Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Hvem er dere?

torstai 3. kesäkuuta 2010

Hvem er dere?


Hei anonyymit ja ihan kaikki! :D Koska teitä on kauheesti ja tiedän kuitenkin vain aika pienen osan, ajattelin ehdottaa pientä tutustumiskierrosta.

Ketä te ootte?
-This is not about me alone.

Tahdon tietää enemmän myös teistä. Sinusta, perheestäsi, iästäsi, harrastuksistasi, työstäsi... Tai mistä vaan haluatkin kertoa.


Avaan siis mahdollisuuden anonyyminäkin kommentoinnille ja pidän sitä auki jokusen päivän, ehkä alkuviikkoon asti, jotta mahdollisimman moni ehtisi osallistua.

Kaikkien osallistujien kesken arvon yhden todellisen aarteen; Anna Suin pienen, täysin käyttämättömän korttilompakon/avaimenperän. (Nyyh ja nyyh, en vaan saa käytettyä.)
Söpötys on peräisin tanskalaisesta nettikaupasta trendsales.dk.

Niin ja saa osallistua, vaikkei haluaisikaan mitään arpajaisvoittoa!!! ;D

Olkaa hyvät :)

Tunnisteet:

726 kommenttia:

«Vanhin ‹Vanhempi 201 – 400 / 726 Uudempi› Uusin»
4. kesäkuuta 2010 klo 11.00 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

2nelonen kolmen pienen lapsen äiti,
arjen pyöritystä pienten ja suurempien unelmien keskellä,osa jo toteutunut,osa tulevaisuuden haaveissa.Nautin inspiroivasta blogistasi,kiitos ja kiva kun olet aina kaikesta huolimatta jatkanut :)
Ja nyt lähden suihkuun ;)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 11.02 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moi! Olen vakkarilukijasi, mutta en ole tainnut aikaisemmin kommentoida! Sun blogisi on todella ihana, pirtsakka ja inspiroiva :)

Olen kolmen lapsen alle kolmekymppinen lastentarhaope äiti keskisestä Suomesta :) tällä hetkellä elämän täyttää oman unelmatalon rakentaminen ja lasten kanssa puuhailu :)

Ihanaa kesää sulle ja perheellesi!

Jmamma

 
4. kesäkuuta 2010 klo 11.04 , Blogger M-K kirjoitti...

Hei! Olen kolmekymppinen hoitovapaalla oleva kahden pienen pojan äiti, ammatiltani luokanopettaja. Itse suoritan harva se viikko "kuinka kauan kehtaan olla pesemättä hiukset"-tyyppisiä ennätyksiä, enkä todellakaan osaa pukeutua hyvin. En kestä seurata muita muotiblogeja, mutta ihailen tyyliäsi ja toivon, että itsekin joskus innostun näkemään kauneutta myös omassa pukeutumisessani. Blogisi tuo myös tunteen, että ihminen voi saada sen mistä haaveilee -kuvaukset taloista ja elinympäristöstäsi ovat idyllisiä. Kiitos että saamme kurkkailla elämääsi!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 11.15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippa!
Ensimmäistä kertaa tänne kirjoittelen...
Olen varmaankin blogisi lukijoiden nuorimmasta päästä, sillä olen 17-vuotias opiskelija täältä Etelä-Suomesta. Blogiasi olen lukenut noin puolisen vuotta ja pidän kovasti kaikenlaisista käsityö vinkeistä, joita tänne välillä laittelet, intohimonani on käsityöt ja sisustus:)

Haluaisin itse myös asua vielä jonakin päivänä Norjassa, siellä on niin kaunista ja olet antanut hyvin positiivisen kuvan:)

Jenna=)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 11.15 , Blogger Perla kirjoitti...

Olen löytänt blogisi jonkun vinkistä muutama kk sitten, kaikki postaukset tulee luettua, mutta kommentoitua tulee hyvin harvoin. Olen 36 v pätkätyöläinen maisteriskonttorirotta Itä-Suomesta, 2 alle kouluikäistä tytärtä, yrittäjämies ja talonrakennus huolehtii vapaa-ajan ohjelmoinnista.

Niin ja en osallistu arvontaan, tyylillisesti meidän maut ei osu yhteen, mutta juuri siksi onkin niin virkistävää lukea sinun juttujasi ja etenkin katsoa kuvia.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 11.17 , Blogger JENNIS kirjoitti...

moikka! olen 21-vuotias turkulainen, asun tätä nykyä avomiehen kanssa vantaalla ja työskentelen helsingissä :) opiskelen iltalukiossa aikanaan keskeytettyjä lukio-opintoja ja tarkoitus olisi ammattikorkeakouluun myöhemmin. harrastan kilpatanssia ja urheilua muutenkin. bloggailen itsekin minkä kerkiän :)
tätä blogia olen seuraillut vasta lyhyen aikaan ja pitänyt kovasti vaikken vielä enempiä olekaan kommentoinut :)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 11.21 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heipä hei Johanna :)
Olen lukenut ihanaa blogiasi vajaan vuoden verran ja alun perin eksyin lukemaan sitä, koska poikakaverini on norjalainen ja etsin Norja-aiheisia blogeja. On ollut aivan mahtavaa lukea miten hyvin olet Norjassa pärjännyt ja että se pärjääminen on todella mahdollista, koska itselläni saattaa tulevaisuudessa olla mahdollisesti muutto Norjaan edessä.

Oikein hyvää ja aurinkoista kesää :)

-Laura

 
4. kesäkuuta 2010 klo 11.24 , Blogger Kaisa kirjoitti...

28-v pian kahden lapsen äiti Itä-Suomesta,naimisissa,kotiäitinä,fysioterapeutti jolla alan vaihto mielessä.Aloin seurata blogiasi kun odotit vielä Ainoa,oli kiva löytää näin tyylikäs blogi jossa pienten lasten äidin elämään mahtuu kaikkea kaunista,itsestäkin huolehtimista,käsillä tekemistä niiden tärkeimpiensä lisäksi.Itse puuhastelen pieniä kotiin liittyviä projekteja,käsitöitä ja muoti kiinnostaa aina vaikkei se juuri omassa blogissa esillä olekaan,kirjoittelen lähinnä lapsiperheen arjesta.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 11.26 , Anonymous bebe kirjoitti...

Olen reilu kakskymppinen opiskelija Helsingistä, seurustelen ja unelmoin ulkomailla asumisesta! Oon lukenu sun blogia jo kaaauan mutta nyt vasta kommentoin ekaa kertaa. Tää on huippu ja vaikutat ihan supersymppikseltä. :) Keep up the good work!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 11.26 , Blogger Hanski kirjoitti...

Hei, olen kolmekymppinen kotiäiti Oulusta. Minulla on kolme lasta, joista yksi lensi Isän tykö jo ennen syntymää. Olen myös terveydenhoitaja! Olen lukenut blogiasi varmaan yli puolen vuoden ajan, mutten ole vissiin koskaan kommentoinut. Olet tuonut minun päiviini paljon iloa ja naiseutta!! Kiitos sinulle ihanasti blogista!!!
p.s. Arvonnassa oleva lompakko näyttää ihanalta!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 11.29 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

30-vuotias media-alan hääräilijä Espoosta. Omakotitalo, kaksi lasta, koira ja farmariauto. ;)

Olen aika tuore lukija. Olisinkohan ehkä parisen kuukautta sitten löytänyt tänne ja heti menit suosikkilistan ykköspaikalle! Ihana blogi, ihana sinä! Ja arvaa vaan, olenko jo aloittanut kotona markkinoimaan lomamatkaa Norjan kauniisiin maisemiin? Voisit ehkä kysyä Norjan valtiota sponssiksi mukaan? ;)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 11.29 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei,täällä 21v 2 vuotiaan tytön kotiäiti Etelä-Suomesta. Lukenut olen ainakin vuoden päivät,luultavasti jo paljon pitempäänkin:D

Hoitovapaalla olen hoitoalalta:).

Pidän kovasti positiivisesta,mutta elämänmakuisesta kirjoitustyylistäsi ja aina niin raikkaista kuvista. Kateellinen olen myös kotinne merinäköalasta jota aina täytyy välillä kuvista oikein erikseen ihailla:)

-Kirsikka-

 
4. kesäkuuta 2010 klo 11.30 , Anonymous Hemuli kirjoitti...

Moi :)

Oon noin puolitoista vuotta seuraillut sun blogia ja pari kertaa kommentoinut.

Oon 26-vuotias valtiotieteiden graduvaiheen opiskelija Helsingistä, asun avopuolisoni kanssa ja harrastelen esimerkiksi valokuvausta, matkustelua, grafiikkaa ja järjestöhommia.

Oon tykännyt seurata sun blogia, koska se on inspiroiva mm. pukeutumisen suhteen, kirjoitat hauskasti, ja blogi on muutenkin jotenkin elämänmakuinen ja rento. Useasti tulee hymy huulille kun käy täällä lukaisemassa kuulumisia. Niin ja kaunis, niin blogi kuin kirjoittaja.

Ja myös siksi tykkään tästä, että tämä on enemmän tyyli-, kuin muotiblogi, enemmän laatua kuin määrää, kestävyyttä kerskakulutuksen sijaan. Juuri samaa mitä itse teen, ajatonta tyyliä.

Kiitos kauniista blogista.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 11.31 , Blogger Aino kirjoitti...

Olen parikymppinen tyttö Tampereelta, rakastan matkustelua ja aurinkoa, kesää! Opiskelen, etsin itseäni ja suunnittelen tulevaisuutta. Seurailen sun blogia sun positiivisen asenteen ja kivojen kuvien takia, on kiva kuulla toisen arkielämän huomioista! Oot aina niin kaunis ja iloinen!! :)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 11.36 , Blogger Mrsme kirjoitti...

Olen pian 36v täyttävä kolmen tytön äiti Tampereelta. Kirjoittelin 4 vuotta blogia Kiinassa, Kotirouva Kiinasta ja muistelisin, että kävit ehkä joskus lukemassa? Luin sun blogia joskus, kun aloitit, sitten hukkasin välillä ja viime talvena löysin taas uudestaan. Kivoja kuvia ja mukava lueskella ulkosuomalaisten blogeja!

Jätän arpajaisvoiton muille...

 
4. kesäkuuta 2010 klo 11.41 , Blogger amma kirjoitti...

Täällä käy lukemassa 24 vuotias puuseppä. Harrastuksia on runsakkaasti, aikaa vievin on partio joka on enemmänki elämäntapa.. Muuten luen paljon kirjoja ja tuijotan leffoja.

Juuri muutin miehen kanssa yhteen isompaan asuntoon ja jaloissa pyörii parivuotias kääpiömäyräkoira. Blogiasi oon käyny lukemassa varmaan vajana vuoden ajan, muutenkin seuraan useaa blogia. Sun juttuihin oon koukuttanu mm. äidin ja parhaan laverin ;)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 11.41 , Blogger amma kirjoitti...

niin kaverin siis :)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 11.45 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moikka!

Aivan ihana blogi sinulla, olen seurannut sitä kuukauden ajan sukulaiseni suosituksesta. Olen 26-vuotias kahden lapsen (3v ja 1v) kotiäiti Keski-Suomesta , joka opiskelee harrastuksekseen kahta korkeakoulututkintoa kulttuurialalta. Olen aivan ihastunut sinuun ja kotiisi :) Aivan ihania kuvia, saan niistä inpiraatiota, vaikkakaan en voi ymmärtää, miten jaksat ja olet niin aikaansaava ja positiivinen.

Iloa ja valoa koko perheelle!

T.Suvi

 
4. kesäkuuta 2010 klo 11.49 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

36v, 4 lasta, arkea ja kaaosta, kahvia ja suklaakakkua. Rakastan tätä vuodenaikaa: kielon tuoksuinen metsä, syreenipuu, mirrinminttu juurella. Tuoksu mikä syntyy kun kesäsade osuu auringon paahtamaan asfalttiin. Siinä mistä minä pidän.

En halua osallistua arvontaan, avainkotelo minullakin käyttämättömänä, mutta tahdoin vain kirjoittaa. Niin monta asiaa jäänyt kommentoimatta, harmillista. Mutta en bloggaa, en hanki tunnuksia, rakastan vain lukea, joten säilyn anonyyminä.

Ja nyt kun pääsen kirjoittamaan, kysykin: Sinulla oli joskus postaus jossa pohdittiin erilaisia tekstejä makuuhuoneen seinään, tms? Onko sinulla vielä noita mietelauseita, lainauksia, ajatelmia tallella?

Kiitos ja mansikanmakuista kesää!
Susanna

 
4. kesäkuuta 2010 klo 11.50 , Anonymous Kati kirjoitti...

Heips!

Olen kohta 30 vuotias opiskelija keskeltä Suomea :) Kanssani samalla jääkaapilla käy aviomieheni ja lapsemme. Asutaan tällä hetkellä kerrostalossa enkä usko että koskaan tullaan muuttamaan rivitaloon saati sitten omakotitaloon. Tykätään niin paljon siitä että ympärillä on ihmisiä ja elämää :)

En ole anonyymi, mutta (liian) harvoin tulee kommentoitua kirjoituksia. Joka päivä käyn kuitenkin katsomassa, josko tänne olisi tullut jotain uutta :)

Seuraan tätä blogia, koska täältä saa paljon hyviä asuideoita, inspiraatioita, täällä on kauniita käsitöitä ja tästä blogista tulee vaan niin hyvälle tuulelle. Kuvasi ja kotisi on vaan niin kauniita, että se piristää kummasti päivää :) Tämä on juuri sellainen blogi, jota nautitaan hyvän kahvin kanssa :)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 11.51 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei, olen 47-vuotias hammaslääkäri Suomesta. Harrastan hyötyliikuntaa ja sisustamista, rakastan kauniita vaatteita ja haaveilen elämänmuutoksesta taiteellisempaan ja luovempaan suuntaan. Haluaisin oppia valokuvausta ja matkustella Euroopan kulttuurikaupungeissa. Löysin blogisi sattumalta toisen blogin kautta vasta pari päivää sitten, mutta olen ahminut selata sivujasi iltamyöhään asti. Kerrassaan kutkuttavan ihania ja hyvää mieltä tuottavia tekstejä ja kuvia. Asukokonaisuutesi antavat hyviä ideoita yhdistellä omista vaatekaapeistakin löytyviä, ehkä jo hieman unohtuneitakin, vaatekappaleita. Olet luonnollisen kaunis ja kaikki vaatteet näyttävät ylläsi kauniilta. Lisäksi vaikutat kovin taiteelliselta, idearikkaalta ja aurinkoiselta persoonalta. Seuraan blogiasi innolla jatkossakin. Kiitos siitä.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 11.52 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei Johanna!

Olen 25-vuotias opiskelija länsi-Suomesta, löysin blogisi sattumalta ja ihastuin :) Olen lukenut sitä nyt kolmisen kuukautta. Asun avomieheni kanssa vanhassa kivitalossa tunnelmallisella asuinalueella. Menemme kesällä naimisiin.

Erityisesti pidän päivän asu -kuvista!

terkuin, Nora

 
4. kesäkuuta 2010 klo 11.52 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei. Olen 33v yhden tytön äiti espoosta. Tykkään seurata blogiasi..se on niin aito ja täynnä elämää..Olet kaunis ja "vähän hömppä"...monesti mietin, oletko sukua Tanja Karpelalle..olette niin saman näköisiä..
Kiitos, kun ilahdutat päivääni,
Johanna

 
4. kesäkuuta 2010 klo 11.56 , Blogger Jolindha kirjoitti...

Heippa! Täällä kirjoittelee 24-vuotias vakkarilukija (joskin laiska kommentoija) Pirkanmaalta. Taloushallinnon opiskelut on nyt loppusuoralla ja konservatiivinen työelämä häämöttää ihan nurkan takana - toisaalta taas tekisi mieli vielä jatkaa opiskeluja. Intohimoihini kuuluu sisustaminen, vanhat talot, taide, valokuvaus, luonto... Listaa voisi varmaan jatkaa aika pitkään. :D

Sattumoisin törmäsin blogiisi aikoinaan ja ihastuin heti kirjoitustyylisi, kuviisi ja juttuihin Norjasta. Välillä on muutto Norjaan miehen luokse tuntunut kovin todennäköiseltä, ehkä tässä osa viehätyksestä. ;)

Blogisi on kyllä kaikessa positiivisuudessaan, rentoudessaan ja kauneudessaan yksi ehdottomista lemppareistani ja joka päivä käyn kurkkimassa.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 11.57 , Blogger Piia kirjoitti...

Hejs, parikymppinen korujaharrastava neitonen Turusta, lueskelen aina silloin tällöin blogiasi hauskojen ideoiden (huivituunaus/huivimekko) ja kauniiden kuvien takia...

 
4. kesäkuuta 2010 klo 11.58 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippa!

Olen 24-vuotias etelä-suomesta, odotan esikoistani, jonka määrä olisi tulla syksyllä.

Harrastan lenkkeilyä, kuntosalia ja kodin sisustamista. :)

Asun onnellisesti avoliitossa, häitä juhlitaan ensi kesänä.

Mitäs sitten, olen tummahiuksinen, mukava tapaus ja blogisi on aivan ihanaa luettavaa.

Apua, onpas vaikea kertoa itsestään tän enempää..

Mutta, mutta, eiköhän siinä tullut jo ihan tarpeeksi! :)

Hauskaa kesää sinulle ja koko perheelle!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 12.16 , Blogger Taina kirjoitti...

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 12.17 , Blogger Kia kirjoitti...

Olen 22-vuotias haaveilija Ruotsista. Vuosi sitten jätin Suomeen entisen elämäni, opiskelut kaupallisella alalla, auton, ihanan asunnon ja lupaavan tulevaisuuden harrastukseni parissa. Nyt opiskelen ruotsia, haaveilen, mietiskelen mikä minusta tulee isona, kitken kasvimaata, luen, leivon ja siivoan. Yllättävää on ollut kuinka helposti sitä entisenä ylisuorittajana sopeutui nykyiseen rentoon ja päämäärättömään elämänmenoon. Ja kuinka vähällä materialla tulee toimeen. Syy tähän elämänmuutokseen oli mies ja tunne että oli oikea aika ja ihminen. Hetkeäkään en ole katunut päätöstäni ottaa ja lähteä. :)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 12.19 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

moi,

minulla ikää 36v ja olen kaksivuotiaan pojan äiti pääkaupunkiseudulta. En ole ennen seurannut mitään blogia ja tätäkin vasta kuukauden verran ja olen ihan koukussa :-)

Kiitokset ihanista, päivää piristävistä kauniista kuvista ja tarinoista!

terveisin Joanna

 
4. kesäkuuta 2010 klo 12.25 , Blogger Vanda kirjoitti...

39v biologi/ympäristöasiantuntija, opettaja, kääntäjä, från Vanda, 2, 5 ja 7v tyttäret, sisutan, ompelen, opin kieliä, luen, katson elokuvia, juttelen ystävien kanssa, kokkaan, teen kakkuja, matkustelen, haaveilen, lueskelen blogeja... En ole urheillut 7 v, ei ole aikaa ja olen laiska (mutta olin joskus yhden Unkarin läänin paras pikajuoksija).

 
4. kesäkuuta 2010 klo 12.25 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olen 25-vuotias tyttönen, hiljattain palannut Suomeen useamman vuoden ulkomailla oleskelun jälkeen ja koetan miettiä, mitä seuraavaksi tekisin. Jatkanko opiskeluja vai alkaisinko etsiä töitä. Vaikka ihan hyvin olen kotimaassa viihtynytkin, olen myös miettinyt että voisin suunnistaa uudemman kerran maailmalle. Sitä en vielä tiedä, että minne suuntaan lähtisin, jos nyt lähdenkään.

-Anni

 
4. kesäkuuta 2010 klo 12.28 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei Johanna!

Olen 16-vuotias, asun Jyväskylässä. Sisaruksia mulla on 10 ja olen vanhimmasta päästä ;) Hoidan pienimpiä välillä, tykkään leipoa, Varsinkin kaikkea suklaista. Olen kiinnostunut sisustamisesta. Käyn hölkkälenkillä aina kun jaksaa. Shoppailen joskus kun on rahaa. Haluaisin ehkä joskus muuttaa Ruotsiin. Norjakin on ruvennut kiinnostamaan, kun oon lueskellu sinun juttujasi, kauniin näköistä!

Löysin blogisi tätini seuraamien blogien joukosta, ja pari kuukautta olen seuraillut lähes päivittäin, aina kun koneelle pääsee. Niinkin koukussa, että luin jotain vanhoja postauksia parikin tuntia enkä malttanut lähteä ulos vaikka oli hellettä :) Tosi kauniisti pukeudut ja sisustat<3

Terveisin, Iina

 
4. kesäkuuta 2010 klo 12.28 , Anonymous Lora kirjoitti...

No tässä kolmekymppinen kahden tyttösen äiti ja vaimo. Etelä-Suomessa asutaan vanhassa omakotitalossa, ja siellä koetan pihaa laitella ja lapsia kaitsea parhaani mukaan. Piipahtelen täällä nykyään ilman kommentointimahdollisuutta, joten toivottelenpa samalla tilaisuuden tullen oikein hyvää kesää ja muutenkin kaikkea hyvää sinne!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 12.30 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moi!

Olen lukenut blogiasi ehkä kuukauden verran ja en edes muista mitä kautta tänne eksyin. Hyvä kuitenkin että eksyin! :) Sinulla on ihania kuvia ja saan täältä kivoja ideoita.

Itse olen 30-vuotias kohta vuoden ikäisen tytön äiti Espoosta. Unelmana on lähitulevaisuudessa muuttaa ulkomaille muutamaksi vuodeksi töihin perheen kanssa. Etsin tällä hetkellä ehkä ihan uuttakin uraa mammaloman jälkeen---tätä "kolmenkympin kriisiä" helpottaa mm. blogien lueskelu. ;)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 12.30 , Blogger sinkkumutsi kirjoitti...

moi,
mä oon Tiina, pian 29-vuotias vaimo ja pari vuotiaan pojan äiti. Harrastan aktiivisesti liikuntaa (sähly on mun intohimo). Rakastan kauniita vaatteita ja sisustusjuttuja. Haaveilen punaisesta torpasta maaseudulla. Oon asunut norjassa 10 vuotta sitten ja tänä kesänä matkustan sinne jälleen.

tervetuloa kurkkaamaan mun blogiin..

 
4. kesäkuuta 2010 klo 12.33 , Blogger jenniss kirjoitti...

Olen parikymppinen opiskelija Lapista, perheeseeni kuuluu avomies ja kaksi koiraa :) Harrastan kuntosala ja lukemista. Blogisi on todella piristävää luettavaa :)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 12.34 , Anonymous H kirjoitti...

Moi!

Minä taas olen 21-vuotias nainen Helsingistä. Opiskelen kauppatieteitä Aalto-yliopistossa ja olen tosi aktiivisesti mukana opiskelijatoiminnassa.

Asun virallisesti itsekseni, epävirallisesti poikaystävän luona ;) Tämä parempi puoliskoni lähtee reilun kuukauden päästä puoleksi vuodeksi toiselle puolelle maapalloa. Minulla on ihana, IHANA perhe; isä, äiti ja mahtava pikkusisko.

Haaveilen työstä, jossa pääsen todella toteuttamaan itseäni. En ole niitä ihmisiä, jotka haluavat ekonomiksi vain paksumman tilipussin takia tai "koska isi käski". Unelmissa on työ muodin tai ylipäänsä kulttuurin parissa. Rakastan kirjoittamista, mutta suureksi harmikseni olen todella onneton piirtäjä!

Ihailen sinua, Johanna, todella vilpittömästi. Edustat todella paljon niitä asioita, joita itse arvostan ja joista haaveilen. Haluaisin olla yhtä upea ja läsnäoleva äiti kuin sinä vaikutat olevan, mutta samalla luoda uraa alalla, jonka voin sanoa olevan intohimoni. Sun blogi on niin ilahduttavan häpeilemättömästi elämäniloinen ja maanläheinen, ettei paremmasta väliä!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 12.35 , Blogger Niina kirjoitti...

Hei,
käyn täällä kurkkimassa silloin tällöin. Ihana blogi! Olen itse niin mälsä ja ujo etten ikuna ikuna maailmassa ottaisi itsestäni kuvia vaatekokonaisuuksissa ja postaisi niitä :D
En julkeaisi moiseen, olet ROHKEA kaunis nainen ja se on ihanaa, joten anna palaa vaan! Ja me muut luetaan ja fanitetaan sinua :)

Itse asustelen tällä hetkellä juuri saavutetussa unelmakodissa, vanhassa puutalohuvilassa ja pyörin siellä pitkin pihoja lasten ja aikuistenkin kanssa ;)

Työssäkäyvä, kolkyt ja risat kahden lapsen äiti , Helsingistä.
Lapset ovat mulle kaikista tärkeimpiä kultakimpaleita
(poika00 ja tyttö08), niitä hellin ja paimennan.

Olen naimisissa entisen ammattiurheilijan (nykyisen keskikehon rakentajan, heh heh...) kanssa ja perheemme on HYVIN liikunnallinen. Minusta voisi sanoa, että olen himoaerobiccaaja pahimmasta päästä. Jumppakassi pakattuna nytkin tuossa vieressä nököttää.

Mitäs muuta ... rrrrrakastan sisustamista ja kauniita juttuja.
Haaveilen koirasta. Opettelen puutarhuriksi omin avuin. Luen paljon. Tykkään olla ystävieni ympäröivänä. Rakastan kesää ! Mielestäni voisi aina olla kesä. Olen vilukissa.

Olen muuten matkustellut Norjassa lapsena PALJON. Isäni on karavaanari ... ;D
Tuttuja maisemia.

Oman blogini kävijämäärä on noussut hurjasti sen jälkeen kun linkitit blogini tuohon sivuun.
Hui IIKS. Sinulla on paljon lukijoita. Mullakin hikikarpalot valui melkein otsalta, kun katselin mistä kävijämäärän nousu johtui :) :D

Mukavaa & ihanaa kesää sinulle ja perheellesi !

 
4. kesäkuuta 2010 klo 12.35 , Anonymous Patsy kirjoitti...

Hei,
löysin blogisi noin viisi minuuttia sitten, kun eräs kaverini kaveri vinkkasi kaverilleen monikäyttömekostasi Facebookissa.
Ja minä olen vallan ihastunut löydöstäni. :)

Kukako minä olen? Ensinnäkin, uusi lukijasi. Toisekseen 21-vuotias kirjastotradenomiopiskelija Suomen Turusta. Tosin olen asunut Turussa vasta kaksi vuotta, oikeasti sydämeltäni olen pohjalainen. Aina ja ikuisesti. Vaikka Turkukin on kaunis.

Oma elämäni on verrattain tylsää, tai no ei tylsää, mutta päivät ovat kovin samankaltaisia. Tavallista lapsiperheen eloa; pottailun ja puhumisen opettelua. Lapseni on hieman päälle puolitoistavuotias.
Erilaisten blogien lukeminen tuo siis sopivasti väriä ja inspiraatiota minunkin päiviini.

Nyt menen lisäämään sinut seuraamiini blogeihin. :)

Ps. Tuo Anna Sui on ihana, ja päätyisi saman tien käyttöön minun käsissäni. Olisipa kiva kerrankin voittaa jotain!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 12.35 , Blogger suklaasydän / Suklaata ja Kahvia kirjoitti...

Terve vaan sinnekin :) Itse olen 26v talouden opiskelija, viimeistä vuotta toivottavasti nyt, ja Iso-Britanniassa asustelen. Opiskelu vie paljon aikaani, mutta sen ulkopuolella harrastan vähän kaikenlaista, liikuntaa, kieltenopiskelua ja matkustelua. Teen myös joskus vapaaehtoistöitä eri piireissä, nykyään lähinnä "first-aid"-juttuja, mutta olen tehnyt töitä myös kodittomien parissa. Heh mitäköhän muuta... Olen lukenut blogiasi ehkä vuoden, ja tykkään kovasti :)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 12.38 , Blogger Ylva kirjoitti...

Moi,

Olen 36-vuotias hompsuinen kotiäiti Suomesta. Lapset ovat 2x5v sekä 1x2v. Mies ihan pikkusen mua vanhempi.

Viime aikoina olen jättänyt harrastuksia vähemmälle ja keskityn nyt vähän enempi omaan liikkumiseen ja perheen liikuttamiseen. Lisäksi yritän eroon hompsuisuudestani, sillä itsestään huolehtiminen tekee hyvää. :) Siksi tykkään myös lukea blogiasi.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 12.39 , Blogger Karoliinaa kirjoitti...

moikka,
oon 27-vee yhden pienen pojan kotiäiti suomen keski-pohjanmaalta.
Olen lähtenyt bloggaileen aika uutena tulokkaana ja kiva ku löysin ihanan blogisi.
On mukava lukea ja nähdä muidenkin elämää suomen ulkopuolella..
Ammatiltani olen lähihoitaja ja joskus taas kun työ kutsuu niin jatkan töitäni lastenhoitajana..

Jatka samaan malliin!!
Ihana arvonta!!!iiik!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 12.43 , Anonymous rouva-k kirjoitti...

Moikka! Olen 16v lukiolainen Vaasasta. Asun äidin ja pikku-siskon ja pikku-veljen kanssa rivitalossa ja käyn välillä salilla ja lenkkeilen :)ps. rakastuin blogiisi heti kun kävin ekan kerran! Jatka samaan malliin!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 12.44 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moi Johanna!

Olen 25 v. markkinoinnin parissa työskentelevä tytteli Helsingistä. Harrastan purjehdusta ja kaikkea muuta hauskaa urheilua.

Blogisi on ihana ja kuvat tosi kauniita! Olen ollut lukijana varmaan vuoden verran.

Jatka samaan malliin :)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 12.45 , Blogger Niina/ Kuiskauksia -Blogi kirjoitti...

Olen Niina, kohta 30. Työskentelen ravintola-alan tehtävissä ja ohella, lähinnä harrastuksena, opiskelen ihan toista tieteenalaa. Pidän kovasti luonnosta, käsitöistä ja lukemisesta. Seuraan säännöllisesti vain kahta blogia ja sinun on toinen niistä. :)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 12.46 , Blogger Ilse kirjoitti...

Hei!

Varmaan ensimmäisen kerran kommentoin nyt, kun kerran pyydät, mutta olen lukenut blogiasi alusta asti. (Ja mulla oli se salasanakin!)

Olen vauvalomalainen, luen ja kirjoitan ja valokuvaan. Tämä on sulinen blogi, aito ja elämänmakuinen!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 12.47 , Anonymous Hanna kirjoitti...

Olen 30-v puolitoista vuotiaan Reino-pojan äiti. Valmistun näillä näppäimillä ja olen kiinnostunut muodista, käsitöistä, sisustamisesta, vanhoista taloista ym. Oma tyylini on melko kaukana klassisen tyylikkäästä Kalastajan vaimosta, mutta jokin täällä kiehtoo ;)

Lisää blogistani - tervetuloa!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 12.50 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olen 33-vuotias kotiäiti (2 lasta) Lapista. Pari viikkoa sitten törmäsin vahingossa blogiisi ja sen jälkeen olen vieraillut blogissasi säännöllisesti ja niin tulee tapahtumaan varmaan jatkossakin.
Pysy aina yhtä positiivisena! :)
Aurinkoista päivänjatkoa!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 12.50 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kolmekymppinen Helsingistä, ja täytyy tunnustaa että luen tätä blogia ihan tirkistelymielessä.

Edustat varmaan jotain ihannetta monelle; sinulla on itseäsi huomattavasti vanhempi mies ja sitä kautta rahaa ja varallisuutta enemmän kuin normikaksikymppisillä. Olet osa-aikainen jumppaohjaaja ja terveydenhoitaja, hoikka ja kasvoiltasikin kaunis (tai osaat ainakin viisaasti olla laittamatta tarkkoja kasvokuvia niin totuus ei paljastu).

Kummallista miten moni pitää sinua erinomaisempana äitinä kuin muita, minusta olet ihan perusjärkinen, hyvä äiti. Niitä on muitakin.

Ehkä kaksikymppiset vielä ajattelevat että äitiys jotenkin pilaa tai muuttaa elämän. Tai kyllä se muuttaa, mutta sellaiseen suuntaan että ei lapsettomat tajuakaan.

Tykkään tavastasi tehdä asioita itse.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 12.50 , Blogger Anne S. kirjoitti...

Olen 30 v sairaanhoitaja itä-suomesta. Minulla on lapsia ja mies, nyt olen äitiyslomalla. Luen blogiasi, koska se vaan on niin kivasti kirjoitettu, ja kuvat ovat todella kauniita. Myöskään minä en lue kommentteja juuri koskaan :)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 13.09 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moi!
Olen 1,5 vuotiaan tahtotyttösen reilu kolmekymppinen äiti. Harrastan kaikenmoisia käsitöitä - sitä kautta eksyin blogiisikin - ja näemmä myös aika paljon nettisurffailua.. ;)
Pupunuppusenemo

 
4. kesäkuuta 2010 klo 13.10 , Blogger e kirjoitti...

Moi Johanna!
Olen luokanopettajaksi pyrkivä 19-vuotias nuori nainen. Harrastan juoksua, pilatesta, lukemista, kirjoittamista, kirppiksillä kiertelyä ja kauniita asioita. Työskentelen parhaillaan toimittajana. :)

Luen blogiasi, koska sinä olet niin ihanan elämäniloinen ja positiivinen. Tyyneytesi ja optimismisi saavat minut samaistumaan sinuun, ja sinussa on paljon kaunista.

Puss och kram!
Elina

 
4. kesäkuuta 2010 klo 13.11 , Blogger Bootsie kirjoitti...

Heissan,
Olen 39 vuotias naimisissa oleva kiireinen kohta 3v pojan onnellinen äiti. Kolmivuorotyö vakkarihoitajana työllistää liikaakin sairaalan osastolla Helsingissä.
Viime syksystä lähtien olen blogiasi lukenut tiiviisti. Juttusi, elämäsi, blogin kuvasi koukuttavat ihanasti irti omasta arjesta. Pistää haaveilemaan ja miettimään asioita ja niiden uudelleenjärjestelyjä.
Tämä onkin sitten ensimmäinen kerta, kun kommentoin mihinkään blogiin. Toivottavasti en jää siihenkin koukkuun. Viehän se kommentoitikin taas lisää aikaa, kun muutamia ihania blogeja lueskelen tiiviisti. KIITOS!!!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 13.13 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippa!
Olen 39-vuotias viiden lapsen äiti. Kolme heistä asuu kotona, kaksi vanhinta ovat muuttaneet jo puolisoidensa kanssa omiin koteihinsa. Olen kahden tyttärentyttären mummi :). Olen ollut naimisissa rakkaan mieheni kanssa kohta 22 vuotta. Asumme maalla omakotitalossa. Työskentelen koulunkäyntiavustajana.
Olen lukenut blogiasi jo vuoden verran, mutta olen ollut huono kommentoimaan. Yleensä kiireessä katselen mielenkiintoisimmat blogit läpi. Sinun ihastuttavaa blogia lueskelen melkein päivittäin. Jatka samaan malliin ja yritä olla pahoittamatta mieltäsi kateellisten ja kovasydämisten ihmisten kirjoituksista. Pidä kiinni positiivisesta elämänasenteestasi. Kiitos kun välität sitä meille lukijoillesikin!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 13.13 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moi, olen 39-vuotias viiden lapsen äiti. Lapset ikähaitarilla 19 v - 8 kk:tta. Sama mies ollut matkassa jo 24 v. Lueskellut blogiasi puolisen vuotta, ja ihastellut loistavia kuviasi.

t:Tiina ympyräkaupungista

 
4. kesäkuuta 2010 klo 13.14 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei! Olen 24-vuotias naisen alku oulusta, asustelen rivitalossa avomieheni ja rakkaan koirani kanssa. Harrastukseni onkin koiran kanssa touhuaminen, agility, näyttelyt yms. Työskentelen siivousalalla. Pidän blogistasi paljon ja löysin tämän blogisi muutama kuukausi sitten. Myös vaatetyylisi on aivan ihana! :)
T.Sanna

 
4. kesäkuuta 2010 klo 13.18 , Blogger Heli kirjoitti...

Hei Johanna!
Olen 37-vuotias osa-aikainen opiskelija/työssäkäyvä/kotirouva, joka toivoo pääsevänsä eroon kaikkinaisesta osa-aikaisuudesta. Olen nyt asunut melkein vuoden Norjassa, Oslon lähellä norjalaisen avomieheni ja kahden kissani kanssa. Kirjoitan myös omaa blogia. Sinun blogisi löysin jossain vaiheessa kevättä.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 13.24 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei! Olen 30 vuotias 4 lapsen äiti, yhden miehen vaimo. Käyn töisssä ja seurailen blogiasi päivittäin, mutta en yleensä kerkeä kommentoimaan kun aika on "hieman" kortilla :) Blogisi on ihana ja idearikas, Kiitos!!

Helmi80

 
4. kesäkuuta 2010 klo 13.32 , Blogger Sanna kirjoitti...

Blogiasi lukee ja kommentoi n. 40 v, ei ihan vielä =), suurperheen työssä käyvä äiti-ihminen. Pohjoisesta osaa suomea. Lähellä sydäntä lapset, aviomies, puutarha ja sisustusjutut, pidän myös tuunailusta, käsitöistä, leipomisesta. Eli ihan tavalisesta arjesta. =). Blogisi on kivan raikas. -Sanna-

 
4. kesäkuuta 2010 klo 13.33 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Täällä blogiasi lukee noin 40-kymppinen perheellinen naikkonen Tampereen suunnilta. Olen terveydenhuotoalan ihminen, kuten sinäkin.

Tämä on aivan ihana ja voimaannuttava blogi eli toivottavasti jatkostakin saamme kaikki nauttia PITKÄÄN!

-päivänpaiste-

 
4. kesäkuuta 2010 klo 13.37 , Blogger Nutella ja Rudi kirjoitti...

Heippa! Olen 21-vuotias opiskelija, joka kuluttaa ainakin kuuskyt prosenttia elämästänsä haaveiluun. Tahdon ulkomaille (taas), mutta en halua muuttaa pois Suomesta (enää). Levottomuudessa jaloilleni pärjää vain mieleni, jonka pyörteissä en aina itsekään pysy perässä. Tykkään perheestäni, eläimistä, ystävistä, matkustelusta, maalaiselämästä, hyvästä ruuasta, musiikista, suklaasta, väreistä, työnteosta, jäätelöstä, kielistä ja Jeesuksesta. Bloggaan arjestani ja ajatuksistani aika anonyymisti.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 13.37 , Blogger Nutella ja Rudi kirjoitti...

Heippa! Olen 21-vuotias opiskelija, joka kuluttaa ainakin kuuskyt prosenttia elämästänsä haaveiluun. Tahdon ulkomaille (taas), mutta en halua muuttaa pois Suomesta (enää). Levottomuudessa jaloilleni pärjää vain mieleni, jonka pyörteissä en aina itsekään pysy perässä. Tykkään perheestäni, eläimistä, ystävistä, matkustelusta, maalaiselämästä, hyvästä ruuasta, musiikista, suklaasta, väreistä, työnteosta, jäätelöstä, kielistä ja Jeesuksesta. Bloggaan arjestani ja ajatuksistani aika anonyymisti.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 13.39 , Blogger maidelin kirjoitti...

Hei. Olen 23-vuotias opiskelija ja toimittaja Oulusta. En muista, mistä asti oon blogiasi seurannut, mutta aikalailla koukussa olen. Blogisi huokuu jotenkin sellaista täydellistä elämää ja elämänmyönteisyyttä. Tykkään erityisesti maisemakuvista. On jäänyt mieleen ne monet merimaisemakuvat kodistanne:)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 13.46 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei, olen 31-vuotis virolainen nainen, 2 lapsen äiti(11v ja 9v), koiran-ja kissanomistaja. Suomessa olen perheni kanssa asunut n 6 vuotta. Olen seurannut sun blogi noin puoli vuotta, mut en ole aikasemmin kommentoinu.
Sulla on ihana perhe ja blogi:)
Hauskaa kesää!

Kitha

 
4. kesäkuuta 2010 klo 13.46 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heissan!
Tässä lukijaksesi ilmoittautuu keski-ikäinen (?) "ihmissuhdetyöläinen". Olen kommentoimatta seurannut blogiasi tämän kevään,ja nauttinut siitä kovasti oman arkielämäni vastapainona.
Tunnustaudun myös esteetikoksi, sisustajaksi ja keräilijäksi.
Lämpimiä kesäpäpäiviä Sinulle toivottelee anonyymi lukija.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 13.51 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olen 30 v. tuore äiti Tampereelta. Päiväni täyttyvät 5 kk tyttäremme kanssa puuhailusta ja hänen päiväuniensa aikana piipahtelen blogissasi :)
Olen mammalomalla toimistotyöstä ja toisinaan tuskailen keskeneräisen gradun kanssa. Rakastan muotia ja Pariisia sekä harrastan liikuntaa eri muodoissa. Haaveilen vieväni tyttäremme Pariisiin ja näyttäväni hänelle ihanat salaiset paikat, jotka löysin sieltä asuessani kaupungissa.

Olen kokenut blogisi kannustavaksi etenkin tuoreelle äidille. Huomasin, että saan edelleen laittautua nätiksi ja pukeutua muodikkaasti vaikkakin vain vaunulenkille tai omaksi iloksi kotioloihin eikä siinä ole mitään pahaa. Ei tarvitse tuntea syyllisyyttä siitä, että toisinaan tyttären päiväunien aikana leikin muotileikkejä.
Toisenlaisiakin kommentteja olen nimittäin kuullut ja ne pahoittavat mieltä. Tämän vuoksi en pidäkään valmiista muoteista joihin meitä äitejä yritetään väkisin änkeä. Sinun blogisi rikkoo tätä muottia ja tarjoaa raikkaan tuulahduksen 2010 -lukua :)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 14.01 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippa sinä ihana Johanna! :) Olen ikäisesi, ehkä hivenen vanhempi kahden lapsen äiti pääkaupunkiseudulta. Olen kotona vielä ja nautin ajastani kotona suunnattomasti. Kumpa aika pysähtyisi ja voisin jatkaa aina näin. Blogisi on ihana, ihana. ihana!!! :)

Kivaa kesää teidän perheellenne! :)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 14.05 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olen heikkona ruusukuvioihin...
Täällä 31-v. naimisissa oleva nainen , asumme okt-talossa pienellä paikkakunnalla. Olemme olleet yhdessä 16-vuotiaista asti, ja meillä on kolme alakouluikäistä lasta. Lasten parissa myös työskentelen ainakin toistaiseksi. Harrastan lenkkeilyä ja käsitöitä, tosin molemmat paussilla kovien niskakipujen vuoksi :(
Oma pukeutuminen on tyyliä jumppatrikoot ja huppari, myöskään meikkaamisesta, hiustenlaitosta ym naistenjutuista en tajua tuon taivaallista!
Blogiasi olen seuraillut muutaman kuukauden, tykkään kun juttua tulee usein ja monenlaisista aiheista.
Mukavaa kesää perheellenne!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 14.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei

Olen 21 vuotias tyttö pohjois suomesta, Olen aika pitkään jo lukenut blogiasi, mutta tämä on eka kerta kun kommentoin :)

Tykkään hirmuisesti blogistasi :)

Harrastan paljon liikuntaa ja opiskelen hoitoalalla :)

aivan ihana tuo lompakko :)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 14.10 , Blogger Lotu kirjoitti...

Moi, minä ole Lotu, 27-vuotias opiskelija Turusta :) Olen seuraillut ihanaa blogiasi viime kesästä lähtien. Rakastan tämän blogin rentoa ja seesteistä tunnelmaa, vaikka itse olen enemmän rockhenkinen kaaoksessa eläjä.

Rakkain harrastus minulle on musiikki ja ruoanlaitto. Olen huono tekemään käsitöitä, mutta kun lopulta tartun puikkoihin ja neulon jotain, muistan taas, miten ihanaa on tehdä käsillä jotain. Kiitos sinulle, että opin kutomaan palmikkoneuletta :)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 14.14 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moi!
Olen 40-vuotias sairaanhoitaja ja terveydenhoitaja, kaksi lasta ja mies. Asun Suomessa, länsirannikolla. Lapset on jo "isoja" ja sun blogista on kiva lukea pienten lasten perheen elämästä, kun vielä osaat kirjoittaa siitä niin positiivisesti, vaikka uskon ettei se aina ole helppoa. Lisäksi vaatepostaukset ovat inspiroivia ja vielä kaikki kauniit maisemat! Kiitos.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 14.14 , Blogger Miikkis kirjoitti...

Tervehdys Miikkikseltä, neljän ihanan tyttären äidiltä Pohjois-Suomesta!
Päätoimenani pesen, paijaan ja pusuttelen pienimmäisiä kotosalla ja huollan koulusta kotiutuvat isommat. Mies astuu remmiin aina töistä kotiuduttuaan. Yhdessä hoidamme lapsikatrasta, omakotitaloa ja puutarhaa. Vastapainoa kotielämälle saan viikonlopun asiakaspalvelutöistä; omaan ammattiini opettajana palaan sitten joskus...
Arki pyörii nyt pitkälti kotiympyröissä: luen, leivon, neulon ja näperrän kaikenlaista, mutta kunhan lapset vähän kasvavat, aikaa jäänee taas kahdenkeskiselle matkailulle, teatterille, konserteille ja taidenäyttelyille.
Tykkään blogisi positiivisesta pohjavireestä ja kauniista kuvista :) Kaunista kesää sinne Norjaan! Täällä myrskyää, +6 ja vettä tulee täysillä... ah, tätä Suomen kesää!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 14.18 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

37 vee, asun Lontoossa kolumbialaisen mieheni kanssa ja odotan ensimmaista lastani. Loysin blogisi reilu kuukausi sitten ja kayn lahes paivittain tarkastamassa, kiitos paljon lounastunnin piristykseta!
Miikisu

 
4. kesäkuuta 2010 klo 14.18 , Blogger Linda kirjoitti...

Täällä päässä blogiasi lueskelee 22 vuotias opiskelija Vaasasta. Lapsia minulla ei vielä ole, jollei Luca-hauvaa ja väikkäriäni (tällä hetkellä koko elämäni) lasketa mukaan. Asun vaasassa ja työskentelen yliopistolla tohtorikoulutettavana. Haaveilen vaihtovuodesta, joka toteutuu todennäköisesti pian, ja suuntautuu Pariisiin, luksusbrändien mekkaan (väikkäriaiheeni). Jäin koukkuun tähän blogiin, vaikka aluksi ihan vahingossa tänne eksyin. Kiitos päivieni piristyksistä!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 14.19 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olen 53 vuotta, asun Tukholmassa, kaksi aikuista lasta, ei (vielä) lapsenlapsia. Teen konttorityötä. Vaatteet, meikit, sisustus kiinnostaa. Kuntoilen ja pelaan golfia. Olen seurannut boligiasi pari vuotta (kiva kun palasit salasanan takaa!). Kaunista kesää perheellesi! Terveisin *Katja*

 
4. kesäkuuta 2010 klo 14.24 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Olen Anni, 27-vuotias keskisuomalainen, yhden miehen vaimo ja "eläintarhan" pitäjä. Eli meiltä löytyy hevosia, pari koiraa ja muutama kissa. Mansardikattoista unelmaa asumme, luonnollisesti, maalla. Toinen korkeakoulututkinto on minulla( ja miehellänikin) menossa kaiken muun ohessa.

Harrastukseni ovat pitkälti eläimiin liittyviä, mutta myös muun muassa juoksua, laskettelua, hiihtoa ja kulttuuriharrastuksia harrastan vastapainoksi.

Blogiasi olen seuraillut pitkään, mutta anonyymina olen pysytellyt ainakin toistaiseksi. Luen yleensä blogeja sykäyksittäin ajanpuutten vuoksi, joten siksikään en kommentoisi paljon, vaikka se olisi mahdollista. Ulkoilmaelämä vie näin kesällä täysin muoassaan peltotöiden sun muiden osalta, etten paljon koneen ääreen ennätä.

Blogisi tuo kuitenkin mukavan raikkaan tuulahduksen arkeen, joten kiitos siitä.

Kesäterveisin Anni

 
4. kesäkuuta 2010 klo 14.26 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moikka! Oon 21-vuotias kauppakorkean pääsykokeisiin lukeva tyttönen. Kotona vanhempien luona vielä asustelen, toivottavasti syksyllä pääsen opiskelujen kautta muuttamaan jo omaan kotiin! Blogiisi löysin toisen blogin kautta joskus vuoden vaihteessa ja siitä lähtien linkki tänne on löytynyt suosikkilistalta! Tätä kun lukee, niin tulee hyvälle mielelle ja kauniita kuvia ja positiivisia juttuja on aina ilo seurata. Tulee semmonen olo, et mäki haluun olla noin ihana sit aikuisena ;) Lisäksi tykkään ihan kauheasti kun päivittelet tätä blogia niin ahkerasti!

-taru

 
4. kesäkuuta 2010 klo 14.30 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Osallistun arvontaan ja vähän esittelen itseäni...

Olen 29-vuotias sinkkunainen Tampereelta. Asun vanhassa puutalossa, jonka kunnostus on aina vaan kesken. Töitä teen nuorten kanssa. Harrastan kaikkea käsillätekemistä, neulomista, koruja, sisustusta...

Blogisi on hieno, kuvat kauniita. Kiitos niistä!

-maria-

 
4. kesäkuuta 2010 klo 14.31 , Blogger Saija kirjoitti...

Kommentoin harvoin, mutta olen seurannut sinua jo useamman vuoden. Olen myös tainnut esitellä itseäni jo sähköpostillakin, kun blogisi oli salasanan takana ;)

Lompakko saa siis vastaamaan :D

Olen sanaton, Etelä-Suomesta, opettaja, jolla alkoi loma. Neulon ja liikun vapaa-ajalla, päivitän blogia ehtiessäni.

Rakastan blogissasi ennen kaikkea positiivista tunnelmaa, kauniita kuvia ja harmoniaa.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 14.36 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippa!

Seuraan blogiasi päivittäin, pidän tyylistäsi kirjoittaa, kauniista asuistasi. Jatka samaan malliin, kiitos. Itse olen Etelä-Suomesta 29vuotias, 2 lapsen äiti.

T. Mustikka

 
4. kesäkuuta 2010 klo 14.36 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moikka

täällä nelikymppinen kahden lapsen äiti Helsingistä.
Tänne juutuin muutama kk sitten. Tykkään upeista kuvistasi ja sinulla on kyllä taito kuvailla asioita sanallisestikin :) Muutamalla rivillä välittyy fiilikset.

Tykkään lueskella sisustuslehtiä, seurata aiheesta blogeja/ tv-ohjelmia, mitä ei ehkä uskoisi kun katsoo kotiamme;-)

Hauska idea kysellä keitä me lukijat olemme. Paljon ihmisiä, eri ikäisiä, eri puolilta maailmaa, eri elämäntilanteissa. Mielenkiintoista.

Aurinkoisia kesäpäiviä sinne Norjaan!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 14.44 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei,
yli 30-kymppinen, kahden tytön ja yhden masuvauvan äiti, nyt siis äitiyslomalla. Työskentelen henkilöstökoulutuksen parissa ja remontoin mieheni kanssa 30-luvun taloa länsi-Suomessa. Kaikki kaunis kiinnostaa, samoin näpertely ja vanhat tavarat. Olen lähinnä anonyymi lukija, etsien vinkkejä ja ideoita omaankin kotiin ja itseeni. Sinun blogisi on elämänmyönteinen, positiivinen ja kaunis katsella. Kiitos siitä ja aurinkoa kesääsi!
t. Marika H.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 14.48 , Anonymous Neilikka kirjoitti...

Hei Johanna! Jospa minäkin esittelisin itseni.. :) Olen 27-v, naimisissa, pienen pojan äiti ja asun Helsingissä. Rakastan pientä perhettäni yli kaiken. Sisustaminen, koti, muoti, ystävät, liikunta, meri, luonto - myös ne ovat lähellä sydäntäni.

Olen blogisi ahkera lukija, mutta aika laiska kommentoija. Pidän kovasti tästä iloisesta, kauniista, tyylikkäästä, mutta kuitenkin niin luonnollisesta tyylistäsi. On ilo lukea näitä juttuja!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 14.49 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei :) olen helsinkiläinen, ennen Bergenissä asunut yhden pojan äiti. Olen seurannut blogiasi jo kauan. Ihania kuvia ja kiva seurata mitä Norjaan kuuluu ;)
Mukavaa kesää!
-A

 
4. kesäkuuta 2010 klo 14.50 , Anonymous saya kirjoitti...

Hei! Olen seurannut ihanaa blogiasi pitkään, kommentoinut vain muutaman kerran. Olen 40 v. ja asunut perheeni kanssa lähes kolme vuotta Intiassa. Lapset ovat 14, 13 ja 2 v. Täällä olen ollut koko ajan kotona. Nyt olemme muuttamassa Suomeen, tai ainakin pois täältä. Joka tapauksessa parin viikon päästä suuntaan lasten kanssa Suomeen länsirannikolle omaan taloomme. Mies tulee perässä muutaman kuukauden päästä. Tai katsotaan nyt mistä seuraava työpaikka löytyy. Jännittävät ajat edessä.
Blogisi tuottaa hyvää mieltä. Tykkään kauniista vaatteista, päiväasusi ovat inspiroivia, tykkään liikunnasta ja lukemisesta sekä kaikenlaisesta puuhaamisesta.
Haluan toivottaa kaikkea hyvää ja ihanaa kesää sinulle!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 14.51 , Blogger Tuikku kirjoitti...

Oho, onpas täällä hurjasti kommentteja! :) Itse oon 24-vuotias opiskelija Tampereelta, löysin blogisi vähän aikaa sitten ja tästä vaan ei saa tarpeekseen. :) Itsellä ei hirveästi ole rahaa matkustella niin on kiva lukea ulkomailla asuvien blogeja. Lisäksi tykkään kuvistasi ja vaatteistasi tosi paljon! Oma blogini on koirablogi. Harrastan myös valokuvausta ja käsitöitä.

Kyllä on kaunis kuin karkki tuo kukkaro <3

 
4. kesäkuuta 2010 klo 14.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moi! Olen reilu kolmekymppinen, naimisissa oleva 4 lapsen äiti pohjanmaalta.Olen seurannut blogiasi reilun puolen vuoden ajan.Harrastan käsitöitä ja sisustamista. Kiitos blogistasi, käyn joka ilta kurkkaamassa juttusi heti, kun saan lapset nukkumaan ;)

Ihanaa kesää sinulle!

T.Talo peltojen keskellä

 
4. kesäkuuta 2010 klo 15.20 , Anonymous Minna kirjoitti...

Hei!

Tulin vilkaisemaan blogiasi ensimmäistä kertaa (ja ei, en kommentoi arpavoiton toivossa :)) ja tästä tuli heti yksi suosikeistani! Jotenkin niin freesi ja "uusi" verrattuna moneen muuhun seuraamaani blogiin! Tykkään tyylistäsi tosi paljon ja on kiva lukea tekstiä jossa ei vilise kirjoitusvirheitä, heh. Kiitos, ei enää sisustuskuvia sillä tulen ihan liian kateelliseksi :)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 15.21 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Olen 31 vuotias ja asun Pohjanmaalla.Miehen lisäksi talossamme asustaa kaksi tytöntylleröä, pian 7 ja 5 vuotta.Opettajana työskentelen esikouluikäisten parissa.

Laura

 
4. kesäkuuta 2010 klo 15.25 , Blogger May kirjoitti...

Terveisiä Suomen Hämeestä!

Olen vuoden ikäisen tytöntylleröisen 35-vuotias äiti. Hyppäsin kyytiisi avioerotalon kohdalla :) Vierailen päivittäin, mutta kommentoin harvemmin.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 15.25 , Blogger Kerttu kirjoitti...

Löysin blogiisi tuttavan vinkkaamana, palmikkoneulekaulurin ohjetta hakien. Ja jäin koukkuun. Kiitos kauniista, aktiivisesta ja positiivisesta blogistasi. Haen täältä lähes päivittäin hyvää tuulta ja inspiraatioita :).

Itse olen reilu kolmekymmpinen virkanainen, asun Kaakkois-Suomessa perheeni kanssa. Olen esteetikko, kuten moni muukin lukijasi, ja kiinnostunut ulkosuomalaisuudesta ja Norjasta maana. Kiireisenä työni ohella minut pitää liikuntaharrastukset ja mieheni työvuoroista johtuva hetkittäinen "yksinhuoltajuus" 2-vuotiaalle tyttärellemme ja paljon liikuntaa vaativalle koirallemme.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 15.37 , Blogger Ippu kirjoitti...

Hui, tännehän on tullut paljon vastauksia! Voin todeta osaltani kuuluvani varmasti nuorimpiin lukijoihisi, olenhan vasta 17. Käyn lukion toista luokkaa ja tulevaisuuden suunta on vielä puolituntematon. Tiedän sen verran, että haluan matkustella ja nähdä maailmaa, eri kulttuurit kiehtovat ja optimismi sekä pieni, sallittu naiivius tuntuvat johdattavan minua yhä syvemmälle omaan, kauniiseen visiooni maailmasta. Annan siis elämän viedä. Rakastan pieniä, iloisia asioita ja synnyn joka päivä uudeksi minäksi.

Blogisi muuten aiheutti minussa jonkinlaisen Norja-hullutuksen yhdessä vaiheessa, mistä olen kiitollinen sillä en aiemmin ollut kiinnittänyt Norjaan maana kamalasti huomiota. Sinun ansiostasi Norjasta saamani ensivaikutelma on neutraalin sijaan todella positiivinen ja elämääsi on mukava seurailla. Olet selvästi onnellinen "omissa kengissäsi" ja se säteilee niin selvästi ulospäin (kenties tästä valtava kävijämäärä). Oho, meni kehumiseksi...? En vain ole kommentoinut aiemmin vaikka olen uskollisesti lueskellut, nyt oli sanottava kaikki kerralla! :D

Teki mieli osallistua kyselyyn, syystä että 1)olen tänään niin hyvällä ja puheliaalla tuulella, sillä kaikki on mennyt täydellisesti
sekä 2)Tuo Anna Suin lompakko on maailman ihanin.

Ps. Onnea näiden kommenttien lukemiseen :D Siinä voi mennä hetki.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 15.37 , Blogger Tiina kirjoitti...

Hei, olen viisikymppinen opettaja Etelä-Suomesta ja seuraan säännöllisesti blogiasi. Harrastan liikuntaa ja hyvää ruokaa :D Tykkään positiivisuudestasi, olen itsekin optimisti...

 
4. kesäkuuta 2010 klo 15.40 , Blogger Mari kirjoitti...

Mä oon pian 25-vuotias, pian 5-vuotiaan tytön äiti ja pian valmistun terkaks :). Asutaan tytön kanssa kaksin Helsingissä ja teen sh:n sijaisuutta kesän yli psykiatrisella osastolla.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 15.59 , Blogger Jonna kirjoitti...

Jonna, 25-v, neljän lapsen kotiäiti Helsingistä!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 16.01 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olen juuri 50 täyttänyt kahden lapsen äiti. Murrosikäistä pojankoltiaista yöllisiltä reissuilta odotellessa tuli surffailtua tunti jos toinenkin netissä ja löysin blogiisi. Välillä oikein ihmettelin itsekin, että MITEN MINÄ voinkin odottaa vauvasi syntymää - että mitä se minulle kuuluu -! Minulla on paljon ikäisiäsi ystäviä, yksi kummipoikakin tuon Ollin ikäinen.
Kaksi syytä miksi en sitten järkisyistä lopettanut blogisi seuraamista ovat:
1.) Rakastan kuvia! Blogissasi on ihana "kuvitus".
2.) Ystävällinen ja rauhallinen kirjoitustyylisi monipuolisista aiheista (ruoka, käsityöt).

Kiitos kysymästä, olipa hauska vastata!

Ps. Poikakin sai viimein tyttöystäväkseen hänet, jota piiritti koko talven, joten nyt saan nukkua öisin ja luen blogisi päivisin!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 16.03 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei,

Olen 34-vuotias juristi Espoosta. Naimisissa, ei lapsia. Nyt projektina on omakotitalon rakentaminen.

Käyn välillä lukemassa juttujasi, koska tykkään kirjoitustyylistäsi ja tyylistäsi muutenkin.

T: Jenna

 
4. kesäkuuta 2010 klo 16.04 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sen verran vakiokävijä olen minäkin, että täytyypä itsekin jotain tähän itsestäni laittaa :).

Eli olen tällainen ihan pian kolmevitonen entinen Kotkalainen. Kahden lapsen äiti, joka yrittää pysyä tässä arjen hullun myllyssä tolkuissaan kaiken tämän harrastamisen ja muun sähläämisen keskellä. Tykkää sisustaa ja yritän selvitä arjen vauhdissa yleisen hömpän ja ihanuuden voimalla.

Tykkään positiviisesta suhtautumisista asioihin, joten blogisi tyyli on kivaa seurattavaa.

Mukavaa kesää!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 16.07 , Anonymous Reeta Karoliina kirjoitti...

Olen 31-vuotias Oslossa asuva suomalaisnainen, joka on naimisissa norjalaisen miehen kanssa ja jolla on pian 2-vuotias suomalais-norjalainen tyttö. Tykkään (yllätys yllätys) erityisesti Norja-aiheisista postauksistasi. Pidän itse kirjallisuusblogia, josta löytää lisää tietoa minusta.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 16.10 , Blogger Tiina kirjoitti...

Tiina.
34- vuotta.
Naimisissa.
Kolme tyttöä, kaksoset 7- vuotta, yksönen 3- vuotta.
Kotina vanha rintamamiestalo, jota on remontoitu muutama vuosi. Koska remontit ovat loppusuoralla, loogisesti alamme rakentaa uutta taloa syksyllä :)
Töissä ravintolapäällikkönä.
Harrastuksina lenkkeily, näpertely, lukeminen, haaveilu.

Tykkään aivan valtavasti blogistasi, täällä käyn rentoutumassa ja ihastelemassa ♥
Oikein mukavaa kesää!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 16.11 , Blogger Tarja kirjoitti...

Moi! Olen kolmekymppinen kaksivuotiaan tyttösen äiti, joka asuu miehensä työn takia Shanghaissa.

Luin vastikään tekniikka & talous -lehdestä, että joku taho (sori en muista mikä) oli tutkinut äitien eloa ja oloa ja tullut tutkimuksissa johtopäätökseen, että Norja on paras maa äidin elää ja kasvattaa lapsiaan. Uskon tämän, koska Kiinan näkövinkkelistä jo tuo kuvissa näkyvä sininen taivas on todella harvinaista herkkua täälläpäin. Puhumattakaan ruoan ja veden puhtaudesta... nauttikaahan olostanne siellä Norjassa =)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 16.15 , Blogger Minttu kirjoitti...

Hei!
Asun ja tyoskentelen USA:ssa tutkijana. Vaihdoimme rooleja vuodeksi mieheni kanssa, kun tulimme tanne. Meilla on 10, 7 ja 4 vuotiaat lapset. Upea blogi! Aina ilo lukea! Tunnistan myos itseni, kun olen ollut kotona lasten kanssa n.5 vuotta yhteensa.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 16.17 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippa. Viikon tauon olen pitänyt netistä. Olen myllännyt puutarhassa melkein aamusta iltaan. Nyt tulin kaivamaan mullat kynsien alta ja lukaisemaan kaikki suosikki blogini.

Olen 32-v. kahden pienen tytön äiti itäisestä Suomesta. Mies yrittäjä ja paljon pois kotoa ja reissussa.

Pidän kaikesta kauniista ja kotoisasta. Aika simppeleistä asioista. Yritän elää päivän kerrallaan ja iloita pienistä asioista. Ihan aina se ei millään onnistu.:)

Olen ollut kotona lasten kanssa vuosi kausia, mutta nyt syksyllä minulla on töihin paluu edessä. Se pelottaa hieman. Työskentelen hoitoalalla.

Pidän blogistasi ja yritän aktivoitua jättämään aina välillä jonkun kommentin.

Stina

 
4. kesäkuuta 2010 klo 16.24 , Blogger Hanna kirjoitti...

Moi!

Minä olen Hanna, 30-vuotias tutkija ja kotoisin Suomen Lapista. Perheeseen kuuluu vajaan vuoden ikäinen lapsi, mies ja kaksi koiraa.

Blogisi löysin aikoinaan yhden nettifoorumin kautta ja sen jälkeen olen käynyt täällä säännöllisen epäsäännöllisesti. Pidän tavastasi kirjoittaa ja norjalaiset maisemat on jotain käsittämättömän kaunista. Talohaaveiden kohdalla on ollut myös pakko pysähtyä ihastelemaan sikäläisiä taloja. Meillä talonrakennus- ja remontointisuunnitelmat on erittäin ajankohtaisia.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 16.24 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moi, olen 31v kahden lapsen äiti etelä-Suomesta. Poika on 9v ja tyttö 6v.

Olen jäänyt minäkin ihan koukkuun blogiisi. Erityisesti pidän sisustusmaustasi. Ja päivänasu ja meikkivinkit kiinnostavat myös.

terveisin Z

 
4. kesäkuuta 2010 klo 16.26 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei

Olen 32v ympäristösuunnittelija. Harrastan erilaisia liikuntalajeja, joiden lisäksi vapaa-aika kuluu rintamamiestaloa remontoidessa ja puutarhatöissä. Pidän kovasti eläimistä ja haaveilenkin omasta koirasta. Blogeja en paljonkaan seuraa mutta tätä on mukava käydä aika ajoin kurkkaamassa. Kiitos siitä sinulle.

Aurinkoista kesää
Tarja

 
4. kesäkuuta 2010 klo 16.34 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ison lapsikatraan sairaanhoitaja äiti Porvoosta. Vanha rämä talo kunnostuksen alla ja salainen puutarha rehottaa pihalla. Luen blogiasi lähes päivittäin, koska siitä tulee niin hyvälle mielelle.
Piiu

 
4. kesäkuuta 2010 klo 16.38 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei,
ekaa kertaa kommentoin tuon Anna Suin kunniaksi :) Olen 32-vuotias nainen Helsingistä ja olen seurannut blogiasi noin vuoden verran. Muistaakseni löysin tänne sattumalta googlettamalla jollakin hakusanalla ja pääsit heti tietokoneeni kirjanmekkeihin. Työskentelen kielten parissa, ja myös tuo norjan kieli on kiehtonut opintoihini kuuluneista norjan kursseista lähtien. Näprään käsilläni yhtä ja toista, ja siksipä haen blogistasi mm. inspiraatiota ja vinkkejä. Ja kardemommeringler on aivan loistava pullaohje!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 16.43 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moi!
Olen kolmekymppinen kahden lapsen kotiäiti. Hoitovapaani päättyy tosin heinäkuun alussa, jolloin palaan töihin. Olen lukenut blogiasi muutaman kuukauden. En muista, mitä kautta tänne löysin, mutta koukkuun jäin. En yleensä kommentoi mihinkään blogeihin, mutta ihastelen kuvia sitäkin useammin. Itselläni ei ole kotiäitinä puhtia riittänyt juurin mihinkään kodinsisustamiseen saatika sitten itseeni panostamiseen. Toinen lapsistani huusi ensimmäisen vuoden lähes kokonaan (yöt ja päivät) eikä hänen toinenkaan elinvuotensa ole helppo ollut. Olen siis ollut lopen väsynyt. On ollut ihana seurata iloisen ja reippaan oloisen ihmisen otteita lapsiperheen elämästä. Kuvat ja jutut on sen verran positiivisia, että tämäkin väsähtänyt äiti on saanut niistä joskus virtaa omaan elmäänsä. Kiitos ja jatkahan samaan malliin. Niin, ja olen samaa mieltä kuin joku tuossa aiemmin, että en varmasti onnistu näyttämään yhtä huolitellulta kuin sinä vaikka heinäkuussa vaihdankin nämä iänikuiset kotiäitilökäpöksyt työasuihin :)
t. Hannele

 
4. kesäkuuta 2010 klo 16.46 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moi!

Moi! Olen kolmenkympin paremmalla puolella oleva lapseton juristinainen Helsingistä. Harrastan tennistä ja golfia sekä matkustelua. Olen lukenut juttujasi jo pitkään ja rakastan blogissasi etenkin kauniita kuvia ja sitä kun kerrot paikallisten tavoista/kulttuurista. Eka kerta kun kommentoin :)

-lotta-

 
4. kesäkuuta 2010 klo 16.49 , Blogger Nna kirjoitti...

Olen 22-vuotias opiskelijarouva. Asun tällä hetkellä Turussa ja opiskelen yliopistossa (yhteiskuntatieteellisessä täällä ja käyttäytymistieteellisessä Helsingissä). Minusta tulee muutaman vuoden päästä puheterapeutti. Harrastan bodypumppia ja maalaamista sekä vanhaa musiikkia, aikakauslehtiä ja sisustamista.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 16.54 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moikka

Olen vähän yli 40v, naimisissa, teini-ikäisiä lapsia pari ja koira. Omakotitalo on meidän juttu koska aina pitää olla joku uudistusprojekti menossa sisällä tai ulkona.

Tykkään positiivisuudesta ja kaikesta kauniista,siksi blogisi päivittäinen vierailija.

Ihanaa kesää!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 16.58 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hola! Olen kohta 20v nuori nainen. Asun tällä hetkellä Espanjassa. Opiskelen kansainvälisyyttä. Pidän salsa tunneista, sekä step- tunneista, joihin on sekoitettu mukaan erilaisia tanssiliikkeitä. Kuulostaa hankalalta! Sitä se aluksi olikin x) Lisäksi käyn normaalilla punttisalilla muutamia kertoja viikossa, kerran viikossa myös pilateksessa. Rakastan myös rantaa, ja merta, joten ilta lenkit rannalla ovat ehdoton suosikkini. Rakastan myös shoppailua, joten siinä yksi lisää :)

PS. Blogisi on ihanan persoonallinen. Eroat muista bloggaajista mielestäni eniten, jonka takia tykkään lukea blogiasi. Kun minun aikani on tulla äidiksi, haluan olla yhtä tyylikäs äiti kuin sinä! Monet eivät äidiksi tultuaan kiinnitä huomiota enää omaan ulkonäköönsä, koska lapsi/lapset vievät kaiken huomion. Sen takia minusta on ihanaa ja rohkaisevaa nähdä, kuinka olet onnistunut myös huolehtimaan itsestäsi.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 16.59 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

45-v kahden tytön (8,5v ja melkein 3v) äiti Raaseporista.

Töissä asiantuntijatehtävissä pääkaupunkiseudulla (junamatkat päivittäin reilut 2h), teen (tai ainakin yritän) tämän muun touhun ohella toista akateemista tutkintoa (oikeustieteellistä).

Asumme vanhaa, isoa omakotitaloa (aina ihmettelen miten teillä on niin siistiä, mulla ei nimittäin paukut riitä tämän n. 200 neliön järjestyksessä pitoon..). Piha saisi olla isompi (vaan millä ajalla minä sen kunnossa pitäisin???).

Harrastuksina lenkkeily ja verhoilu.
Laukkuhullu (juuri ostin sen Aralinen josta jokunen aika sitten kyselin, punaisena, nyt innolla odottelen koska saan sen).
Aktiivinen kirppiksillä kävijä.
Ikuinen laihduttaja.

Ja alkuperin Kotkasta minäkin :) . Käytiin muuten äitienpäivänä Kärkisaaressa syömässä, miljöö oli hieno, mutta ruoka pienoinen pettymys, toivottavasti teidän häissä oli paremmin.

Enkä ole viitsinyt rekisteröityä, joten en enää kommentoi :)

nina

 
4. kesäkuuta 2010 klo 17.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei,

täällä lueskelee blogiasi 30 -vuotias opettaja, vaimo ja tällä hetkellä mammalomaileva 2 kk vanhan pojan äiti Pohjois-Pohjanmaalta. Blogisi on tuttu jo siitä ekasta versiosta ja olin niin iloinen, kun palasit salasanattomaksi! Minä olen blogiaddikti vaikka omaa en vielä olekaan saanut aloitettua. Sen lisäksi harrastuksiini kuuluu koira, ratsastus ja liikunta ylipäänsä eri muodoissaan. Nyt totuttelen vauva-arkeen ja blogien luku on mitä mainiointa tekemistä, kun poika nukkuu päiväunia, aina ei jaksa siivota.

Hanneli

 
4. kesäkuuta 2010 klo 17.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heido! Olen 23 vuotias tyttönen Lahdesta. Kotoa löytyy mies,3 vuotias poika ja heinäkuun puolella on toinen poika syntymässä. :) Kerrostalossa ihan asustellaan ja harrastuksia on lukeminen, neulominen ja ompeleminen ( rajallisen ajan puitteissa:)
Merkonomin koulutus löytyy, vakituiseen työhön en ole vielä ehtinyt. Seuraavaksi luultavasti opiskelua jatkan, kenties sairaanhoitajaksi, saa nähdä :) Blogiasi olen lukenut aktiivisesti lähes päivittäin ensimmäisen pojan syntymästä lähtien. Välillä ollut hädissäni kun on lukeminen ollut mahdollista ainoastaan rekisteröityneille. Innolla luen aina juttujasi ja tulen niistä hyvän tuuliseksi. Hauskaa lukea lapsiperheen elämästä siellä päin ja pidän erilaisista neulomis ym. muista ohjeistasi. Kiitos siis blogistasi! :)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 17.14 , Anonymous Maiju kirjoitti...

Hejsan!

Olen 22-vuotias blogisi tunnollinen lukija Suomen Turusta. Rakastan sisustamista ja elämän pieniä iloja. Työskenetelen sosiaalialalla ja pidän kovasti pienistä ihmisistä. Koko blogisi ja tyylisi on niin bueno! :) Lisäksi kirjoitat ja kuvitat ihanasti sinun elämäsi tärkeimmistä ihmisistä!

p.s Mieheni toivoi, että näyttäisin tulevaisuudessa sinun iässäsi yhtä hyvältä kuin sinä :D

Kaikkea hyvää teidän perheen kesään!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 17.16 , Blogger Iida kirjoitti...

Heippa!

Mä olen 32-vuotias kolmen tyttölapsen ja kolmen kissan äiti, tällä hetkellä vielä kotona. Olen taloushallinnossa työssä. Harrastan korujen tekemistä, korublogin pitämistä, aerobicia ja lukemista. Olen myös koukussa aikakauslehtiin ;) Haaveilen ja unelmoin paaaaljon, enkä olisi minä ilman sitä. Mun eka tatuointini on kiinalainen merkki joka tarkoittaa unelmaa..


Ihania päiviä!


Iida

 
4. kesäkuuta 2010 klo 17.19 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

HEIPSAN, olen 48- vuotias hoitsu Pohjois-Karjalasta.
Lapset jo 25-ja 29 vuotiaat ja omissa "kotiloissaan".
Haaveilen mummoks tulemisesta, mutta mittään ei tapahu....
Oon lukenu siun blogia aika kauan, mutta harvoin tullee pistettyä kommenttia, kuitenkin ihana on seurata siun elämee..vaikka oon jo aika vanha ...mieleltäni ainakin nuorekas!!!
Kivaa viikonloppua1

t. Hanukka

 
4. kesäkuuta 2010 klo 17.19 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei,
Olen 22v, Satakunnan alueelta muutama pvä sitten valmistunut sh. Olen lukenut blogiasi nyt yli puolen vuoden verran/vuoden jopa.. Jäin vain koukkuun jotenkin ihaniin kuviin ja tyyliisi kirjoittaa ja olla niin luonnollinen ja aito joka asiassa.
-JMustikka

 
4. kesäkuuta 2010 klo 17.26 , Blogger Johanna kirjoitti...

Hei, kiitos kaikille tähän asti kommentoineille -ja tulevillekin :) Ihania juttuja <3

Anna Sui on alunperin tanskalaiselta nettisivulta trendsales.dk ostettu. Tätä asiaa kyseltiin ja lisään sen nyt tekstiinkin, koska tänne kommentteihin vastaus helposti vaan hukkuu :)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 17.28 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Mä olen 24-vuotias juuri sairaanhoitajaksi valmistunut neiti. Kaikista tärkein harrastukseni on liikunta monissa eri muodoissa. Erosin vähän aikaa sitten pitkästä suhteesta, ja edessä on uusi jännä kesä :).

Ihanaa kesää! T. Ansu

 
4. kesäkuuta 2010 klo 17.29 , Anonymous Outi kirjoitti...

Olen 25-vuotias lääketieteen kandi, aivan eri elämäntilanteessa kuin sinä, mutta silti olen jo pitkään lukenut blogiasi - kommentoimatta koskaan ennen tätä - ja saanut paljon iloa ja inspiraatioitakin. Ihana saada kurkata lapsiperheen (ja aiemmin odottajan) arkeen, kun omat päivät on ihan erilaisia opiskeluineen ja työkiireineen. :) Lisäksi kun urheilu on lähellä omaakin sydäntä, kauniista vaatteista ja käsitöistä puhumattakaan, on blogiasi ollut ilo lukea.

Iloisia kesäpäiviä ja kiitos hyvän mielen blogistasi!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 17.32 , Anonymous Tuuve kirjoitti...

Noniin, nyt rohkaistun sitten kommentoimaan, kun on niin hyvä porkkana tarjolla :)

Olen 24-v. opiskelija Helsingistä. Ihan jokunen aika sitten tutustuin blogiisi, ja nyt tää on lempparini! Meidän elämäntilanteet on todella erilaiset, mut just siks varmaan tykkään niin paljon. Haeskelen vielä vähän elämän suuntaa, mut oon tainnut löytää oman alani ja se on jo aika iso juttu. Syksyllä lähden Ranskaan opiskelemaan, ja oon ylpeä, että uskallan. Suurin haaveeni on oma perhe, mutta tajuan, ettei vielä oo sen aika. Ensin vähän seikkailen. :)

Sä vaikutat todella sydämelliseltä ihmiseltä ja tän blogin kautta välittyy ihan uskomaton lämpö. Mulle tulee aina parempi mieli, kun käyn lueskelemassa sun juttuja.
Kiitos, ihana!

Ja aurinkoista kesää!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 17.33 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

minä oon 22-vuotias yksiössä asuskeleva kieltenopiskelija tampereelta, joka pohtii mitähän sitä seuraavaks opiskelis ja jos siinä välissä vaikka taas ulkomaille töihin lähtis.
Kuukausien sairaslomalla varsinkin erilaiset blogit ovat tuoneet piristystä arkeen, aivan kuin lukisi aikakauslehteä jossa jokainen artikkeli on mielenkiintoinen(:

 
4. kesäkuuta 2010 klo 17.35 , Blogger Kirsikka kirjoitti...

Kolmenkympin ylittänyt kahden tyttösen kotiäiti. Suhteellisen tuore lukija, ystävän vinkistä tulin kurkkaamaan ja koukkuun jäin ;) Harrastelen käsitöitä, valokuvaamista ja bloggaamista :) Niin ja koti ja sisustaminen ovat myös tärkeitä.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 17.37 , Blogger elsi kirjoitti...

Moips!

Täällä 14v. teinin ja 6,5kk vauvan mammalomaileva 34v. äiti.

Asustellaan vanhassa puutalossa Vantaalla kera miehen ja kissan. Pihapuuhastelut, pikkunikkaroinnit, neulomus/virkkaus/ompelus ja kaikenmoiset DIY-hommat täyttää vapaa-ajan, ja muutamaa blogiakin tulee lueskeltua päivien piristykseksi!

Tosi kiva blogi sulla, mii laik :)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 17.42 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tämä on toistoa, sillä unohdin mainita tämän tärkeän asian: sait minut neulomaan! Nyt olen neulonut vaikka mitä puolen vuoden ajan ja kiitän sinua suuresti. Mieheni ihmettelee vielä, miten hurahdin neulomaan ja saa varoa teräviä neulepuikkojani, kun katsomme televisiota yhdessä. :)

Tämä on tekstini minkä jätin noin 100 tekstin jälkeen:

"Eksyin tänne ihanaan blogiisi puoli vuotta sitten.

Olen nelikymppinen neljän lapsen äiti Pirkanmaalta. Kolme poikaa ja yksi tyttö pitävät minut vauhdissa.

Viime viikolla minusta tuli lähihoitaja ja työskentelen nyt sijaisena muutamassa paikassa.

Minulla ei ole omaa blogia vaikka minulla olisi paljon kerrottavaa kuvien kera ja minulla olis varmaan myös lukijoitakin mutta en vaan innostu siitä. Tyydyn lukemaan muiden blogia ja joskus jään haaveilemaan, mitä jos minullakin olisi blogi....

Sinun blogisi on niin ihana että pakko lukea melkein päivittäin kun olen kotona. Jatka samalla tyylillä!

Hyvää kesää!"

Linnea Borealis

 
4. kesäkuuta 2010 klo 17.51 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei! Olen 22-vuotias muotoilun opiskelija Kuopiosta. Olen kotoisin Jyväskylästä, vapaa-ajalla teen tekstiilitöitä, sisustussuunnittelua ja luen paljon. Olen seurannut blogejasi jo pidemmän aikaa ja kommentoinutkin muutaman kerran, nyt vasta oman blogin kanssa. Pidät ihanaa blogia, on aina kiva lukea kuulumisiasi :) ihanaa kesää!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 17.51 , Blogger -Sanna kirjoitti...

Tämähän on kiva tutustumisrinki! : )

Olen Pohjanmaalla asuva 2 vilkkaan poikalapsen (pian 7v. ja 9v.) äiti, jonka päivät kuluvat osittain töissä, kuskatessa lapsia harrastuksiin tai kavereille, lenkkeilyn, ihanien ystävien ja ratsastuksen parissa. Uusin tulokas perheessä on vekkuli koiravauva, josta yritän parhaani mukaan kouluttaa mallikelpoista yksilöä ; ) Jossain välissä yritän myös pitää huushollia kunnossa... Tähän kun yhdistetään vielä reissuhommia tekevä mies harrastuksineen, niin sekametelisoppa on valmis! Hauska tutustua! :D

 
4. kesäkuuta 2010 klo 17.55 , Blogger Saara kirjoitti...

Heippa! :)
Olen Saara, 16 vuotias tyttönen Keski-Suomesta ja opiskelen tällä hetkellä lähihoitajaksi.
Blogiasi olen seurannut jo jonkin aikaa, tulee vain harvoin kommentoitua.. Sulla on kaunis tyyli ja ihania vaatteita, joita käynkin täällä aina ihailemassa! =)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 17.59 , Blogger Jenna K. kirjoitti...

Heipähei! Täällä yksi 24-vuotias taloushallinnon opiskelija. Olen totaalisen koukuttunut tähän ja muutamaan (..hieman vaan kaunistellusti) muuhun blogiin. Itselläni on oman domainin alla blogintapainen, jota en jaksa päivittää koskaan :D Koneella jumittelemisen lisäksi valokuvaus ja kodin sisustus on kivoja juttuja. Blogiasi lueskelen hyvin pitkälti mahtavan positiivisen fiiliksen takia. :)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 18.05 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hejsan,

olen Iris 22-vuotias oikisopiskelija Helsingistä. Asun poikaystäväni kanssa meren äärellä. Harrastan juoksua ja hyvää ruokaa ;) Pidän kaikesta hömpästä..Blogiasi olen lukenut n. puoli vuotta. Tämä on lemppari <3

 
4. kesäkuuta 2010 klo 18.11 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei, Olen 33-vuotias kolmen lapsen äiti ja ihanan miehen vaimo Helsingistä. Minulla on hoito-alan ammatti, mutta toistaiseksi olen vielä kotona lasteni kanssa.

Olen lueskellut blogiasi viime syksystä asti. Kiitos blogistasi sitä on oikein kiva lukea. :)

Aurinkoista ja kaunista kesää sinulle ja perheellesi. :)

Arvonnassa mielelläni mukana. :)

-Sannas-

 
4. kesäkuuta 2010 klo 18.13 , Anonymous Nea kirjoitti...

Moi! Kiva, kun saa pitkästä aikaa näin anonyyminä kommentoida! Olen siis 22-vuotias tyttö ja Helsingistä. Opiskelen kauppakorkeakoulussa, mutta en tiedä yhtään mikä minusta tulee valmistumisen jälkeen (mitä työtä haluaisin tehdä). Valmistumiseen on kuitenkin vain noin vuosi jäljellä eli tarvetta olisi alkaa miettiä vähän enemmän myös tulevaisuutta :) Tällä hetkellä olen vaihdossa ulkomailla, mutta paluu Suomeen odottaa pian. Harrastan kaikenlaista liikkumista ja rakastan kauniita ja mielenkiintoisia asioita -kuten blogiasi!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 18.14 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei! Olen 28v tyttönen (en tunne itseäni naiseksi :) pohjois-pohjanmaalta. Opiskelen yliopistossa ja blogiasi olen lukenut ehkä hieman alle vuoden. Jos yksi blogi pitäisi mainita lempparina, se olisi tämä sinun blogisi. Tykkään paljon tyylistäsi kirjoittaa, sekä vaatteistasi ja kodistasi. Harrastan valokuvausta, luonnossa olemista ja koiria. En ole ennen kommentoinut blogiisi, joten tämä on nyt eka kerta.
- E

 
4. kesäkuuta 2010 klo 18.23 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Täällä blogiasi lukee (ja ensimmäisen kerran kommentoi) vähän yli 3kymppinen 5v.tytön ja 3v.pojan äiti Helsingistä. Ainakin reilun vuoden verran olen blogiasi seuraillut enemmän tai vähemmän aktiivisesti. Kauniit kuvat varmasti kiinnittivät ensimmäisenä huomiota ja iloiset tekstisi. Jatka samaan malliin ja aurinkoista kesää!

Toivottelee:Noelly

 
4. kesäkuuta 2010 klo 18.24 , Anonymous katri kirjoitti...

Heip! Ehkä nyt on aika jättää ensimmäinen kommentti.

Olen seurannut blogiasi säännöllisen epäsäännöllisesti varmaan puolen vuoden ajan. Olen reilu kolmikymppinen kolmen lapsen äiti Pohjois-Pohjanmaalta. Oon palailemassa työelämään äitiyslomien ja vanhempainvapaiden jälkeen. Nuorin on kohta 2 vuotta, isommat sitten 5 ja 8. Harrastan koruja ja muutenkin käsitöitä ja lisäksi sitten kuntoa pidetään yllä "jollakin" keinolla (lenkkeily, tanssi, pyöräily, hyötyliikunta, mitä nyt ehtii). Pihaakin tykkään rapsuttaa.

Tämä sun blogi on mukavaa vaihtelua arkeen.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 18.27 , Blogger Unknown kirjoitti...

Täällä lueskelee sun blogia hyvällä mielellä kolmen elävän ja yhden enkelilapsen äiti, opettaja ja koruiluinnostuksen viemä iltatuhertaja.Sinun blogisi on ihana tuulahdus, jossa tuoksuu meri ja keveä kotielämä sekä tietysti kauniit vaatteet ja asiat.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 18.30 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hyvä kun avasit hetkeksi anonyymikommentoinnin! On pitäyt kysyä jo pidempään, että miksi blogistasi tulee blogilistalle niin usein "haamupostauksia"? Nimittäin lista näyttää jopa monesti yhden päivänkin aikana että olisi tullut uusi postaus...

Mutta siis, olen lukiolainen Jyväskylästä. Muutaman kuukauden olen lukenut blogiasi ja tämä on yksi suosikeistani :)

Mukavaa jatkoa! (:

 
4. kesäkuuta 2010 klo 18.34 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

17-vuotias tyttö pohjanmaalta opiskelen kauppiksessa ja harrastan salibandya. Oon tykästyny blogiisi, mutta en oo koskaa mitää uskaltanu kommentoida :D

 
4. kesäkuuta 2010 klo 18.34 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Olen 31-vuotias yhden lapsen äiti Turusta. Työskentelen tietokoneiden parissa ja vapaa-aikana teen käsitöitä. Blogissasi on mukavasti erilaista seurattavaa - muotia, juttuja lapsista ja käsitöitäkin joskus :-)

Sini

 
4. kesäkuuta 2010 klo 18.37 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

moikka! olen 20v työtön pohjois-suomesta. saan huomenna vihdoin yo-lakin ja jatkan valmistautumista pääsykokeisiin. jos en pääse opiskelemaan, päädyn luultavasti ulkomaille vuodeksi töihin.
tykkään hirmusti sun blogista, sen sävy on niin ihana! sellanen rento ja lämmin, millaiseks mä kuvittelen sutkin ihmisenä:)

kaisa

 
4. kesäkuuta 2010 klo 18.39 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olen 40+ lapseton sinkku ja lastentarhanope. Asun vanhassa puutalossa mummola-tyyliin. Olen seurannut blogiasi n.vuoden ja ihailen tyyliäsi sekä asennettasi elämään. Kiva kuulla myös äitiydestä, parisuhteesta yms. Itse olen kädentaitaja myös eli kaikki näpertelyjutut myös mukavia.
Kiitos valoisuudestasi!

Peppi-Lotta-Sikuriina

 
4. kesäkuuta 2010 klo 18.40 , Blogger Anni kirjoitti...

Hei!

Olen viihtynyt blogisi parissa jo puolisen vuotta. Vasta nyt rekisteröidyin tänne ja voin ihan omana itsenäni tänne kommentoidakin :) Olen 21-vuotias opiskelijatyttö Jyväskylästä. Tykkään sun blogista todella paljon, iloisia hetkiä arjesta ja muutenkin aidon oloista tekstiä eikä saa unohtaa kauniita kuvia. Kiitos sulle ja jatka samaan malliin!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 18.42 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippa,

olen 28 vuotias Helsingissä asuva nainen, joka taiteilee uran ja opintojen yhteensovittamisen kanssa. Minäkin kommentoin harvoin, mutta tämän puoli vuotta mitä olen blogiasi seurannut, en ole yhtään kirjoitusta jättänyt lukematta. :)
Jatka Johanna samaa rataa, sun kirjoituksia on ilo lukea!

t.Sanna

 
4. kesäkuuta 2010 klo 18.46 , Blogger Nanna kirjoitti...

Nanna, 34-v, Espoo - täällä hei!

Huomenna ensimmäinen kummilapseni laittaa valkoisen lakin päähänsä, vaikka juuri hetki sitten pitelin häntä ristiäisissä sylissä. Aika juoksee!

Nykyään omissa kintuissa juoksee myös pari pientä poikaa, pari remonttimiestä, muutama muurahainen. Kynsien alla multaa ja päällä maalia.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 18.48 , Blogger Mongusti kirjoitti...

Olen Salosta Turkuun muuttanut kohta 23 vuotias naisen alku joka rakastaa oikeastaan kaikkea ihanaa;)
Käyn töissä ja haaveilen opiskelemaan pääsystä. Itsensä etsiskely ja elämästä nauttiminen ovat parasta viihdettä.
Matkailu on lähellä sydäntä ja odottelenkin jo kesää jotta pääsee reissailemaan:)
Seuraavana urakka tavoitteena on päästä rpm lisenssi läpi:D
Ihanaa viikonloppua sinulle, Blogisi on äärimmäisen ihana ja piristävä!:)
Haleja sinulle <3

 
4. kesäkuuta 2010 klo 18.48 , Blogger Mongusti kirjoitti...

Olen Salosta Turkuun muuttanut kohta 23 vuotias naisen alku joka rakastaa oikeastaan kaikkea ihanaa;)
Käyn töissä ja haaveilen opiskelemaan pääsystä. Itsensä etsiskely ja elämästä nauttiminen ovat parasta viihdettä.
Matkailu on lähellä sydäntä ja odottelenkin jo kesää jotta pääsee reissailemaan:)
Seuraavana urakka tavoitteena on päästä rpm lisenssi läpi:D
Ihanaa viikonloppua sinulle, Blogisi on äärimmäisen ihana ja piristävä!:)
Haleja sinulle <3

 
4. kesäkuuta 2010 klo 18.49 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

33-vuotias kieltenope Savosta on lukenut jo pitkään blogiasi, mutta ei ole tätä ennen kommentoinut. Vaikka lompakko on kaunis, niin en osallistu arvontaan. Aurinkoista kesäkuun jatkoa Norjaan!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 18.52 , Blogger Tiia kirjoitti...

Mä oon 19 (syksyllä 20) -vuotias tyttö ja asun Espoossa. Huomenna valmistun merkonomiksi enkä tarkalleen tiedä mitä teen ensi vuonna. Harrastan lähes päivittäin ryhmäliikuntatunneilla käymistä ja sitten thainyrkkeilyä. :) Ryhmäliikunnanohjaaja musta ainakin on näillä näkymin tulossa, muuta en tulevaisuuden töistäni vielä tiedäkään! Kotona asustelen vielä ja perheeseen kuuluu vanhempien lisäksi pikkusisko, pikkusiskopuoli ja pikkuvelipuoli. :D

Oon joskus kommentoinut tänne, mutta siitäkin on varmaan jo aikaa. Luen silti joka postauksen! :) Niin sympaattinen tämä blogi on!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 18.53 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Minäkin ekaa kertaa kommentoimassa. Blogiasi olen lueskellut muutaman kuukauden ja tykkään kovasti. Ylipäänsä blogeihin sytyin itse enemmän reilu vuosi sitten,kun jäin äitiyslomalle.

Olen siis 28-vuotias vaimo ja reilun vuoden ikäisen tytön äiti Porvoosta, jonka päivät kuluvat opetushommissa.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 18.53 , Anonymous RiiQu kirjoitti...

Moikka!

Olen 24-vuotias melkein tuore vaimo Tampereelta. Pidän paljon blogistasi ja sen seuraaminen kuuluukin osana päivittäisiin rutiineihin. Minunkin mieheni matkustaa paljon työkseen ja myös me suunnittelemme talon ostoa. Menin naimisiin mieheni kanssa n. kaksi vuotta sitten. Häät olivat meidän näköisemme, meidät vihittiin järven rannalla laiturilla. Tällä hetkellä olen töissä paikassa johon muutama vuosi sitten menin vain väli-aikaisesti, siihen saakka kunnes keksin mikä minusta tulisi "isona". Nyt juuri tuntuu että olen melkein varma että tiedän mikä tuo jokin on. :)

Tämä oli hauska tapa saada selville ketä täällä toisella puolella oikein on.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 18.53 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei! Olen kolmekymppinen yhden kaksivuotiaan tytön työssäkäyvä äiti Pohjois-Suomesta. Löysin tieni tänne yhden sisustusblogin kautta vasta parisen viikkoa sitten ja muutenkin olen oikeastaan ihan vasta "löytänyt" tämän blogimaailman. Tykkään kovasti tyylistäsi kirjoittaa ja upeista kuvistasi. Mukavaa kesää sinne Norjaan!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 18.55 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei! Taidan olla nuorimpia lukioitasi, ikää parin kuukauden päästä 18. Blogiasi olen seurannut vuoden päivät, ja ehkä juuri eri ikäisyytemme vuoksi kiinnostaa elämäsi:) Lukiota käyn Oulussa ja ensi vuonna lakki pääsee päätä koristamaan. Liikuntahulluun kalenteriini mahtuu miltei mitä vain lajia, sali, juoksu, zumba, pace...

Olet ihanan positiivinen ihminen!
Mukavaa ja lämmintä kesää sinne!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 18.56 , Anonymous Terhi kirjoitti...

Moi Johanna! Olen 33-vuotias ja Helsingistä. Löysin blogisi joitakin kuukausia sitten ja ihastuin välittömästi tyyliisi. Toivoisin saavani itsekin tyyliini ripauksen tanskalaishenkisestä boheemisuutta (tai norjalaishenkistä;), jotenkin olen mieltänyt tälläisen tyylin aina kovin tanskalaiseksi). Työskentelen lääkealalla ja harrastan matkustamista, kuntoilua, hyvää ruokaa ja juomaa, elokuvia ym. Odottelen ensimmäistä vauvaani ja on kiva että blogimaailmasta löytyy myös lapsekkaita kirjottajia.

Keep up the good work!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 18.57 , Anonymous Katri kirjoitti...

Olen Kööpenhaminassa asuva suomalaistyttö joka tykkää lukea blogeja mutta on valitettavasti erittäin laiska kommentoija. Olen lukenut blogiasi parisen vuotta.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 18.59 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei! Olen 52-vuotias, töissä käyvä nainen Imatralta. Löysin blogisi ystävätäreni lapsenlapsen kautta (hän bloggaa Ateenasta, siis hänen linkistään) ja olen mielenkiinnolla seurannut elämääsi. Itse asuin aikoinaan Kaliforniassa pienen lapseni kanssa ja myös siksi on todella mukava seurata elämääsi!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 19.01 , Blogger rita kirjoitti...

Hei Johanna! Olen oululainen 17-vuotias tyttö ja oon tosi rakastunut sun blogiin :) vaikka seuraan paljon ihan perus "muotiblogeja" niin silti sinä ja sun blogi ootte yks mun lemppareita vaikka sun blogi on täysin erilainen kuin muut. Muutenkin ihailen sun elämää ja taloa ja tyyliä ja sun lapsia. Sun elämä tuntuu "täydelliseltä" :) oot ihana!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 19.05 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei,

olen seurannut tätä ja edellistä blogiasi jo pitkään, sattumalta eksyin:) Olen 28-vuotias lähihoitajaopiskelija Pirkanmaalta, tällä hetkellä äitiyslomalla. Laskettuun aikaan 10 pv, eikä mitään merkkejä;)
Tykästyin blogisi ihanan rentoon otteeseen ja tyyliin, kunpa itsekin joskus osaisi ja jaksaisi.

-Minna

 
4. kesäkuuta 2010 klo 19.12 , Blogger Susu kirjoitti...

Hei, luen usein blogiasi, mutta kommentoin harvoin. Olen 35 v, 4 ja 2 v tyttöjen äiti, tylsä insinööri... Tykkään kaikesta kauniista ja haaveilusta :) Ihana olisi kerrankin voittaa jossain jotain :) Hyvä kesää!!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 19.15 , Anonymous tiina kirjoitti...

Viestini ei ilmeisestikään mennyt läpi. Uusintayritys siis :)

Mää oon siis Tiina, kolmivuotiaan tytön äiti. Ompelen niin paljon kuin töiltäni vain endinkin, ja suosikkipostauksiasi ovatkin usein käsityöaiheiset sellaiset. Luen blogiasti satunnaisesti, kun ainahan se siellä blogilistan etusivulla vilkuttaa että tuu vaan tuu tuu! Tykkään auringonkeltaisesti elämänmenostasi siellä sinisen veden äärellä :)

Nyt pitää kiiruhtaa silittämään pistelyhelmiä (hama :D) moikka!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 19.16 , Anonymous tiina kirjoitti...

Ounou. Tulihan se ekaki vaikka intternetti sano ettei tuu. :D Saa poistaa tuon toisen heh.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 19.16 , Anonymous N kirjoitti...

Olen 23v liiketalouden opiskelija Helsingistä. Valmistuminen kolkuttelee ovella, mutta olen edelleen ihan hukassa sen kanssa mitä minusta tulee isona. Ehkäpä se ajan myötä selvinnee..

Olen intohimoinen liikkuja,jumppaan, juoksen, spinnaan ja käyn salilla. Haaveilen jumpan takarivissä olevani joskus ohjaajan roolissa, ja siksipä jumppajuttujasi on mukava lueskelle.

Perheeseeni kuuluu viisas äiti, hauska isäpuoli, rakas puolisisko ja hieman hippi velipuoli. Olen alkanut seurustelemaan tammikuussa ja aika näyttää mitä siitä seuraa:)

Olen lukenut blogiasi melkein alusta asti, myös salasanan kanssa.Ihailen positiivista asennettasi, kumpa itselläkin olisi aina yhtä huoleton ja rento ote elämään. Stressaan ja murehdin ihan turhia! Toivepostauksena olisikin minulta juttu siitä, miten säilytät tuon rennon elämänasenteesi, ja jos tiedät vinkkejä miten turhasta huolehtimisesta pääsee eroon;)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 19.16 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heips!

Olen kohta 25-vuotias kotiäiti. Pikkumies täyttää kohta 3v. Haaveissa on toinen lapsi. Asumme Keski-Suomessa.
Luin ensimmäisen kerran blogiasi n. vuosi sitten, kun esittelit ihanan sadepäivän asun, Helly Hansenin kumpparit ja valkoisen takin. Siitä lähtien olen tsekannut päivityksesi. Koskaan en ole kommentoinut, tykkään enempi lueskella. Tykkään tavastasi kirjoittaa. Kirjoitat persoonallisella, rennolla ja positiivisella elämänasenteella. Huomaan erinlaisuutesi entisenä ulkosuomalaisena.

-Anette

 
4. kesäkuuta 2010 klo 19.19 , Blogger Gargamella kirjoitti...

Olen 2 tyttölapsen äiti ja yhden miehen vaimo Etelä-Suomesta. Olen jonkun aikaa sitten hurahtanut blogeihin ja löysin sattumalta blogisi ja siitä asti olen käynyt lukemassa juttujasi. Ihailen raikkaita kuviasi. Tekstisi ovat mukavaa luettavaa. Kiireisen päivän jälkeen on kiva rentoutua kivojen blogien äärellä ja sinun blogi on ehdottomasti yksi lemppareistani.
Ihanaa kesää!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 19.20 , Blogger Tinttu kirjoitti...

Hei Johanna!
Olen 28-vuotias opiskelija/konttorin täti Jyväskylästä. Opiskelen terveydenhuoltoon liittyvää alaa, mutta pidän nyt vähän taukoa. Tarkoitus olisi palata yliopistolle sitten joskus... :) Tykkään lenkkeilystä, sisustamisesta ja käsitöistä. Jonkun neuleohjeen kautta taisin tänne alunperin löytääkin!
Olen seuraillut blogiasi melkein alusta asti. Menen elokuussa naimisiin, ja viime kesänä suunnitteluvaiheessa oli ihana lukea juttujasi omista häistäsi ja katsella paikan päällä otettuja kauniita kuvia.
Sisustuspostauksesi ovat ihan suosikkejani, tyylisi on niin kivan raikas! Toivottavasti jatkat blogisi pitämistä vielä pitkään!

Mukavaa viikonloppua sinulle!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 19.21 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olen kolmekymppinen sinkkunainen pk-seudulta. Tuskailen keskeneräisen gradun kanssa, ennen häiritsi motivaation puute, nykyisin työt. Harrastan lenkkeilyä, salilla käymistä, lukemista ja palapelien näpertelyä.

Luin jo ensimmäistä blogiasi. Ihastuttavaa. Jotenkin kadehdin uskallustasi :)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 19.29 , Anonymous Tarja S kirjoitti...

Hei, Olen Tarja S 45v tänään työttömäksi määräaikaisesta työpaikasta jäänyt hoitoalan ihminen Tampereen seudulta. Perheeseeni kuuluu mies, 1 aikuinen ja toinen melkein aikuinen poika sekä koiruus. Harrastuksiani ovat kuntosalilla käynti, lenkkeily, lukeminen ja kotona kaikenlainan "nysväily". Blogiasi olen lukenut nyt muutaman kuukauden ja joka päivä on pakko käydä kurkkaamassa mitä sinulle kuuluu. Jonkin verran olen tainnut kommentoidakin. Kiitos sinulle ihanasta blogista!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 19.34 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

24 -vuotias opiskelija, myös asunut kolmessa eri maassa Suomen lisäksi ja ensi keväänä muuttamassa vaihteeksi Ranskaan. Kiva seurata muitakin ulkomailla asuvia! :)
- Reetta

 
4. kesäkuuta 2010 klo 19.37 , Anonymous teresa kirjoitti...

Moimoi, olen 17-vuotias lukio opiskelija Länsi-Suomesta! Blogisi on ollut yksi parhaimmista löydöistäni, kiitos siitä. :) Niin ja omistan kolme koirulia ja harrastan välillä ratsastustakin. Haaveena muuttaa joskus kenties pois Suomesta, joko kauemmas tai vaikkapa Norjaan tai Ruotsiin. :)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 19.37 , Blogger Jules kirjoitti...

Moikka, olen parin viikon päästä 21 vuotta täyttävä opiskelijatyttö, joka juuri tällä viikolla perusti avoliiton maailman ihanimman poikaystävän kanssa (minkä vuoksi palkinto olisi ihanan lisäksi oikeasti tarpeellinen). Opiskelen meteorologiaa Helsingin yliopistolla, mutta toinenkin opiskelupaikka houkuttelisi ja olenkin tehnyt jo aika paljon sen eteen, että syksyllä avautuisi opiskelupaikka toisessa koulussa. Olen ikuinen kesän lapsi ja sen takia maailman onnellisin Suomen suvesta. Tulen isosta perheestä, mulla on kolme siskoa ja yksi pikkuveli, jolla on huomenna hänen ensimmäinen koulukevätjuhlansa. Olen vilpittömän huolissani valaiden hyvinvoinnista ja täytän Facebook-seinäni aika ajoin vetoomus- ja infolinkeillä toivoen ystävieni kiinnittävän huomioa tähän surettavaan vääryyteen maailmassa.
Ihanaa alkukesää koko perheelle!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 19.41 , Blogger Minna kirjoitti...

Täällä kurkkii (harvoin kommentoi) 23 -vuotias ravintola-alan restonomi Etelä-Suomesta. Perheeseen kuuluu koiria ja vanhemmat sekä pikkusisaruksia, jotka tosin yhtä koiraa lukuun ottamatta asuvat satojen kilometrien päässä muualla Suomessa.

Haaveilen muutosta lähemmäs perhettäni ja kondiittorin koulutuksesta, toisesta koirasta ja omasta asunnosta. Työskentelen voimakkaasti eteenpäin menevässä, kasvavassa ja mielenkiintoisessa, menestyvässä yrityksessä, harmi vain että en koulutustani aivan vastaavassa tehtävässä. Harrastan haaveilua, kauniiden asioiden ihailua, lukemista ja koirani hemmottelua (siis hoitamista ja kasvattamista...)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 19.42 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei,
Olen 23-vuotias kolmen pienen lapsen äiti. Tällä hetkellä kotiäiti, opinnot odottavat..
Seuraan blogiasi useamman kerran viikossa, tämä on yksi suosikki! Vaikka elämämme eroavat paljonki, tykkään silti tyylistäsi niin sisustuksen kuin vaatetuksen suhteenki. Kommentoin harvoin, olen laiska. Harrastan vain lasten kanssa oleilua/puuhailua, ystävien kanssa oleilua. Olen kiinnostunut sisustamisesta ja kaikesta kauniista!
Ihanaa kesä teidän koko perheelle!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 19.45 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olen lukenut blogiasi melkein vuoden... Olen 37 v. 2 lapsen (6 poika ja pian 9 tyttö) äitiliini Tampereelta. Intohimoni ovat kirppistely, sisustaminen, puutarha ja VAATTEET. Odd Mollysta on tullut blogisi kautta yksi suosikeistani. Ihana blogi, käyn täälä joka päivä!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 19.51 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei! Olen 40+ omaishoitaja etelä-savosta.Vakituisesti blogiasi seurannut varmaankin jo pari vuotta.

Eija

 
4. kesäkuuta 2010 klo 19.56 , Anonymous Aino kirjoitti...

Olen 22-vuotias opiskelija. Opiskelen Helsingin yliopistossa erään aineen opettajaksi. Tällä hetkellä teen kesätöitä kahvila/ravintola-alalla ja kaipaan jo takaisin opintojen pariin. Tunnen siis todella opiskelevani oikeaa alaa ja kesätyöt tuntuvat aina aika puuduttavilta. Päätin muuten jo seiskaluokkalaisena, että haluan opiskella tätä alaa. :)

Rakastan urheilua- juoksua, pyöräilyä, salitreeniä... Ruoanlaitto ja leivonta ovat ihanaa puuhaa ja kauniit, vanhat ja uudet tavarat sekä vaatteet ovat ilo silmille.

Haaveilen parisuhteesta ja perheestä, omasta talosta ja kivasta työpaikasta. Aika perushaaveita siis, tällainen tavallinen tallaaja olen. :)

Blogisi on ihan mahtava ja sen lukeminen tuo aina hymyn huulille. Voi kun saisin itseenikin tuollaista positiivisuutta ja sellaista asennetta, että kyllä mä pärjään.

Ihanaa kesää Norjaan!

- Aino Helsingistä

 
4. kesäkuuta 2010 klo 19.56 , Blogger Cecilia kirjoitti...

Olen lukenut blogiasi puolisen vuotta. Eniten seuraan lastenvaateblogeja, mutta omasi on niin ihana, että olen koukussa. Olen päälle kolmekymppinen kahden pikkulapsen äiti Helsingistä. Olen akateemisessa ammatissa, tällä hetkellä hoidan kotona lapsiani. Harrastan tai haluaisin harrastaa, jos olisi enemmän aikaa, kaikkea taiteellista. Minua kiinnostaa, miten löydät kahden lapsen kanssa aikaa bloggaamiselle, käsitöille ja taiteilulle? Itsellä ei aikaa tunnu koskaan olevan. Ja osallistun myös arvontaan.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 20.06 , Anonymous EmmaA kirjoitti...

Kiva arvonta ja hauska tehtävä :) Sitä paitsi näitä vastauksia on niin paljon, että tännehän ihan hukkuu, vaikka kertoisi kuinka paljon itsestään.

Minä olen 32-vuotias kotiäiti/osa-aikainen opettaja Seattlesta. Olen asunut suomalaisen mieheni kanssa jo hurjat 6 vuotta USAssa. Viime joulun alla meille syntyi hartaasti odotettu poikavauva, jonka kanssa aika kuluu nykyisin siivillä.

Harrastan lukemista, liikuntaa ja kulttuuririentoja (viime aikoina tosin vähemmän...)

Blogisi on aivan ihana! Se piristää päiviäni kovasti.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 20.10 , Blogger Marja kirjoitti...

Moi,

olen 26-vuotias opiskelija ja teen gradua biologian alalta. Muutan ensi viikolla uuteen kaupunkiin ja aloitan väitöskirjan teon gradun ohessa. Olen siitä tosi innoissani :)

Rakastan kirjoja, eläimiä, elokuvia, matkustamista ja Irlantia. Kaipaan jatkuvasti ulkomaille, kiitos Irlannissa vietetyn vaihto-opiskeluajan. Suomi on tuntunut tosi pieneltä Irlannissa vietetyn ajan jälkeen. Silloin tajusin todella sanonnan "the world is your oyster" merkityksen.

Liityin blogisi lukijaksi edellisen blogisi aikaan, luin kaikki kirjoitukset läpi ja blogistasi tuli yksi suosikeistani. En vain ole koskaan aiemmin kommentoinut mitään, olen aika huono sellaisessa. Elämäsi on todella kaukana omastani, mutta siitä on todella virkistävää lukea. Blogisi on ihanan seesteinen. :)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 20.13 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olen 30-vuotias neitonen, asun miehen ja koiran kanssa, pian meille tulee ensimmäinen vauva :) ammatiltani olen lääkäri.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 20.13 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei Espoosta!
Olen mukavassa työssä käyvä kahden tytön äiti, ihanan miehen vaimo.
Olen lukenut blogiasi useaan otteeseen anonyyminä - salasanan takana oleminen on surettanut, mutta olen sen ymmärtänyt.
Käsityöjutut ovat ihania, mutta kaiken kaikkiaan pidän positiivisesta asenteestasi ja "höpöhöpö"-juttuja vaatteista ja muista on aina piristävä lukea iltasella, kun talo hiljenee!
Doris

 
4. kesäkuuta 2010 klo 20.15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Kiitos kutsusta tutustumiskierrokselle! Olen 37-v. lääkäri pääkaupunkiseudulta. Tykkään kaikkein eniten ihanasta aviomiehestäni, mutta hänen lisäkseen myös merimaisemista, juoksemisesta, hassuttelusta, kauniista vaatteista ja talonpoikaisantiikista. Eettisyys ja ympäristöön liittyvät asiat ovat minulle tärkeitä.

Blogisi on ihanan rento ja maanläheinen!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 20.17 , Blogger Susanna kirjoitti...

Hei!
Olen 35-vuotias pirkanmaalainen hoitoalalla työskentelevä pienen pojan äiti. Tällä hetkellä vielä hoitovapaalla ja palaamassa syksyllä töihin. Perheeseen kuuluu lisäksi mieheni.
Olen hurahtanut blogien lukemiseen vasta tänä keväänä enkä oikein tunne tätä "etikettiä" vielä.
Luen mielenkiinnolla sinun juttujasi ja nautin kauniista kuvista. Ihailen maisemia ja haaveilen matkasta Norjaan. Sieltä löytyisi sukulaisiakin... :)
Kiitos kun jaksat jakaa hyvää mieltä!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 20.18 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olen 38-vuotias yksinhuoltaja Kanta-Hämeestä. Tyttöni on 6-vuotias ja elämäni aurinko!

Opiskelen tällä hetkellä kasvatusalaa. Haaveilen isommasta kodista ja lämpimästä kesästä.

Blogisi on minulle kuin raikas tuulahdus arjen aherruksen keskellä! Kiitos siitä!!

- Lina

 
4. kesäkuuta 2010 klo 20.21 , Anonymous nouela kirjoitti...

Hei,
Löysin blogisi vasta muutama viikko sitten sattumalta ja siitä lähtien olen sitä seurannut. Blogissasi on ihania valokuvia, kirjoituksesi ovat kiinnostavia ja asukuvasi antavat inspiraatiota omaan pukeutumiseen.

Olen 24-vuotias ja asun tällä hetkellä Kuopiossa. Harrastan urheilua ja valokuvausta.. ja haaveilen perhe-elämästä sitten joskus tulevaisuudessa..

 
4. kesäkuuta 2010 klo 20.22 , Blogger Imdina kirjoitti...

Hei, olen kohta 33-vuotias ja asun Keski-Suomessa. Olen kotona tällä hetkellä hoitaen kahta lastamme, poika 1v8kk ja tyttö 3kk. Koulutukseltani olen KTM. Käyn lukemassa blogiasi joka päivä.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 20.31 , Blogger Miia kirjoitti...

Olen pian 35 vuotta täyttävä kahden pienen tytön (-08 ja -10)äiti Itä-Suomesta. Koulutukseltani olen DI, mutta tällä hetkellä siis äitiyslomalla.

Koti on minulle tärkeä, varsinkin nyt kun siellä paljon aikaa vietän. Harrastuksena sisustaminen ja puutarha. Blogit löysin äitiysloman alussa, eli kohta puolisen vuotta seuraillut mm. tätä sinun blogiasi. Yleensä aikaa on niin vähän tietokoneelle, etten ehdi useinkaan kommentoimaan.

Sinun blogista saan hyviä ideoita ja piristystä! Välillä saan todella puhtia omiin kotihommiin, kun näen miten tip-top teillä on olkkari ja sulla tukka... toisin kun meillä yleensä ;-) Kiitos siis ihanasta blogista!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 20.36 , Blogger maura- kirjoitti...

Moi:)
16-vuotta, lukiolainen Tampereelta.
Sä oot mun idoli, sun elämä on mun toive, sun perhe ja asuinpaikka ja kaikki. Unelmaa.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 20.36 , Blogger PetrA kirjoitti...

Heips! Edellisen postauksen kuvat olivat muuten aivan ihania!
Olen 26-vuotias tyttönen pohjanmaalta. Tällä hetkellä olen ½vuotiaan pojan kanssa kotosalla äitiyslomalla, joten on aikaa lukea blogeja ja unelmoida...

 
4. kesäkuuta 2010 klo 20.36 , Blogger -Tiiti- kirjoitti...

moi Johanna,
mä olen Tiina - Espoolainen 30vee tyttö, joka on seurannut sun blogia vajaan vuoden. Melko tarkasti n.10kk - eli raskausajan ja nyt pikkuisen Ping-pojan kanssa kuukauden päivät. Sain linkin sun blogiin mieheni siskolta, joka arvasi että tykkään sun teksteistä, aiheista (odotit sopivasti Ainoa), tyylistä (erityisesti!) ja elämän asenteesta.

Olen "aikuisen ihmisen" arjessa töissä logistiikka jutuissa, mutta nyt ihmettelen arkea pikku hippiäisen kanssa. Ja täytyy myöntää, että tässä hommassa on paljon enemmän vastuuta ja opettelemista kuin "oikeissa" töissä :-) Mun esikoinen, Ping-poika (ristiäiset sunnuntaina jolloin saadaan oikea nimi käyttöön) syntyi 5.5 ja pikkuisen kehitystä on uskomatonta seurata äidin näkökulmasta - en osannut ikinä uskoa miten hienoa on olla äiti ennen kuin poika todellakin on arkemme keskellä.

Olen naimisissa mielestäni maailman ihanimman ihmisen ja miehen - Mikan - kanssa. Keräämme yhdessä elämän kokemuksia - matkustelemalla erityisesti Aasiassa sekä ihan pienillä arkipäivän asioilla. Mottomme on että arjen pitää olla juhlaa. Josta hyvä esimerkki on aamiainen, jonka Mika on koko yhdessäolo aikamme tehnyt minulle (tiedän, olen hemmoteltu piloille) :-)

Mielestäni sun blogi on mahtava!! En ole ikinä kommentoinut mitään, mutta olisin voinut hieman ravistella noita tyhmien kommentien lähettäjiä... Mielestäni teit oikein ettet antanut tuollaisen lannistaa itseäsi ja jatkat omintakeisella tyylilläsi. Mielestäni on rohkeaa kirjoitella ajatuksia tänne kaikkien luettavaksi - puhumattakaan siitä että ehdit kirjoittelemaan kahden pikkuisen ohella!! Blogiasi lukiessa olen usein saanut todella hyvän mielen ja positiivista energiaa. Musta on ihanaa että keskityt elämän hyviin asioihin ja muistutat että tytöt on tyttöjä ja saamme nauttia tyttöjen hömpötyksistä! Mäkin olen usein saanut sulta innostusta panostaa itseeni ihan hieman enemmän ja se on huomattu - mieheni siis kiittää ;-) Siis Kiitos ihanasta blogistasi!! Toivon että jatkat ehdottomasti omalla ihanalla tyylilläsi!

aurinkoista kesää sinne Norjaan
-Tiina & Ping-

 
4. kesäkuuta 2010 klo 20.39 , Blogger Katja kirjoitti...

Heippa!

Mukana roikkunut jo edellisen blogisi ajoilta pian 31-v., naimisissa oleva lähihoitaja Hämeestä. Yökön hommia teen vanhusten parissa.
Intohimoinen lukija,toivoton romantikko, runoja pöytälaatikkoon rustaava punapäinen ilopilleri, joka vetää miehensä hulluuden partaalle keräilemällä possuja. Mikä tahansa käy, koriste-esine, laukku, lamppu.. kunhan siinä on söpö possu =)
Haaveissa lapset(yksikin olisi tervetullut), omakotitalo ja pienoinen oma piha.
Tällä hetkellä kuudetta kuukautta sairauslomalla (mahdankohan osata mitään, kun elokuussa töihin pääsen?) Jännitän hirmuisesti edessä olevaa käden leikkausta, joka on ensi viikolla ;) Iiks.
En juurikaan ole kommentoinut, pysyttelen niin sanotusti "hiljaisena lukijana".

 
4. kesäkuuta 2010 klo 20.42 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei Johanna ja muut! Olen 32-vuotias kotiäiti (lapset 3,5v sekä 1v), terveydenhoitaja ja TtM-opiskelija Espoosta. Ruuhkavuosieni keskelle sain uutta intoa mm. kodin sisustuksessa ja itseni hoitamisessa, kun löysin blogisi tänä keväänä. Kiitos siitä!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 20.52 , Blogger Eva kirjoitti...

Heippa! Olen aika tuore lukijasi, mutta esitellään nyt kuitenkin. :) Elokuussa täytän 21 vuotta ja ensi jouluna valmistun lähihoitajaksi. Omaa blogiani pidän kans, tosin se ei paini todellakaan samassa sarjassa sinun omasi kanssa. Eipä sen tarvitsekkaan. :P

 
4. kesäkuuta 2010 klo 20.58 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moikka,

olen N, 30-vuotias kahden pienen lapsen äiti Etelä-Suomesta. Olen lukenut ihanaista blogiasi vuoden alusta, ja olen täysin koukussa. Itsekin hoidan pieniä toistaiseksi kotona ja nautiskelen siis rauhallisesta perhe-elämästä. Samoin olen kova Norja-fani, kerran olen maassa vieraillut ja toivottavasti pääsen taas pian uudestaan. Aurinkoista kesää koko perheelle!!

N

 
4. kesäkuuta 2010 klo 21.02 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei! Enpä ole minäkään juuri aiemmin kommentoinut, vaikka luenkin blogisi lähes joka päivä.Asun Iisalmessa, 38 v kahden lapsen äiti. Blogisi on elämänmakuinen, myönteinen ja kerta kaikkiaan ihana =) Kiitos sinulle tästä!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 21.02 , Blogger Paula kirjoitti...

Hei,
olen hieman paalle 3-kymppinen kolmen pojan aiti. Itse olen suomalainen, mieheni on ruotsalainen ja asumme Lontoossa. Tykkaan lapsista, sisustamisesta ja muodista, matkusteleminen on myos mukavaa. Blogisi on todella kiva ja erityisen ihanaa on nahda norjalaisia maisemia ja kaikkia noita talo- yms. juttuja.

Kiitos siis erittain ihanasta blogista!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 21.05 , Blogger Iida kirjoitti...

Moi, oon Iida, 23-vuotias elämäntapasairastelija. Toisinaan myös opiskelen päämäärättömästi. Olen seuraillut blogia muutaman kuukauden, mutta nyt vasta ekaa kertaa kommentoin.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 21.11 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moikka!
Olen Tatiana, venäläinen mutta asun Suomessa, opiskelen sosionoomiksi. Mulla on kaksi lasta ja mies. En edes tiedä minkä takia_ mutta luen uudestaan ja uudestaan blogiasi.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 21.12 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

40+ perheetön kulttuurifriikki Etelä-Suomesta, blogisi vakkarilukija jo pitkään, kuittaa myös.

Anne

 
«Vanhin ‹Vanhempi 201 – 400 / 726 Uudempi› Uusin»

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu