Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Hvem er dere?

torstai 3. kesäkuuta 2010

Hvem er dere?


Hei anonyymit ja ihan kaikki! :D Koska teitä on kauheesti ja tiedän kuitenkin vain aika pienen osan, ajattelin ehdottaa pientä tutustumiskierrosta.

Ketä te ootte?
-This is not about me alone.

Tahdon tietää enemmän myös teistä. Sinusta, perheestäsi, iästäsi, harrastuksistasi, työstäsi... Tai mistä vaan haluatkin kertoa.


Avaan siis mahdollisuuden anonyyminäkin kommentoinnille ja pidän sitä auki jokusen päivän, ehkä alkuviikkoon asti, jotta mahdollisimman moni ehtisi osallistua.

Kaikkien osallistujien kesken arvon yhden todellisen aarteen; Anna Suin pienen, täysin käyttämättömän korttilompakon/avaimenperän. (Nyyh ja nyyh, en vaan saa käytettyä.)
Söpötys on peräisin tanskalaisesta nettikaupasta trendsales.dk.

Niin ja saa osallistua, vaikkei haluaisikaan mitään arpajaisvoittoa!!! ;D

Olkaa hyvät :)

Tunnisteet:

726 kommenttia:

«Vanhin ‹Vanhempi 601 – 726 / 726
6. kesäkuuta 2010 klo 9.49 , Blogger Herttainen kirjoitti...

Niin ja ei halua osallistua arvontaan! Vastaavasta krääsästä kun pitäis itse just päästä eroon eikä haalia lisää ;)

 
6. kesäkuuta 2010 klo 9.57 , Blogger angela kirjoitti...

22v kauppatieteiden opiskelija, joka rakastaa sisustusta ja kauniita esineitä :)

 
6. kesäkuuta 2010 klo 10.09 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei,

Anonyyminä joskus tänne kommentoinut. Olen 28 v. sairaanhoitaja/terveydenhoitaja Pohjois-Pohjanmaalta. Asustelen miehen ja pienen koiran kanssa, esikoista odotetaan syntyväksi loppusyksystä:)

Olen lukenut blogiasi n. vuoden verran ja tykkään sen rennosta "arkisesta" tunnelmasta. Olen erityisen kiinnostunut sisustusjutuista, kun näyttää maku menevän meillä aika yksiin.

Aurinkoista ja rentouttavaa kesää koko perheelle!

t. Minna

 
6. kesäkuuta 2010 klo 10.13 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aurinkoista kesää kalastajan vaimon perheelle!

Olen 25 -vuotias nainen Pietarsaaresta.Asun avomieheni kanssa rivitalo kolmioissa.Pidän erityisesti sisustamisesta, käsitöistä ja askartelusta. Odotan innolla kesää, jotta pääsen avomieheni kanssa veneilemään..

-jonna-

 
6. kesäkuuta 2010 klo 10.22 , Blogger Heidi kirjoitti...

Hei,

olen 28-vuotias opiskelija Joensuusta. Asun yhdessä avomieheni ja koirani kanssa. Aloitin blogisi lukemisen vuosi sitten keväällä, jäin heti koukkuun. Pidän kovasti blogistasi ja suurin syy siihen on se, että olet niin hyväntuulinen ja vaikutat tosi hyväsydämiseltä ihmiseltä.

En jaksa tämän pidemmin kirjoitella, jaksatkohan edes lukea näitä enää? :) Osallistun mieluusti kivaan arvontaan!

 
6. kesäkuuta 2010 klo 10.24 , Anonymous Niina kirjoitti...

Hei,
olen lukenut blogiasi melkein siitä asti kun aloitit blogaamisen. Olen itse 24 vuotias vaatetusalan opiskelija ja osa-aikatyöntekijä Jyväskylästä. Asun avomieheni kanssa ihanassa keskusta-asunnossa, mutta haaveilen silti sopivan kokoisesta rivitaloasunnosta. Harrastan ryhmäliikuntaa, kirjojen&blogien lukemista ja alppilajeja. Alppilajit ovat niin tärkeitä, että sydämmeni huutaa suomen suven keskelläkin vuorille ja paukkuvaan pakkaaseen...talvea odotellessa ;)

Kiitos vielä elämäniloa huokuvasta blogista :)

/Niina

 
6. kesäkuuta 2010 klo 10.49 , Blogger Maj kirjoitti...

Hei Johanna!
Olen 63-vuotias yrittäjä pohjanmaalta. Perheeseeni kuuluu mies ja muualla opiskeleva 27-v poika. Olen ollut lukijasi jo ennen salasanaa. Harrastan käsitöitä antiikkia ja ruoan laittamistakin välillä. Pidän ihastuttavasta blogistasi ja sen selkeästä tyylistä ja positiivisesta asenteesta.
Onnea talon metsästyksessä ja ihania kesäpäiviä lasten kanssa!

Maj

 
6. kesäkuuta 2010 klo 10.54 , Anonymous Punatulkku kirjoitti...

Olen kohta 50 yh-äiti, juniori 15 v. Itä-Suomesta. Löysin blogiisi viime talvena johonkin toiseen blogiin laitetun linkin (neuleohje) perusteella ja täällä ollaan edelleen. Talon ostoprojekti, vaatteet, lapset, asuminen "vieraalla" maalla jne. jne. mielenkiintoista luettavaa ja kuvat tekevät tästä blogista täydellisen.
Kivaa kesää toivotellen ;))

 
6. kesäkuuta 2010 klo 11.00 , Blogger lora kirjoitti...

Heips!

Olen 25-vuotias Laura, tämänhetkisenä asuinpaikkana toimii Espoo josta ostettiin reilu vuosi sitten ikioma asunto poikaystävän kanssa. Siitä lähtien onkin iskenyt into sisustukseen :)

Töiden ohella mietin vielä mitä haluaisin tehdä isona, ehkäpä se joku pävä selviää, siihen asti kokeilen yhtä sun toista. Innostun helposti uusista asoista ja uusin harrastukseni on korujen teko. Eilen tuli väännettyä söpö rannekoru rakkaalle ystävälleni synttärilahjaksi, juhlistamme niitä reilu viikon päästä tyttöjen rantsulomalla Kreetalla, can't wait :)
Olen alunperin Ausseista, joten saa nähdä tuleeko sinne suunnattua jossain vaiheessa, katsotaan minne elämä vie.
Blogiasi olen seurannut jo reilu puolentoista vuoden ajan, löysin sen toisen blogin kautta. Elämääsi Norjassa on ollut ilo seurata. Maisemat ovat kyllä niin idylliset,että Norja-reissu on tehtävä joku kerta :) Aurinkoista kesää sulle ja ihanalle perheellesi, toivottavasti löydätte sen täydellisen uuden kodin piakkoin!

 
6. kesäkuuta 2010 klo 11.08 , Anonymous Tata kirjoitti...

26-vuotias ihanan blogisi innokas lukija, laiska kommentoija. Kansainvälisen kaupan alalla töissä, asuinpaikkana Pariisi.
Haaveissa kaunis koti Suomessa ja Ranskassa sekä mahdollisimman tasapainoinen elämä näissä molemmissa maissa. :)

 
6. kesäkuuta 2010 klo 11.13 , Blogger Cloudberry kirjoitti...

Tjena!

Olen 23-vuotias tyttönen pääkaupunkiseudulta, valmistuin juuri kauppatieteiden maisteriksi ja pian aloitan "ihan oikeat" työt. Olen intohimoinen urheilija ja lajejakin on aikamoinen määrä; mm. tennistä, kuntosalia, juoksua, pilatesta, joogaa, golffia... Muita mielenkiinnon kohteita ovat matkailu, kokkailu, elokuvat, kirjat, viinit. :)

Olen lukenut blogiasi jo useamman vuoden ajan, ja pidän sen ihanasta positiivisesta ja rauhallisesta tyylistä. Suurin haaveni on löytää "se oikea" ja alkaa rakentamaan perhettä ja kotia. Blogisi on kaikin puolin aivan ihana ja saa minut usein hymyilemään.

 
6. kesäkuuta 2010 klo 11.34 , Anonymous anette kirjoitti...

Hej :)
Täällä sun blogias ja ihastuttavia kuvias kurkkailee anette, ihan kohta justiinsa 38-vuotias taiteilijasieluinen haaveilija-esteetikko-romantikko sekä yhden teini-ikäisen tytsyn äiti. Tykkään sisustelusta, näpertelystä ja tuunailusta, hyvästä musiikista ja vähän boheemista elämänvireestä.
Muistutat paljon rakasta siskoani meren takaa ja se on varmasti yksi syy tulla blogiisi aina uudestaan. Tapasi kertoa asioita ja valokuvasi liikauttavat sydäntä.
Ihania kesäpäiviä :)

 
6. kesäkuuta 2010 klo 11.38 , Blogger Siili kirjoitti...

Täällä 28-vuotias kahden lapsen äiti, yrittäjän vaimo, merkonomiksi juuri valmistunut ja tällä hetkellä kassalla töissä.

 
6. kesäkuuta 2010 klo 11.46 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei Johanna!

Olen blogisi vakiolukija, löysin blogisi muutama kuukausi sitten ja jäin koukkuun.

Olen 32-vuotias kotiäiti Oulusta. Olen mammalomalla kahden pienen pojan kanssa, työelämä odottaa sitten tulevaisuudessa omine haasteinen. Isompia vapaa-ajan harrastuksia ei ole, ei kyllä liiemmälti myöskään sitä vapaa-aikaa. Jos olisi liikkuisin enmmän ja laittaisin ainakin parina päivänä viikossa kunnon päivällisen alkuruokineen päivineen.

Toisen kotiäidin blogia on niin mukava lukea, palaan tänne jatkossakin.

Laura

 
6. kesäkuuta 2010 klo 11.55 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei! :)
kiitos ihanasta blogistasi, sitä on ilo lukea. Mä olen pian 27vuotias nainen Espoosta ja asun kahden pienen lapseni kanssa. Rakastan valokuvausta, ulkoilua, matkustamista ja rauhallisia aamuja ja kiireettömyyttä. Tällä hetkellä äityislomalla.
Olen lukenut blogiasi nyt puolisen vuotta, jatka samaan malliin :)

 
6. kesäkuuta 2010 klo 11.55 , Blogger Hannimari kirjoitti...

Heissan Johanna! Olen 28v nuori nainen, vaimo ja kolmen ihanan tyttären äiti. Opiskelen parhaillaan toista vuotta sairaanhoitaja-terveydenhoitaja kaksoistutkintoa ja haaveilen työstä akuutin hoitotyön puolella. Päiväni täyttyvät tällä hetkellä lasten touhuista, koulutöistä, pienistä yhteisistä hetkistä mieheni kanssa sekä uuden nelijalkaisen perheenjäsenemme ystävällisistä hellyydenosoituksista. Vapaa ajan vietämme pääasiassa oerheen kanssa yhdessä ulkoillen, retkeillen ja urheillen, yhdessä tai erikseen. Seuraan iloisia ja elämänmakuisia kuulumisiasi päivittäin :). Aurinkoisia kesäpäiviä ja tsemppiä kodin oston suhteen, Hannimari

 
6. kesäkuuta 2010 klo 12.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moi!
Oon 27-vuotias maalla omakotitalossa asuva 3- ja 6-vuotiaiden lasten äiti. Asutaan Lounais-Suomessa. Tykkään tyylistäsi kirjoittaa, ja oonkin seuraillut teidän touhuja jo jonkin aikaa. Hyvää kesää teille, me vietetään kesälomaa tämä kesäkuu!

T. Hanna

 
6. kesäkuuta 2010 klo 12.09 , Blogger Kaisku kirjoitti...

Sveitsinsuomalainen kohta 21 vuotias Kaisku. Ulkomailla asunut kohta vuoden ja loppua ei näy. Pelaan jalkapalloa täällä ja hoidan lapsia. Oon saanu tosi paljon hyvää mieltä sun blogista eniten mun työn puolelle ja blogiin myös, kiitti siitä.

 
6. kesäkuuta 2010 klo 12.13 , Blogger Janna kirjoitti...

Heippa, mä olen 29-vuotias (kuin myös 10v sitten lakin saanut) Turun seudulla asuva, mammalomalla oleva kahden tytön (10/8 ja 1/10) äiti.

Löysin sun blogin vasta hiljaittain kun aloin itsekin blogia kirjoittamaan. :)

 
6. kesäkuuta 2010 klo 12.13 , Anonymous Anna kirjoitti...

Hei. Olen 31v. pienen tyttovauvan aiti Lontoosta. Olen toissa rahoitusalalla. Loysin blogisi kaverin suositukseksesta (itse en bloggaa ja seuraan paria-kolmea blogia kommentoimatta) aitiysloman alkaessa puolisen vuotta sitten. Harrastan liikuntaa, lukemista ja oljyvarimaalausta.
Nyt kun ekan kerran kommentoin niin kiitos upeista neuleohjeistasi. Anoppini teki ihanan vauvanpeitteen ohjeillasi. Lisaksi olet todella taitava kasistasi muutenkin. Ja teidan koti nayttaa upealta ja idylliselta. Tsemppia talonetsintaan, toivottavasti nyt loydatte sen oikean!

 
6. kesäkuuta 2010 klo 12.19 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Olen 24-vuotias opiskelija Etelä-Suomesta, tällä hetkellä töissä leipomossa. Tykkään kirjoittamisesta, auringosta, lukemisesta, muumimukeista, käsitöistä, eläimistä ja matkustelusta. En olisi koskaan uskonut saavani aikaiseksi niin ihanaa kauluria, jonka ohjeen bongasin täältä, kiitos kuuluu sulle! :)

Olen seuraillut blogiasi ihan siitä ensimmäisestä lähtien, mutta tämä on vasta toinen kerta kun kommentoin, vaikka tykkään tästä kovasti. :)

Maaria

 
6. kesäkuuta 2010 klo 12.22 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei Johanna! Kuinka hauskaa katsella miten monesta maasta sinun blogiasi seurataankaan!! En kyllä valitettavasti jaksa noita kaikkia lukea :(! Minä olen lastentarhanopettaja Pohjois- Suomesta. Minulla on kaksi ihanaa tytärtä 5 ja 11-vuotiaat, olemme jo saaneet hieman "maistaa" alkavan murrosiän oven paukuttelua, jännittäviä aikoja siis elelään, mitäs sitten kun esikoinen on 14?? Apua! Meidän perheen viisivuotias on onneksi aika tasaisessa elämänvaiheessa, perheemme aurinko! Olen lukijakuntasi konkareita, liki 40!!tänä vuonna jos salaisuuden paljastan! Asustelemme rivitalossa ja olen innokas sisustaja. Kiitos kauniista blogistasi, jaksan joka kerta ihastella kauniita kuviasi kotikaupungista, nehän ovat kuin sadusta, tuo päiväkotimatkakin! Olen anonyymilukijasi, en osaa vain kirjautua, ja en tiedä olisiko minulla nyt niin kummia kommenttejakaan..Toivon sinulle upeaa kesää perheesi kanssa!
toivoopi uk

 
6. kesäkuuta 2010 klo 12.31 , Blogger Sakke kirjoitti...

Hei Johanna!

Tämä onkin ensimmäinen kerta kun kommentoin... Olen seurannut blogiasi noin vuoden. Olen kolmekymppinen talousalan asiantuntija ja asun aviomieheni kanssa paritalossa pääkaupunkiseudulla. Jos kaikki menee hyvin, esikoisemme syntyy vuodenvaihteessa. Harrastan liikuntaa ja teen keramiikkaa, sekä harjoittelen puutarhanhoitoa. Ihailen blogisi tunnelmaa, positiivisuutta ja kuvia, etenkin tarinat ja kuvat Norjasta kiinnostavat. Mukavaa kesää sinulle ja suloiselle perheellesi!

 
6. kesäkuuta 2010 klo 12.34 , Blogger Tuire kirjoitti...

Olen kohta 2 ja 4-vuotiaiden poikien kotiäiti pääkaupunkiseudulta. Löysin blogit ja blogisi syksyllä ja kevättalvella aloitin omani. Välillä olen kommentoinut.

Sinulla on ihania vaatteita. Olet kaunis ja jaksat pitää itsestäsikin huolta. Opettelen sitä sinulta. :)

Voisinkohan laittaa blogisi listalleni?

 
6. kesäkuuta 2010 klo 12.37 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei, olen 38-vuotias sosiaalityöntekijä. Miehen ja kolme lasta olen saanut ilokseni. Viimoisimmasta hoitovapaasta ei kauaa ole. Löysin sattumalta blogisi noin kuukausi sitten. Ihanasti tuot arjen asioita esille iloinen ja suruineen. Lisäksi vielä kevyttä "hömppää" ja pieniä kauniita asioita, mitä muuta voisi blogilta toivoa :)

 
6. kesäkuuta 2010 klo 12.55 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kirjotanpa minäkin tänne pitkän listan jatkoksi vähän itsestäni, kolkyt ja rapiat mittarissa 4lapsosen kotiäippä etelä-Suomesta, Blogiisi huomaan eksyväni harva se päivä:D Sinulta saa mukavia vaateideoita ja kuvasi ovat kauniita.
Aurinkoista kesää sinne Norjaan ja voimia sinulle arkeen, on raskasta kun toinen puolisko reissaa paljon, kiitos hyväntuulen blogistasi, se piristää usein tämän kotiäidin päivää!

 
6. kesäkuuta 2010 klo 13.18 , Anonymous viiru kirjoitti...

Hei, olen lukenut blogiasi jo vuoden verran ja jokusen kerran kommentoinutkin. Olen 34 ja naimisissa englantilaisen miehen kanssa ja asutaan Lontoossa. Suunnitelmissa muuttaa takaisin Suomeen lähivuosina. Teidän asuinpaikka on kyllä niin kaunis että tekis mieli muuttaa naapuriin;)

 
6. kesäkuuta 2010 klo 13.36 , Blogger Nunt kirjoitti...

Pitäisikö tännekin jotain laittaa :)

Eksyin blogiisi siksi, että etsin nimenomaan Norjassa asuvia suomalaisia, jo silloin salasanan aikaan. Muutin itse Norjaan 2008 tammikuussa samaisista syistä kuin sinäkin, ensin Trondheimiin ja viime kesänä muutettiin Ryggeen isännän töiden perässä.

Sain juuri väännettyä valmiiksi kolme vuotta pöytälaatikossa muhineen diplomityöni - nyt selailenkin sitten NAVia siivoustöiden toivossa ;P Ensi vuonna iskee kolmenkympin kriisi. Lapsia ei ole, koira ja kissa vievät ihan tarpeeksi hermot :)

Käsitöitä harrastelen (neulomista, kortteja), ja tosiaan yksi bunad on ommeltu :) Bloggailen itse lähinnä käsityö- ja askartelupuolelta, elukkamaustein.

/Sanna/nunt

 
6. kesäkuuta 2010 klo 13.50 , Blogger Reettaemilia kirjoitti...

Olen 25-vuotias luokanopeopiskelija Helsingistä ja kommentoin tännen nyt ensimmäistä kertaa, vaikka blogiasi olen lukenut jo varmaan melkein vuoden verran.
Harrastan laulua ja musisointia, tykkään myös ommella ja näpräillä koruja. Kiitos kivoista käsityövinkeistä!
Sun blogista huokuu ihanaa positiivista energiaa! :)

 
6. kesäkuuta 2010 klo 14.02 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

moikka!
kauniit kuvat houkuttelee lukemaan blogiasi, samoten sisutukseen liittyvät jutut :) lisäksi tällaiset hyväntuuliset ja kivasti kirjoitetut blogit saavat hyvälle ja leppoisalle tuulelle kaiken arjen sählingin keskellä.

itse olen kolmikymppinen floristi ja yrittäjä pohjanmaalta.harrastan lukemista, decoja, leffoja, juoksemista ja reissaamista.yksi rakkaimmista asiosta elämässä ihmisten lisäksi on oma ammttini ja yritykseni.

en osallistu arvontaan, haluan vaan kerrankin kommetoida kun olen tätä sinun blogiasi jo niin kauan käynyt lueskelemassa.

 
6. kesäkuuta 2010 klo 14.21 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heips!
Oululainen 23-vuotias kahden pienen tytön opiskelijaäiti ja ihanan miehen vaimo. Vuokralla rivitalokolmiossa ja haaveena ikioma isompi koti kera puutarhan :) Sisustaminen, piirtäminen ja ratsastus tärkeimpiä harrastuksia. Pihan suunnitteleminen, rakentaminen ja hoitaminen (opiskelee alaa viimeistä vuotta liittyy edellisiin kunhan se oma piha jostain vihdoin saadaan. Blogiasi hetken aikaa seurannut ja koukkuun jäänyt! :)

 
6. kesäkuuta 2010 klo 14.29 , Blogger Anu kirjoitti...

Hei
Täällä 33 - vuotias äiti-ihminen eteläisestä Suomesta. Hoitovapaani päättyy virallisesti tänään ja työelämä odottaa. Tosin kesällä saan vielä lomaillakin työni louonteesta johtuen (opetusala). Asustan ihanan mieheni ja poitsuni (pian 3v.)kanssa omakotitalossa ja tykkään puuhailla kaikkea kotiin ja sisustukseen liittyvää. Kirjat, elokuvat, sisustuslehdet, musiikki, käsityöt,leipominen, bloggailu - siinä joitakin ilojani.

Tänne löysin ihan hiljattain ja tykästyin heti. Tämä taitaakin olla eka kommenttini.

Terveisin Anu

 
6. kesäkuuta 2010 klo 14.46 , Blogger Niina kirjoitti...

Olen naimisissa oleva kolmen lapsen äiti ja asumme jo pian kuudetta vuotta Laosissa.
Piipahdan blogiisi aina silloin tällöin lukemaan ja katsomaan kuulumiset.
Tuo avaimenperäsysteemi on söpö!
Niina

 
6. kesäkuuta 2010 klo 15.02 , Anonymous constina kirjoitti...

Hei Johanna ja muut...
Esittelin jo kerran itseni mutta se varmaan hävisi bittiavaruuteen kun ens löydä tekstiäni. Olen 40+++, saikuksi opiskeleva, kolmen lapsen äiti (-06,-91,-96). Hankimme 10v. sitten keskeneräisen suurehkon omakotitalon, jonka remontoimme mieleiseksemme ja siinä sivussa kasvatimme lapsemme. Nyt olemme siirtymässä pienempään asuntoon nuorimmaisen kanssa. Tykkään tosi paljon blogistasi, arkesi on samantyylistä kuin minun vuosia sitten... itseasiassa tyttärenikin seuraa blogiasi ja suunnitelmissa on Tuhannen ja yhdenyön mekkotalkoot! Asunnonmyynti kiireiden ja lopputyönväännön vuoksi kommentointini on minimaalista, mutta blogisi lukeminen vastaa rentouttavaa hetkeä naistenlehdenparissa.. KIITOS.

 
6. kesäkuuta 2010 klo 15.41 , Blogger Jossu kirjoitti...

Hei.
Olen 19 vuotias juuri lähihoitajaksi valmistunut Lappilainen:)
Lueskelen blogiasi melkeimpä päivittäin, vaikka kommentoinkin harmillisen vähän.
Nyt opiskelija elämän taakse jättäneenä haeskelen töitä ympäri Suomea.

 
6. kesäkuuta 2010 klo 15.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moi Johanna!
Olen 24-vuotias yhden 1-vuotiaan pojan äiti ja olen seuraillut blogiasi nyt noin vuoden. Itse työskentelen psykiatrisessa sairaalassa erityistyöntekijänä, mutta tällä hetkellä olen kotona hoitamassa poikaani. Ihastuin blogiisi ensimmäisestä käynnistä lähtien, sillä pidän tavastasi kirjoittaa (tuntuu kuin puhuisi jonkun kanssa. Harvat osaavat kirjoittaa niin, että voit kuvitella äänenpainot :)) ja lisäksi pidän kovasti kuvistasi ja tyylisi on hyvin lähellä omaani. Olet ihan huippu ja toivottavasti bloggailet vielä pitkään. Niin asun varsinais-suomessa meren äärellä.
-Mia

 
6. kesäkuuta 2010 klo 16.01 , Blogger Violette kirjoitti...

Hei! Olen 40+ nainen Helsingistä, kahden lapsen äiti, 5 v. ja 8 v. Bloggaan itsekin ja etsin koko ajan uusia "aikuisten" blogeja, mutta myös nuorempien.

Asut tutuissa maisemissa, joissa olen käynyt, koska ystäväni asuvat/asuivat samassa kaupungissa. Mieheni on puoliksi norjalainen ja hänen myötä sen puolen sukukin on tullut tutuksi. Ehkä siinä osasyy, miksi luen blogiasi, mutta vai osa. Osaat elää niin harvinaisen rennolla otteella, että piristän itseäni jutuillasi:)

 
6. kesäkuuta 2010 klo 16.02 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moikka Johanna! Olen 38-vuotias 6v tytön ja 3v pojan äiti Tampereen lähettyviltä pienestä maalaispitäjästä. On ollut ihana seurata blogiasi talvesta lähtien ja ihailla pettämätöntä tyyliäsi sisustuksen ja pukeutumisen suhteen.
Ihanaa kesää koko teidän perheelle!

Terveisin Mia

 
6. kesäkuuta 2010 klo 16.03 , Blogger Pike kirjoitti...

Mie mahdan olla vanhimmasta päästä blogisi lukija, syksyllä 57.

Meillä on omillaan jo kauan elänyt meidän 35v poika (=ei mun kuitenkaan) ja hänen ihana pikkumiehensä, syksyllä 7v, jolle mä olen mummeli erotukseksi biologisista mummoista.

On siis mies, koira ja kaloja ja itse aikoinaan peruskorjattu vanha talo.

Töissä puuhailen vaatteiden, kenkien ja kosmetiikan parissa. Vakikohteeni lisäksi keikkailen myös firman muissakin pisteissä tarpeenvaatiessa erilaisissa erityishommissa =mielenkiintoista.

En muista kuinka tänne löysin kevään aikana mutta koukuttanut kyllä olet!

 
6. kesäkuuta 2010 klo 16.13 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei Johanna! Olen 46 vuotias helsinkiläistyttö. Perheeseeni kuuluu mies, tytär 13v, poika 17v ja koira 1v. Olen seurannut blogiasi tiiviisti noin puolen vuoden ajan ja pidän siitä paljon. Olet mahtava tyyppi ja varsinkin käsitöistäsi olen inspiroitunut:DD
Aurinkoisia kesäpäiviä ja toivottavasti löydätte unelmienne talon:) t. Anni V.

 
6. kesäkuuta 2010 klo 16.33 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olen kaksissakymmenissä pyörivä viestinnänopiskelija Länsi-Suomesta. Olen lueskellut blogiasi vasta lyhykäisen tovin, mutta tyylisi ja tapasi päivittää saavat minut aina hyvälle tuulelle (ja tykkään Norjasta kauheesti!).

Muuten tykkään kävelylenkeistä, kotona olemisesta, rauhallisista aamuista, pyykkäämisestä, syreeneistä ja tuomenkukista ja elosta noin yleensäkin : )

Kaikkea hyvää sinulle!
Inku

 
6. kesäkuuta 2010 klo 16.43 , Anonymous Helen kirjoitti...

Hei! Olen kolkyt ja risat -kategoriaan kuuluva tyttönen Tampereelta. Asustan rakkaan mieheni kanssa kerrostalossa. Vaikka pidämmekin kovasti rauhallisesta asuinalueestamme, haaveilemme omakotitalosta, pihasta ja kissoista.

Löysin blogisi aikanaan jonkin keskustelupalstan kautta. Palstalla kerrottiin vinkkejä mukavan erilaisista muotiblogeista. Ja niinhän siinä sitten kävi että lukaisin läpi kaiken mitä olit kirjoittanut ja tykkäsin kovasti. Blogisi löytyy nykyään bookmarkeistani - olen siis vakkarilukija, mutta vasta ekaa kertaa kommentoimassa :) Hyvää kesää sinulle ja perheellesi!

 
6. kesäkuuta 2010 klo 16.58 , Blogger Cherrry kirjoitti...

Heis, olen 24-vuotias opiskelija Tampereelta. Blogiasi olen lukenut jo pidemmän aikaa, varmaan lähemmäs vuoden. Vaikka ehkä elämäntilanne ei ole sama, niin luen blogiasi ihanan positiivisen menon takia. Lisäksi Norja kiinnostaa ja ihailenkin upeita kaupunkikuvia, joita laitat välillä postauksiin mukaan :) Love it!

 
6. kesäkuuta 2010 klo 17.02 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei,

Olen 30-vuotias insinöörinainen Vantaalta. Minulla ei ole lapsia.
Olen seurannut blogiasi noin yli vuoden ajan.
Tykkään sinun blogistasi, sisustusideoistasi, pukeutumisvinkeistä, ja arvostan sinussa välittömyydestäsi, mikä on nykyään harvinaista. Uskallat olla oma itsesi. Hyvä blogi, toivottavasti et jatkossa pahoita mieltäsi ilkeistä kommenteista :)

 
6. kesäkuuta 2010 klo 17.54 , Blogger Maaria kirjoitti...

Hei!
Olen kohtapuoliin 24v. vaatetusmuotoilija pohjanmaalta. Asun keskustassa vuokrakämpässä, ja harrastan tottakai ompelua ja muita käsitöitä, mutta lisäksi käyn ahkerasti kuntosalilla, pilateksessa ja venyttelyssä. Olen työtön ja haluaisin ehkä joskus lukea vielä tämän alan opeksi :) Mutta tähän väliin haluaisin vain löytää jotain työtä. Tykkään kovasti eläimistä, ja toivon että lähivuosina minulla olisi mahdollisuus ottaa ainakin koira.

 
6. kesäkuuta 2010 klo 18.15 , Blogger iduska kirjoitti...

Heippa!
Olen 26- vuotias tyttö, joka haaveilee myös kauniista omasta kodista. En oikein vain tiedä missä haluaisin asua... muutkin Pohjoismaat kuin Suomi houkuttelee välillä kovastikin. Löysin blogisi vasta hetki sitten, mutta olet jo yksi suosikeista :)

 
6. kesäkuuta 2010 klo 18.15 , Blogger iduska kirjoitti...

Heippa!
Olen 26- vuotias tyttö, joka haaveilee myös kauniista omasta kodista. En oikein vain tiedä missä haluaisin asua... muutkin Pohjoismaat kuin Suomi houkuttelee välillä kovastikin. Löysin blogisi vasta hetki sitten, mutta olet jo yksi suosikeista :)

 
6. kesäkuuta 2010 klo 18.15 , Blogger iduska kirjoitti...

Heippa!
Olen 26- vuotias tyttö, joka haaveilee myös kauniista omasta kodista. En oikein vain tiedä missä haluaisin asua... muutkin Pohjoismaat kuin Suomi houkuttelee välillä kovastikin. Löysin blogisi vasta hetki sitten, mutta olet jo yksi suosikeista :)

 
6. kesäkuuta 2010 klo 18.26 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ystäväni näytti blogistasi pari kuukautta sitten jonkun ihanan päivänasun, ja jäin heti koukkuun. Sen jälkeen blogi on joka päivä ollut pakko lukea. Neuleohjeet ja -vinkit on parhaita! Noin ympäripyöreitä ohjeita pystyy noudattamaankin, kun en oikein yleensä tiukkojen ohjeiden mukaan osaa tehdä, vaan sovellan ja keksin itse.

Olen 27-vuotias, helsinkiläinen, juuri piiitkälle kesälomalle jäänyt luokanopettaja. Tällä kertaa tiedossa on erityisen pitkä loma, kun kesäloman päätyttyä alkaa äitiysloma. Odotan ekaa lastani ja olen innoissani uudesta tulevasta roolistani kotiäitinä.

Ja nyt kun kerran (ekaa kertaa) kommentoin, niin kysyn samalla, että saisiko jostain näkyville raskautesi aikaisia päivänasupostauksia? Olen tullut niin myöhään mukaan, että on jäänyt näkemättä, jos sellaisia on ollut. Ja nyt olisi ajankohtaista saada vinkkejä tyylikkäästä pallomahapukeutumisesta. ;) KIITOS!

t. Anskubansku

 
6. kesäkuuta 2010 klo 19.01 , Blogger Jemina kirjoitti...

Hei !

Minä olen vasta 18-vuotias ensi vuoden abiturientti. Vuoden päästä toivon olevani siirtymässä Turun yliopistoon opiskelemaan matematiikkaa, josta on vuosien aikana muodostunut suurin rakkauteni kierrätyksen, valokuvauksen ja bloggailun rinnalla.

Sinun blogissasi olen ihastunut ennen kaikkea sen raikkauteen ja eräänlaiseen ainutlaatuisuuteen. Näen kuvissa ja luen teksteissä paljon minua ja haaveitani, mutta myös tätä päivää.

 
6. kesäkuuta 2010 klo 19.27 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

39-vuotias johtajarouva maalta, kuuden lapsen uusperhe. Ihana blogi, kaihoan Norjaan, olen saanut lapsena ja nuorena olla siellä paljon, pohjoisessa! Muutama vuosi sitten pääsin taas käymään ja kaiho ennallaan. Tykkään blogista - ihanaa, että pidät itsestäsi huolta. Lapset ansaitsevat sellaisen äidin!

 
6. kesäkuuta 2010 klo 19.42 , Blogger anne kirjoitti...

Hei, olen 35v. kahden pojan äiti pohjanmaalta. Olen ammatiltani anestesiasairaanhoitaja ja harrastan sisustamista, lukemista ja erityisen lähellä sydäntä on liikunta. Olen seurannut blogiasi alkuvuodesta saakka, sinulla on aivan ihania kuvia ja juttuja. Ainut blogi mitä seuraan päivittäin :)

 
6. kesäkuuta 2010 klo 19.43 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moikka! Olen 3-vuotiaan tytön ja 1,5v. pojan hoitovapaalla oleva 24v. äiti. Tarkoituksena on olla vielä vuosi kotona ja olenkin lykännyt opiskelujen aloitusta (luokanopettaja). Haaveissa on vielä lapsi (ehkä jopa lapsia...heh). Olen seurannut blogiasi vuoden alusta ja pidän kovasti! Olet saanut minut taas panostamaan omaan ulkonäkööni... :)
t. Emmi

 
6. kesäkuuta 2010 klo 20.18 , Blogger Unknown kirjoitti...

Heip!
Olen 26-vuotias joulukuussa valmistunut kauppatieteiden maisteri. Tykkään sisustamisesta ja ruuanlaitosta. Blogiasi olen seuraillut reilun vuoden verran ja pidän sinun positiivisesta asenteestasi ja tavastasi kertoa ihan arkipäivän juttuja. Olen itse menossa kesällä naimisiin ja joulukuussa meille tulee vauva!

 
6. kesäkuuta 2010 klo 20.42 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heissan,

Olen Heli ihan pian 35-vuotias kahden lapsen äiti, joka asuu miehen komennuksen vuoksi tällä hetkellä Etelä-Saksassa. Perheeseen kuuluu 4-vuotias esikoistytär ja tämän kuun lopulla 1-vuotissynttäreitä juhliva pieni miehen alku. Harrastan juoksemista, lukemista ja yritän päntätä saksaa päivittäin päähäni. Tykkään tosi paljon myös hiihdosta, lumilautailusta ja maastopyöräilystä ja toivoisin, että joskus tulevaisuudessa niille ja mahdollisesti myös ranskan opiskelulle jäisi aikaa.
Blogiisi löysin ihan sattumalta ennen joulua ja sen jälkeen olen käynytkin kurkkimassa päivittäin kuulumisia.

Terkuin,
Heli Saksasta

 
6. kesäkuuta 2010 klo 20.46 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Täällä blogiasi seuraa 36-vuotias kolmen lapsen äiti ja neljän lapsen hoito"täti".

Harrastan sisustusta, vanhoja tavaroita, kirppistelyä, puutarhan hoitoa, ulkoilua.

Ihanaa kesää sinne Norjaan!

Mari

 
6. kesäkuuta 2010 klo 20.48 , Blogger Anna A. kirjoitti...

Olen 24-vuotias luokanopeopiskelija Turusta. Olen menossa pian kihloihin "elämäni miehen" kanssa. Sydäntäni lähellä ovat kissat, eläinsuojelutyö, sisustaminen, ystävät, bilettäminen ja liikunta.

Olen seuraillut blogiasi tosi kauan ja omaa blogia kirjoitellut pian vuoden.

Kiitos kivasta blogista! :)

 
6. kesäkuuta 2010 klo 20.57 , Blogger samantaivaanalla kirjoitti...

Heis,

löysin blogisi vasta, mutta innostuin heti lukemaan. En ole anonyymi, mutta kommentoimpa nyt kuitenkin. ((: Olen pian 18-vuotias tyttönen, voitin viime syksynä suuren kasan peloistani ja muutin Suomesta äidin luota Englantiin. Suomeen palaan pian, pelottavaa. Olen löytänyt paljon tämän vuoden aikana, ja elämäni on oikeastaan kääntynyt ihan toiseen suuntaan. Tuntuu että unelmia on toteutunut ja elämä pääsee alkamaan.

Olen kiinnostunut valokuvauksesta ja taiteesta ylipäänsäkin. Elän hiukan outoa elämää nauttien pienistä yksityiskohdista joista en ole ihan varma onko kukaan muu niitä huomannutkaan. Ainaskin minä sitten, ainutlaatuista.

Toivotan paljon lämminsävyisiä tuulahduksia kesääsi!

 
6. kesäkuuta 2010 klo 20.58 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

2nelonen kolmen lapsen kotiäiti Espoosta,joka kuvitteli jo jättäneensä kommentin tähän,vaan eipä löytynytkään.Huomasi,että täällä onkin jo "muutama" kommentti jätettynä ;)
Kerrostaloelämää,josta en varsinaisesti tykkää,mutta myös tietoisuutta siitä,että onni rakentuu sisäisistä,ei ulkoisista puitteista.
Pienempiä ja vähän suurempiakin haaveita.
Tykkään blogistasi,kiva kun et lopettanut kaiken jälkeen.

 
6. kesäkuuta 2010 klo 21.05 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olen 30+ taiteilija, joka harkitsee pitkän ura- ja opintoputken (yhtä aikaa ja kaksi tutkintoa miinus gradu vielä ensi keväänä) jälkeen hieman löysäilyä eli ajatteli tehdä vaihteeksi lapsen. Joskus ensi vuonna sitten.

 
6. kesäkuuta 2010 klo 21.29 , Blogger Taija kirjoitti...

Serkkusi ilmoittautuu koukuttuneeksi blogisi seuraajaksi :). Terkkuja!

 
6. kesäkuuta 2010 klo 21.30 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olen parikymppinen sen kauniimman sukupuolen edustaja. Vaikkakin vihaan valkoista väriä ja lapsia (!!), luen blogisi päivittäin. Kadehdin kauniita pilvettömiä päiviä (jotain tuntuu aina olevan siellä Norjassa!), kauniita kukkia (jotka eivät heti kuole)ja varsinkin omaa paikkaa katolta jossa saa ottaa aurinkoa. Niin sellainen se minä olen ;)

 
6. kesäkuuta 2010 klo 21.40 , Blogger Maija kirjoitti...

Minä olen Maija, 20-vuotias tyttö Espoosta. Olen pääasiassa aurinkoinen ja positiivinen persoona, joka ei halua kenellekään mitään pahaa. Jotta ei nyt kuitenkaan mennä aivan tekopyhiksi, on minullakin ne omat huonot päiväni, aivan niin kuin kaikilla muillakin. Harrastan ratsastusta, se on ollut osa elämääni jo yli puolet eliniästäni, eli noin 16 vuotta. Talleilu on henkireikäni, paikka jossa unohtaa huolet ja murheet, paikka jossa pääsee eroon arjesta. Rakastan valokuvausta, mutta viime aikoina se on jäänyt jostain syystä vähemmälle, vaikka välineitä löytyy järjestelmäkamerasta lähtien. Kirjoitin vuosi sitten ylioppilaaksi Suomen (edelleenkin) parhaimmasta lukiosta. Vastoin (koulumme oppilaihin kohdistuvia) odotuksia, päätin jättää opiskelut hetkeksi ja pitää välivuoden.

Lukeminen ei innostanut ja pitkäaikainen unelmani ja haaveeni lähteä ulkomaille tuntui yhä houkuttelevammalta. Niinpä siis otin ja lähdin Saksaan. Olin Frankfurtissa seitsemän kuukautta au pairina pienelle, suloiselle, 2,5-vuotiaalle, saksalaistytölle. Matkalla opin tuntemaan itseäni paremmin, tutustuin uuteen kulttuuriin ja maahan ja paransin jo opittua saksan kielitaitoani. Palattuani kotiin kuukausi sitten oli edessäni luku-urakka. Mutta jostain syystä motivaatiota ja intoa ei vieläkään löytynyt. Nyt pääsykokeet häämöttävät pelottavan lähellä edessä, koeaineisto nököttää nenäni alla, yhä avaamattomana. Mutta tulevaisuus tuokoon tullessaan mitä tuo. Uusi välivuosi ei ole katastrofi, voin varmasti hyödyntää sen ja oppia taas jotain uutta. Työskentelen tällä hetkellä kaupan kassalla, pienessä lähikaupassamme. Juttelen asiakkaiden kanssa, kuuntelen yksinäisten vanhusten tarinoita. Mutta sitä minä juuri haluan: sosiaalisuutta ja kanssakäymistä. En yksinäistä opiskelua.

Aloitin blogisi lukemisen jo Saksassa ollessani ja olen jatkanut sitä nyt kotiin palattuani. Pidän tyylistäsi, lapsistasi, kauniista kuvistasi ja arvostan sitä niin positiivista asennetta elämääsi. Ja salaa kadehdin, että saat tehdä sitä mitä minäkin haluaisin, elää ulkomailla. Jatka samaan malliin ja nauti elämästäsi, niin minäkin yritän :)

 
6. kesäkuuta 2010 klo 21.48 , Blogger bara elina kirjoitti...

Moi,
olen 25 ja huono kommentoija! Sen lisäksi olen työtön muotoilija ja osa-aikainen kirjamyyjä. Jälkimmäisestä pidän enemmän.

Olen lukenut "sinua" kai ekasta blogista asti, mutta tämä kommentointi aina jää.. Tykkään käydä täällä, kun on aina niin... seesteistä! Kaunista ja mukavaa, ei ollenkaan semmoista mitä monissa muissa lukemissani blogeissa on. Ja ihana satuisan näköinen kaupunki teillä!

 
6. kesäkuuta 2010 klo 22.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olen 29-vuotias insinööri Nokialta, 11 kk pojan äiti ja yhden miehen vaimo. Harrastan liikuntaa usein ja monin eri tavoin (kuntosali, jumpat, lenkkily...), ja nyt hoitovapaalla on iskenyt koruilukärpänen.
Olen lukenut blogiasi jo pitkään, mutta nyt ekaa kertaa kommentoin=)

HannaJ

 
6. kesäkuuta 2010 klo 22.08 , Blogger Elviira kirjoitti...

Moikka,

Olen 27-vuotias rakennusinsinööri ja asustelen avomiehen kanssa Tampereella. Haaveissa lapsia ja oma talo kaukana kaupungin melskeestä. Blogiasi olen lueskellut ehkä noin kaksi vuotta ja minusta on tullut aivan Norja-fani, niin kauniita maisemia teillä siellä :)

 
6. kesäkuuta 2010 klo 22.19 , Anonymous Raisu kirjoitti...

Heips,
Olen kovin, kovin tykästynyt blogiisi :). Löysin vanhan blogisi aikoinaan jonkin neulejutun kautta. Seurailin sitä "avoimen" kauden ja nyt pari kuukautta sitten muistuit mieleen ja mikä berliininmunkki, tämähän on luettavissa taas :D. Sama jo kerrottu tarina, alkoi kiinnostuksesta neuleisiisi, mutta loppuviimein olen ihastunut positiivisiin juttuihisi ja kauniisiin kuviin.

Olen 38-vuotias lapseton nainen ja kommenttilaatikossasi siis ensimmäistä kertaa. Päivätyöni teen rakennusalalla miesten keskellä ja vastapainoksi tarvitsen isolla lapiolla kaikkea pehmeän-hempeän-leppeää ja sitä naisseuraa :).
Kotoisin olen Kainuusta, mutta asunut jo suurimman osan ikääni Helsingissä.
Blogien seuraaminen alkaa kohta jo olla harrastus (koneella roikkumista pitäisi vähentää...), lisäksi nyherrän niiden neuleiden parissa, rapsuttelen koiraa, ilmaan haarukalla valtavan parvekepuutarhani multia, matkustelen, retkeilen ja kuvailen.
Ja koitan nauttia elämästä :).

 
6. kesäkuuta 2010 klo 22.21 , Anonymous sitruunana kirjoitti...

Hei!Olen terveydenhoitajaopiskelija Lappeenrannasta. Tällä hetkellä olen kotona melkein puolivuotiaan vauvani kanssa. Pikkuhiljaa on perusmuotiblogit vaihtuneet tällaisiin monipuolisempiin blogeihin, jotka ehkä vastaavat vähän enemmän omaa elämäntilannettani. Olen oikein tyytyväinen, että löysin blogisi joskus viime vuoden puolella. Kiitos hyvistä teksteistä ja kauniista kuvista!

 
6. kesäkuuta 2010 klo 22.24 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moikka :)

Oon sun kans samanikäinen juristi Helsingistä. Ihana blogi sulla!!! Aloin lukemaan sitä vasta nyt tänä viikonloppuna :) Tosi ihana vaate- ja sisustusmaku, joka vastaa tosi paljon omaani :-) Ja upeet hiukset sulla!!

Harrastan urheilua, lukemista, shoppailua ja matkustamista.. Mulla on kihlattu, jonka kanssa on nyt suunnitelmissa hankkia keskusta-asunto ja rempata se hienoks, nyt kun raskaat opiskelut on VIHDOINKIN ohi.

Onko sun blogi muuten myös facebookin puolella? Oikein kivaa kesää Norjaan - U rock girl!!! :-) Ninni

 
6. kesäkuuta 2010 klo 22.28 , Blogger Terhi kirjoitti...

Moi, olen parikymppinen opiskelija pääkaupunkiseudulta. Eksyin lukemaan blogiasi ihan äskettäin, kun googlettelin mallia oman blogini kirjoitusta varten. Blogisi on tosi hyvä, maisemat siellä päin upeat ja lapsesi suloisia! Jos näillä kehuilla ei irronnut arvonnan palkontoa, niin toivottavasti käyt kuitenkin katsastamassa blogini ;D
http://callmeingenue.blogspot.com/
Aloitin siis ihan äsken, joten siellä ei ole vielä paljoa luettavaa.

 
6. kesäkuuta 2010 klo 22.44 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei Johanna,
Olen 35-vuotias leikki-ikäisen tytön äiti (mieskin löytyy:-) Helsingistä ja lukenut blogiasi silloin tällöin puolisen vuotta. Ihanaa viihdettä just ennen nukkumaanmenoa, kun päivän hommat pulkassa:-) Kiitos!

 
6. kesäkuuta 2010 klo 23.00 , Blogger Marja kirjoitti...

Jestas mikä määrä esittelyjä :) Tuppaudun siis jonon jatkoksi. Tosin johan sä mut tunnetkin näiden blogien välityksellä :) Täällä siis kommentoi 6-vuotiaiden kaksostyttöjen äiti Pirkanmaalta. Vaaleanpunaisessa hirsitalossa asustaa meidän naisten lisäksi tyttöjen kiva iskä sekä sinisilmäinen kissamme Otto. Olen jämähtänyt töihin IT-alalle... gradu saksan kielestä on edelleen tekemättä, ja varmaan kyllä jääkin vaiheeseen... Koukussa oon kuntoiluun, bloggailuun, korujen tekoon, lastenvaatteisiin, muutamaan tv-sarjaan, jogurttilakuihin, raejuustorahkaan.. ja eilen juoksin elämäni ekan maratonin!

 
7. kesäkuuta 2010 klo 2.20 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moi!
Mä törmäsin sun blogiin ihan sattumalta, hm, oiskohan joskus puolivuotta sitten. Ihana, jotenkin niin positiivinen ja "tavallinen" :) Tykkään kovasti, varsinkin kaikista neulomisohjeista!
Mulla ei ole omaa blogia, niin siksi anonyyminä kommentoin, en muista olenko aikaisemmin sanonut mitään, en varmaankaan..
Täytin juuri 30, asun Australiassa, täällä ihanan lämpimässä Pohjois-Queenslandissä, tosi tuppukylässä :) Muutin tänne myös rakkauden perässä :) Harrastan intohimoisesti kaikkea urheilua, olen taas keskittynyt juoksemaan pitkän punttistelun jälkeen. Teen vapaaehtoistöitä ja surffailen ja nautin elämästä.. :)

-arroz-

 
7. kesäkuuta 2010 klo 4.23 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kuusikymppinen lukija Aasiasta tervehtii. Olen seurannut elämääsi tämän blogin kautta niistä edellisistä blogeista lähtien. Arjen haasteet ja ilot, kauniit kuvat, inspistä omaan arkeen - siinäpä syitä. Ehkäpä oman sosiaalisen elämän rajoittuneisuus aiheuttaa sen, että on kiva käydä vieraisilla blogissa, vaikka en ole ennen kommentoinutkaan. Yhteistä on ulkosuomalaisuus ja se, että olen naimisissa ei-suomalaisen miehen kanssa.

 
7. kesäkuuta 2010 klo 6.34 , Blogger Hanimom kirjoitti...

Moikka!
27-vuotias opiskelijamamma pirkanmaalta. Opintoja on ravintolamaailmasta ja työtäkin on tehty samaisella alalla. Symppis ja rauhallinen tyyppi. Poikasellani on nyt kuumetta ja nuhaa. Sais mennä pian ohi.Osallistun arvontaan:D
Kiitos blogista,
Hanimamma

 
7. kesäkuuta 2010 klo 6.52 , Blogger Hamustiina kirjoitti...

Olen 20 ja melkein risat nuori yrittäjän alku Järvenpäästä... Olen lukenut blogiasi nyt vuoden verran. Päivittäin käyn tarkistamassa josko uusi päivitys olisi jo tullut :) Toivon teille onnea oman täydellisen talon etsintään, meillä se tulee olemaan edessä joku päivä - toivottavasti pian :)
Aurinkoista kesän jatkoa!

 
7. kesäkuuta 2010 klo 7.32 , Blogger Laura Romo kirjoitti...

Heips Johanna!
En ehkä ole ihan niin anonyymi, sillä päädyin blogiisi sinun jätettyä kommenttisi omaan blogiini, mutta eipä se kai haittaa silti itsestään kertoa. Olen siis 27-vuotias 1-vuotiaan "Puntti"-pojan äiti Lahdesta. Alunperin olen kylläkin itäsuomesta, joten lahtelaiseksi en itseäni vasta parin vuoden asumisen jälkeen sanoisi.

Ammatiltani olen vaatesuunnittelija ja palasin juuri vajaa kuukausi sitten äitiyslomalta työn pariin. Ja voi että sun postaukset saa ikävöimään ihania kotipäiviä Puntin kanssa... No, onneksi masussa pikkuhiljaa kasvava "Herne" varmistaa sen, että pian saan taas viettää ihania päiviä kotiäitinä. Senhän sinä taidat hyvin tietääkin, että se on sitä maailman rankinta, mutta silti kaikista ihaninta työtä, vai mitä?! :)

 
7. kesäkuuta 2010 klo 8.08 , Blogger Sari_Suu kirjoitti...

'eksyin' blogiisi viime syksyn synkkänä päivänä ja jäin kuin kala koukkuun positiiviseen ja valoisaan ilmapiiriin, kiitos. Olen 13-vuotiaan teinitytön äiti lounaisesta Suomesta, harrastan käsitöitä, olen juuri aloittanut kuntosalilla käymisen ja ostanut 'mummojen'polkupyörän kukkakorilla toriostoksilla käyntiä varten.

 
7. kesäkuuta 2010 klo 8.12 , Blogger Suvi kirjoitti...

Moikkamoi,

Täällä 29-vuotias opiskelija Helsingistä. Asustellaan vanhassa kivitalossa keskustassa. Harmaat puulattiat, leveät ikkunalaudat ja tassupatterit tuovat vanhaa tunnelmaa! Mukana myös mies, koira, hevonen ja parin viikon sisään syntyvä pienenpieni ihmisvauva =) Opiskelun ja eläintarhan hoidon ohessa väkerrän nettisivuja, koruja ja kaikenmaailman ompeluksia.

Ihana blogi sulla!

 
7. kesäkuuta 2010 klo 8.29 , Blogger kati kirjoitti...

Moikka Johanna!

Ja terveisiä Etelä-Pohjanmaan lakeudelta sinne jylhiin Norjan maisemiin! Olen 35-vuotias, kahden alle kouluikäisen lapsen äityli. Työkseni teen nuoristotyötä.

Asumme ja remontoimme yli 100-vuotiasta vanhaa puutaloamme. Myös pihapiirissä riittää haastetta, joten puutarhainnostus on täällä nousussa ;)

Minä olen seurannut blogiasi aina silloin tällöin varmaan parin vuoden ajan ja nyt tämän uusimman olen laittanut oman blogini päivityslistalle, niin pysyn paremmin kärryillä. Kiitos positiivisesta energiasta, jota blogisi seuraaminen minulle tuottaa!

 
7. kesäkuuta 2010 klo 8.31 , Blogger Sannikka kirjoitti...

Hei!

Olen 22vuotias juuri töihin palannut äiti. Ihanan pienen tytön äiti Vantaalta joka lueskelee blogiasi todella aktiivisesti. Urheilu oli ennen raskautta lähellä sydäntä ja kovasti yritän saada innostuksen takaisin. Myös vaatteet, muoti ja koti kiinnostivat ennen kovasti. Nyt päivässä on liian vähän tunteja kaikkeen. Blogisi kuitenkin innoittaa tekemään asioita kotona : )

 
7. kesäkuuta 2010 klo 8.37 , Blogger Eeva kirjoitti...

Moi,
Eeva täällä. Olen seurannut blogiasi vajaan vuoden ja kommentoinut pari kertaa. Mä oon se, jonka mielestä näytät joissain kuvissa Tanja Karpelalta! :)
Toimin rakennusalan toimihenkilötehtävissä työkseni ja vapaa-aika kuluu kotona miehen ja koirien kanssa liikuntaa harrastaen.

Sun blogissa on tosi hienot kuvat aina! Aina paistaa aurinko! Siksi toivonkin muutamaa kuvaa sadesäältäkin, miltä siellä näyttää sateella/pilvisellä säällä?

Heinäkuussa olisi tarkoitus tulla Norjaan, ajellaan pohjoisesta etelään ja Ruotsin kautta kotiin.
Jos sulla on jotain vinkkejä Norjaan matkaaville, mistäpäin Norjaa tahansa, niin siitäkin voit tehdä bloggauksen! :)

Hyvää ja lämmintä kesää!

terv. Eeva

P.S. Tuo korttikotelo olis kyllä omiaan mulle: lompakko pursuaa kortteja, muttei yhtään rahaa :))

 
7. kesäkuuta 2010 klo 8.51 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Olen reilun puoli vuotta vieraillut blogissasi ja nauttinut kuvistasi, väreistäsi, ajatuksistasi, ja ennen kaikkea vihreämmästä langastasi asioihin. Kulutushysterian voi aina vaihtaa vähän vähemmän kuluttavaan ja omat valinnat voivat vaikuttaa lähiympäristössäsi nopeastikin!
Olen 43 vuotias äiti ja vaimo itäisestä Suomesta, tiukasti työelämässä ja paljon perheemme kanssa vapaa-ajalla lumilla ja laineilla. Lapsemme ovat koululaisia, 9 ja 12 v. Kiitos sinun, olen innostunut kaivamaan puikot ja koukut kaapista ja saanut ohjeillasi jo ihanuuksia aikaan!
Kepeää kesää!
kaimasesi Johanna

 
7. kesäkuuta 2010 klo 9.14 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moi, olen Niina 27v ja asustelen pk-seudulla. Suunnitelmissa oma taloprojekti ja perheen perustaminen. Blogisi on joka aamuinen piristys. :)

Olen lukenut puolisen vuotta blogiasi ja kaikki vanhat tekstit varmaan päivässä..

Ihanaa kesää ja kiitos että jaksat piristää meidän lukijoiden arkea! :)

 
7. kesäkuuta 2010 klo 9.17 , Blogger SannaK kirjoitti...

Hei,

täällä blogiasi seurailee Sanna, 37 v. 3 lapsen (10, 5 ja 2 v.) äiti Oulusta. Lisäksi perheeseemme kuuluu aviomies ja yksi iso koira. Asumme 5 vuotta sitten rakentamassamme puutalossa. Pihan ja puutarhan laittamisessa riittää puuhaa vielä pitkään. Pidän kovasti blogisi tunnelmasta ja kauniista kuvista. Kurkkaankin kuulumisiasi päivittäin. Tsemppiä unelmatalon etsimiseen ja aurinkoista kesää! :)

 
7. kesäkuuta 2010 klo 9.17 , Blogger Mustaleski kirjoitti...

Hei!

Muutaman hassun kerran olen blogiisi kommentoinut, vaikka aktiivisesti seuraankin. Olen 28-vuotias nykyinen helsinkiläinen. Työskentelen art directorina ja harrastan thainyrkkeilyä, elokuvia ja lukemista, kun vain aikaa riittää :)

Asustan avomieheni kanssa ihanaa vanhaa töölöläiskaksiota (joka on kuitenkin rempattu moderniksi tanskalaistyyliin), ja poden aivan valtavaa koirakuumetta. Onneksi sitä hiukan lievittää kaveripariskunnalle vasta saapunut pieni stabypentu, joka sulattaa kyllä kaikkien sydämen!

Emme ole tyylillisesti samanlaisia, mutta kirjoitat maanläheisesti ja mielenkiintoisesti, vailla "normibloggaajien" uusimpia muotivillityskuolauksia ja jatkuvaa shoppiholismia. Sinun kaltaisiasi kirjoittajia saisi olla enemmänkin! :)

 
7. kesäkuuta 2010 klo 9.20 , Blogger Teija kirjoitti...

Teija 31-v, mies 42 ja Osku 4. Pari pientä koiraa. Ok-talo maaseudulla Lounais-Suomessa, 420 m2. Töissä miehen yrityksessä toimistoflikkana. Tykkään sisustella ja mökkeillä, matkustella ja tehä käsitöitä. Ihanaa, mökkikesä edessä.. :) Blogiasi seurannut pitkään, jo silloin ku et ollut näin "suosittu", hih :)

Oikein ihanaa kesää sinne, ja toivottavasti taloasioissa tärppäis pian!

 
7. kesäkuuta 2010 klo 9.31 , Blogger Nipsuliini kirjoitti...

Heips,

tykkään blogistasi, vaikka elänkin hyvin erilaista elämää kuin sinä. Blogisi on vaan niin persoonallinen (tekijänsä näköinen, uskoisin), varustettu kauniilla kuvilla ja kivoilla jutuilla & on mukava kuulla elämänmenosta muualla maailmassa.

Olen sinua jonkin verran vanhempi (30++), parisuhteessa, ei lapsia. Perhessä on useampi nelijalkainen asukas ja olen innokas koira- ja hevoharrastaja. Olen opiskellut biologiaa ja valmistunut opettajaksi. Kiinnostus vaatteisiin, sisustukseen ja näpertelyyn yhdistää meitä =)

Mukavaa kesää koko teidän perheelle & onnea sen täydellisen talon etsintään!

 
7. kesäkuuta 2010 klo 10.22 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heipä hei!
Mä jäin koukkuun blogiisi muutama päivä sitten. Tutkin innokkaana läpi kaikki Norja-juttusi! Teidän kotikylä näyttää aivan mahtavalta.

Olen 21 v. ja opiskelen kätilöksi Turuus. Haluaisin niin kovin Norjaan työharjoitteluun, mutta kieliongelma taitaa tulla vastaan. Vai pärjäisiköhän siellä englannilla?

Aurinkoista jatkoa sulle ja perheellesi :)

-Reetta

 
7. kesäkuuta 2010 klo 10.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei,
olen 24-vuotias lääkis-opiskelija. Tykkään purjehtimisesta, saaristosta, telkkarin hömppäohjelmista, uimisesta ja jumppailusta. Asun ihanassa vanhassa talossa josta pitää kuitenkin kohta muuttaa pois. Olen seurannut blogiasi muutaman kuukauden ja olet yksi ehdottomista suosikeistani. Ihania kuvia, joskus pitää päästä Norjaan :)

 
7. kesäkuuta 2010 klo 11.25 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei Johanna,
Kiitos inspiroivasta blogistasi! Olen 35-vuotias yhden ihanan pikkutytön kotiäiti Helsingin keskustasta, naimisissa britin kanssa. Rakastan kaikkea kaunista ja haaveilen isommasta asunnosta lähivuosina. Ihania kevätpäiviä sinne Norjaan!
-Tuuli

 
7. kesäkuuta 2010 klo 11.26 , Anonymous Hemuli kirjoitti...

Hööh, jätin kommentin jo muutama päivä sitten, mutta se ei näköjään tullut ikinä perille.

Olen vajaan pari vuotta blogia lueskellut, kiitos kauniista blogista!

Olen 26-vuotias graduvaiheen valtiotieteiden opiskelija Helsingistä. Asun avopuolisoni kanssa keskustassa ja harrastan valokuvausta, lukemista ja kaikenlaisia taiteita eri muodoissa.

 
7. kesäkuuta 2010 klo 12.35 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Olen 24-vuotias kahden lapsen onnellinen kotiäiti ja vaimo.

Inspiroivaan blogiisi löysin jonkun muun blogin kautta noin vuosi sitten, siitä lähtien olen seurannut säännöllisesti (ja tämä on ensimmäinen kommenttini) :)

Kiitos tästä positiivisesta blogistasi ja onnellista kesää sinne Norjaan!

 
7. kesäkuuta 2010 klo 12.43 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moi!

Olen kanssasi samanikäinen lukija Espoosta. En muista olenko aiemmin kommentoinut, mutta pidän tyylistäsi ja kirjoitustavastasi sekä kuvistasi kovasti. Seurailen myös sisustuskuviasi, koska olemme juuri mieheni kanssa muuttamassa vuokra-asunnosta ihan omaan kotiin ja sisustus on jo jonkun aikaa ollut mietinnän alla.

Aurinkoista kesää!

Elina :)

 
7. kesäkuuta 2010 klo 13.46 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Olen Pauliina 36v kasvatustieteiden maisteri ja kolmen alle kouluikäisen lapsen kotiäiti Oulun kupeesta. Olen seurannut blogiasi joitakin kuukausia ja tykkään ihan mahdottomasti. En vain ole kommentoijatyyppi eikä minulla yleensä ole juuri aikaa ollakaan koneella, joten lukaisen vain jutut nopeasti ja anonyymisti :) Minua kiinnostaa päivän asusi jotka ovat niin ihania ja myös sisustusjutut, sillä oman talon rakentaminen on juuri alkamassa. Ja urheilu- ja ravintojutut tietenkin, sillä liikun itsekin paljon.

 
7. kesäkuuta 2010 klo 13.47 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

28-vuotias Johanna olen minäkin ja siis myös ylioppilas vuosimallia 2000. Lapsia ei vielä ole, mutta loppuvuodesta asia taitaa olla toisin...

Olen lukenut kaikkia kolmea blogiasi, aina kadehtien kaunista ja taitavaa ihmistä, jonka elämä vaikuttaa niin onnelliselta kauniissa kodissa, kauniissa kaupungissa, ihanan perheen ympäröimänä. Pidän blogistasi ja poimin siitä esim. sisutus- ja vaatevinkkejä (joita en kuitenkaan raaski/osaa/pysty alkaa toteuttaa). Kadehdinkin elämääsi suuresti ja sitä positiivista asennetta, joka sinusta paistaa. Itse olen tällainen pessimisti ja synkkyyteen taipivainen, kuten varmaan jo on käynyt ilmi. Ehkä siksi on hyväkin lukea täysin toisentyyppisen ihmisen blogia :)

 
7. kesäkuuta 2010 klo 14.02 , Blogger niina kirjoitti...

olen 35v kahden lapsen kotiäiti ja mieskin löytyy.
tykkään puuhastella kotona kaikenlaista lasten kanssa ja sisustamisen merkeissä.
olen jäänyt koukkuun blogiisi. joka päivä käyn kurkkaamassa, uusia juttuja.
aurinkoista kesää!

 
7. kesäkuuta 2010 klo 14.59 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Olen suunnilleen ikäisesi juuri yliopistosta valmistumassa oleva neito. Tällä hetkellä pohdin kovasti, mitä "teen elämälläni", sillä omalta alaltani on nyt todella hankala löytää töitä. Perheen perustaminen ja lasten saaminen on ollut haaveissani jo muutaman vuoden, mutta vielä en ole päässyt niin pitkälle. Kunhan vain osaisi päättää, onko suhde poikaystävään omalta osaltani tarpeeksi tunnepitoinen... Olenkin tietyllä (hyvällä) tavalla kateellinen sinulle, kun olet ehtinyt lapsentekoon noinkin nuorella iällä.

En osaa kuvailla tarkasti, mikä tekee blogistasi niin kivan, mutta "säästän" sen aina viimeiseksi, kun selaan lukemiani blogeja. Erästä uusinta postausta (se, missä kerrot päivästäsi) olen käynyt ihastelemassa jo varmaan neljä kertaa!

 
7. kesäkuuta 2010 klo 15.06 , Blogger Siru kirjoitti...

Góðan daginn, taalla 23-vuotias Reykjavíkissa asuva turkulainen. Sain juuri kandin paperit islannin kielesta, ja syksylla aloitan kaantamisen maisteriohjelman, islannista, englannista, italiasta ja espanjasta suomeen ja esperantoon. Avopuolisoni on etelaitalialainen runopoika ja kotikielemme on esperanto.

Tama blogi on niin ihana, sita lukiessa tulee aina hyva mieli ja aika hurahtaa siivilla :) olen melko uusi lukija, joten teekupin aarella kayn lapi vanhoja postauksia ja fiilistelen :)

 
7. kesäkuuta 2010 klo 15.24 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippa Johanna,
olen Minna Seinäjoelta, 31-vuotias ja 5 kk ikäisen Vilman äiti. Olen seurannut elämääsi siellä Norjassa ihan bloggailusi alkuajoista asti. Kirjoitat niin elämänmakuisesti ja positiivisesti, että blogisi on pakko päästä lukemaan päivittäin. Tämä on myös minulla ensimmäinen kerta, kun rohkenin kommentoimaan :)

 
7. kesäkuuta 2010 klo 15.58 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippa!
Täällä kirjoittelee 24-vuotias nainen/äiti Helsingistä. Minulla on vuoden ikäinen pikku prinsessa.<3
Rakastan vaatteita, shoppailua, sisustamista ja kaikkea kaunista!:D
-T&N

 
7. kesäkuuta 2010 klo 16.36 , Anonymous Brinner kirjoitti...

Terve,

Olen kolmekymppinen ulkosuomalainen Montrealista Kanadasta. Olen lueskellut blogiasi silloin talloin ja loysin taas takasin pienen tauon jalkeen. Ensimmaista kertaa kommentoimassa, vaikka, kuten sanottu, olen kylla taalla useamminkin kaynyt lueskelemassa.

 
7. kesäkuuta 2010 klo 16.50 , Anonymous Al kirjoitti...

Heippa ja ihana tavata! :)

Olen 22-vuotias kauppatieteiden opiskelija Helsingistä. Asun tällä hetkellä aurinkoidyllissä Munkkiniemessä, vapaa-aikanani harrastan aktiivisesti musiikkitouhuja ja nyt kesällä koitan myös kirjoittaa sekä juosta.

Tykkään kaikista kauniista asioista, ja olen huomannut että etenkin meidän sisustustyylit menee aika yksiin! Valkoista ripauksella romantiikkaa, puuta, muita luonnonmateriaaleja.

Haaveilen opiskelusta ulkomailla. Norjassakin olisi ihana päästä käymään.

Aurinkoisia kesäpäiviä! <3

Al

 
7. kesäkuuta 2010 klo 16.50 , Anonymous Al kirjoitti...

Heippa ja ihana tavata! :)

Olen 22-vuotias kauppatieteiden opiskelija Helsingistä. Asun tällä hetkellä aurinkoidyllissä Munkkiniemessä, vapaa-aikanani harrastan aktiivisesti musiikkitouhuja ja nyt kesällä koitan myös kirjoittaa sekä juosta.

Tykkään kaikista kauniista asioista, ja olen huomannut että etenkin meidän sisustustyylit menee aika yksiin! Valkoista ripauksella romantiikkaa, puuta, muita luonnonmateriaaleja.

Haaveilen opiskelusta ulkomailla. Norjassakin olisi ihana päästä käymään.

Aurinkoisia kesäpäiviä! <3

Al

 
7. kesäkuuta 2010 klo 17.24 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei, olen 40- kymppinen opiskelijaäityli Suomen Turusta. Olen lukenut blogiasi n. muutamia viikkoja. Eksyin tänne sattumalta, kun olen pohdiskellut omien sivujen laittamista.. Joten kävin katsomassa mitäpä muut ovat "raapustelleet" tänne. Ihastuin raikkaisiin sivuihisi ja mukavaan rentoon tyylikkääseen tapaasi kirjoitella kuulumisiasi! Jatkahan samaan tapaasi! Mielettömän ihana palkinto ; )

 
7. kesäkuuta 2010 klo 17.31 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippa!
Olen kolmevitonen kahden lapsen äiti, joka on kertakaikkisen ihastunut kuviisi Norjasta. Asut kerrassaan idyllisissä maisemissa *ihanpikkuisenkade...*
Löysin blogisi risteilemällä blogien sivuilla ja jäin koukkuun ihaniin kuviisi. Ensimmäistä kertaa tosin jätän viestiä.

Aurinkoista kesää :)

 
7. kesäkuuta 2010 klo 18.26 , Blogger Tanni kirjoitti...

Heippa! :) Olen 21v työssäkäyvä opiskelijatyttönen Tampereelta. Harrastan säännöllisen epäsäännöllisesti tanssimista, laulamista ja pianonsoittoa. Löysin blogisi sattumalta puolisen vuotta sitten ja olen aivan koukussa! Pidän erityisesti myönteisestä kirjoitustyylistäsi ja vaate- ja sisustusvalinnoistasi :) Olet myös huikean kaunis! Oma elämäntilanteeni poikkeaa täysin sinun vastaavasta, mutta nautin blogisi lukemisesta.

Jatka samaan malliin! :)

 
7. kesäkuuta 2010 klo 18.34 , Blogger Jenni kirjoitti...

Olen luultavasti nuorin blogin lukija, ikää vasta 16, ensi viikolla 17 :)

Asun Hyvinkäällä perheeni eli äidin, isän ja kahden veljen kanssa. Ja piakkoin joukkoon liittyy koiravauva, rotuna kultainennoutaja(=

Opiskelen merkonomiksi ja tällä hetkellä olen piiitkällä kesälomalla:) Eksyin muistaakseni vahingossa lukemaan tätä blogia, ja jäin sitten koukkuun.

 
7. kesäkuuta 2010 klo 18.52 , Blogger Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Saako osallistua vaikka on jo aika paljon vuodattanut itsestään :D

Eli; 26-vuotias kukkakaupasta hoitoalalle siirtynyt (joskus terveydenhoitajaksi valmistuva) yhden pojan äiti ja yhden miehen vaimo.

Mies on jonkinlainen muusikko ja olen valinnut aikoinaan itse oman alani ja rakkauden väliltä. Jätin yliopistopaikkani, koska tiesin, etten voi nykyisen mieheni kanssa pitää yllä viikonloppusuhdetta.
Minusta ei tullut äikän opea, mutta minusta tuli onnellinen vaimo. En kadu!

Elämästä olen nähnyt valoisat ja pimeät puolet, mutta pidän sitä rikkautena. Onni ei ole itsestään selvyys. Mieheni on paras ystäväni!

 
7. kesäkuuta 2010 klo 18.55 , Blogger Heli kirjoitti...

Heippa! Viehättävän blogisi lukijoiden joukossa tunnen olevani "vanhempi rouvashenkilö" :D 43-vuotias kolmen typykän ja yhden poikasen äiti. Ihan ikiomaa aikaa ei liiemmälti jää, mutta kaikenlainen käsillä tekeminen, kirpparit, puutarhurointi, musiikki ja lukeminen ovat mieluisaa puuhaa.

Hurja määrä kommentteja ropissut! Kiva arvontapalkinto!

 
7. kesäkuuta 2010 klo 19.08 , Blogger Lotta Pellinen kirjoitti...

Hei!

Olen Lotta ja asun Etelä- Karjalassa, ainakin vielä tämän kesän. Kirjotin ylioppilaaksi tänä keväänä ja suunnitelmat ovat vielä ihan auki. Tällä hetkellä täällä päin Suomea/ maailmaa pitää vain kesätyö, jossa sopimus on 13.8 asti. Tuon päivän jälkeen en tiedä yhtään mistä itseni löydän. Olen luonto ihminen henkeen ja vereen, mutta rakastan valtavasti myös kauniita ja pinnallisia asioita. Nautin suunnattomasti blogisi kauniista kuvista ja joskus katsonkin vain kuvat, kun olen liian väsynyt lukemaan tai liian kiirenen : )

 
7. kesäkuuta 2010 klo 19.57 , Blogger Leenita kirjoitti...

Paljon olet saanut lukijaesittelyjä, mutta kai vielä omani ehdin mukaan lisäämään? ;)

Eli mä olen muutama kuukausi sitten maagisen 30 vuoden rajapyykin saavuttanut jyväskyläläinen. Opiskelen vielä ihan hetkisen aikaa (=kunnes saan graduni valmiiksi) Jkl:n yliopistossa ruotsin kieltä ja yritän samalla epätoivoisesti hakea töitä ruotsin opettajana.

Olen tällä hetkellä erittäin onnellinen elämässäni, vaikka sinkkuus joskus vähän syökin naista. ;) Kotona asustaa kuitenkin myös musta, karvainen ja suuri koirakaveri, joka patistaa emännän reippaalle ja pitkälle lenkille vähintään kerran päivässä säällä kuin säällä.

Sun blogiasi olen seuraillut aktiivisesti reilun puoli vuotta ja nautin suuresti upeista kuvista ja mielenkiintoisista jutuista. Kiitos sulle niistä ja ihanaa kesää!

 
7. kesäkuuta 2010 klo 20.09 , Blogger Haidi kirjoitti...

harvemmin kommentoin, mutta luen aina kun koneelle jaksan tulla näinä ihanina päivinä (:
Eli olen 20-vuotias etelä-suomalainen neiti/nainen. asustelen vielä vanhempien luona ja aloitin juuri uudessa työpaikassa. valmistuin syksyllä ylioppilaaksi ja nyt kesän viihdyn ystävieni kanssa ja töissä :)

 
7. kesäkuuta 2010 klo 21.36 , Blogger JENSBA kirjoitti...

Syyskuussa 24v täyttävä 7kk vanhan pojan äiti ja 2 lapsen "isin tyttöystävä". Tammikussa LA eli taas ollaan kesä raskaana. Avoliitossa, onnellinen. :)

 
7. kesäkuuta 2010 klo 21.39 , Blogger -N- kirjoitti...

Hei!

Olen reilu kolmekymppinen, kahden lapsen äiti. Työni liittyy käsityöalaan, jolla myös opiskelen. Viljelemme pientä tilaa jossain päin suomea :) ja pihapiiristämme löytyy mm.lampaita. Seuraan blogiasi erityisesti päivän asujen ja asuinpaikkasi johdosta. Haaveenani on näet päästä käymään Norjassa jonain päivänä...

 
7. kesäkuuta 2010 klo 22.11 , Blogger Mai kirjoitti...

Hei!
Olen kolmekymppinen kieltenopettaja, naimisissa ja 1v9kk pojan äiti. Rakastan kauniita asioita, sisustusta, luontoa, urheilua ja tietysti perhettäni. Olen lukenut blogiasi viime syksystä asti, Kiitos kun jaat arkesi meidän lukijoiden kanssa!

 
8. kesäkuuta 2010 klo 0.33 , Blogger Petra kirjoitti...

Joku joskus vinkkasi ja täällä käyn säännöllisen epäsäännöllisesti lukemassa ja kuvia katselemassa.

33 v 1v9kk ja 1 kk tyttöjen kotiäitinä. Perheessä tietty myös daddy ja koiria. Ammattina amiksen opettaja ja asumme Espoossa.

Blogista lisää arkeamme remontin keskellä.

Osallistun arvontaan :)

 
8. kesäkuuta 2010 klo 11.22 , Blogger Katri kirjoitti...

Hei Johanna,
olen 37-vuotias 8-vuotiaan tytön äiti Satakunnasta. Ammattini ja harrastukseni ovat vaatteet, siksi olen tänne jostain? eksynyt. Vaikka tyylisi eroaa omastani aika lailla, pidän blogisi tunnelmasta. Vierailen kausiluontoisesti. Jatka samaan tyyliin!

 
8. kesäkuuta 2010 klo 11.44 , Blogger Jennie kirjoitti...

nyt luin vasta ekaa kertaa sun blogia, ja tulen lukemaan jatkossakin. ihanan talon löysitte, harmi että oli huonot naapurit...

jennie

 
8. kesäkuuta 2010 klo 16.14 , Blogger suvi kirjoitti...

heips! arvonta meni jo, mutta hyvä niin koska haluan vaan olla kiva ja kertoa kuka olen ;D
Olen 25-vuotias tyttönen Oulusta, olen lukenut blogiasi nyt ehkä tämän kevään, vakituisesti :)
Ammatilta olen lastenhoitaja, mutta omista lapsista vasta haaveilen. Avopuolison olen löytänyt ja elämään hänen kanssaan vakiinnuttelen. Blogisi on ihana, elämän ja unelmien makuinen, tyylisi on ihanan pelkistetty, mutta juuri sopivasti makean pippurinen kirjoitustyylisi vaan koukkaa mukaansa! älä välitä tylsistä ja kateellisista anoista, meitä tykkääjiä on kuitenkin enemmän! <3

 
8. kesäkuuta 2010 klo 23.11 , Blogger Tyttö meren rannalta kirjoitti...

Kanssa hippasen myöhässä mutta:)
Hei! Olen 34-vuotias teini-ikäisen lapsen äiti Pohjois-Norjasta, hiukkasen Lofoottien yläpuolelta. Pari vuotta asunut Norjassa. Työskentelen kalatehtaan palveluksessa jokapaikan höylänä. Perheessa myöskin osapäiväkalastajamies ja laiva.
Koti on täällä, enkä varmaan osaa enää pois lähteä.

Ps:Mikä sinusta, Johanna on parasta Norjassa ja täällä asumisessa? Mitä kaipaat ja mitä haluaisit muuttaa?

 
9. kesäkuuta 2010 klo 8.51 , Blogger Malenami kirjoitti...

Hej ljuvliga Johanna! Vad härligt att läsa om dina läsare!:) Jag sitter nu uppe i mellersta österbotten i Finland och planerar vårt drömhus. Vackra du och din härliga blogg är alltid ett hett samtalsämne. Önskar dig och din familj allt gott!
Med Sol, Malena

 
10. kesäkuuta 2010 klo 0.05 , Blogger Unknown kirjoitti...

Haluan myöskin osallistua arvontaasi...ja ompa meitä halukkaita paljon. Olen melko uusi mutta sitäkin aktiivisempi lukijasi.

 
14. kesäkuuta 2010 klo 22.25 , Blogger Summer kirjoitti...

Olen 38-vuotias Helsinkiläisnainen. Ammatiltani silmätautien erikoislääkäri. Asun poliitikko-mieheni kanssa omakotitalossa Helsingin Jollaksessa. Meillä on 3-vuotias tyttö ja 8-vuotias poika.
Harrastamme koko perhe purjehdusta ja puutarhan laittoa. Itse olen innostunut nyt myös sisustuksesta.
En tarvitse arpajaisvoittoa.
Kiva blogi omaan ideoimiseen.

 
9. heinäkuuta 2010 klo 16.20 , Blogger Jenni kirjoitti...

Sinulla on KAUNIS blogi, ihana suorastaan ahmia tekstiäsi ja kuvia!

Minulla on neljä lasta, mies, elämä on.... onnellista :)

 
26. heinäkuuta 2010 klo 16.12 , Blogger Petra kirjoitti...

Olen 10 vuotias Petra Kangasniemeltä,
menen syksyll' viidennelle.
Minulla on 2 puoliksi omaa ajokoiranpentua.

 
«Vanhin ‹Vanhempi 601 – 726 / 726

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu