä blogia sen takia, koska täällä ei melkein koskaan oo mitään negatiivista tai rumaa. Kaikki on aina hirveen kaunista ja kivaa ja tuntuu, että sulla on melko täydellinen elämä joka poikkeaa aivan TÄYSIN mun omastani :D

Koitan aina itse välillä päivitellä omaa blogiani, mutta se aina unohtuu koska tuntuu etten oo kovin hyvä kirjottamaan eikä tunnu löytyvän aikaa. Naureskelinkin yks päivä sille sun postaukselle mihin olit laittanu siitä bloggaajasta ja niistä ohjeista että "päivitä blogia usein, vähintään joka toinen päivä", hyvä että ite jaksan päivittää edes joka viikko :D

Olin nähtävästi aika huono kertomaan itestäni, mutta.. noh.. kommentoinhan kuitenkin :>

Oot ihana.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 22.34 , Blogger Johanna kirjoitti...

Täällä jo pitkään (alusta saakka?) blogejasi seurannut vajaan kuukauden päästä 27-vuotiaiden klubiin siirtyvä kaimasi. Asun toistaiseksi Lontoossa, mutta odotan ensi vuotta jolloin palaamme ensi vuonna aviomiesstatuksen saavan belgialaisen puoliskoni kanssa Suomeen. Nautin pitkistä keskusteluista ystävien kanssa hyvän ruuan ja juoman keskellä ja haaveilen omasta perheestä, kauniista pienestä puutalosta ja puutarhasta.

Aurinkoisia terveisiä saarivaltiosta!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 22.37 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heips,

Olen 28-v. 9 kk ikäisen tytön äiti. Löysin blogisi alkuvuodesta ja ihastuin heti. Ennen kaikkea ihana tyylisi päivänasukuvineen on koukuttanut minut, tykkään kovasti myös käsityöjutuistasi.

Ihanaa kesää!
-pearl

 
4. kesäkuuta 2010 klo 22.43 , Blogger Ella kirjoitti...

Voi ku olis ollu kiva lukee kaikkien jutut, muttei jaksanu!

Mä oon tänä vuonna 22 vuotias ja asun Kouvolassa poikakaverin ja koiran kanssa omassa rivitalokaksiossa. Oon kuitenkin alunperin kotoisin muualta. Opiskelen liiketaloutta ja teen samalla hullun lailla töitä, että saisin ylläpidettyä jonkin näköstä elämänlaatua (ja maksettua kaikki laskut) :) Harrastan jumppailua ja toivottavasti syksyllä saan omia tunteja vedettäväksi.

Tuntuu, että vois kertoa vaikka mitä, mutten ehkä viitti kuormittaa liialla informaatiolla... :)

Käyn sun blogissa joka päivä, kiva fiilis ja nättejä kuvia :)

Ella

 
4. kesäkuuta 2010 klo 22.44 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heips,
täällä ehkäpä vanhin lukijasi eteläisen Suomen alueelta. Olen seurannut blogiasi säännöllisesti varmaan liki vuoden, mutta kommentoinut en ole aiemmin. En enää muista, kuinka tänne löysin, mutta valoisaa elämänasennettasi ja kauniita kuvia ilolla seuraan. Olen kolmen lapsen sosiaalialaa opiskeleva yh-äiti.

Iloista kesää!

Aliisa

 
4. kesäkuuta 2010 klo 23.01 , Anonymous Piia kirjoitti...

Olen 18-vuotias huomisen ylioppilas ja tuleva fysiikanlukija Espoosta. Pidän blogeista, jossa yhdistellään kotia, perhettä, elämänarvoja, vaatteita, käsitöitä ja arkipäivän ihanuuksia.
Muutan toivottavasti syyskuussa poikaystäväni kanssa yhteen, mitä onkin odotettu jo jonkin aikaa ja sittenpähän vihdoin nähdään tullaanko me toimeen. :D Kesä kuluu Uimastadionilla hyvän kirjan merkeissä, kesätöitä en tänä vuonna saanut.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 23.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Olen 28-vuotias kotiäiti Somerolta! Perheeseen kuuluu tytön tyllerö 2v. ja aviomies. Töihin olen palaamassa syyskuussa.

Asumme vanhassa rintamamiestalossa, joka on ihan liian pieni. Haaveilen uudesta, mutta wanhasta talosta...

Ihanaa kesää sinulle ja perheellesi!

Maria

 
4. kesäkuuta 2010 klo 23.42 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Täällä anonyyminä seurailee tänä vuonna 29 vuotta täyttävä opiskelija ja yhden lapsen äiti. Poika on nyt 1 v 4 kk iältään ja omaa tahtoa on alkanut löytyä vähän liikaakin. Tänään r-testin muodossa ilmoitteli tulostaan pikkukakkonen, saas nähdä pysyykö matkassa.
Löysin blogin kaverin kautta ja tykkään tästä kun on paljon kauniita kuvia ja ihania ideoita(joita tosin en oo vielä ehtiny toteuttamaan, mutta korvan taakse olen kuitenki laittanu odottamaan). Harrastuksiin kuuluu pääasiassa kaikenlainen kuntoilu, lisäksi pienemmässä määrin käsityöt ja lukeminen. Leffojen katselusta tykkään myös tosi paljon.=) Eipä kai siinä muuta.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 23.45 , Blogger Monica kirjoitti...

Olen melkoisen tuore lukija, löysin blogisi pari kuukautta sitte jonkun seuraamani sisustusblogin kautta ja jäin heti koukkuun. Ensiajatukseni tosin oli, että ei mulle tällaista päivän asu blogia, kiitos ;) Mutta tekstejä kun luin ja tutkin lisää, tykkäsinkin kovasti :)
Olen 2-vuotiaan pojan ja ihanan miehen vaimo ja kotiäitinä tällä hetkellä. Asumme tällä hetkellä Los Angelesissa (täällä näkyi oleva muitakin kaliforniassa asuvia suomalaisia, yhteenkään en ole täällä oloaikana törmännyt!) ja viihdyn erinomaisen hyvin täällä. Perheeseen kuuluu 2 koiraa, harrastuksiini kuuluu koiranäyttelyt ja pienimuotoinen koirien kasvatus. Ja kaikki sisustusjutut kiinnostaa paljon :) Olen pitänyt paljon blogisi elämänmyönteisistä kirjoituksista ja positiivisesta asenteesta. Ja taannoisen kala/kasviskuvien myötä aloin itsekin syömään enemmmän kasviksia, eli hyötyä tästä on selkeästi ollut ;)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 23.45 , Blogger Jessi kirjoitti...

Moi!
Oon 28v Helsingin yliopistosta viime vuonna valmistunut nainen. Muutin viime syksynä Itävaltaan. Olin jo monta vuotta unelmoinut ulkomailla asumisesta ja täällä sitä nyt ollaan töissä. En tiiä palaanko ikinä enää Suomeen, mutta ainakin nyt muutaman vuoden aion asua Keski-Euroopassa. Oon lukenut sun blogia varmaan jo pari vuotta. Alunperin aloin seuraamaan, koska haaveilin itsekin siis ulkomaille muutosta ja olin kiinnostunut ulkosuomalaisten elämästä ja arjesta. Ite muutin Itävaltaan tuntematta täältä ketään, mutta nopeesti sitä on uusiin huippuihin tyyppeihin tutustunut kansainvälisessä firmassa (tosin aika paljon tulee hengattua suomalaisten työkavereiden kanssa).

 
4. kesäkuuta 2010 klo 23.50 , Anonymous KMMR kirjoitti...

Tervehdys Johanna!

Minä olen 5-v pojan äiti (37-v). Olen lukenut blogejasi ihan alusta asti ja joskus kommentoinutkin...
Harrastan käsitöitä, taidetta ja musiikkia. Matkustelu on intohimoni, vaihtelevasti myös kirjallisuus. Jos minun pitäisi muuttaa pois Suomesta, valitsisin Yhdysvallat - miksi se onkin sitten pidempi tarina :)

Aurinkoa! KMMR

 
5. kesäkuuta 2010 klo 1.31 , Blogger Mims kirjoitti...

Heips!
Ulkosuomalainen niin kuin sinakin, kiva lukea Suomalaisten ajatuksia, ympari maailmaa.
Itse asun NYCissa ja haaveilen (niin kuin sinakin) ihanasta omasta talosta, pihasta ja rauhasta.
Lapsia ei viela ole, mutta 3 kissaa :)
Oli ihana katsella sun kuvia eri taloista, koska itse olen toissa keittio kaappien maahan tuojalle, ja aina silloin talloin tulee kysymyksia eurooppalaisista trendeista.
Ihan nain pikaisesti vain.
Hyvat kesan jatkot!

 
5. kesäkuuta 2010 klo 6.37 , Anonymous constina kirjoitti...

Hiphei olen 40+++ saikkuopiskelija, kolmen lapsen äiti. Kehäkolmosem kupeelta. Löysin sinut ennen joulua ja olen koukuttanut blogiisi jo 23v. tyttäreni. (meillä on työnalla tuhannen ja yhdenyön mekot) Olemme mieheni kanssa luopumassa suuuresta omakotitalosta, nyt kun keskimmäinenkin lapsi haluaa muuttaa omileen. Haaveissa on pieni rivari ja postimerkin kokoinen piha! On ihana seurata blogiasi, kun omien lasten vauvavaiheet on ohi.. mummoksipääsyä odottelen.. Kiva kun sinulla on silloin tällöin kuvia lapsistasi. Kaiken kaikkiaan blogisi vastaa rentouttavan naistenlehden lukemista, eikäs tarvii hyppiä sivuja yli... Kesäterveisin Constina

 
5. kesäkuuta 2010 klo 7.14 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippa Johanna!

Olen 28-vuotias turkulainen luokanopeopiskelija ja luen blogiasi anonyymisti. Päädyin mutkien kautta blogiisi muutama kuukausi sitten ja jäin koukkuun saman tien :). Pidän kovasti tavastasi kirjoittaa ja kertoa elämästäsi. Blogisi kuvat ovat visuaalisisesti äärimmäisen kauniita ja inspiroivia!!! Arvostan hyvin paljon sitä, että jaksat päivittää blogiasi usein. Olen asunut muutamassa Euroopan maassa ulkosuomalaisena myös ja siksikin on kivaa lukea havaintojasi ulkosuomalaisena olosta.

Sitten vielä vähän itsestäni. Olen tosiaan 28 vee työssäkäyvä opiskelija. Suurin osa vapaa-ajastani kuluu opiskelu- ja työkuvioissa, mutta aikaa jää onneksi myös muulle. Olen fanaattinen käsityö- ja sisustusihminen. Rakastan neulomista, virkkaamista ja ompelemisesta. Pidän myös kovasti ulkoilusta ja liikunnasta (kesällä pitää ottaa itseään niskasta kiinni). Kesäisin mökkeily on parasta, mitä tiedän! Kun opinnot on pulkassa syksyllä, aion taas palata rakkaan harrastukseni lukemisen pariin, kun tenttikirjat eivät enää laukussa paina :)

Blogisi tekee varmasti meidän monen arkipäivän suloisemmaksi. Kiitos sinulle, Johanna!

terv. Tournesol

 
5. kesäkuuta 2010 klo 8.20 , Blogger Ancka kirjoitti...

Olen 32-vuotias kahden lapsen (tyttö 3v. ja poika 1v.) mamma. Asumme Suomessa ja tarkemmin pääkaupunkiseudulla. Perheeseemme kuuluu lasten ja minun lisäkseni tietenkin lasten pappa ja kaksi karvaista perheenjäsentä (koiraa).
Tällä hetkellä olen lasten kanssa kotosalla ja takaisin "oikeisiin" töihin palailen.. hmm.. tulevaisuudessa.
Rakastan työtäni markkinoinnin/mainonnan parissa, mutta lapsiani tietysti vielä enemmän :)

Olen blogisi aivan tuore lukija, mutta koukussa ollaan jo ;)

Terveisiä Norjaan ja lämpöistä kesää toivotellen.

 
5. kesäkuuta 2010 klo 9.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heipä hei! Olen hieman alle kolmekymppinen alanvaihtaja Lapista. Tällä hetkellä opiskelen päätyökseni, mutta sen lisäksi leivon, lueskelen, matkustan ja saleilen. En ole lainkaan kiinnostunut muodista tai muusta vastaavasta, mutta blogiasi käyn silloin tällöin vilkaisemassa koska tulen siitä niin hyvälle tuulelle :) Tsemppiä ja iloista mieltä kesääsi!

-Piipa

 
5. kesäkuuta 2010 klo 9.22 , Blogger Sanna kirjoitti...

Heipsan! Olen kolmekymppinen yrittäjä täältä pohjois-karjalasta. Olen piipahdellut blogissasi pidemän aikaa, aina silloin tällöin.

Ja tuo palkinto on niin kaunis, että mielelläni osallistuisin arvontaan. =)

Yst.terv.Sanna, Santikki-puodista

 
5. kesäkuuta 2010 klo 9.23 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heipä hei! Olen 21v. englannin opiskelija Keski-Suomesta. Kesän hommailen pienessä laukkuliikkeessä (ei meillä vaan noin söpöjä lompakoita ole!), asiakaspalvelu on ihanaa!

Olen vastikää eksynyt tähän blogiin ja joku tässä vetää vaikka oma tyyli sisustuksessa/vaatetuksessa on hyvin kaukana sinun tyylistäsi. Pidän tyylistä jolla kirjoitat ja vaikutat kovin maanläheiseltä ihmiseltä :)

 
5. kesäkuuta 2010 klo 9.27 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Finlandssvenska och 30-årig tvåbarnsmamma som totalt har fastnat för din härliga blogg och som verkligen gillar din stil! Älskar alla outfit-inlägg och om man får önska något skulle det vara mer barnmode. Du verkar klä dina barn i sköna och behagliga kläder och det skulle vara jätteintressant att se mer av deras garderober! Dessutom gillar jag dina träningsinlägg! :-)Hur länge är man mammaledig i Norge och hur mycket pengar får man? Är det ungefär som i Finland? Denna blogg är dessutom ett finfint tillfälle för mig att få läsa något intressant på finska! TACK för en superbra blogg!Mvh, Mari

 
5. kesäkuuta 2010 klo 10.05 , Blogger Mia kirjoitti...

Heip,

Mä olen Melike. Oon 33 vuotias 4-vuotiaan pojan äiti ja ihanan miehen vaimo. Pian myös kisuvauvan mamma!! :) Rakastan kaikkea kaunista ja yksinkertaista, mutta ripaus romantiikkaa ei ole pahasta!! ;) Sisustan ja teen koruja!!

Mels

 
5. kesäkuuta 2010 klo 10.52 , Anonymous leggari kirjoitti...

Moi!
Kiitos ihanasta blogista! :) Olen 19-vuotias ja opiskelen liikuntaneuvojaksi. Eli varsinkin kaikista liikuntaan liittyvistä postauksista olen erityisen kiinnostunut. Lämmintä kesää! :D

 
5. kesäkuuta 2010 klo 10.55 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippa,

täälä Espoossa blogiasi lukee Sodankylästä lähtösin oleva 24-vuotias lääkealan opiskelija.

Ens kuussa menen naimisiin elämäni miehen kans. :) Valmistun syksyllä ja sen jälkeen saa tulla lapsia jos on tullakseen.

Löysin sinun blogin talvella ku oli tylsää luennolla ja surffasin puhelimella.
Ihania kuvia, lapsia ja elämää. :)

Terveisin
Inga

 
5. kesäkuuta 2010 klo 11.10 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olen 26-vuotias erityisopettaja Tampereelta ja löysin blogisi sattumalta jokin aika sitten. Blogisi on hurmaava ja inspiroiva: olen sinun ansiostasi innostunut mm. neulomisesta ja viimeistelin juuri oman tuhannen ja yhden yön mekkoni. Olen pitänyt aivan kaikesta, mistä olet blogissasi kirjoittanut. Jatka saman malliin, olet ihana!

Anna

p.s. En halua osallistua arvontaan, vaikka lompakko söpöliini onkin :).

 
5. kesäkuuta 2010 klo 11.12 , Blogger Heli kirjoitti...

joskus olen kommentoinutkin, mutta esittäytyminen ehkä silti paikallaan:
olen (vielä vähän aikaa kakskyt-jotain) italian-suomalainen.
Bongasin sun blogin alkuvuodesta jonkun muun ulkosuomalaisen suosikkiblogilistalta.

 
5. kesäkuuta 2010 klo 11.18 , Blogger Maiju kirjoitti...

Hei, täällä lueskelee 24-vuotias Personal trainer Pohjanmaalta. Odotan ensimmäistä lastani ja rakastuin vanhan blogisi asukuviin (normaalisti kun menen verkkareissa yms, niin sain kivoja vinkkejä raskausajan pukeutumiseen. :)) Ja onhan se kiva lukea kuulumisia Norjasta, miehen veli perheineen kun asuu siellä, enkä itse ole koskaan päässyt (vielä) siellä käymään. :)

 
5. kesäkuuta 2010 klo 11.32 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moi Johanna!

Olen seurannut ihanaa blogiasi noin viime syksystä lähtien. Löysin sen kun etsin sisustusideoita netistä, ja sinulla oli aivan mielettömän ihania ilmeisesti jostakin norjalaisesta lehdestä peräisin olevia kuvia esillä, joita harmikseni en tallentanut arkistoon.

Nopeasti huomasin että miten jollakin voi olla niin täsmälleen sama maku kuin itsellä, juurikin sisustuksessa tuo valkoisen ja rustiikin yhdistelmä maustettuna reippaammilla Lexingtoneillä yms, ja nuo pionit, olen aivan pioni-addikti itsekin!

Olen siis 33 v. nainen, asun Tampereella vanhassa mansardikattoisessa puutalossa. Meillä on valkoiset lankkulattiat, antiikkia ja valkoisen eri sävyjä sisustuksessa ja iso piha joka ei kylläkään ole kuin suoraan sisustuslehdestä, mutta sopivan...villi. Lapseni kavereineen viihtyvät siellä leikeissään. Mieheni on yrittäjä, ja välillä viikkokausia matkoilla, minäkin olen aika paljon lapsen kanssa kahdestaan. Elämäni suuri rakkaus on hevoset, minulla on myös oma hevonen jolle ei vain tunnu olevan nyt riittävästi aikaa.

Blogissasi hyvää on se että kerrot tavallisista asioista ja kuulumisista, aina ei tarvitse olla niin erikoistakaan asiaa vaan yksi kuva voi rittää. Itse en kauheasti jaksa kiinnostua pintaliito-bloggaajien jutuista. Olen myös hiljattain huomannut että pari muuta seuraamaani blogian on muuttunut kaupallisiksi, mikä ei mielestäni ole hyvä juttu sillä se muuttaa lukijan asennoitumisen blogia kohtaan. Haaveilen perustavani oman blogin joku päivä, mutta koska rima (laadullinen, visuaalinen) on melko korkealla, niin se vaatii vielä hieman kypsyttelyä.

Hyvää kesää kaikille!

Sara

 
5. kesäkuuta 2010 klo 11.41 , Blogger Heta kirjoitti...

27-vuotias 01/09-syntyneen neitokaisen äiti. Päivät kuluu neidin kanssa puuhaillessa ja päikkäriajat on mun omaa aikaa. Silloin surffailen blogeissa ja pidän yhteyttä kaukana asuviin ystäviin. Kiitos ihanasta blogista, se on ihan päivän pelastus :)

 
5. kesäkuuta 2010 klo 11.46 , Blogger eyecandy kirjoitti...

Olen 20-vuotias englannin opiskelija, harrastuksiin kuuluu musiikki ja liikunta. Seuraan ahkerasti niin sun kun monen muunkin blogia, mutta en oikein ikinä saa kommentoitua. :)

 
5. kesäkuuta 2010 klo 11.47 , Blogger Boncuk kirjoitti...

32 vuotta täyttänyt huithapeli eteläisestä Suomesta ilmoittautuu. Juuri 6 vuotta täyttäneen pojan äiti ja monikulttuurisessa yhteiselossa jo kymmenettä vuotta.

Osloon olen ihastunut siellä vieraillessani ja siten myös blogiisi googlella päätynyt.

 
5. kesäkuuta 2010 klo 11.48 , Anonymous susali kirjoitti...

Moikka :) Olen reilu parikymppinen hoitsuopiskelija Satakunnasta, asun yhdessä miehekkeen ja kissanpentumme kanssa ihanassa vanhassa leveäikkunalautaisessa kivikerrostalossa kivenheiton päästä keskustasta ^^ Nautin kesästä.

En ole vielä lukenut blogiasi puoltakaan vuotta, mutta tätä on ihana seurata :) Muistaakseni en ole aiemmin kommentoinut. 1001 yön mekkoa piti kyllä kommentoida, koska olen niin ihastunut siihen :D

 
5. kesäkuuta 2010 klo 11.50 , Blogger Angel kirjoitti...

Vau mikä määrä vastauksia, hiukan sulla on lukemista jos meinaat kaikki kahlata läpi!

Minä olen 32v onnellisesti naimisissa oleva 3-vuotiaan pojanviikarin äiti, ortopedinen sairaanhoitaja TYKSissä, asun Turun seudulla. Luonteeltani olen positiivinen, itsepäinen, päättäväinen, iloinen, luotettava, innostuva, ajoittain hieman arka, mutta pääsääntöisesti melko itsevarma.

Pidän kovasti matkailusta, mutten pääse tekemään sitä ollenkaan riittävän usein. Olen kiinnostunut kaikesta kauniista, harrastan Latinos-tanssia, tykkään leipoa ja hoitaa pientä takapihaamme ja rakastan kesää. Tänä kesänä minulla on kokonaiset 6 viikkoa kesälomaa, ruhtinaallista! En ole vielä tehnyt erityisiä lomasuunnitelmia yhtä Ruotsin-matkaa lukuunottamatta, muu loma mennään fiiliksen mukaan :)

Blogiasi olen seurannut varmaankin reilun vuoden, ehkä hiukan kauemminkin. En ole facebookissa (tiedän, olen kalkkis!), enkä jaksa istua koneen ääressä kovin pitkään, mutta 3-4 blogia seuraan uskollisesti lähes päivittäin, ja tämä on ehdoton suosikkini, kiitos siis siitä :)

T. Eija a.k.a Angel (lempinimi, jonka olen saanut jo ala-asteella)

 
5. kesäkuuta 2010 klo 11.55 , Blogger Johanna kirjoitti...

Hei,
Olen nelikymppinen lastentarhanope Etelä-Hämäläisestä maalaiskaupungista. Mulla on kaks tyttöä 7v. ja 11. vuotiaat, sekä aviomies jonka kans opetellaan omakotitalon pitoa, ennen asuttiin hesassa 12 vuotta.
Tykkään valosista kuvistasi, kauniita maisemia ympärillä. Pidän myös pukeutumistyylistäsi. Paljon inspiraatiota ja estetiikkaa tarjoat, kiitos siitä ja hyvää kesää!

 
5. kesäkuuta 2010 klo 12.01 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mä olen vain 17-vuotias tyttönen kotisuomesta. Mulla ei ole lapsia (dear god), haluan matkustella ja elää ennen perheen perustamista kun se sitoo niin paljon. Olen neljän veljen ja äidin kasvatti. Äiti on mulle rakkain ihminen koko maailmassa. Ei parempaa ihmistä löydy.
En juurikaan seuraa blogeja, mutta tätä sun blogiasi tulee kyllä klikkailtua lähes päivittäin. Pidän blogin maanläheisyydestä ja aitoudesta, blogi on varmasti juuri sinun näköinen. Aikaisemmin en ole kommentteja uskaltautunut jättämään, mutta tuo korttilompakko/aivaimenperä sai motivoitumaan:) mulla kun avaimet on juuri tälläkin hetkellä kadoksissa.
-juuni-

 
5. kesäkuuta 2010 klo 12.02 , Blogger -Anni- kirjoitti...

Vajaa 3-kymppinen yhden tyllerön äiti espoosta, töissä markkinoinnin parissa.
Seuraillut blogiasi varman vuoden verran, silloin tällöin kommentoinutkin.
Tykkään kauniista kuvistasi ja ihanista maisemista teillä siellä.

 
5. kesäkuuta 2010 klo 12.02 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heips! Olen 34 v 2 lapsen äiti Espoosta. Olen lukenut blogiasi jo pitkään. Olen työssä IT-alalla, mutta suurena kiinnostuksen kohteina ovat muoti / kosmetiikka / sisustus. Eli aika lailla samat kuin sinulle. Lisäksi toisen lapseni nimi on sama kuin teillä (en paljasta kumpi...)

 
5. kesäkuuta 2010 klo 12.03 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei Johanna!

Olen seurannut aurinkoista blogiasi puolen vuoden verran! Aina siitä lähtien kun kaveri vinkkasi blogistasi :-)

Olen 28-vuotias nuori nainen :) Asun avoliitossa Espoossa ja harrastan sisustamista, tennistä ja brunssiaamuja kavereiden kanssa :-)

t.Victoria I.

 
5. kesäkuuta 2010 klo 12.11 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kolmekymppinen nainen Vaasasta, kiinnostunut taiteesta, kirjoista, luonnosta, tekniikasta mutta myös hömpästä kuten meikeistä,sisustamisesta jne. Maalais/kaupunkilainen,eläinrakas. tykkän itseni kehittämisestä ja uusista asioista. En pidä itseni kategorisoinnista, meistä on moneksi.

-Joku vain

 
5. kesäkuuta 2010 klo 12.21 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hej,
Täällä 3 lapsen äiti, vaimo sekä kahvilantäti Suomesta, Keski-pohjanmaalta.
Olen aika vasta alkanut käydä täällä sinun blogissa kattelemassa.
-Sinussa on ajatonta, luonnollista tyyliä!
Sinulla on taiteellista silmää!
Keveyttä, iloa ja onnea sinne Norjaan teidän perheeseen.
T, Leena

 
5. kesäkuuta 2010 klo 12.21 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Olen 23-vuotias nuori nainen pääkaupunki seudulta. Löysin blogisi sattumalta töissä tylsinä hetkinä internetissä surffaillessa. Ihastuin positiiviseen ja rentoon asenteeseesi.Joskus ikävinä hetkinä on mukava tulla vierailemaan blogisi sivuilla, kirjoituksistasi välittyy onnellisuus. Ja jos en ole pitkään aikaan blogissasi käynyt, tulee myöskin tarve käydä tarkistamassa, että miten siellä oikein menee.
Blogisi synnyttää minussa -joka en ole vielä asettunut elämässäni - haaveita perhe-elämästä meren äärellä :)
Siispä - kiitos kun jaat pieniä paloja elämästäsi!

Kesäisin terveisin,

Martta

 
5. kesäkuuta 2010 klo 12.23 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Olen 23-vuotias nuori nainen pääkaupunki seudulta. Löysin blogisi sattumalta töissä tylsinä hetkinä internetissä surffaillessa. Ihastuin positiiviseen ja rentoon asenteeseesi.Joskus ikävinä hetkinä on mukava tulla vierailemaan blogisi sivuilla, kirjoituksistasi välittyy onnellisuus. Ja jos en ole pitkään aikaan blogissasi käynyt, tulee myöskin tarve käydä tarkistamassa, että miten siellä oikein menee.
Blogisi synnyttää minussa -joka en ole vielä asettunut elämässäni - haaveita perhe-elämästä meren äärellä :)
Siispä - kiitos kun jaat pieniä paloja elämästäsi!

Kesäisin terveisin,

Martta

 
5. kesäkuuta 2010 klo 12.27 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moi!

Oon vähän sua nuorempi kahen lapsen äiti etelä-suomesta. aina kun vaan raksakiireiltä ehdin, niin tsekkaan sun blogin, tää on ihana ja piristää aina! :) tykkään ihan hirmuisesti sun tyylistä, oon saanu monia vinkkejä omaankin pukeutumiseen vaikka mulla onkin vähän eri tyyli! :)
harrastan kaikenlaista näpertelyä ja kodin ja tavaroiden tuunaamista ja uudistamista. kaikki kaunis kodissa, luonnossa ja asioiden yksityiskohdissa saa mut aivan erityishyvälle tuulelle. (voiko tuon enää helpommin sanoa..? :D )
jotenka, kiitos ihanasta blogista! (eka kommentti ikinä tähän blogiin) :)) t. sofiann

 
5. kesäkuuta 2010 klo 12.35 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moi! Olen 14-vuotias tyttö ja tykkään sisustamisesta, urheilusta, vaatteista, lentopallosta, lasten hoitamisesta ja kengistä:)
Blogisi on aivan ihana!

 
5. kesäkuuta 2010 klo 12.42 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Löysin blogisi jokin aika sitten muistaakseni malenamin kautta. Olen 28v. pienen kohta 1v. tytön äiti pohjanmaalta. En ole varmaankaan sinulle aikaisemmin ehkä jättänyt kommentteja, mutta olen seurannut blogiasi jonkin aikaa. Sinulla on ihania tunnelmallisia kuvia ja ihana blogi! Hyvää kesää =)

T. Ines

 
5. kesäkuuta 2010 klo 12.47 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippa!

Olen 28-vuotias tuleva ope ja aviovaimo. Elelen tavallista ja tasaista arkea, ja tykkään liikunnasta ja lukemisesta. Haaveilen omasta ihanasta talosta, mutta saas nähdä milloin se elämän suurin hankinta toteutuu... Olen tällainen hiljainen lukija, sillä oon tosi huono kommentoimaan. Mut blogisi on mukava ja palaan tänne aina uudestaan ja uudestaan. Hyvää kesää sulle :), toivoopi Jaana

 
5. kesäkuuta 2010 klo 12.58 , Blogger Valloittava valkoinen kirjoitti...

Moikka, olen 29v;)pari viikkoa enää!Ja 5 lapsen äiti joka on kovin innostunut vaatteista ja sinä esittelet niin monia hyviä ideoita ja kauniita vaatteita että on ollut ilo löytää sinut!

Anu

 
5. kesäkuuta 2010 klo 13.32 , Anonymous Kati kirjoitti...

Olen 26-vuotias kolmen lapsen(4v, 2v ja 5kk) äiti keski-pohjanmaalta.Olen ollut kotona noin nelisen vuotta vanhemman lapsen synnyttyä..mitä nyt välillä pätkiä töissä muualla tai perhepäivähoitajana tai tehden keskeneräisiä sosionomi opintoja. Koska pienin on vasta viiden kuukauden, saavat opinnot odottaa. Asumme omakotitalossa maaseudulla yrittäjä mieheni kanssa.

Pidän valtavasti käsitöistä.Ompeleminen, tikkaaminen yms. onkin paras rentoutumis muoto, kunhan muistaa välillä kahtoa kelloa ettei tule koko yötä värkättyä. Tykkäisin tehdä muutakin käsilläni, mutta aika on aika rajallista näiden pienten kanssa.Lisäksi yritän aloittaa pyöräily harrastustani uudelleen.

Sattumoisin löysin blogisi ihan vähän aikaan sitten ja ihastuin kaikin puolin kauniisiin kuviin ;).Toivoisin pian ehtiväni perehtymään syvemmin blogiisi.Tämä on tällä hetkellä kolmas, jota seuraan.Hyvää kesää, vaikkakin täälä on alle 10 astetta lämpöä.

 
5. kesäkuuta 2010 klo 13.32 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moikka!

Oon reilu parikymppinen tyty yyterin hiekoilta. Pitkään oon jo blogiasi lueskellu aktiivisesti, ehkä jonku puoltoista vuotta? Pentik työnantajana (kuolailen aina teidän sisustusta vaikka oma koti onkin kaukana perinteisestä pentikistä ja teidän tyylistä:)) ja koulua vähän siinä sivussa, jos joskus vaikka sais amkin paperit pihalle :) harrastuksissa jumppailua ja sillon tällöin juhlintaa kavereiden kanssa sekä matkustelua, hyvin kateellisena oon lueskellu juttuja Asgeirin TYÖreissuista kuubaan ym :)

 
5. kesäkuuta 2010 klo 13.33 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei,
taidan olla ikäni puolesta (48-v.)vanhin lukijasi. Olen psyk.sh.ja 11-vuotiaan tytön äiti Oulun läheltä. Harrastan puutarhan hoitoa, sisustamista ja kutomista. Himoliikkuminen on saanut jäädä. Saan blogistasi hyvän mielen ja olen saanut hyviä vinkkejä neulemalleistasi. Huivin tuunaus oli aika hieno,kiitos siitä!
Malla

 
5. kesäkuuta 2010 klo 13.36 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

HEI Johanna ja kiitos lämpimästä blogistasi.
Olen 26-vuotias opiskelija tampereelta, joka pelailee jalkapalloa mutta rakastaa naisellisia asioita.
Olet mielestäni yksi kauneimmista, ja teidän perhe vaikuttaa todella idylliseltä.
terveisin Riina

 
5. kesäkuuta 2010 klo 13.36 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moi!

Mä olen 27v. kotiäiti Suomesta. Meillä on 3 tyttöä, kaikki alle kouluikäisiä. Esikoinen alottaa eskarin syksyllä ja pienemmät tarhan. Itse hain juuri töihin ja maanantaina oiskin työhaastis. Eli isoja muutoksia tulossa. =)

Olen seurannut ihanaa blogiasi puolisen vuotta. =)

 
5. kesäkuuta 2010 klo 13.38 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Norjan kieliset otsikot ovat ehdottoman hauskoja! Ruotsinkieltä taitavana ne herättävät heti mielenkiinnon ! Ja etkös sinä asu Norjassa ;)
Malla

 
5. kesäkuuta 2010 klo 13.40 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oli pakko itekin kommentoida. Tuntuu, että tosi monella lukijallasi on lapsia. Itsellä ei ole. Olen Noora; 22-vuotias, sinkku, työtön, amk-opiskelija, suomalainen ja harrastan musikkia sekä blogien lukemista. Hyvää kesää kaikille!

 
5. kesäkuuta 2010 klo 13.59 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippa!
Ensimmäistä kertaa intouduin nyt kommentoimaan, vaikka blogiasi olen jo puolisen vuotta seuraillut tiiviisti. Kiitoksia siis positiivisestä, monipuolisesta ja kauniista blogista!

Olen 23-vuotias 5. vuoden lääketieteen opiskelija, ja Helsingissä asustelen poikaystäväni kanssa. Rakastan kaikenlaista liikkumista ja muotia. Mökkeily kesäisin ja oman pikku viljelypalstan hoito on parasta rentoutumista. Tasapainotettuna sopivasti kaupungin vilkkaalla yöelämällä ;).

Aurinkoista kesää!
-A

 
5. kesäkuuta 2010 klo 14.06 , Anonymous Anna kirjoitti...

Hei! Olen Anna eli 20-vuotias tyttö, jolla on suloinen musta labradorinnoutaja sekä ihana poikaystävä. Minä tykkään mannapuurosta, elokuvien trailereista, lauantaiaamuista ja suomalaisesta järvimaisemasta. Olen lukenut blogiasi nyt noin puolen vuoden ajan ja minulle tulee sen lukemisesta aina hyvä mieli, kiitos. :)

 
5. kesäkuuta 2010 klo 14.14 , Blogger sanni kirjoitti...

Hei!
Olen 25-vuotias blogien suurkuluttaja ja sinun blogejasi olen seurannut kai siitä lähtien, kun ryhdyit julkiseksi bloggariksi. Tykkään tyylistäsi ja piristävistä jutuistasi. Erityisesti Norjasta kirjoittamasi postaukset ovat jääneet mieleeni ja tahdon joskus käydä sillä kalliolla, missä on se kivi siinä rotkon välissä :) Haaveilen myös siitä, että joskus asuisin ulkomailla pidemmän aikaa työn merkeissä.

Ihanaa kevättä sinne vuonojen maahan!

 
5. kesäkuuta 2010 klo 14.16 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moi! Olen kahden pienen pojan äiti Kangasalta, Tampereen läheltä.Perheeseen kuuluu myös aviomies. Olen äitiyslomalla lokakuulle asti ja siitä jatkan vuoden verran hoitovapaalla. Pojat ovat iältään 2v3kk ja 5kk, joten kiirettä riittää kotona.
Löysin blogisi sattumalta ja jäin sitä seuraamaan, koska kuvat olivat niin kauniita! Hyvää kesää teille!
T: Anu
www.sukkasukua.vuodatus.net

 
5. kesäkuuta 2010 klo 14.30 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heissan, Johanna!

Olen kolmen lapsen äiti etelä-Suomesta (7,6 ja 3v).

Lukijana noin vuoden verran. Opiskelen terveydenhuoltoalaa, perheeseeni kuuluu myös liuta rakkaita karvaisia. Asumme vanhassa hirsitorpassa ja harrastan pihaani sekä kirppiksiä, vanhoja huonekaluja, sekä yhteiskunnalista vaikuttamista.

Blogiasi on mukava lukea:) Osallistun ehdottomasti tuon ihanuuden arvontaan.

-tiina-

 
5. kesäkuuta 2010 klo 14.31 , Anonymous Ava kirjoitti...

Heips! Olen kohta 20-vuotias neitokainen, kotoisin Hämeestä, mutta nykyisin asun Espoossa, jonne muutin syksyllä poikaystävän kanssa :) tällä hetkellä vietän välivuotta, mutta luen kovasti pääsykokeisiin (nytkin pitäis tietenki olla lukemassa :D) ja haaveissa siintää lakimiehen ammatti. Blogeja olen aktiivisesti seurannut syksystä lähtien, kun oma paikka uudella paikkakunnalla oli vähän hakusessa ja entiset lukiokaveritkin asuvat kaukana.

Blogisi on ihana, kauniita kuvia (en olisi koskaan kuvitellut, että Norjassa on tuon näköistä!) ja muistutat jollakin hassulla tavalla siskoani (tyyliltäsi ja elämänasenteeltasi), joka asustelee nykyään Ruotsissa, miehen perässä hänkin muuttanut :) Pitääkin itseasiassa muistaa vinkata blogistasi hänelle, josko hänkin löytäisi teistä yhtäläisyyksia :)

 
5. kesäkuuta 2010 klo 14.34 , Blogger Crista kirjoitti...

Löysin blogisi sattumalta joskus puoli vuotta sitten ja niinkuin monet muutkin, jäin koukkuun sen positiiviseen ja iloiseen otteeseen elämästä, hauskoihin käsityövinkkeihin, herkullisiin resepteihin, kauniisiin maisemiin ja ennen kaikkea sinun aitoon ja ystävälliseen tapaan kirjoittaa... Pidän paljon tyylistäsi, niin pukeutua kuin sisustaakin, ja päivän asukuvista löytyy välillä itsellekin jotain kivoja ideoita. Poikkean täällä melkein päivittäin teekupposen kera. :)

Itse olen 30+ pienen Julius-pojan äiti Pirkanmaalta. Ammatiltani ole opettaja ja olen joskus myös asunut seitsemän vuotta ulkomailla, joten blogisi aiheet ulkosuomalaisuudesta ja vieraalla maalla asumisesta kiehtovat myös. :)

Hauska lukea minkälaisia ihmisiä meitä täällä kanssasi pyörii! :)

Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua! :)

.erin.

 
5. kesäkuuta 2010 klo 14.39 , Blogger E kirjoitti...

Heippa!
Olen Eeva, 24-vuotias sairaanhoitaja Lappeenrannasta.Harrastelen sirkusta ja kaikenlaista pientä näpertämistä :) Blogista saa kivoja ideoita ja muutenkin se on ihanan hyväntuulinen!

 
5. kesäkuuta 2010 klo 14.42 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aika paljon kommentteja täällä sulle luettavaksi, Johanna, mutta taidanpahan minäkin esitellä itseni. :)

Olen 16 (piakkoin 17) -vuotias tyttö Suomen lounaisrannikolta, rakastan veneilemistä, mopoilua ja auringonpaistetta näin muutaman asian mainitakseni. Olen iloinen ja hymyilevä tyttö, vaikka olenkin hieman epävarma itsestäni välillä. Epävarmuuteni syy on akne, joka on nyt paranemassa (todella) vahvojen lääkkeiden avulla.

Olen suunnitellut oman blogin perustamista, mutta haluaisin tietää vinkkejä siihen, miten saisin tavallisen tallaajan blogista oman blogisi kaltaisen, kaikkien suosiossa olevan. Olen kuitenkin niin häveliäs, (vai mitenköhän voisi kuvata) etten kehtaisi mainostaa omaa blogiani missään Facebookissa, Twitterissä tai muualla kovin julkisella sivustolla. Joten miten olisi, Johanna, haluaisitko tehdä postauksen, millainen on hyvä blogi, ja mikä parempaa, millainen on hyvä nuoren bloggaajan blogi? :)
Ainiin, ja sen unohdin mainita, etten haluaisi julkaista kuviani netissä. Eli blogi, jota haluaisin kirjoittaa olisi enemmän lifestyle-blogi, kertoen elämästäni.

Noh, nyt tästä kommentista tuli enemmän toivomuskommentti kuin kertoen itsestäni, muttet varmaan pane sitä pahaksesi. :)

 
5. kesäkuuta 2010 klo 15.02 , Blogger Helituuli kirjoitti...

Moi! Minä oon Heli ja 17-vuotias. Asun Suomessa aika pohjoisessa ja haaveilen muuttamisesta eteläänpäin lähemmäs poikaystävääni.
Rakastan kesää ja aion nauttia siitä todella. Minua kuitenkin jännittää, sillä maanantaina minulla alkaa työharjoittelu hoitokodissa, jossa on vaikeasti dementoituneita vanhuksia.
Opiskelen siis lähihoitajaksi, mutta käyn myös lukion tuossa rinnalla. Tulevaisuudessa haluaisin työskennellä lastenosastolla, joten opiskeluni jatkuvat vielä näistä kahdesta koulusta valmistuttuani. Silloin myös ensimmäinen haaveeni toteutuu, sillä aiomme silloin muuttaa poikaystäväni kanssa saman katon alle.
Ja mainittakoon vielä, että pidän blogistasi paljon ja lapsesi ovat hyvin suloisia :-)

 
5. kesäkuuta 2010 klo 15.02 , Blogger Sandy kirjoitti...

Moi! Olen 26-vuotias opiskelija ja asun Helsingissä. Olen myös hoitoalalla ja loppuvuodesta valmistun sh/kätilöksi. Opiskelu ja työssäkäynti vie siis suurimman osan ajastani, mutta vapaa-ajalla tykkään mm. tavata ystäviä, lukea, seurata blogeja ja neuloa. Sisustaminen on myös alkanut kiinnostaa viime aikoina. Haaveissa on, että joskus valmistumisen jälkeen voisi itsekin lähteä ulkomaille työn perässä :)

En muista kauanko olen seurannut blogiasi...varmaan vuoden verran. Pahoittelen, että tulee kommentoitua todella harvoin, vaikka kaikki postauksesi aina innolla luen! Blogisi on insprioiva ja vaikutat todella symppikseltä! Blogisi ei ole täynnä pinnallisia asioita, vaikka vaate ja meikkijutut ovatkin mieleistä luettavaa välillä :)

 
5. kesäkuuta 2010 klo 15.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moi, olen 4 lapsen 31-vuotias äiti ja seuraillut blogiasi muutaman kuukauden. Rakenteilla on parhaillaan 3:s omakotitalo johon toivottavasti loppukesällä muutetaan. Kuten joku mainitsikin, bologisi on ihanan positiivinen ja siksi sitä seurailenkin :)

 
5. kesäkuuta 2010 klo 15.10 , Blogger Sarai kirjoitti...

Mä olen 28-vuotias kahden lapsen (tyttö 4v ja poika 1v2kk) kotiäiti Länsi-Suomesta. Mies on yrittäjä ollut nyt reilun vuoden, ja arki meillä sen mukaista eli kotihommat ja lastenhoito on pitkälti mun vastuulla. En kuitenkaan valita, olen itseasiassa tällä hetkellä erittäin tyytyväinen meidän elämään, ja ihana mies kyllä hoitaa lapsia ja puuhaa heidän kanssaan kaiken vapaa-aikansa :)
Harrastuksia ei tosin tästä syystä juurikaan itselläni tällä hetkellä ole, mutta tässähän tää aika kuluu. Ammattini on jotakuinkin sama kuin sinulla ;)
Blogiasi olen seuraillut nyt jokusen aikaa ja tykkään kovasti <3

 
5. kesäkuuta 2010 klo 15.13 , Anonymous Kristiina kirjoitti...

Heippa Johanna!

Olen 30-vuotias (meinaan aina kirjoittaa 28, vanheneminen taisi loppua siihen :) englannin opettaja ja olen seuraillut blogiasi jo pitkään. Haaveksin ulkomailla asumisesta ja on ollut ihana seurata touhujasi vieraassa maassa. Iloista kesää ja onnea taloasioissa!

 
5. kesäkuuta 2010 klo 15.14 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippa!

Täällä ruudun takana on 31-vuotias virkanainen Pohjoisesta Suomesta. Blogiasi olen lueskellut kauan, lähes alkutaipaleeltasi saakka. Kommentointia en juuri ole harrastanut, mutta kuten moni muukin täällä, sitäkin innokkaammin olen lukenut juttujasi. Ihana ja inspiroiva blogi!

Belinda

 
5. kesäkuuta 2010 klo 15.21 , Blogger Jo kirjoitti...

Mä löysin sun blogin joskus vähän reilu vuosi sitten, en enää muista mitä kautta. Oon itse asunu Norjassa vuoden lukion jälkeen ja rakastuin maahan ja sen maisemiin tosi kovasti. Tykkään siis lukea just Norja-juttuja ja muutenkin kivaa, kun sun teksteissä on NIIN hyvä fiilis aina :). Oon 28-vuotias.

 
5. kesäkuuta 2010 klo 15.51 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei,

olen kerran kirjautunut lukijaksesi vaan onnellisesti unohtanut salasanani ;).
Olen 34-vuotias, ihanan pojan äiti ja oman kullan vaimo. Ammatiltani olen lastentarhanopettaja ja asustelen eteläisessä Suomessa. Blogiasi olen seuraillut lähes päivittäin talvesta lähtien. Kiitos ihanasta blogista, jossa on kaikkea sitä mistä itsekin pidän: lapsiperheen arkea, vaatteita, käsitöitä, kauniita kuvia...

t. Mari

 
5. kesäkuuta 2010 klo 15.52 , Blogger Tanja kirjoitti...

Hei! Olen 28-vuotias kahden lapsen (tyttö -06 & poika-08)kotiäiti pohjois-suomesta. Mulla on tradenomin paperit joita en oo vielä "päässyt käyttämään". Tällä hetkellä suunnittelen kovasti meille uutta kotia ja yritän nauttia kesästä, joka näin suomalaisittain tarkoitti tänään vähän räntää ja aurinkoa. ;) Olen seuraillu sun blogia ehkä puolisen vuotta ja tykkään tosi paljon!

 
5. kesäkuuta 2010 klo 15.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei,

Olen Maria, 30 v., pääkaupunkiseudulta. Työskentelen markkinointisuunnittelijana ja harrastan juoksua, salibandya, valokuvausta, vaellusta ja matkustelua.

Koska työni on aika sosiaalista, vapaalla viihdyn enimmäkseen yksin. En halua lapsia tai parisuhdetta. Olen luonteeltani melankolinen "muiden tarkkailija" - en itse elä täysillä vaan enemminkin tykkään havainnoida vierestä kun toiset "elää suurella sydämellä". Ehkä juuri siksi tykkäänkin lukea positiivista blogiasi: tarkkailla toisen elämää, joka on positiivisella tavalla hyvin toisenlaista kuin omani :)

Hyvää kesää,
- Maria

 
5. kesäkuuta 2010 klo 15.56 , Blogger Keeponsmiling kirjoitti...

Heippa! Olen 21-vuotias opiskelija Riihimäeltä ja eksyin blogiisi ihan sattumalta; sen jälkeen olenkin vieraillut täällä melkein joka päivä! Osaat ihanasti yhdistää äitiyden ja arjen kauniit asiat! Kiitos päivien piristyksestä!

 
5. kesäkuuta 2010 klo 16.14 , Blogger J. kirjoitti...

Olen kolmekymppinen 2 lapsen äiti (12 ja 6v)Turusta. Olen seurannut blogiasi puolisen vuotta. Kardemummabullat olivat tie blogiisi, jaa meille muitakin ihania reseptejäsi. :)
Sinulla on samanlainen arvomaailma kuin itselläni ja osaat vangita arjen kauneuden kuviisi niin osuvasti että haluan päivittäin lukea palan elämästäsi ja saada annoksen estetiikkaa sielulleni.
Paljon kauniita ja lämpimiä ajatuksia sinulle.

 
5. kesäkuuta 2010 klo 16.15 , Anonymous Kutri (alias Skirty) kirjoitti...

Kieltenmaikka 44-vee, naimisissa, kolmen lapsen äiti. Harrastan milloin mitäkin, mutta kirjallisuus ja bloggaaminen ovat kestosuosikkeja.

 
5. kesäkuuta 2010 klo 16.21 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moikka!
Ja Terveisiä aurinkoisesta Turusta! Olen 26- vuotias hammashoitaja, mutta tällä hetkellä viettelen mammalomaa pikkumiehen kanssa (3kk). Löysin blogisi aivan sattumalta ja jäin heti koukkuun :)On mukava lueskella blogiasi päivän mittaan kera kahvikupin kun pikkumies ottaa pieniä nokosia. Blogisi on iloinen ja raikas ja on tosi kiva nähdä myös kuvia kotikaupungistasi.
t: Sanna

 
5. kesäkuuta 2010 klo 16.26 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei,

en ole koskaan kommentoinut, vaikka tilaan blogiasi ja luen ahkerasti. Olen kolmikymppinen ja kirjastossa töissä, asun Helsingissä. Naimisissa, ei lapsia, vielä.

Tykkään sun aurinkoisesta tavasta kirjoittaa ja olen kateellinen sun Odd Molly -varastosta :) Teillä on myös tosi kaunis koti ja lapset. Jatka samaan malliin.

 
5. kesäkuuta 2010 klo 16.31 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

En osallistu arvontaan :)

Olen 22-vuotias tänään työkokeilun kouluavustajana päättänyt ja työttömäksi täten taas jäänyt Kuopiolaisneito. Olen eläinhullu ja kotona pyörii useampi häkillinen rottia ja koiravanhus. Olen siis eläinrakas, useimmista ihmisistä en välitä lainkaan. Isona pelastan maailman :D

Luen blogiasi koska se tuo ihania tuulahduksia minulle aivan tuntemattomasta maailmasta, se rentouttaa ja ilahduttaa :)

 
5. kesäkuuta 2010 klo 16.34 , Blogger Sanna kirjoitti...

Heippa Johanna! Olen 32-vuotias ulkosuomalainen Tukholmasta, perheeseen kuuluu italialainen mies, ei vielä lapsia. Blogiasi olen lukenut ehkä reilun vuoden, olen ihastunut positiiviseen asenteeseesi ja siihen, että pidät huolta itsestäsi. :)

 
5. kesäkuuta 2010 klo 16.34 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippa!

Olen 27-vuotias, tammikuussa syntyneen tytön äitiyslomalainen Vantaalta. Päivät kuluu aikalailla vauvantahtisesti, kuitenkaan omia ystäviä ja shoppailua unohtamatta:) Aikaa saa kulumaan mukavasti myös uuden talomme sisustuksen suunnitellussa ja toteutuksessa. Perheeseen kuuluu lisäksi samanikäinen avomies sekä kaksi kissaa:)

-Alicia

 
5. kesäkuuta 2010 klo 16.39 , Anonymous hw kirjoitti...

Moi! Täällä juuri 35 täyttänyt, 3-vuotiaan pojan ja 1-vuotiaan tytön äiti Helsingistä :) Olen lukenut blogiasi vajaan vuoden.

Toivoisin muuten, että ottaisit taas anonyymin kommentoinnin käyttöön, koska aina silloin tällöin tekisi mieli kommentoida tai kysyä jotain...

Mukavaa kesää :)

 
5. kesäkuuta 2010 klo 16.39 , Blogger Suvi kirjoitti...

Hei!

Olen 30-vuotias Helsingissä asuva nainen. Avomiehen ja kissan kanssa asumme itse remontoimassamme asunnossa. Sisustaminen on lähellä sydäntäni. Tällä hetkellä opiskelen ja kesä kuluukin aika pitkälti töiden parissa. Mahtavaa blogiasi olen seuraillut jo pitkään.

 
5. kesäkuuta 2010 klo 16.56 , Blogger Kata kirjoitti...

Heippa,
Mä olen 24-vuotias opiskelija Turusta. Mun pitäis valmistua parin vuoden sisällä italian ja uskonnon opeksi. Opiskelujen ohella oon töissä vaateliikkeessä. Vapaa-ajalla lenkkeilen, ja kun ei tarvi lukea tentteihin luen dekkareita ja muuta "hömppää", mielellään englanniksi.
Blogiasi oon seurannut varmaan puolitoista vuotta ellei kauemminkin.

 
5. kesäkuuta 2010 klo 16.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moi!
Täällä 31-vuotias kahden lapsen (vielä hetken) kotiäiti. Naimisissa miehen kanssa, jonka tapasin 19-vuotiaana. Koulutukseltani olen ympäristötieteiden maisteri ja työskentelen kaupunkiorganisaatiossa. En enää muista, miten blogiisi eksyin, mutta ihastuin heti. En yleensä kommentoi juurikaan mihinkään blogiin, mutta vierailen sitäkin useammin katselemassa kauniita kuvia ja hyväntuulisia juttuja. Blogistasi tulee hyvälle mielelle. Kiitos ja jatkahan samaan malliin!

t. Hannele

 
5. kesäkuuta 2010 klo 17.01 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Olen jo kauan aikaa lukenut blogiasi joka päivä. Kommentointi on vaan jäänyt, vaikka usein juttusi ja kuvasi saavat hyvälle tuulelle. Kiitos sinulle!
Olen sinun ikäisesi, rouva myös, joka miehensä kanssa remontoi vanhaa puutaloa, ja toivoo että lastenhuoneeseen tulisi pian asukkaita. Ammatiltani olen pappi ja raskaan työn rinnalle kaipaan vapaa-aikana kepeitä ja iloisia juttuja. Asioita jotka saavat minut hyvälle tuulelle ovat mm. elämäniloiset blogit, greengaten kukkaiset lattemukit, maileg puput, vasta lakattujen kynsien tuoksu.

 
5. kesäkuuta 2010 klo 17.11 , Blogger Jenny kirjoitti...

Moikka! Olen turkulainen 23v. kohta kahden pienen lapsen äiti (pikku neiti 08 ja menossa rv 41, poikaa odotellaan :) ). Rakastan vaatteita, sisustamista, aurinkoa ja liikuntaa. Päässäni pyörii talon osto (Kaupunkia emme ole vielä päättäneet ja häät... (joita emme vielä tänä kesänä vietä...). ;)
Olen lukenut blogiasi jo ekasta blogista, mutta olen huono kommentoimaan.
Ihanaa kesää!

 
5. kesäkuuta 2010 klo 17.12 , Blogger anma kirjoitti...

Moi! Olen lukion toisen vuoden tänään päättänyt tyttö pienehköstä kylästä Suomessa. Nimeni on Anna ja olen kalastajan tytär :). Olen aivan urheiluhullu tapaus ja pelaan lentopalloa nyt ties monettako vuotta. Rakastan myös kieliä hurjasti ja opiskelenkin ruotsia, englantia, ranskaa ja espanjaa. Toivottavasti pystyn tulevaisuudessa oppimaan espanjan täydellisesti. Tulevaisuuden haaveisiini kuuluu filosofian opiskeleminen yliopistossa ja kirjoitinkin aineesta laudaturin tänä keväänä :) - ensi vuonna sitten tutkinto loppuun. Tykkään kirkkaista väreistä ja omistan rastat.

 
5. kesäkuuta 2010 klo 17.16 , Anonymous Nini kirjoitti...

Olen parikymppinen yliopisto-opiskelija Nini Tampereelta. Olen töissä vaatekaupassa. Rakastan pukeutumistyyliäsi ja maisemia jossa asut. Blogisi inspiroi minua.

 
5. kesäkuuta 2010 klo 17.19 , Blogger chamuda kirjoitti...

Hei,
olen pian 24-vuotias tytteli Helsingistä. Olen kommentoinut aiemminkin, ja olen asunut lukion jälkeen puolisen vuotta Kristiansandissa. :) Viime vuodenkin vietin ulkomailla ja asuin norjalaisten kämppisten kanssa. Se on yksi syy, miksi sun blogi tuntuu jotenkin kotoisalta; Etelä-Norja, norjalainen kulttuuri ja elämäntyyli, kieli ja ihmiset tuntuu niin ihanan tutuilta :)

Opiskelen sosiaalialaa ja olen taas lähdössä syksyksi vaihtoon ulkomaille. Nautin juoksemisesta ja Suomen kesästä, kielistä ja hyvästä kahvista.

Olen seurannut sun blogia Ollin vauva-ajoista lähtien, eli varmaankin lähestulkoon koko blogitaipaleen ajan. Koukutuin heti!

Håper dere har en god helg :)

 
5. kesäkuuta 2010 klo 17.21 , Blogger vaitelias kirjoitti...

Heips,

minä olen Jenni. Asustelen Tampereella ja olen 26-vuotias. Harrastan epäsäännöllisen säännöllisesti valokuvausta ja siksi blogistani kuvia löytyy aina silloin tällöin. Neulominen on myös yksi mieluisimmista harrastuksistani ja saan hienoja virikkeitä täältä usein, kun esittelet neulomuksiasi. Olen seurannut blogiasi melkein alusta asti.

Tällä hetkellä kirjottelen Barcelonasta, jossa olen mieheni siskon luona kylässä. Täällä on mahtava ilma ja kaupunki vaikuttaa matkustamisen arvoiselta paikalta.

Aurinkoisia terveisiä Espanjan auringon alta!

 
5. kesäkuuta 2010 klo 17.25 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Reilu kolmikymppinen aiti/ope Turkin Istanbulista. Ahkera blogien lukija, aarimmaisen laiska niihin kommentoija ;)

 
5. kesäkuuta 2010 klo 17.28 , Blogger Mamma kirjoitti...

Hei Johanna!

Olen 29-vuotias tyttönen. Muutin juuri takaisin Helsinkiin keski-Suomesta ja remontoin pikku vuokrayksiön itselleni ja Aarne-koissulle yhdessä viikossa! Kirjoittelen omaa blogiani kovin säännöllisen epäsäännöllisesti. Pian avaan sanaisen arkkuni ja valokuva-albumini jälleen ja päivitän blogia remonttikertomuksilla. Tykkään kovasti tehdä käsillä kaikenlaista, niin kokkailla kuin kutoa, neuloa ja virkatakin. Lempparijuttujasi ovatkin mielestäni kaikenlaiset käsitöihin, ruokaan ja tietenkin sisustukseen liittyvät postaukset (oikeastaan tykkään kaikista jutuistasi!!! :). Blogiasi olen lukenut jo ensimmäisestä blogistasi lähtien ja se onkin yksi niistä harvoista blogeista lähtien, joita luen säännöllisesti. Kiitos, kun jaksat aina vain kirjoitella!

 
5. kesäkuuta 2010 klo 17.28 , Blogger Palomino kirjoitti...

Moi! Olen pian 31v, kahden tytön (1 ja 3 v) äiti. Asumme Pohjois-Suomessa itse rakentamassamme talossa.

Blogiasi olen seurannut jo todella kauan, ensimmäisestä blogistasi saakka. On hienoa miten löydät aikaa bloggailla. Itsekin haluaisin, mutta päivät menevät niin vauhdilla että en vain löydä sopivaa aikaa bloggaamiselle :/

 
5. kesäkuuta 2010 klo 17.44 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moikka Johanna,

Olen 30-vuotias naimisissa oleva 4- ja 6-vuotiaiden lasten äiti pk-seudulta, kansainvälisissä tehtävissä töissä, harrastuksiin kuuluu juoksu + uinti. Blogiasi olen seurannut reilun vuoden ja tykkään kovasti, jatkathan siis samaan malliin :) Ihanaa kesää teille kaikille!

Maleena

 
5. kesäkuuta 2010 klo 17.49 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mahdatkohan ehtiä lukea jokaisen kommentin, olet saanut aika monta vastausta ja tässä yksi lisää! :)

Olen 26-vuotias 2 kuukauden ikäisen tytön äiti Kotkasta. Löysin sun blogin odotusaikanani ja jäin heti koukkuun. (en enää edes muista mitä kautta blogisi löysin) Selasin koko blogin läpi alusta loppuun, ja yllätyksenä huomasin, että sinäkin olet Kotkasta!

Blogisi on ihana! Aina kun avaan tietokoneen, käyn kurkistamassa oletko kirjoittanut jotain uutta. Pettymys on välillä tullut, kun et olekaan päivittänyt mitään. Erityisesti tykkään sisustusjutuista, tsemppiä muutes talon löytymiseen!

Ihanaa kesää!

 
5. kesäkuuta 2010 klo 17.54 , Blogger Aatulan Äiskä kirjoitti...

Heippa Johanna!
Marjut, 40vee länsi-Uudeltamaalta, lapset tyttö 07/92 ja poika 06/02 ja ihana mies. Ja tietysti perheen persoona, Alma Aleksantra joka ei vieläkään tiedä olevansa koira;)

Kiitos kivasta blogista ja aurinkoista kesää
-Marjut

 
5. kesäkuuta 2010 klo 18.02 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

heissan!
täällä parikymppinen kaupallisen alan opiskelija suomen sydämestä- tampereelta.
pyöritän pientä taloutta rakkaan avomieheni kanssa ja harrastan liikuntaa monipuolisesti. blogimaailmaan tutustuin puolisentoista vuotta sitten, ja varmaan vuosi takaperin löysin myös sinun blogisi.
ihailen sinua tietyllä tavalla, vaikutat todella sympaattiselta ihmiseltä, ja jotenkin saman oloiselta kuin mitä itse olen. blogiasi lueskellessa kuvittelen mitä itse olen muutaman vuoden päästä kun omia lapsiakin (toivottavasti) jo on. inspiroit ja innoitat minua, ja palaan aina lukemaan kuulumisiasi.

tämä on ensimmäinen kerta kun kommentoin, mutta ei takuulla viimeinen :)

lämpöistä kesää, ja kaikkea hyvää!

 
5. kesäkuuta 2010 klo 18.16 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Olen kolmekymppinen 4-vuotiaan prinsessan äiti ja ammatiltani lastentarhanopettaja. Lounaisessa Suomessa vaikutan.

Blogissasi pidän kauniista ja tyylikkäistä kuvista, tulee aina niin positiivinen olo!

Elli

 
5. kesäkuuta 2010 klo 18.16 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei,

Löysin blogisi aikoinaan kun etsin ulkosuomalaisten blogeja, kun itse olin muuttamassa ulkomaille pari vuotta sitten. Olen 35v kahden lapsen äiti, eronnut. Asumme Briteissä, kohta tulee siis 2 vuotta täällä täyteen. Pidin itsekin blogia muuton aikoihin ja sen jälkeen, mutta se on sittemmin jäänyt.

Emmie

 
5. kesäkuuta 2010 klo 18.34 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei! Olen Saara, vielä reilun kuukauden verran 25-vuotias kotiäiti Turusta. :) Mulla on 1-vuotias Aura-tyttö ja ihana mies. Syksyllä pitäisi jatkaa opiskeluja matematiikan opettajaksi. :)

 
5. kesäkuuta 2010 klo 18.43 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heip!
Kolmen pojan äiti P-Karjalasta (34v), nuorin lapsi melkein saman ikäinen Ainon kanssa:). Ammatti toimintaterapeutti ja nyt tietty mammalomalla. Blogisi on ihan huippu, seuraan aina kun ehdin. Nyt ekaa kertaa jätän kommentin, olen siinä laiska, sorry!
t maarit

 
5. kesäkuuta 2010 klo 18.43 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moi Johanna!

Olen lukenut blogiasi edellisestä blogista lähtien eli jonkun aikaa.

Olen 24-vuotias, avoliitossa 17 vuotta vanhemman miehen kanssa, 12- ja 11-vuotiaiden tyttöjen "kasuema" (äitipuoli viroksi - vanhemman tytön keksintö kun vähäisen ikäeron vuoksi eivät osaa suomeksi kutsua äitipuoleksi). Asumme melko lähellä pääkaupunkiseutua. Työskentelen assistenttina huolto-osastolla, pääsääntöisesti työni on monipuolinen ja mukava. Harrastuksiin kuuluu ratsastus 1-4 krt viikossa, lisäksi pyrin kerran viikossa käymään kehonhuolto- ja zumba-tunneilla sekä mahdollisuuksien mukaan salilla ja uimassa. Lasten harrastuksia, eli kuljetuksia, on lähes joka päivä, joten omat harrastukset menee lasten ja oman jaksamisen ehdoilla.

Blogisi koen hyvin inspiroivana, asukuviasi rakastan ja positiivisuutesi on upeaa, en voi olla tulematta hyvälle tuulelle lukiessani blogiasi. Kiitos =)

 
5. kesäkuuta 2010 klo 18.47 , Blogger anrinko kirjoitti...

Ihana blogisi kuuluu lemppareihini.
Olen itse 30v, kolmen pienen lapsen kotiäiti Karjaalta.
Olen ollut kotosalla heidän kanssaan jo 7,5v ja tarkoitus jatkaa vielä muutamia vuosia. =)
Olen itse blogiani kirjoittanut pari vuotta, omalla naamallani.
Rakastan sisustamista, lastenvaatteita, tuunaamista, kirpputoreja, pilkkuja, ompelua ja matkustamista.
Blogisi saa hymyn huulille ja yleensä hyvän mielen arjen keskelle.
Kiitos siis siitä!

 
5. kesäkuuta 2010 klo 18.54 , Anonymous maria kirjoitti...

Moi! Olen parikymppinen tyttö pääkaupunkiseudulta. Työskentelen kaupan alalla ja haen parhaillan yliopistoon. Olen rakastunut ja onnellinen! Perhe on minulle tärkeä ja tykkään hirmuisesti lukea sun ihanaa blogia :)

 
5. kesäkuuta 2010 klo 18.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minä:

- 31 v
- neljän lapsen äiti
- yhden miehen vaimo
- Suomesta
- juristi ja ekonomi
- jumppahullu :)


Olivia

 
5. kesäkuuta 2010 klo 18.58 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moi olen Helsingissä asuva suomenruotsalainen juuri eilen valmistunut valtiotieteiden maisteri. Olen tällä hetkellä harjoittelussa ja sen jälkeen saa nähdä, mitä elämä tuo tullessaan, olisi hirveä hinku ulkomaille töihin. Olen seurannut kanunista blogiasi ehkä puolisen vuotta, toivottasti et koskaan lopeta! Tämä on eka kerta kun kommentoin, en oikein ymmärrä miten kommentoidaan ei-anonyymisti ku mulla ei ole omaa blogia (eikä mitään tiliä).

Linda

 
5. kesäkuuta 2010 klo 19.05 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippa, olen 24-vuotias diplomi-insinööri ja työskentelen konsulttina. Olen lukenut blogiasi jo vaikka kuinka kauan (jo niitä aiempia versioita) ja muutaman kerran kommentoinut tänne, anonyyminä tosin. Blogissasi viehättää ja vetoaa rento ja jalat maassa-elämänasenne (toimii hyvänä muistutuksena itselleni) ja inspiraatiota antavat asu- ja kotikuvat. Kiitos mahtavasta blogistasi, joka kuuluu vakkarilukusivuihini!

 
5. kesäkuuta 2010 klo 19.16 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Olen 34-vuotias apteekkilainen ja ollut vuosi sitten samassa elämäntilanteessa kuin sinä nyt. Pidän sisustamisesta, puutarhanhoidosta ja punaviinistä. Rakastan miestäni, lapsiani ja lämpimiä maita. Löysin sinut sattumalta jonkun toisen blogin kautta. Ja siitä lähtien olen käynyt katselemassa kuulumisiasi viikottain. Sinun positiivisuudestasi saa voimaa ja ihania asujasi on kiva katsella. Olet rohkea ja kaunis, ja uskallat olla oma itsesi joidenkin asiattomista kommenteista huolimatta! Hyvä niin!

 
5. kesäkuuta 2010 klo 19.30 , Blogger Marge kirjoitti...

Blogiasi lueskelee (ja liian harvoin kommentoi) viikko sitten muutaman kavereiden nurkissa vietetyn kuukauden jälkeen Espoon Leppävaaraan muuttanut 22-vuotias nuori nainen. Olen pääkaupunkiseudulle muuttanut Kuopiosta vasta maaliskuun alussa, mutta tänne hirmuisen hyvin kotiutunut. Olen kesänlapsi. Armoton auringonpalvoja, elämäniloinen tapaus. Elämääni ilahduttaa ihanat ystävät, avomies sekä reipas 2-vuotias koirapoikamme Milo. Ihanaa kesää sinulle ja koko perheelle. Toivottavasti se unelmakoti löytyy! :)

 
5. kesäkuuta 2010 klo 19.35 , Blogger Nana kirjoitti...

Hei, olen 39v. ylilääkäri, joka pitää kalastamisesta (vetouistelu ja perhokalastus), flamencosta, liikunnasta, muodista ja shoppailusta, erämaan rauhasta ja suurkaupunkien vilinästä...kaikkea siis sopivasti ;)
Pidän kovasti blogistasi ja sen tunnelmasta, kiitos!
Nana

 
5. kesäkuuta 2010 klo 19.46 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei vaan, olen nelikymppinen valtion virkahenkilö etelä-suomesta.

Blogiasi olen seurannut parisen vuotta, aina yhtä iloisesti virittyen kuvista, tarinoista ja tunnelmasta. Norja-kuumeen olet myös aikaansaanut.

Harrastelen puutarhapuuhastelua, monenmoisia käsitöitä ja talvisia liikuntaharrastuksia ja avovesiaikaan vesillä liikkumista lihasvoimin.

Lapsia ei yhtään ole meillä avokin kanssa, karvaisia lemmikkejä muutama.
Hyvää kesän jatkoa toivottaen Annika.

 
5. kesäkuuta 2010 klo 19.56 , Blogger Kleio kirjoitti...

Hei :) Jälleen yksi hiljainen lukija ilmoittautuu! Olen 28-vuotias entinen kirjallisuuden opiskelija, nykyinen pelikaupan myyjä. Asustan Helsingissä mieheni kanssa. Asunto on pieni ja kaupunki on harmaa, ja ehkä siksi onkin niin ihana unelmoiden katsella blogisi kuvia valkoisista taloista, kattoterasseista ja kauniista sisustuksesta :)

 
5. kesäkuuta 2010 klo 20.01 , Blogger Elina kirjoitti...

Olen media-alalla työskentelevä, mutta tällä hetkellä kotiäitinä viihtyvä 31-vuotias kaksivuotiaan tytön äiti. Toinen lapsukainen syntyy joulukuun alussa jos kaikki hyvin menee.
Luin ensin blogiasi vain silloin tällöin, koska tulin aina ihan pikkuisen katkeraksi siitä miten joku voi olla aina noin kaunis ja tyylikäs. ;) Pääsin kuitenkin katkeruuteni yli ja nykyään luen säännöllisesti.

 
5. kesäkuuta 2010 klo 20.02 , Blogger stine kirjoitti...

Moikka,

mä olen 35 v. neljän upean tytön äiti Helsingistä, kauppatieteilijä, lastentarhanopettajaopiskelija.

Rakastan kasvatustieteitä, sisustamista, muotia, lastenvaatteita, ruokaa, matkustelua, Martha Stewartia ja tätä blogia! ;-)

Oikein hyvää kesää Johanna!

t.Stine

 
5. kesäkuuta 2010 klo 20.11 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei.

Olen kohta 32v. kahden lapsen (-07 ja -09 syntyneet) kotiäiti Tampereelta. Ammattina sairaanhoitaja, mutta en tiedä mistä kaivan sen puuttuvan motivaation työtäni kohtaan, kun sen aika sitten joskus tulee... Omat harrastukset on nykyään hieman jäissä, mutta sisustus ja puutarhassa touhuaminen on sydäntäni lähellä. Ennen muinoin (siis ennen lapsia) liikunta oli suuri intohimoni ja uskon, että kipinä siihen syttyy uudelleen kunhan elämä hieman tasoittuu.

Blogiasi olen seurannut jo tovin, mutta olen niiiiin huono/laiska kommentoimaan. Ja kuten viestien määrästä huomaa, tämä lukijoiden esittely on loisto idea. Sinä annat meille paljon blogissasi, niin on ihan kohtuus että mekin annamme murusen itsestämme sinulle. Ja ehkä tämä madaltaa kynnystä tuleville kommentoinneille, siis minun osaltani :)...

Ihanaa kesää!!

 
5. kesäkuuta 2010 klo 20.16 , Blogger Hanna kirjoitti...

^ Niin ja olenhan minä kirjautunut lukijaksesi... joten mitä mä anonyyminä kirjottelen :D!

 
5. kesäkuuta 2010 klo 20.24 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heissan!

Olen piakkoin 18v. täyttävä tyttönen Oulusta. Harrastan musiikkia ja lukio-opiskelujen ohessa teen kerhonohjaaja yms. töitä lasten parissa.
Blogiasi olen lukenut pian varmaan puolisen vuotta. Tyylisi kirjoittaa on ihanan elämäniloinen ja inspiroiva. Kuvatkin ovat kauniita. Vaikka ollaankin niin eri elämänvaiheissa olevia ihmisiä, niin käyn silti päivittäin lukemassa uuden postauksen :)

Voisitko joskus tehdä postauksen siitä, kuinka opit puhumaan norjaa?
Osasitko sitä jo ennen norjaan muuttoasi? Oliko haastavaa ja oliko ruotsinkielestä pohjatietona apua?

 
5. kesäkuuta 2010 klo 20.30 , Anonymous Alexandra kirjoitti...

Minäpäs oon kakskytneljä vuotias odottava äiti, joka saa pienen nyytin syliinsä heinäkuulla. Asustelen Tampereella, tämmösessä rivarissa, jossa asuu minun ja mahani lisäksi avokkini ja pari koiraa. Blogiasi oon alkanu seurailemaan joulukuulla, kiitos siitä vaan siskolleni, joka kehui blogiasi. :)

 
5. kesäkuuta 2010 klo 20.33 , Blogger Valon Soturi kirjoitti...

Heissan. Täällä eräs, joka bongasi blogisi sattumalta ja päätti jäädä vakkarilukijaksi. :) Olen kahden lapsen (poika 10/06 ja tyttö 1/10) naimisissa oleva 28v. äiti Etelä-Suomesta. Äitiyslomalla olen tällä hetkellä, sen jälkeen jään kotihoidontuelle, kun ei ole toistaiseksi töitäkään tiedossa. Asustan lasteni ja mieheni, sekä koiramme, kanssa vaaleanpunaisessa omakotitalossa laitakaupungilla, suht lähellä maaseutua. :)

Kiitos blogistasi!!!! :o)

 
5. kesäkuuta 2010 klo 20.37 , Blogger Dorit kirjoitti...

Hei,
mä olen Dorit, 32 vuotias Espoossa asuva kahden pojan(1,5v ja 3v) äiti, valokuvaaja ja rokkarin avovaimo.
Olen seurannut kirjoituksiasi kuukaudenpäivät. Blogisi kuvat ovat tunnelmallisia ja tyylisi on kaunis, vaikkakaan ei omanlaiseni.


Aurinkoista kesää teille Norjaan!

 
5. kesäkuuta 2010 klo 20.41 , Blogger amelie kirjoitti...

Hei!

Olen 4 lapsen äiti Etelä-Suomesta (16,14,11 ja 7). Olen varmaan vanhimpia lukijoitasi iältäni(42v) mutta en mieleltäni :). Olen onnellisesti naimisissa. Työtäni teen perheiden parissa. Tykkään kunnostaa vanhoja huonekaluja ja kierrellä kirppiksiä. Olen myös vaatehullu ja ihastunut OM:n vaatteisiin.

Unelmissa on kesämökki järven rannalta ja viikkosiivooja kotiin.

Tykkään tyylistäsi niin vaatetuksessa kuin kirjoittamisessa.

Lämmintä ja aurinkoista kesää koko perheelle!

 
5. kesäkuuta 2010 klo 20.42 , Blogger TainaO kirjoitti...

Hei vaan.
Olen 3-kymppinen 2,5-vuotiaan pikkutytön äiti Uudeltamaalta. Perheeseeni kuuluu myös rakas aviomieheni, sekä kuukauden kuluttua perhe kasvaa karvaisella koiravauvalla.
Blogiasi olen seuraillut ahkerasti tuolta vuodenvaihteesta asti. Tässä ihastuttaa elämänmyönteinen asenne ja kauniit asiat. Itsekin olen parin vuoden ajan ollut armoton Odd Molly fani, joten kateellisena kuolaan ylläsi näkemiäni ihanuuksia!
Kauniita kesäpäiviä toivotellen,
Taina

 
5. kesäkuuta 2010 klo 20.44 , Anonymous omppu kirjoitti...

Hei! Olen kolmekymppinen avoliitossa elävä lapseton "virkanainen" pääkaupunkiseudulta. Olen lukenut blogiasi pari vuotta ja se kuuluu suosikkeihini, koska tykkään positiivisesta asenteestasi sekä kauniista vaatteistasi ja sisustustyylistäsi. Blogisi lukeminen saa minut aina hyvälle mielelle. Olen kommentoinut postauksiasi muutamia kertoja.

 
5. kesäkuuta 2010 klo 20.54 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moikka!

Olen 31v hoitovapaalla oleva blogisi seuraaja Helsingistä. Aiemmin ei ole tullu kommentoitua vaikka ahkerasti päivityksiäs käyn lukemassa. Aikoinaan jonkun toisen blogin kautta eksyin sivuilles ja koukkuun jäin.

-H

 
5. kesäkuuta 2010 klo 20.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olen Heidi, 28-vuotias ja edelleen opiskelija! Asun kahdestaan kisun kanssa pienessä yksiössä Tampereen keskustassa. Rakastan liikuntaa, lukemista ja sisustusjuttuja :) Olen lukenut sun blogia kauan, ehkä siitä ihan alkuperäisestä blogista lähtien. Kommentoin aika harvoin, mikä onkin jotenkin nyt tosi hassua kun ajattelen, että tiedän susta niin paljon mutta sinä musta nyt sitten edes tämän verran! :) Aurinkoista kesää teille sinne Norjaan!

Terveisin,

Heidi

 
5. kesäkuuta 2010 klo 21.16 , Blogger Taina kirjoitti...

Luulin kirjoittaneeni tänne jo, mutta en näemmä sittenkään. Hmm..

No meikäläinen on 25-vuotias yhden miehen vaimo ja yhden 9-kuisen pojan satunnaisia keikkatöitä tekevä uskovainen äiti. Siis valokuvaan ja työskentelen tietokoneella, mutta haaveilen muutosta takaisin maalle tästä opiskelija-asunnostamme.

Tykkään sun blogin moniulotteisesta maailmasta, sun ideoista ja ainutlaatuisuudesta. Tarkoitan sitä, että sun ei tarvitse matkia muita, siksi tätä on mukava käydä seuraamassa!

 
5. kesäkuuta 2010 klo 21.18 , Anonymous Hiljainen Maija kirjoitti...

Heippa! Aloitin blogisi seuraamisen joskus pari vuotta sitten kun asuin itse ulkomailla. Olen oikeasti oppinut sulta tosi paljon positiivista ajattelua ja olen siitä hirveän iloinen! Kiitos! (Olen 29v, ei lapsia vielä, mutta toivottavasti pian.)

 
5. kesäkuuta 2010 klo 21.22 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Johan sulla menee ikuisuus näiden lukemiseen:):)
Olen 47-v.kotiäiti, sisar rento valkoinen. Hoitelen omia muksuja, lainattuja "omia" ja kiireellisesti hoitoa tarvitsevia pienen pieniä nassikoita. Eli elämä on lapsia,lapsia, sossuja, biovanhempia ja lapsia. Iltaisin tankkaan normaalia elämää blogien kautta. Lämmin kiitos teille kirjoittajille. Monena päivänä olette minun "oma juttuni", tosi tärkeitä.
Kiitos kivasta blogista, tällainen ikäloppukin viihtyy:)

Justiina

 
5. kesäkuuta 2010 klo 21.27 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei,
Olen 38 vuotias perheenäiti Helsingistä,3,5 ja 15 vuotiaat pojat,aviomies ja 2 tyttö Cavalieriä.Itse en ehdi harrastaa
mitään,15-vuotias poikani pelaa jääkiekkoa suur seurassa, miehen aika menee siellä ja itse touhuan pienimmän kanssa.Pyöritämme siinä ohessa myös omaa firmaa. Tämä on IHANA BLOGI Johanna, niinkuin olen olen sinulle kirjoittanut:))))) Sonja; käyn joka päivä täällä HYVÄÄ KESÄÄ !!

 
5. kesäkuuta 2010 klo 21.31 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Parikymppinen opiskelija pääkaupunkiseudulta. Kesätöissä tällä hetkellä. Asunut ulkomailla taannoin myöskin.

Mua kiinnostaisi joskus kuulla miten ootte tavanneet miehesi kanssa, ellei sitten tunnu liian henk.koht. asialle jakaa meidän kanssa ees pähkinän kuoressa! :)

 
5. kesäkuuta 2010 klo 21.36 , Blogger Essi kirjoitti...

Hei!

Olen 29v, pari vuotta sitten pitkän kaukosuhteen jälkeen Atlantin toiselle puolelle miehen perässä muuttanut humanisti. Blogiasi lueskellut silloin tällöin vertaistukityyppisesti - ja tyyli-inspiraatioita kaivatessani :) En ole kommentoinut aikaisemmin.

 
5. kesäkuuta 2010 klo 21.39 , Anonymous Minttu kirjoitti...

Olen 32-vuotias keski-suomalainen. Menin syksyllä naimisiin ja nyt haaveilen lapsista. Tuvasta löytyy mies ja kaksi koiraa, pihasta kasvimaa. :) Harrastan liikuntaa, joogaa ja lukemista. Olen seurannut blogiasi jo pitkään. Seurasin jo ensimmäistä blogiasi ennen salasana-aikoja.
Pidän tyylistäsi ja blogistasi vaikken yleensä kommentoikaan. Kiitos hyvistä liikuntavinkeistä! :)

 
5. kesäkuuta 2010 klo 21.55 , Blogger Maria kirjoitti...

Olen 24-vuotias valtiotieteilijä Helsingistä ja olen seuraillut blogiasi reilun vuoden :) Kiinnostuin aluksi oikeastaan tuosta ulkosuomalaisuudesta - olen asunut pariin otteeseen ulkomailla - mutta oikeastaan luen blogiasi, koska tulen siitä yksinkertaisesti tosi hyvälle mielelle :) Juuret löytyy Kymenlaaksosta, ei tosin Kotkasta :D

 
5. kesäkuuta 2010 klo 21.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Taidan olla positiivisuuteen taipuvainen 31-vuotias opettaja, 2-vuotiaan ikiliikkujan sekä kohta toisenkin pienen äiti ja yhden miehen avopuolisko. Tykkään kovin tanssia, tehdä käsillä ja nauttia auringosta.
t.nimim. anulja

ps. olisi kiva kuulla mitä mieltä olet nyt tuplavaunuistanne.
pps. seuraava ei ole mikään mielistelevä kommentti vaan huomio, johon palaan aina välillä. Oletko koskaan huomannut, että blogisi muistuttaa hyvää lifestyle-kirjaa? Kuvat, vinkit ja ajatukset tuovat hyvän mielen!

 
5. kesäkuuta 2010 klo 22.08 , Anonymous Jonna kirjoitti...

Moi,

Löysin blogisi joku vuosi, pari sitten jonkun toisen blogin kautta ja siitä lähtien olen säännöllisen epäsäännöllisesti käynyt täällä katsemassa ihania kuvia ja lukenut ihania juttujasi. -76 syntynyt( ikä on vaan numero, ei sen enempää...) kahden murmelin äiti, tyttö 4,5 vuotta ja pikkuveli vajaat 2,5. Mies minua 8 vuotta vanhempi, kosi eilen ;) Uudessa omakotitalossa asustellaan, joskin vielä riittää pihapuolella hommaa.

Toivottavasti löydätte ja saatte sen unelmakotinne! Vaikutat kaikin puolin herttaiselta ja onnelliselta ihmiseltä, sitä on ilo saada blogisi välityksellä aistia :) Ihanaa kesää sinulle ja perheellesi!

-onna-

 
5. kesäkuuta 2010 klo 22.26 , Blogger Mervi kirjoitti...

Moikka, olen jotain pienta kommentoinut aiemminkin, mutta tassa nyt esittelya. Kiva idea muuten!

Olen Mervi, 32v, kotiaiti Espoosta. Minulla on 1,5v kaksostytto ja -poika, ja elama kulkeekin pikkuisten tahdittamilla poluilla:) Palasimme talvella takaisin kotisuomeen jenkeista ja olemme viihtyneet entisilla kotiseuduilla mainiosti. Juuri tanaan viimeeksi ihastelimme miehen kanssa kauniinkaunista kesailtaa auringon laskiessa kirkkaalla taivaalla, niin eri fiilis kuin Dallasissa.

Olen ammatiltani rahoitusneuvoja, ja palailen toihini joskus myohemmin. Nyt nautin satunnaisista kauneudenhoitoalan toistani, olen pikkuhiljaa kouluttautunut erilaisla kursseja kaymalla. Haaveilemme myos oman kodin hankkimisesta, tai ehka jopa rakentamisesta!

Ihanaakin ihananampaa kesaa sinulle! Ja kaunis avainpussukka minulle! :D

Halaus, MerviK

 
5. kesäkuuta 2010 klo 22.33 , Blogger Mikri kirjoitti...

Vaikka en anonyymi olekaan, niin hävettävän harvoin viitsin kommentoida. Olen 27-vuotias sinkku ja muutin työn vuoksi Suomesta Ranskaan viime vuoden alussa. Paluu kotimaahan on tällä tietoa lokakuun jälkeen. Vaikka elämäntilanteemme ovatkin nyt hyvin erilaiset, niin ulkosuomalaisuus yhdistää :)

 
5. kesäkuuta 2010 klo 22.37 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Olen 31-vuotias psykiatrinen sairaanhoitaja Helsingistä. Olen naimisissa ja odotan esikoistamme. Harrastuksiini kuuluu koira, vene, moottoripyörä, matkustelu ja mökki. Olen seurannut blogiasi varmaan niin kauan kun olet sitä kirjoittanut, mutta kommentin jättänyt varmaan vain 2 kertaa. Seuraan blogiasi, koska se on ihanan positiivinen ja siinä on kauniita kuvia! Siitä tulee hyvälle mielelle :)

 
5. kesäkuuta 2010 klo 22.40 , Blogger marge kirjoitti...

Heippa!

Olen 34-vuotias, tytön -07 ja pojan -08 äiti ja yrittäjämiehen vaimo Vantaalta. Tällä hetkellä kotona, ainakin vielä 2011 vuoden loppuun.
Voisin olla pidempäänkin, mutta katsotaan nyt. Viihdyn kotona lasten kanssa. Olen tyytyväinen elämääni ja olotilaani. Ammatiltani olen sihteeri.

Asumme rivitalossa. Ihan kiva ja nätti koti, mutta oma talo on haaveissa ja millään ei tunnu löytyvän just SITÄ...se vähän harmittaa. (eikä aina ihan vähän)

Harrastuksina on jumpat eri muodoissaan ja lenkkeily. Tykkäämisen kohteisiin kuuluu myös sisutaminen ja ylipäätään kaikki mun mielestä kauniit asiat. Kuten vaatteet, kuvat, luonto..lista on loputon. Arvostan myös sitä, että huolehtii itsestään. Se kertoo paljon monesta asiasta.

Joskus laitoin tänne palstalle viestin, että blogisi on "hyvänmielen blogi".. ja niin se on. Positiivinen asenne, kauniit kuvat ja kivat vinkit käsitöistä, ruuasta ja liikunnasta. Ja kaiken lisäksi tykkään päivän asuista.

Mukavaa viikonloppua sinne.

Mari

 
5. kesäkuuta 2010 klo 22.40 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olen 38-vuotias kahden ihanaisen kaksikielisen tänttärään (poika 8vee, tyttö 6 vee) äiti Espoosta. Itse työskentelen rahoitusalalla, elämme kiireistä kahden uran arkea. Akkuja ladataan kakkoskodissa pienessä rannikkokaupungissa Itäisellä Uudellamaalla. Tykkään elämäniloisesta tyylistäsi ja samalla muistelen kaiholla kotona viettämääni aikaa. Ja haaveilen siitä iltatähdestä. Ihanaa kesää teille!

 
5. kesäkuuta 2010 klo 22.48 , Blogger Lara kirjoitti...

Hei! Olen tässä puolisen vuotta käynyt lukemassa blogiasi ja välillä jonkun kommentin heittänytkin :)

Olen alle kolmekymppinen tyttönen Helsingistä. Elelen tässä keskustassa avomieheni ja kahden kissan kanssa. Elämä on tällä hetkellä hektistä, kun käyn töiden ohella koulua insinööristä->DI ja kaikki ylimääräinen aika menee rakkaseen harrastukseeni tankotanssiin, josta voikin lukea blogistani lisää ;)

 
5. kesäkuuta 2010 klo 23.00 , Blogger Hanna H kirjoitti...

Moikka Johanna,

minä se täällä, 27-v Hanna Etelä-Englannista. Vuosia täällä on tullut vieteltyä jo useampi, kahdestaan enkkupoikaystävän kanssa. Kesällä kuitenkin paluumuutto edessä ja koulun penkille tieni käy. Unelma sisustussuunnittelijan työstä on nyt askeleen lähempänä ja uusi tulevaisuus jännittää!

Kiitos sinulle ihanainen positiivisesta, elämänmakuisesta ja kauniista blogistasi! <3

 
5. kesäkuuta 2010 klo 23.32 , Blogger Mirtzi kirjoitti...

Moikka! Olen 30-vuotias, myöskin mammalomalainen kahden lapsen äiti, täältä eteläisestä-Suomesta. Asustellaan vanhaa, isoa taloa.. jossa riittää remontoimista.:) Meidän pienimmäiset lapset taitaapi olla aika saman ikäiset.

Löysin blogiisi jonkin toisen blogin kautta ja koukussa olen ollut siitä asti. :) Blogisi on niin hyväntuulinen ja raikas, se piristää mieltä kummasti ja antaa potkua arkeen! Kiitos!

Kiitos, kun olet jaksanut jatkaa blogisi pitämistä, niistä inhottavista kommenteista huolimatta.

Tämän verran halusin paljastaa itsestäni ja myöskin kiittää sinua inspiroivasta blogistasi! Kiitos.:)

 
5. kesäkuuta 2010 klo 23.41 , Blogger finkinja kirjoitti...

Vilkuttelen täältä Kroatian kukkulalta:) Löysin blogisin jo jonkin aikaa sitten jonkun toisen blogin kautta.
Kahdeksantoista vuotta kukkulalla menossa miehen ja kahden teini-ikäisen tytön kanssa. Arkeen kuuluu töitä ja loma-asunnon pitoa.

 
5. kesäkuuta 2010 klo 23.56 , Blogger Mari kirjoitti...

Mitämitä! Täällä on tällainen mihin pääsee hölpöttämään itsestään jotain - tämähän täytyy käyttää hyödyksi kun joku oikein PYYTÄÄ mua puhumaan! Tuttujen mielestä kun olen aina äänessä, hehhee! :o)

Eli tosiaan moi, minä olen Marika ja ikää on 28-v, vaikka henkisesti taidan liikkua päivästä riippuen tuolla 5-15 ikävuoden välimaastossa.. Sitten samalla poden kamalaa kolmenkympin kriisiä, shokki!

Minä olen kovin eläinrakas minkä voi helposti huomata mikäli käy meillä kylässä tai sattuu kurkistamaan blogiani: juttua nimittäin kummasti riittää kolmesta koirasta, kahdesta rotasta, hamsterista, kääpiöhamsterista, kahdesta kissasta ja yhdeksästä kanista. Jos tilaa olisi enemmän niin meillähän olisi vielä pari lammasta ja pari vuohta ja.. *haaveilua*.. :)

Pidän erilaisista ihmisistä ja sen vuoksi tämä blogimaailma on todella rikastuttava kokemus, kun pääsee tutustumaan erilaisiin ja täysin erilaisissa elämäntilanteissa oleviin ihmisiin. Paljon olen oppinutkin, kun olen muiden ihmisten kokemuksista ottanut onkeeni!

Vaan jos nyt sulkisin suuni - tai lopettaisin näppäimistön hakkaamisen.. :o)

 
6. kesäkuuta 2010 klo 2.21 , Anonymous Ananas kirjoitti...

blogiasi lukiessa tulee hyvä olo! olen 21 vuotias tyttö helsingistä. haaveilen (pakko myöntää) pienestä perheestä! mies jo löytyy mutta lapsia vasta tulevaisuudessa.. haluan yhtä hyväksi äidiksi kuin sinä! ihanaa lukea sinun ja lastesi arjesta eikä niinkään muotihömpästä. Kiitos!

 
6. kesäkuuta 2010 klo 5.02 , Blogger Hanna kirjoitti...

Olen 22-vuotias Psykan opiskelija ja asun skotlannissa. Blogissasi on aina ihania kuvia!

 
6. kesäkuuta 2010 klo 5.25 , Blogger iukku kirjoitti...

Olen 34.v, yhden lapsen äiti ja vaimo. Asumme isossa paritalossa vähän pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Tykkään ja olen kiinnostunut sisustamisesta ja kaikesta kauniista.

Yritän kommentoida useammin :)

 
6. kesäkuuta 2010 klo 6.23 , Blogger Anna kirjoitti...

Moi Johanna!
Täällä Anna Tampereelta, 9 kk vanhan pojan äiti ja iranilaisen miehen avovaimo, joka seurailee blogiasi ja on ihastunut sen kauniisiin kuviin ja yksinkertaiseen tyyliin. Saan nauttia kotona olemisesta vähän pidempään kuin sinä, sillä käännösalan työt kutsuvat minua takaisin vasta ensi vuoden puolella. Nyt haaveilen siitä, että saisin hieman sisustettua pojan huonetta, pääsisin mökille vastaremontoituun saunaan kunnon löylyihin ja löytäisin aikaa kutoa uuden maton! Tänään taidan kuitenkin vain nauttia rakkaan laittamasta hyvästä ruoasta ja kävelyttää poikaa ympäri huushollia :D

 
6. kesäkuuta 2010 klo 6.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Olen vajaa kolmekymppinen Lähi-Idässä asuva ulkosuomalainen "kotirouva". Puoli vuotta sitten olen tehnyt suuren elämänmuutoksen ja muuttanut uuteen maahan ja kulttuuriin mieheni työn perässä.

Olen seurannut blogiasi jo melko pitkään, noin 2-3 vuotta, eksyin joskus sinne ihan sattumalta kun etsin ulkomailla asuvien suomalaisten blogeja. Itsellänikin on ollut suunnitelmissa blogin perustaminen, mutta jostain syystä en ole siihen vielä uskaltautunut...pelkään ehkä liikaa yksityisyyteni puolesta. Seuraan useita blogeja, monet niistä ovat juuri ulkomailla asuvien suomalaisten, mutta myös kaikenlaiset muotiin ja sisustukseen liittyvät blogit ovat lähellä sydäntäni :)

En ole koskaan aiemmin jättänyt kommenttia blogiisi, vaikka useasti olen sitäkin miettinyt. Kiitos ihanasta blogista ja aurinkoista kesää! :)

 
6. kesäkuuta 2010 klo 6.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Olen vajaa kolmekymppinen Lähi-Idässä asuva ulkosuomalainen "kotirouva". Puoli vuotta sitten olen tehnyt suuren elämänmuutoksen ja muuttanut uuteen maahan ja kulttuuriin mieheni työn perässä.

Olen seurannut blogiasi jo melko pitkään, noin 2-3 vuotta, eksyin joskus sinne ihan sattumalta kun etsin ulkomailla asuvien suomalaisten blogeja. Itsellänikin on ollut suunnitelmissa blogin perustaminen, mutta jostain syystä en ole siihen vielä uskaltautunut...pelkään ehkä liikaa yksityisyyteni puolesta. Seuraan useita blogeja, monet niistä ovat juuri ulkomailla asuvien suomalaisten, mutta myös kaikenlaiset muotiin ja sisustukseen liittyvät blogit ovat lähellä sydäntäni :)

En ole koskaan aiemmin jättänyt kommenttia blogiisi, vaikka useasti olen sitäkin miettinyt. Kiitos ihanasta blogista ja aurinkoista kesää! :)

 
6. kesäkuuta 2010 klo 7.54 , Blogger Piitu kirjoitti...

Onpa hurjasti vastauksia... vastaanpa minäkin!

Asun Helsingissä, olen 34-v KTM, yhden 2-vuotiaan äiti ja ehkäpä toisenkin äiti ensi vuoden puolella :) Luen blogiasi, koska tykkään sen tyynestä, elämänmyönteisestä ja -makuisesta tunnelmasta. Mua kiinnostaa lapsijutut ja talojutut ja tyylijutut. Itselleni on myös tärkeää luonto, liikkuminen, musiikki ja lukeminen. Ja kaikenlainen rentouttava hömppä :)

Hyvää kesää Norjaan!

 
6. kesäkuuta 2010 klo 8.01 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tässä tulee pelottavan paljon yhtäläisyyksiä kanssasi :) Nimeni on Johanna ja olen 28-vuotias terveydenhoitaja. Onneksi kuitenkin jotain eriäväisyyttäkin; asustelen Suomessa pienessä kaupungissa, esikoiseni on 3-vuotias ja kuopus syntyy lähiaikoina. Blogiasi olen seuraillut pitempään, mutta en ole tainnut jättää kommenttia vielä koskaan. No, kerta se on ensimmäinenkin. Hyvää kesän jatkoa sinne Norjan ihaniin maisemiin!

terkuin Kaima

 
6. kesäkuuta 2010 klo 8.19 , Blogger Heidi kirjoitti...

Hei Johanna,
jälleen yksi vakiolukijasi ilmottautuu.
Pian tulee vuosi täyteen kun löysin blogisi. Jokaikinen kerta saat hyvänmielentunteen tähän doorikseen kun luen postauksiasi :) Jos arpaonni osuu kohdalleni, voit arpoa uudelleen, sillä minullakin on käyttämätön vastaava :)

Kuka olen? 33-vuotias myyntimiehen rouva, joka on kahden prinsessan kanssa kolmestaan puolet viikosta. Yritän selviytyä päivän rutiineista hymy huulilla. Olen töissä miesvaltaisella alalla ja haaveilen omasta pienestä vastaanotosta vaihtoehtolääketieteen parissa (aromaterapia)ihan vaan oikean työn vastapainoksi.

Ilosia kesäpäiviä koko perheelle!

Heidi

 
6. kesäkuuta 2010 klo 8.23 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippa Johanna!

Vakilukijasi jo vuosien? ajalta ilmoittautuu :-) Taisin esittelyä tehdä jo silloin salasanaa varten...niin tärkeä henkireikä ja hyvän olon tuottaja blogisi on, normaalisti kun liikun melko anona ympäriinsä. Tunnuksetkin siis on, mutta harvoin niillä jaksan kirjautua :-P

Mutta siis minusta...akateeminen ihmissuhdetyöläinen ja yhden vauvan vanhempainvapaileva äiti. Harrastan tässä kiireisessä elämäntilanteessa lähinnä nettailua :-) ja lukemista. Olen kiinnostunut kaikista ja kaikesta, mutta taidot, aika ja viitsimys ei riitä mihinkään :-D

- Silla

 
6. kesäkuuta 2010 klo 9.16 , Blogger Sanna kirjoitti...

olen kohta 25-vee kotiäiti joka aloittaa syksyllä liikunnan opiskelun. Jumppia ohajnnut jo kuitenkin useita vuosia.
Minulla on kaksi lasta ja miehenpuoli kotona kavereina :)
blogiasi olen innolla seurannut jonkin aikaa :)

 
6. kesäkuuta 2010 klo 9.40 , Anonymous Christaliina kirjoitti...

Olen 27-vuotias, gradua vaille valmis ekonomi Helsingistä, vähän taiteilijasielu kumminkin. Rakastan kaikkea kaunista, niin sisustuksessa, valokuvauksessa ym. Olen menossa naimisiin nyt kesällä ja lähdössä ensi vuonna Lontooseen opiskelemaan. Muutenkin pidän kovasti matkustelusta.

Tätä päiväkirjaa aloin lukea, kun ihastuin näihin kuviin ja kirjoitustyyliin. Lisäksi arvostan ihmisiä, jotka elää positiivisella asenteella ja toisia kadehtimatta.

Se olin muuten minä, kuka laittoi sinulle viestiä yhtenä päivänä, vaikka ensin mietinkin, että kehtaanko..

 
6. kesäkuuta 2010 klo 9.49 , Blogger Herttainen kirjoitti...

Täällä lueskelee ja aika ajoin kommentoi helsinkiläinen rouva Herttainen, joka on vaimohenkilö, tuore kieltenopettaja ja nopeasti kehittyvä irkkutanssija. Täyttää kesällä 26 v ja yrittää päästä eroon ikäpainotteisesta ajattelusta. Lähtee nyt kaivamaan jääkaapista siskon eilisistä juhlista jäänyttä herkullista kakkua.

 
«Vanhin ‹Vanhempi 401 – 600 / 726 Uudempi› Uusin»

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu