Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Lämpöä!

torstai 3. kesäkuuta 2010

Lämpöä!

Lämpöä, lämpöä näiden päivänasukuvien myötä!

Dagens hellemekko on Odd Mollyn Bubbles, secondhandia...


Mun bestikseni lukee nykyisin omaa ammattikirjastoaan läpi tulevaa tärkeää työhaastattelua silmällä pitäen kun me puistoissa päivät pitkät löhöillään.
Tsemppaan kamalasti, koska meistä vois tulla uuden työn myötä melkein työkavereita ja ehkä tulevaisuudessa ihan työkavereita, sillä kys. konttorissa on kylän eniten terkkareitakin.
Mutta arvatkaas mitä minä luen? ;)


Juu-u. Førerkort.
Samainen bestis muuttaa syksyksi ihan maaseudulle eikä me oikein tiedetä miten elämä voi sen jälkeen jatkua. Auttais hurjasti, jos mulla ois toi ajokortti. Ensimmäinen asia, mikä on motivoinut minua tarpeeksi aloittamaan ajokoulun teorian luvun.

Tunnisteet:

20 kommenttia:

3. kesäkuuta 2010 klo 15.26 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Todella ihanat värit kuvissa!!!

 
3. kesäkuuta 2010 klo 15.31 , Blogger ii kirjoitti...

Uuh, en halua edes pohtia, millaista on lukea ajokoulun teorioita jollain muulla kuin äidinkielellä... Kivan värinen mekko ja asteitakin ulkona kuvista päätellen ainakin 45c! :D

 
3. kesäkuuta 2010 klo 15.41 , Blogger Anna kirjoitti...

Olin sanomassa, että näyttää ihan ulkomailta, mutta niinhän sä ootkin ulkomailla.. :-DD

Täällä sataa kaatamalla vettä ja ukkostaa; mutta en valita, koska mun täytyis kuitenkin oleskella vain sisällä siivoamassa. Ukkonen on muutenkin ihan kiva, vaikka kyllä mä ton pilveettömän taivaan mieluiten ottaisin.. :-)

 
3. kesäkuuta 2010 klo 15.59 , Blogger Viivu kirjoitti...

Hei hienoa!!! Tsemppiä kortin ajoon. Mä itse myös ajoin kortin vasta vähän kypsemmällä iällä, sillon kun pojat oli pieniä. Hetkeekään en oo katunut ja rakastan autoilua ihan valtavasti! Se tuo sopivasti vapautta elämään :)

 
3. kesäkuuta 2010 klo 16.16 , Blogger Kaitaliina kirjoitti...

Ihana hellemekko, ehkä huomenna saisi täälläkin kiskaista sellaisen päälleen;) Tsemppiä kovasti lukuihin, ainahan tuollaiset "pääsykoekirjat" on puuduttavia, mutta ehkä se menee juuri ja juuri auringossa löhöillessä (ja tsemppaavassa seurassa)!

 
3. kesäkuuta 2010 klo 16.19 , Blogger Jemina kirjoitti...

Niin söpö mekko!

 
3. kesäkuuta 2010 klo 17.45 , Blogger -Sanna kirjoitti...

Ihanan sininen taivas! Sininen on mun ehdoton favourite... : ) Ja pirteä mekko.

Tsemppiä molemmille! : )

 
3. kesäkuuta 2010 klo 18.13 , Blogger Bella kirjoitti...

Heh, mäkin olen tässä 7 vuoden viivästyksellä autokoulussa. Tsemppiä! Siellä on varmaan kanssa mukavempi opetella ajamaan, kun täällä Berliinissä ei oikeen löydy yhtään hiljaista katua.

 
3. kesäkuuta 2010 klo 19.12 , Blogger Linda kirjoitti...

Hih, itsekin ajoin kortin tässä kolmisen kuukautta sitten, kun elämä alkoi olla hieman liian vaivalloista kolmen lapsen kanssa kulkiessa ja tänne maallemuuttaneena (30km Hgistä on minusta maalla:). En ole katunut hetkeäkään, ajaminen on niin huippua ja on ihanan helppoa liikkua paikasta toiseen nopsasti! Ennen kolmatta käytin pyöräkärryä, joka kyllä oli helppo menopeli, mutta ei sillä Ikeaan lähdetä shoppailemaan ;)
Tsemppiä lukemiseen, toiv pääset pian ajotunneille!!!

 
3. kesäkuuta 2010 klo 19.30 , Blogger Helena kirjoitti...

Iiik! Ufo! :O No ei vaan, lintu tai helikopteri taitaa olla :D Ihanan kirkasta :).

 
3. kesäkuuta 2010 klo 20.27 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihana mekkonen =)

 
3. kesäkuuta 2010 klo 20.27 , Blogger maj kirjoitti...

Ihanan kesäisenä siellä katolla köllötellään:) Haha, onnea autokouluun, teoria on ihan iisiä ja ajamisessa parkeeraus on pahinta.

t. nimim. Autoni sammui inssissä 5 kertaa:D

 
3. kesäkuuta 2010 klo 20.38 , Blogger Anskuliini kirjoitti...

Kyllä on kaunis mekko! Ja tsemppiä ajokortin kanssa :)

 
3. kesäkuuta 2010 klo 20.39 , Blogger -A- kirjoitti...

Uskomattoman kauniita kuvia. Ja mekko on hurmaava ♥ Tsemppiä!Kortin ajo kannattaa, itsekin sen "myöhemmin" hankkineena olen tosi tyytyväinen, että tein sen. Nyt ei tulis mitään, jos ei ois autoa pepun alla :)

 
3. kesäkuuta 2010 klo 21.14 , Blogger Linda kirjoitti...

Toivottavasti pääset pian ajotunneille! Mun ei tarvinnu stressata onneksi ajotunneista, isi opetti mut ajamaan.. en kuitenkaan ollut tottunut KÄSIJARRUN käyttäjä.. niinpä siis ihan pokalla yritin lähteä inssissä käsijarrupäällä ajamaan, ennenkuin inssisetä huomautti asiasta... Läpi mä silti ekalla pääsin.. ylläri. Onko norjan liikenne paljon erilainen suomeen verrattuna?

Ihanan kesäisiä kuvia!!

 
3. kesäkuuta 2010 klo 21.19 , Blogger Marge kirjoitti...

Voi miten ihanan kesäistä ja tyttömäistä! ;)

 
3. kesäkuuta 2010 klo 22.10 , Blogger Anniina kirjoitti...

Minä ajoin kortin 28-vuotiaana ja istuin teoriatunneilla kera kahdeksantoista kesäisten:) Muistan kun oikein odotin tunneille pääsyä, kun sai vaan istua paikallaan ja kuunnella. Nyt vähän huvittaa, kun olin ollut silloin kotona ekan lapsen kanssa vasta puolitoista vuotta ja silloin tunsin kuin se olisi ollut jo iäisyys.
Olin aina sanonut, etten varmasti aja koskaan korttia enkä sellaista tarvitse. Mutta kun Helsingin keskusta alkoikin tuntua liian vilkkaalta paikalta kasvavalle perheelle ja löysimme tontin Espoosta, niin onneksi silloin tajusin, että ennen muuttoa olisi hyvä sauma ajaa se kortti.
Helsingin keskusta olikin ihan mieleenpainuva kokemus aloittaa ajo-opetus...Töölön ja Kallion kadut tulivat entistäkin tutummiksi
ja sydän kurkussa sai koko ajan varoa oikealta ja muualtakin tulevia...:)

Mutta hei, oikein paljon tsemppiä autokouluiluun! Kyllä se siitä sitten pian lähtee rullaamaan, vaikka ensin saattaa tuntua, ettei ikinä opi hallitsemaan kaikkea yhtä aikaa:)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 6.23 , Blogger Tomorrow kirjoitti...

Oi, ihanan helteisen näköistä ja tosi kaunis mekko!

Tsemppiä autokouluun, käyn itse parhaillaan autokoulua 17-18 -vuotiaiden seassa. ;D Mutta kyllä elämä helpottaa, kun saan kortin!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 7.08 , Blogger Marjukka kirjoitti...

Aivan ihana bubbl-icious mekko! Ekasta kuvasta eka nopea vilkaisu ja luulin, että istut valkoisella hiekkarannalla :-)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 17.54 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia :) itsekin kävin juuri tänään hakemassa lappuset poliisilaitokselta ajolupaa varten, ei kiinnosta oikein vieläkään, mutta haja-asutus Suomessa se on kai pakko kuitenkin.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu