Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Hvem er dere?

torstai 3. kesäkuuta 2010

Hvem er dere?


Hei anonyymit ja ihan kaikki! :D Koska teitä on kauheesti ja tiedän kuitenkin vain aika pienen osan, ajattelin ehdottaa pientä tutustumiskierrosta.

Ketä te ootte?
-This is not about me alone.

Tahdon tietää enemmän myös teistä. Sinusta, perheestäsi, iästäsi, harrastuksistasi, työstäsi... Tai mistä vaan haluatkin kertoa.


Avaan siis mahdollisuuden anonyyminäkin kommentoinnille ja pidän sitä auki jokusen päivän, ehkä alkuviikkoon asti, jotta mahdollisimman moni ehtisi osallistua.

Kaikkien osallistujien kesken arvon yhden todellisen aarteen; Anna Suin pienen, täysin käyttämättömän korttilompakon/avaimenperän. (Nyyh ja nyyh, en vaan saa käytettyä.)
Söpötys on peräisin tanskalaisesta nettikaupasta trendsales.dk.

Niin ja saa osallistua, vaikkei haluaisikaan mitään arpajaisvoittoa!!! ;D

Olkaa hyvät :)

Tunnisteet:

726 kommenttia:

1 – 200 / 726 Uudempi› Uusin»
3. kesäkuuta 2010 klo 23.00 , Blogger sarinna kirjoitti...

Heippa! Olen parikymppinen teologian opiskelija Helsingistä. Asun yksin isossa omakotitalossa ja harrastan lukemista ja kestävyysjuoksua. Mitäköhän muuta.. Olen lukenut blogiasi vuoden tai vähän enemmän :)

 
3. kesäkuuta 2010 klo 23.03 , Blogger Susa kirjoitti...

Moi,

olen 40-vuotias blogisi seuraaja Las Vegasista. En ole "anonyymi", tulee vaan tosi harvoin kommentoitua. :)

 
3. kesäkuuta 2010 klo 23.04 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moi, tämä taitaa olla eka kerta kun kommentoin vaikka olen lukenut blogiasi jo pitkään :)
Olen turkulainen vajaa parikymppinen välivuoden viettäjä :) En vielä tiedä mitä haluan tulevaisuudelta ja mitä alaa haluan opiskella, mutta yliopistoon aion vielä jatkaa, ja haluaisin suorittaa opinnot täällä rakkaasta kotikaupungissa.
Olen aika hanttihommissa tällä hetkellä töissä, mutta tärkeintä on että saa edes jostain rahaa, niin voin nyt kesän mittaan muuttaa vihdoin omaan asuntoon. Enempää en viitsi kertoa!
Kivaa kesää sinne!

 
3. kesäkuuta 2010 klo 23.05 , Blogger cc kirjoitti...

Hei! Sain tädiltäni vinkin sun blogiin, ja häneltä kuulin myös ekasta blogistani jota aloin seurata ja jonka seurauksena aloin itsekin blogata - pari kuukautta sitten.. Bloggaan naamattomana, joten kerron sen verran että olen 28-vuotias kimma Helsingistä. Harrastan öljyvärimaalausta, purjehtimista ja laivapienoismallien rakentelua. Ja lempivärini on keltainen, se kertoo luonteestanikin aika paljon :)

Terveiset Suomesta!

 
3. kesäkuuta 2010 klo 23.05 , Anonymous Annamanna kirjoitti...

Hei!

Olen kohta 20v. tytöntyllerö Lapin pääkaupungista ja seuraillut blogiasi jo reilun vuoden ajan. Vaikka elämäntilanteesi eroaa melko lailla omastani, koen blogisi jollain tavalla inspiroivaksi. Itse opiskelen parhaillaan ja samalla rahoitan intohimoani kaikkeen kauniiseen työskentelemällä vaatemyyjänä. Arjesta ihan parhaan tekee avomieheni.

ps. tuo esine on jotain uskomatonta.. Huomaisipa arpaonnetar kerrankin minut!

 
3. kesäkuuta 2010 klo 23.05 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heips! Olen 22-vuotias lentoasemavirkailija Vantaalta, Suomesta. Rakastan blogiasi! Jatka samaa rataa! Toivottavasti minusta tulee yhtä upea nainen kuin sinä kun saan omia lapsia! :)

 
3. kesäkuuta 2010 klo 23.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Pakko kysyä vielä, että mistä olet tuon Anna Suin hankkinut? :)

 
3. kesäkuuta 2010 klo 23.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heei! Olen parikymppinen opiskelijatyttö Oulusta.. Löysin blogisi sattumalta jonkin toisen blogin kautta ja jäin koukkuun sen positiivisuuteen ja kivoihin asuhisi. Myös silloinen ulkomailla asuminen ja kiinnostus ulkomaille muuttoon tulevaisuudessa on saanut seuraamaan elämääsi. Lisäksi urheilen myös itse, joten liikunta-aiheiset postaukset kiinnostavat :)

-Jenni

 
3. kesäkuuta 2010 klo 23.12 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Täällä yksi innokas lukijasi!
Olen 25-vuotias lastentarhanopettaja ja asustelen avomieheni kanssa Helsingissä. Sydäntäni lähellä ovat perhe, lapset (ei siis ole vielä omia, mutta noin niin kuin yleisesti :), ulkoilu, leipominen ja lukeminen, erityisesti kaikki naistenlehdet :D
Olen lukenut blogiasi noin vuoden verran ja tämä kuuluu ehdottomasti lemppareihini! :)

Ihanaa kesää!

-pauliina

 
3. kesäkuuta 2010 klo 23.12 , Anonymous Anna kirjoitti...

Moikka!
Olen 22-vuotias sairaanhoitajaopiskelija Kuopiosta. En ole aiemmin kommentoinut mutta nyt kun oikein tilaisuus tarjoutui niin miksipä ei! Pidän hirveästi tästä sun blogista, sulla on niin positiivinen asenne elämään ja täältä saa aina päivään piristystä! :-) joten iso kiitos! Blogisi kautta välittyy sellainen aitous, mitä harvemmin muista blogeista löytyy, keep it that way! : ) Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi!
Lämpimin terkuin, Anna

 
3. kesäkuuta 2010 klo 23.15 , Blogger Hannele kirjoitti...

Heips! Olen aika tuore lukija, muutama viikko sitten tuttava vinkkasi blogistasi ja jäin koukkuun! Olen pian 32-vuotias 7 lapsen kotiäiti ja yhden miehen vaimo :) Harrastan lähinnä lenkkeilyä, lukemista, askartelua ja blogaamista. Leipomisen lasken kotityöksi ;)

 
3. kesäkuuta 2010 klo 23.18 , Blogger Viivu kirjoitti...

Minua jo vähän tiedätkin, mutta kerrataan vielä... Kolmekymppinen kolmen lapsen äiti, joka elää elämäänsä päivä kerrallaan eikä turhia hötkyä. Vieläkään en tiedä mikä musta tulee isona, mutta odotan sitä mielenkiinnolla.

Päädyttiin sitten välimalliratkaisuun talon hankinnassa ja päästään kohta remppaamaan vanhaa rivaria :) Great!

 
3. kesäkuuta 2010 klo 23.19 , Blogger Saaruchi kirjoitti...

Moi. Oon sun blogia seuraillu varmaankin vuoden verran mut taitaa olla ensimmäinen kommentti multa. :) Oon siis lähtösin Kotkasta, asun tällä hetkellä haminassa kihlattuni kanssa avoliitossa ja oon 17. :) Blogisi on yksi lemppareistani ja päivittäin tulee seurattua. ;D

 
3. kesäkuuta 2010 klo 23.20 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei,
kiitos blogista, tykkään kovasti! Olen käynyt tsekkailemassa silloin tällöin puolen vuoden ajan. Olen 34-v "ura-äiti" Brysselistä, perheeseen kuuluu kaksi pientä tyttöä. En tarvitse arpajaisvoittoa, mutta halusin jättää viestin meiltä anonyymeiltä.
- Satu

 
3. kesäkuuta 2010 klo 23.25 , Blogger Anna kirjoitti...

Moikka,
Olen 28-v 9kk ikäisen pojan kotiäiti Keski-Suomesta. Ammatti terveydenhuoltoalalla. Olen lukenut blogiasi pari viikkoa. Jäin heti "koukkuun" sen positiivisuuteen! Toivottavasti jatkat samaan malliin! :o)

 
3. kesäkuuta 2010 klo 23.29 , Blogger Emmi kirjoitti...

Täällä kirjoittelee toinen Norjassa asusteleva. Olen 24-vuotias (tosin en ikinä muista ikääni miettimättä) ja myös norjalaisen miehen kanssa parisuhteessa elävä, matkailualalla työskentelevä, iloinen tyttönen, joka rakastaa uusien ihmisten tapaamista. Seuraan blogiasi mielenkiinnosta "samanlaiseen" elämäntilanteeseen. :)

 
3. kesäkuuta 2010 klo 23.43 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Täällä heti toinen, jonka täytyi miettiä ikäänsä:D Olen 24-vuotias, asustelen Helsingissä ja opiskelen arkkitehtuuria. Elämäntilanne on tällä hetkellä pitkälle selitettävissä pelkkien opintojen kautta... Blogin puoleen on vetänyt mielenkiintoiset jutut ja todella kauniit kuvat!

- Annika

 
3. kesäkuuta 2010 klo 23.48 , Anonymous Emma kirjoitti...

Moikka,
Olen 24-vuotias media-alalla työskentelevä nainen ja asun tällä hetkellä mieheni kanssa New Yorkissa. Olen vähän tuuliviiri, tykkään matkustaa, ja olenkin asunut 4 vuoden aikana 4 eri maassa... toivottavasti täällä tulisi oltua vähän kauemmin. Tykkään musiikista, valokuvauksesta, lenkkeilystä sekä viime aikoina olen myös innostunut bloggaamisesta. Mulla on täysin eri elämäntilanne, mutta tykkään kovasti positiivisista kirjoituksistasi ja siitä että blogisi eroaa muista niin paljon!

Anna Suin lompakko on syötävän nätti :)

 
3. kesäkuuta 2010 klo 23.51 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei, olen 18 vuotias lukiolais tyttö Espoosta. Aloin lukea blogiasi vasta pari viikkoa sitten. Tykkään kovasti ! Blogisi on eri tyylinen mitä muut blogit mitä luen, mutta siksi juuri tähän blogiin ihastuinkin ! Sinulla on aivan ihana tyyli ja vaikutat muutenki mukavalta ja positiiviselta ihmiseltä :)

Ps. Oisi kiva saada postaus Norjasta ! Esim. Norjan nähtävyydet, ihanimmat paikat jne.

- laku

 
3. kesäkuuta 2010 klo 23.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moikka!

Täällä kolkytjarisat kahden lapsen työssäkäyvä äiti Pirkanmaalta.

Joulun aikaan löysin "blogistanian" ja ananan ja sinun blogeja tulee seurattua. Ihailtavaa, miten joku voi kotiäitinäkin olla noin tip top (mä en ole töissäkään ;). Sekä sinun että ananan blogeissa kiinnostaa kivojen juttujen ja hyvien kuvien lisäksi käsityöasiat. Kiitos teidän, käsityöharrastus on tullut monen monen vuoden jälkeen aloitettua uudelleen. Mulla(kin) on nyt palmikkohartianlämmitin ja lapsilla äidin tekemiä pipoja ;)

"Taustalta" seurailen, koska oon niin käsi kaikkien tietokonehommien kanssa, että en vaan jaksa kirjautua mihinkään ;)

Kiitos kivoista jutuista :)

Piia

 
3. kesäkuuta 2010 klo 23.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei
Vakkarilukijaksi tunnustautuu kohta kolmekymppinen neljän lapsen kotiäiti, jolla on hoitoalan ammatti, muttei vakityötä. Harrastan blogien lukemista! :) No oikeasti pidän myös lukemisesta, sisustamisesta, liikunnasta, leipomisesta, kirppistelystä, shoppailusta, puutarhanhoidosta jne. Asumme okt:ssa pohjoisessamma osassa suomea.

Elviira

 
4. kesäkuuta 2010 klo 0.00 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Iltaa!
Tässä sinua tervehtii Ranskan maaseudulla asuva 15kk ikäisen pojan äiti 33v. ja luomuviljelijän puoliso joka tykkää mm.luonnosta, lukemisesta, floristitouhuista ja vanhoista taloista. Keksin blogisi vastikään luettuani erästä negatiivistä keskusteluketjua ja totesin monen suomalaisnaisen olevan kateellisia positiivisille kanssasisarilleen.Outoa etteivät laita sitä energiaa hyvinvointiinsa?!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 0.01 , Blogger Krista kirjoitti...

Ihana palkinto! :) Jota tavoittelee...

36v. kolmen lapsen äiti. Työskentelen turvallisuusalalla, nyt vielä hetken äitiyslomalla. Harrastan liikuntaa ja bloggaamista, harrastuksiin kuuluu kai myös kodin jatkuva muutostila :)
Miehen ja lasten lisäksi sohvalla köllöttelee kaksi mopsia.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 0.15 , Blogger Niina Än. kirjoitti...

28v. Kahden lapsen äiti. Opiskelen sosiaalialaa ja nautin vuoristomaisemista niin pohjoismaissa kun kaukana idässä, joka on kuin toinen koti..

Blogiasi oon lukenut epäsäännöllisen säännöllisesti 3(?) vuotta. Joskaan en sinä aikana kun laitoit blogin salasanalle (ykkösversion).

 
4. kesäkuuta 2010 klo 0.18 , Blogger *iTkUpiLLi* kirjoitti...

Olen Los Angelesissa asuva suunnittelija/taitelija. Asustelen taalla Kalifornian auringossa hippimieheni ja 5 kissani kanssa. ;)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 0.22 , Blogger catya kirjoitti...

Olen 21-vuotias, 01/10 syntyneen neitosen yksinhuoltajaäiti. Lisäksi meidän perheeseen kuuluu pieni koira. Harrastuksia lähinnä lukeminen, käsityöt ja lenkkeily (eikä noihinkaan hirveästi ole aikaa).. Blogiasi aloin seurata tän kevään aikana ja heti jäin koukkuun :) mun sisko oli jo pitkään puhunut sun blogista ja itse lukenut sitä ja vihdoin sain sitten minäkin aikaseks kurkata miltä näyttää.. :) Parasta blogissasi on (kaikki :D) ainakin todella ihanat kuvat, ja se että tekstiä on sopivan verran.. Käsityöjuttuja vois olla enemmänkin. :D

 
4. kesäkuuta 2010 klo 0.23 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olen kahen-kolmekympin välissä oleva nainen. Ammatiltani olen sisustussuunnittelija ja pidän yllä omaa suunnittelutoimistoa. Rakastan työtäni. Rakkainta minulle elämässäni on kuitenki perhe. Kaksi lasta ja mies.
Osuin sattumalta blogiisi noin kuukausi sitten. Olen käynyt sen jälkeen täälllä säännöllisesti... Tämä on ensimmäinen kerta ever, kun kommentoin jonkun blogia. En nimittäin ole mikään blogittaja. :) Kivoja juttuja sinulla... Ihanaa ja aurinkoista kesää! :)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 0.32 , Anonymous s kirjoitti...

oon 16v tyttönen täältä pohjosemmasta suomesta :) oon just päättämässä peruskoulua (jee) ja ens vuonna meen lukioon. hih. asun vielä iha kotosalla ja toi lukioki on samalla paikkakunnalla. lukemista, dataamista ja kaikkea semmosta turhaa vaan harrastan. jep ja sullon kiva blogi =)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 0.33 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Olen 36-vuotias kahden pienen tytön äiti Lappeenrannan seudulta. Perheeseen kuuluu meidän tyttöjen lisäksi mieheni ja koira vanhus. Ammatiltani olen graafikko, mutta olen ollut jo useamman vuoden tyttöjen kanssa kotona ja keskittynyt kotiäidin puuhiin. Olen lukenut blogiasi nyt noin nelisen kuukautta ja käyn melkeinpä päivittäin katsomassa mitä olet meille kirjoitellut. Sisustaminen on suuri intohimoni, joten odotan aina onko teidän mahdollisen uuden kodin tiimoilta juttua ja tietysti päivänasukuvia. Ensimmäinen blogi jota olen alkanut seuraamaan ja vihjeen sain anopiltani.

Toivotaan aurinkoista ja lämmintä kesää kaikille ; )

 
4. kesäkuuta 2010 klo 1.03 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heips,
olen kaksikymppinen tyttö Oulusta, mutta viettelen välivuotta au pairina Princetonissa. Tällä hetkellä lähellän sydäntäni on värilliset turkinpippurit, lukeminen ja kaverit. Kaipaan kaikkea Suomesta myös.
Olen lukenut blogiasi nyt jo tovin ja tykkään kovasti.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 1.08 , Blogger Anna kirjoitti...

Moikka!

Oon varmaan nuorimpia sun lukijoita, tai ainakin siitä nuorimmasta päästä. 19-vuotta tulee tänä vuonna plakkariin, eli sua oon kymmenisen vuotta nuorempi, mutta silti sun jutut jaksaa kiinnostaa päivästä toiseen. Oon lukenu sun blogia ihan ensimmäisestä alkaen. :-)

Asun Oulussa, opiskelen lukiossa ja rakastan mun mäyristä. Rakastan myös tanssimista, ruokaa, coca-colaa, syksyä ja kynttilöitä. Mulla on kolme maailman ihaninta isoveljeä. Oon tosi laiska, nytkin mulla on hirveesti koulutöitä tekemättä - huomenna palautuspäivä. En jaksa stressailla turhista; keskityn olennaiseen. ;-)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 1.10 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hei!
olen 19 vuotias tyttö/nainen.asun yksin lähellä helsinkiä yksiössä,mutta perheeseeni kuuluviksi lasken 2 veljeäni äitini,isäni ja isän naisystävän+hänen poikansa.harrastan mm.kuvaamista,ompelua ja maalaamista.

löysin blogiisi vasta vähän aikaa sitten,ja jäin seuraamaan iloisen fiiliksen ja kauniiden kuvien takia :)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 1.37 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

VOI ITKU!
Teitkö tän postauksen sen takia koska nyt kun oot ottanu ton et ei voi kirjottaa anona niin susta tuntuu ettei sul oo enää niin paljoo lukioita ja haluut tällä postauksella ikään kuin varmistaa sen?

 
4. kesäkuuta 2010 klo 2.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heips Kalastajan Vaimo!
Olen yöhoitajana vanhusten palvelukodissa ja yön pikkutunteina on kiva blogiasi lukea. Löysin blogiisi sattumalta ja jäin heti koukkuun. Kiva lukea blogia missä paljon kuvia ja iloinen meininki :)
Niin ja itse olen kolmekymppinen 3-lapsen Äiti Itä-suomesta, maaseudulta...
Aurinkoisia päiviä toivotellen!!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 2.41 , Anonymous Maria kirjoitti...

Hei!

Taalla ruudun takana 24v kotiaiti, myoskin ulkosuomalainen.
Tykkaan kovasti blogistasi, sulla on ihanan rento tyyli (myos kirjoitustyyli) Ihan havettaa kuinka harvoin kommentoin.. Viimeksi taisin kehua Phil&Teds tuplia kun niista kyselit, eli aikaa on kulunut..

Nyt oli extrahyva syy kirjoittaa, kun tuo Anna Sui sopis mun diaper bagiin ihan taydellisesti. ;D

Maria Vaahterapuumaasta

 
4. kesäkuuta 2010 klo 2.41 , Blogger Helena kirjoitti...

No, sinähän kyllä vissiin tiedätkin blogini kautta kuka olen. Siis Helena, 40 vee, lapsia liuta ja kohta lisää, kohta asun Porvoossa, tavallinen kotiäiti ja sairaanhoitaja kun töissä :)

Voi ihana, ihana palkinto!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 2.55 , Blogger Susanna kirjoitti...

Aamuyötä täältä Suomesta!

Sun kaunista ja piristävää blogia lukee 25-vuotias kahden lapsen kotiäiti hitaasta Hämeestä.
Jotenkin tänne on aina niin mukava tulla, kauniita kuvia ja hyviä ajatuksia, ideoita, keskusteluja...
Itse en ehdi yleensä kommentoimaan, omaa blogiakaan en ole ehtinyt pitkään aikaan päivittämään. Viimeistää syksyllä sitten, kun täällä maalla elämä rauhoittuu ja asettuu talviteloille! :)

Mukavaa uutta päivää, minä painun nyt nukkumaan.

-yökyöpeli Susanna

 
4. kesäkuuta 2010 klo 4.21 , Blogger Kati kirjoitti...

Moikka!
Olen 34 v 4 lapsen äippä Pirkanmaalta. Olen lähihoitaja ja opiskelen sairaanhoitajaksi. Harrastan bloggailua, lukemista ja liikkumista eri muodoissa. Rakastan shoppailua, sisustamista, kauniita vaatteita, vanhoja huonekaluja, matkustamista.....
Aurinkoisin terveisin
Kati
http://www.bonus-kadi.blogspot.com

 
4. kesäkuuta 2010 klo 5.00 , Blogger Lillukka kirjoitti...

Olen 33-vuotias nainen Kuopiosta, naimisissa ja kahden lapsen äiti (tyttö -05 ja poika -09). Tällä hetkellä olen äitiyslomalla, työskentelen matkailualalla. Harrastuksiini kuuluu sauvakävely, kirjallisuus, elokuvat ja uusimpana uutuutena viiniklubi :)

Meillä on melko uusi koti (valmistui elokuussa -06) Kuopion Saaristokaupungissa. Kuitenkin poikaa odottaessa raskaushormoonit sai pään "sekaisin" ja paukautin tehdä 9 kk sisällä 3 remonttia :)

Olen myös blogien luvun tiimoilta oppinut aktiiviseksi nettikaupan käyttäjäksi - tällä hetkellä odotan Redfootshoes:n Carrie-balleriinoja saapuvaksi.

Luen viikottain blogiasi, mutta en ole uskaltanut vielä kommentoida mitään....nyt siihenkin tuli siis mahdollisuus! On mielenkiintoista lukea asumisesta ulkomailla ja norjalaisesta elämäntyylistä. Blogisi kuvat ovat kauniita, ja eniten minua niissä on kiinnostanut juuri nämä kodin sisustuskuvat, maisemakuvat sekä tietenkin lasten kuvat :)


Aurinkoista kesää sinulle toivottelen!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 5.12 , Blogger MrsAgatha kirjoitti...

Moi! Mä olen kolmekymppinen rouva, yhden pienen suloisen pojan äiti joka myös kirjoittaa omaa blogia (se on tosin vain tuosta pojasta ja hänen vaatteistaan...).
En ole jostain syystä tainnut koskaan jättää tänne kommenttia vaikka usein käyn kurkkimassa! =D
Oikein lämmintä kesää sinne Norjaan! =)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 5.12 , Blogger Elämän Helmiä kirjoitti...

Olen viisikymppinen kolmen lapsen äiti kuopiosta. Yksi lapsista asuu vielä kotona, yksi on opiskelemassa ja yksi suojelusenkelinämme.
Muutin kuopioon kaksi vuotta sitten omakotitalosta rivitaloon töiden perässä. Onnellisesti naimisissa. Mökkeilemme kesäisin joka viikonloppu kainuussa ja tykkäämme matkustella.Blogiasi olen lukenut muutaman kuukauden eli saman ajan jonka olen oma blogiani pitänyt. Ihana blogi Sinulla!
-päivi-

 
4. kesäkuuta 2010 klo 5.24 , Blogger Anna kirjoitti...

35v kolmen lapsen äiti. Ammatti lääkäri, harrastuksena puutarhahommat, käsityöt, juoksu ja valokuvaus. Blogisi löysin, kun työkaveri ihasteli edellisessä blogissasi ollutta neuleohjetta ja pyysi minulta apua siihen sopivan neulelangan valitsemisessa.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 5.37 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sain vinkin blogistasi ystävältäni ja jäin heti koukkuun! Olen työssäkäyvä 2-vuotiaan pojan äiti, joka nauttii urheilusta ja muotijutuista. Kiitos arkipäivän luksuksesta, jota blogisi tarjoaa!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 5.45 , Anonymous kuwaitin kaunotar kirjoitti...

Olen 35-vuotias kotirouva Kuwaitista. Perheeseen kuuluu kaksi varhaisteinia ja yksi prinsessa seka mies...
Olen lueskellut blogiasi jo pitempaan. Sita vanhaa (vai onko niita jo ollut kaksi ennen tata). Nykyaan en enaa kommentoi, kun olen kasi tietokoneiden kanssa, enka osaa luoda tuota tilia.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 5.46 , Anonymous Jools kirjoitti...

Loin tunnarit tänne estäessäsi anoonyymi-kommentoinnin, mutta unohdin salasanan! :D Kokeilen vielä muistuuko mieleen!

Olen 29-vuotias, alunperin Turun saaristosta, eräältä pieneltä kirkonkylältä. Äidinkieleni on siis ruotsi ja kunnolla suomea opin vasta muutettuani Turkuun ja aloittaessani opiskelut Turun yliopistolla. Elämäni suunnan muutti vaihto-opiskelu Tromssassa, jossa tapasin oman norjalaiseni. Vaihto-opiskelun jälkeen muutin Puolen vuoden päästä osoiteenani oli Oslo. Mieheni sai valmistuttuaan työpaikan kotipaikaltaan Stavangerista ja muutimme sinne muutamaksi vuodeksi. Itse tein jatko-opintojani yliopistolla ja lomailin, sillä ihana esikoisemme Thomas syntyi kesällä 2007. Kunnes. Hampurista tuli liian hyvä työtarjous miehelleni ja nyt olemme olleet täällä pari vuotta. Olen viihtynyt myös täällä ihan hyvin, olen saanut töitä yliopistolta, mutta vaihtelu virkistää ja olen taas mammiksella, sillä viime loppiaisena maailmaan tuli toinen lapsemme, Sara. Mieheni matkustaa paljon työnperässä ja välillä väsyttääkin kovasti, mutta silti olen enemmän kuin mielelläni kotona lasten kanssa juuri nyt. Mammaloma kohta loppuu ja töihin olisi vissiin palattava, mutta onneksi työni on melko joustavaa ja saan tehdä töitä paljon myös kotoa. Sitä ennen nautitaan kesästä!

Tällä hetkellä olemme Turussa äidin helmoissa, Saran eka matka Suomeen. Tänään olisi tarkoitus lähteä Helsinkiin moikkaamaan veljeäni, joka on saanut esikoisen keväällä.

Siinäpä minun tarinani :) Mukavaa kesää sinne teille, viime postauksen kuvat olivat ihanan lämpöisiä!


Jools aus Hamburg (eli Joanna)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 5.47 , Blogger Lare kirjoitti...

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 5.48 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moikka,

ekaa kertaa kommentoin minäkin :) Eli olen nyt muutaman kuukauden seurannut piristävää ja positiivista blogiasi Kaliforniasta käsin. Kolmen pienen lapsen ja yhden ison miehen kanssa täällä asustelen :), kotiäitinä toistaiseksi. Olen jopa rohkaistunut muuttamaan prgamaattista tyyliäni hieman röyhelöisempään suuntaan sinun inspiroimanasi, kiitos siitä :) Täällä kun aurinko paistaa lähes aina, niin valkoisia pitsipaitoja ja hulmuavia mekkoja on ihan passeli pitää :)

Aurinkoa sinne Norjaankin edelleen toivottelee,

t. Kalifornian mamma

 
4. kesäkuuta 2010 klo 5.54 , Blogger Sanna-Riikka kirjoitti...

Heissan!
Olen ihan kohta 37, kääk. Meillä on kaksi pikkaraista poikaa 6v Daniel ja 3v Julius, ne on mun elämäni aarteet. On mulla mieskin, sama mies jo 12v, nähdään harvoin, kun ajelee tuolla ympäri Eurooppaa työkseen...talvella oli 7vk putkeen siellä, luulin jo ettei se tuu enää lainkaan kotiin mut tuli se kuitenkin, halittiin monta päivää:)
Harrastan "luomisen tuskaa", mulla on aina joku projekti kesken ja sahanpuru ja maalitahrat seuraavat mua nähtävästi läpi elämän. Asutaan vanhassa "apteekkarin talossa", jota emme saa koskaan valmiiksi - olen sen jo itselleni hyväksynyt. Mun tavoite on vain oppia elämään ja sietämään vähän paremmin tätä ympärillä vallitsevaa ainaista kaaosta...rakastan sisustamista, vettä, taivasta ja maata...olen itse töissä maatalousalalla ja siksi mulla ei oo koskaan kauniita käsiä ja kynsiä - haluisin, että olisi...olen huono kaatamaan puita, pihastamme, kun kaadettiin talvella 2 vanhaa hopeapajua ja suren niitä vieläkin...tässä sekalaisia faktoja minusta...

Sinulla on aivan ihana ja inspiroiva blogi...kiitos, että sain esittäytyä, nyt kirjauduin oikein lukijaksesikin, hyvää kesän alkua sinulle...

 
4. kesäkuuta 2010 klo 5.57 , Blogger Elsa kirjoitti...

Heipskukkuu ja aamun aikainen vilkutus täältä!

Näppäimistöllä nyt 40+ antiikkia ja humpuukia harrasteleva blondi Hgistä. Blogi minulla on ollut kohta kaksi vuotta, ja tykkään kovasti tästä blogistaniamaailmasta. Olen töissä graafisella alalla. Harrastan myös golffaamista aika ajoin.

Kivaa ja kesäistä päivää!

Elsa

 
4. kesäkuuta 2010 klo 6.07 , Blogger Minttu kirjoitti...

Heippa hei, täälläpä päälle kolmekymppinen kotiäiti ja liuta lapsia. Asustelemme Savon syvämmessä ja kirjoittelen omaa blogia.
Tänne tulee kommentoitua harvakseltaan, vaikka käynkin aina lukemassa. Kiitokset ihanasta blogista, joka on lähellä, mutta niiiin kaukana omasta elämästäni =)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 6.08 , Blogger Anu kirjoitti...

Olen 25-vuotias nuori nainen Etelä-Suomesta. Asun avomieheni kanssa omassa kerrostaloasunnossa, jota pikkuhiljaa laitetaan oman näköiseksi (mitään superremonttia asunto ei onneksi vaatinut).

Opintoni on viimeistelyä vaille valmiit, mutta olen työskennellyt reilun vuoden erittäin mielenkiintoisessa ja koulutustani vastaavassa työssä teollisuuden alalla ja valmistuminen on siirtynyt. Tarkoitus on suorittaa koulu loppuun ja mahdollisesti opiskella vielä jotain lisää.

Olen todella huono kommentoimaan, mutta olen seurannut blogiasi tosi kauan. Oikein mukavaa kesää teille sinne :) Aivan ihana tuo Anna Suin kukkaro ♥

 
4. kesäkuuta 2010 klo 6.13 , Blogger tyttism kirjoitti...

Moi!

Oon 23-vuotias teologian ja tuotantotalouden opiskelija Helsingistä. Harrastan järjestötoimintaa ja kuorolaulua, käsitöitä ja kaiken kauniin rakastamista - minulla on näkövamma joka vienee näön ennen pitkää.

Ja kerro toki, mistä tuo ihana kapistus on, jotta arpaonnea voi itse vähän täydentää :)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 6.17 , Blogger Kris kirjoitti...

Huomenta!

Olen 22-vuotias (amotivoitunut) opiskelijatyttö pääkaupunkiseutulaisen luonnonsuojelualueen helmasta. Olen asunut tässä kymmenen kilometrin säteellä koko ikäni. Ydinperheeseeni lasken avomieheni ja kahden koiramme lisäksi omat vanhempani ja mieheni vanhemmat ja isoveljen. Minusta maailman tärkein ammatti on äitiys, ja jos niitä meille suodaan, haluaisin lapsia vähintään kaksi tai kolme :)

Sisustan, maalaan, valokuvaan, kirjoitan (myös tulevaksi työkseni), entisöin vanhoja tavaroita ja askartelen, joten blogisi on tuonut minulle alkuajoista saakka hurjasti inspiraatiota. Tyylisi on täysin erilainen kuin omani niin vaatteissa, kirjoittamisessa kuin sisustamisessakin, mutta ymmärrän kyllä sellaisenkin hyvän päälle, joka ei ole oman makuni mukaista ;) Ja inspiraatiohan tarttuu tyylilajirajojen yli!

Tällä hetkellä lomailen ja lueskelen huvikseni teoreettisen filosofian kursseja. Ja järjestän elämäni ensimmäisiä ja viimeisiä häitä. Mieheni ammattivalinnan takia muutto ulkomaille on todennäköisesti meilläkin joskus edessä, itse haluaisin kokeilla Norjaa, Sveitsiä tai Australiaa... Ans kattoo ny!

Olkaa terveitä ja pitäkää huolta,

K

 
4. kesäkuuta 2010 klo 6.22 , Blogger Tomorrow kirjoitti...

Olen 34-vuotias ja naimisissa norjalaisen miehen kanssa. Asumme Suomessa ja minulla on pieni tyttö.

Tällä hetkellä vietän eskarilaisen kanssa piiitkää kesälomaa, käyn autokoulua ja mietin, mitä haluan tehdä isona.

Tykkään kovasti kauniista asioista sisustuksessa ja laadukkaista, kestävistä ja toimivista vaatteista, joissa on jokin hauskuus.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 6.37 , Blogger Anne kirjoitti...

Olen 32v ja asun Turussa. Olen seuraillut blogiasi vasta muutaman viikon. Tykkään ottamistasi kuvista ja tyylistäsi.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 6.41 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Olen 33-vuotias 6- ja 8-vuotiaiden lasten äiti joka rakastaa vaatteita ja muotia. Asun pikkukaupungissa Satakunnassa, joten muodinnälkäni tyydytän blogien kautta. Sinun blogisi on listan kärkipäässä!

nipsu

 
4. kesäkuuta 2010 klo 6.41 , Blogger Jellona kirjoitti...

Huomenia Pohojanmaalta! :) Olen 27-vuotias ihan uuden uutukainen lukijasi, mutta tähän kompastuin, takerruin ja jäin. <3
Olen 1,5v pojan äiti, yhden miehen avovaimo, insinööri.. entinen laskuvarjohyppääjä.. tuleva kiipeilijä.. urheilen huvikseni; lenkkeilen, pyöräilen, uin, zumbaan, rullaluistelen yms.. Teen myös käsitöitä, opiskelen venäjän kieltä ja rakastan blogimaailmaa <3

 
4. kesäkuuta 2010 klo 6.42 , Blogger Nina kirjoitti...

Hei!

Täällä Tampereella blogiasi lueskelee 43v nainen kera kahden tyttären ja koiran. Blogisi piristää kivasti päivää, kun kotona taistelen murrosikäisen nuoren neidin kanssa.
Harrastan juoksemista, huomenna onkin stten edessä Tukholman maraton. Ja neulomista, se tosin rajoittuu lähinnä villasukkiin. Niitä onkin tullut tehtyä muutama sata paria. =)

Aurinkoisia kesäpäiviä!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 6.45 , Blogger Päivi J. kirjoitti...

Hei!
Olen 38-vuotias (kääk!) yhden 3-vuotiaan pikkuneidin äiti Hämeestä, työskentelen sairaalassa osastonsihteerinä.
Blogiasi olen lukenut jo pidemmän aikaa, ihailen taitoasi saada yksinkertaisistakin asioista ja kuvista niin kauniita.
Sinun ansiostasi olen muuten jäänyt koukkuun Odd Mollyn vaatteisiin, niitä on nyt jokunen omassakin vaatekaapissa. Ihanaa kesää teille sinne Norjaan, odottelen innolla uusia postauksiasi!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 6.51 , Blogger Sini kirjoitti...

Hei olen 18-vuotias lukio-opiskelija Sini ja odotan parhaillaan esikoistani avopuolison kanssa. Kirjoitan itse paljon ja luen paljon blogeja ja jokunen viikko sitten tutustuin sinun blogiisi ja ehkä tämä on tätä raskauden aiheuttamaa muutosta aikuisempaan suuntaan noissa blogeissa :)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 6.55 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippa. Täällä kirjottelee 24-vuotias, juuri lakeuksille muuttanut nainen. Asuin kuusi vuotta Helsingissä ja pari viikkoa sitten muutin rakkauden perässä pohjanmaalle. Olen ammatiltani viittomakielen tulkki. Harrastan liikuntaa, muotia sekä aktiviista blogien lukemista:)

Blogissasi rakastan elämänasennettasi, kauniita asuja ja kuvia. Olenkin kavereilleni mainostanut tätä "hyvän mielen blogina" ja moni onkin koukuttunut:) Lähes parasta on nähdä kauniita kuvia asuinseudultasi! Olet myös tutustuttanut minut ah aina niin ihanan Odd Molly-merkin saloihin:)

Kiitos mukavasta ja iloa tuottavasta kirjoittelusta!

Laura Koo

 
4. kesäkuuta 2010 klo 6.56 , Blogger Nina kirjoitti...

Moikka!

Olen 25 vuotias ammatiltani sisustusmyyjä Itä-Suomesta. Asun kihlattuni ja koiran kanssa uudehkossa omakotitalossa joka valmistui viime jouluna. Meillä ei ole yhteisiä lapsia, mutta mieheni tyttö vierailee aika ajoin luonamme.

Harrastan lenkkeilyä ja aerobiciä (lähinnä les mills tunteja), sekä blogien ihmeellisen maailman tutkailemista =) Ehkä jonain päivänä rohkaistun ja perustan myös oman =)

Eksyin blogisivuillesi vahingossa, toisen blogin kautta, ja koukkuun jäin =)

ps. I H A N A toi lompakko =)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 6.58 , Blogger Jannebet kirjoitti...

Heips,
olen 29-vuotias sh/th ja kahden pienen tytön äiti Helsingistä. Aloin aikoinaan lukea Tyylitellen-blogia ja sitä kautta löysin sinun blogisi, jota olen lukenut ensimmäisestä versiosta lähtien. Ja nauttinut :=) Blogisi saa aina hyvälle tuulelle. Ja tukkasi, se on niin ihana!

- Janica

 
4. kesäkuuta 2010 klo 7.04 , Blogger Marjukka kirjoitti...

Tässä Marjukka, liki nelikymppinen, vakavasta sairaudesta kotosalla juuri nyt toipuva äiti, vaimo, vaate- ja kauneusfriikki.

Vaikka tämä kuulostaisi kuinka pinnalliselta, ilman halua huolehtia itsestäni ulkoisesti en olisi jaksanut huolehtia itsestäni sisäisesti. Se on edesauttanut toipumista.

Positiivista asennetta ja uskoa elämään olen tankannut kaikkialta, mistä mahdollista -- myös tästä blogista! Kaiken ei tarvitse olla raskassoutuista ja turhaa draamaa kannattaa välttää. Sen, jos jonkin olen tänä keväänä kantapään kautta oppinut.

Vaikka osan ajasta elän varjossa, otan auringon vastaan aina kun voin.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 7.05 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moi!Outi,28v,kotiäiti.Veera tyttönen täyttää elokuussa 2v (ja hyshys tammikuussa syntyy uusi tulokas <3!)ja meiän isiki on ihana kun se ei aina nuhjaisi autotallissa/työkoulutuksissa...Harrastuksina blogien luku,kirppareilla nuhjaaminen,lapsen kanssa touhuilu,teemukin kanssa pihalla seisoskelu ja ihailu miten puutarha kukoistaa (siis rikkaruohot),riippukeinu ja vanha rintamiestalo.Rrrrrakastaa kaikkea kaunista ja historiaa omaavaa.Koukussa kauniiseen blogiisi!Kiitos ihanista kuvista ja tunnelmista!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 7.05 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippa,
Olen 26-vuotias ihanan -09 syntyneen pojun äiti.
Olen naimisissa mulle niin ah täydellisen miehen kanssa. Elämämme on täynnä kiirettä ja iloa!
Jäin koukkuun viime kesänä blogiisi. On vaan niin ihanaa ja kaunista luettavaa!
Pidän mustikoista,ruohonleikkuusta,auringon säteistä. HATTARASTA myös.
Miehelläni on kesäloma pian ja lähdemme kiertämään Suomea kesämersulla. Saa nähdä kuinka kauan;DD

 
4. kesäkuuta 2010 klo 7.07 , Blogger Miipa kirjoitti...

Hei! Olen 40+ suunnittelija Espoosta ja seurannut blogiasi vasta muutaman kuukauden. Harrastan kuvataiteita, lähinnä öljyvärimaalausta ja seurailen kaikenlaista visuaalista ilmaisua mielelläni. Pidän blogisi tarjoamasta harmoniasta ja kaudeudesta. Vaikka oma sisustustyylini on lähinnä skandinaavis-funktionaalinen olen huomannut saavani vaikutteita sinun tyylistäsi. Itse tekeminen on myös minulle ominaista, joten niistä jutuista olen erityisesti pitänyt. Aurinkoista jatkoa sinulle ja perheellesi.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 7.08 , Blogger Marina kirjoitti...

Moikka!
Pikkukaupungin asukki. 30-vuotias kahden pienen äiti. Kotiäiti, ehkäpä vielä pari vuotta.

Kavereiden kehuessa blogiasi, piipahin tänne ajat sitten, koukkuun jäin ja lukenut olen jokaisen postauksesi niihin aina vain takaisin palaten. Tykkäänkö siis blogistasi? :D Todellakin! Hyvän mielen ja kivan tyylin blogi. Ihan parhaimmistoa!!!

-Marina

 
4. kesäkuuta 2010 klo 7.09 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moikka! Olen 23-vuotias, terveys- ja sosiaalialaa opiskeleva nainen Helsingistä. Asun yksin aika lähellä keskustan vilinää :) Arkeeni kuuluu opiskelua, työntekoa ja ystävien kanssa oleilua. Rakastan myös kauniita asioita, mm. muotia ja sisustusta. Kuitenkaan en pidä blogeista, jotka ovat vain pelkkää vaatetta vaatteen perään tai kosmetiikkapurnukoiden esittelyä. Sinun blogisi ja positiivinen asenteesi saa aina hyvälle tuulelle!:) Asenteessasi olisi monelle meille Suomessa asusteleville paljon opittavaa. Luen jokaisen postauksesi innolla!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 7.10 , Blogger Tiu kirjoitti...

Moikka! Minä olen 23 -vuotias blogiaddikti Itä-Suomesta. :) Asun avomieheni kanssa ja suunnitellaan parhaillaan talon ostoa (tai rakentamista...hui!). Töiden ohessa viimeistelen opintojani, mikä vie valitettavasti aikaa harrastustoiminnalta (jota voisin tehdä täysipäiväisesti) :) Itsekin bloggailen, tällä hetkellä laihdutuksen merkeissä. Blogisi on tosi innostava ja piristää sateisintakin päivää! Kiitos siitä :)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 7.10 , Anonymous Anna kirjoitti...

Hejssan!

Blogiasi lukee 29- vuotias nainen Naantalista. Mua pitää kiireisenä pian 8kk pojanviikari ja joskus myös se mieskin. Ja elämä itsessään.

Minusta on ihana lukea teidän elämää Norjassa, joka on niin lähellä mutta kuitenkin niin kaukana kaikesta tästä suomalaisuudesta!
Ihanat muksut, värikkäät kuvat, sisustusjutut, mitäpä sitä muuta kaipaa kaffen seuraksi.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 7.10 , Blogger Milka kirjoitti...

Olen Kotkalainen 24-vuotias paikallisen hyvinvointikeskuksen toimistovastaava, joka käyttää kaiken vapaa-aikansa valokuvaushommiin. Ostin poikaystäväni kanssa omakotitalon Käpylästä reilu puoli vuotta sitten ja sisustelen suurella riemulla melkein kahtasataa neliötä. Luulen että törmäsin blogiisi blogilistan kautta ja kun huomasin jostain kirjoituksesta että olet lähtöisin tästä paratiisista (jota myös Kotkaksi kutsutaan) niin jatkoin lukemista. Oma blogi löytyy nimimerkin takaa ja tässäpä linkki myös kotisivuille, jos nuo valokuvat kiinnostaa.. :) milkarantamo.com

 
4. kesäkuuta 2010 klo 7.16 , Blogger Nina kirjoitti...

Olen pian 40v. yrittäjä Raaseporista. Minulla on 3 lasta, iältään 17, 12 ja 2. Asumme vanhassa hirsitalossa jonka remppaaminen, kunnostaminen ja sisustaminen tulee viemään kauan aikaa. Luen blogiasi koska minäkin rakastan kauniiden talojen bongausta ja erityisesti tykkään kivoista vaatteistasi.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 7.24 , Blogger Minsku kirjoitti...

Heippa!
Neljän lapsen kotiäiti, pirkanmaalta. Asun pienkerrostalossa kaupungin kupeessa. Haaveilen maalle, kesäisin ainoastaan ;) Harrastan liikuntaa, käsitöitä jne.
löysin blogisi muutama kuukausi sitten ja olen koukussa :D

 
4. kesäkuuta 2010 klo 7.24 , Blogger Piritta kirjoitti...

Heippa! Olen 35-vuotias lapseton, avoliitossa Keski-Suomessa elelevä nainen. Koulutukseltani olen DI ja työskentelen tekstiilialalla. Alunperin olen kotoisin Kotkan suunnalta ja sinne on jatkuvasti ikävä :) Olen seurannut leppoisaa ja välillä hyvinkin inspiroivaa blogiasi aivan ensimmäisestä blogistasi lähtien :)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 7.26 , Blogger Kirsi kirjoitti...

Kolmeakymppiä enempi tai vähempi lähestyvä hömpänystävä. Kirjoittelen blogia, rakastan kauniita kuvia mitä sullakin löytyy. Tykkään sisustaa ja sillai. Ja aloin haluta tota lompakkoa :DD

 
4. kesäkuuta 2010 klo 7.28 , Anonymous Isla kirjoitti...

Olen 24-vuotias, esikoistani odottava (rv 21) opiskelija ja pankkineiti Suomen länsirannikolta. Oon lueskellut blogiasi jo pidemmän aikaa, mutten ole vielä koskaan kommentoinut. Tykkään todella paljon blogistasi, mutta tietysti toivon enemmän itselleni lähellä olevia asioita, kuten juttuja/tietoa lapsista, kansainvälisyydestä ja kansainvälisestä parisuhteesta. Itse olen kihloissa Englantilaisen miehen kanssa, mutta asumme suomessa.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 7.29 , Blogger Mannukka kirjoitti...

Heippa, 37-vuotias kolmen lapsen äiti Suomen länsirannikolta, harrastan lähinnä käsitöitä ja yhdistystoimintaa, lukuharrastusta yritän taas herätellä.. Olen lukenut blogiasi siitä ekasta lähtien (kai?)ja tykkään kovasti kauniista kuvistasi, positiivisesta asenteestasi sekä monista monista kivoista ideoistasi!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 7.30 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moikka!

Olen vajaa kakskymppinen sairaanhoitajaopiskelija Helsingistä. Arki menee koulussa (paitsi nyt kesällä), töissä ja blogien parissa, toki muutakin elämää on!
Aloin seurata sun blogia muutama kuukausi perustamisen jälkeen ja edelleen seuraan. Kivaa vaihtelua muihin blogeihin joita luen, kirjoitat kivasti ja sulla on ihana tyyli. Blogisi on ollut alusta asti yksi lemppareista. :)

Kiitos, että jaksat ilahduttaa kirjoittamalla!

-Anna S.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 7.31 , Anonymous SM kirjoitti...

En ole seurannut blogiasi (tai mitään muutakaan blogia) vielä kovinkaan pitkään, mutta ystäväni vinkkauksella blogisi oli yksi ensimmäisistä, johon tutustuin ja jäin seuraamaan. :)

Olen 27-vuotias nainen pääkaupunkiseudulla, joka viettää työnsä puolesta suurimman osan päivästään tietokoneen näytön edessä. Jotta ei ihan paikalleen pölyttyisi, niin on kiva välillä pitää vähän taukoa ja lukea miten ihmisillä eri puolilla maailmaa menee...ja niin, kuviasi ovat loistavia!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 7.31 , Blogger Elli kirjoitti...

Olen 27-vuotias tuore äiti Keski-suomesta. Lueskelen blogiasia ja välillä olen kommentoinutkin. Tykkään sen monipuolisista jutuista. Norja ja sisustus jutuista spesiaalist. Jatka samaan malliin :)
-elli-

 
4. kesäkuuta 2010 klo 7.31 , Blogger Lumppumaakari kirjoitti...

Tuitui o/

Olen 37v kolmen lapsen äiti. Lapset ovat 16v, 9v ja 1v, kolmen kympin kriisissäni menin naimisiin itseäni kymmenen vuotta nuoremman miehen kanssa <3
Vaatetusalalla touhuan ja elämäntapa sambista, harrastuksiin kuuluu myös blogin päivitys vuodatuksessa, josta löytyy niin rakas samba kuin koirat, joita on nyt kaksi. Pikkuinen tipsu prinsessa ja upea espanjasta adoptoitu köriläs. Jos kiinnostaa vilkaista hupsua touhuani niin linkki on tässä... http://turhaaturinaa.vuodatus.net/

Sanonta jota käytän paljon: Kerro, kerro kuvastin, miten kauniimmaksi tulisin...sambaamalla tietenkin :D
Mukavaa kesää sinulle.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 7.37 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olen lähes nelikymppinen yhden lapsen äiti ja avomiehen puoliso Helsingistä.

Olen lukenut blogiasi kauan, mutta nyt en ole enää kommentoinut kun ei ole mitään "tiliä". Tämä on tosi ihana blogi, jatka omaa kivaa tyyliäsi =)

-tuulikki-

 
4. kesäkuuta 2010 klo 7.37 , Blogger Aarre kirjoitti...

Olen yli kolmekymppinen opettaja Oulun seudulta. Harrastan käsitöitä, puutarhanhoitoa ja lukemista. Kaksi pientä tytärtä pitävät kiireisenä.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 7.39 , Blogger heininen kirjoitti...

Heippa!

Olen 22-vuotias terkkariopiskelija Kymenlaaksosta. Koulua on jäljellä vielä kaksi vuotta, mutta valmistuminen viivästyy nyt vauvan syntymän myötä.

Odotamme mieheni kanssa esikoistamme, laskettuaika on heti heinäkuun alussa, katsotaan koska poksahtaa :)

Rakastan vapaa-ajalla urheilla, lukea ja tehdä käsitöitä, etenkin virkkausta. Myös ulkoilu on ihanaa ja rentouttavaa.

Pidän todella paljon vesistöistä:merestä, järvistä, joista.. Ja haluaisin joskus oman kodin järven rannalta.

Kesä on paras vuodenaika, mutta toisaalta tykkään toki kaikista vuodenajoista. Kesäisin voi olla niin huoleton pukeutumisen suhteen ja se on parasta.

Siinäpä ihan perustietoa :)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 7.39 , Blogger Sykerö kirjoitti...

Jeg er:
33-vuotias äiti ja avovaimo. Ihanainen tyttäreni on 4v. Insinööri joka harrastaa keramiikkaa, öljy- ja akryylimaalausta, innostuu usein ja helposti, nauttii elämästä paljon ja hartaasti, ja uskoo että maailma on hyvä paikka.
Kiitos ihanasta blogista!:)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 7.42 , Blogger Laaksonneiti kirjoitti...

Tosi harvoin kommentoin, mutta lueskelen blogiasi ahkerasti ja aloin lukemaan sitä jo ihan ekan version aikoihin ja silloinkin taisin lukea jo aika kauan... Blogistasi saa inspiraatioita ja piristystä päivään.

Olen 24, uunituore maisteri, sosiaalityöntekijä, alani töissä jo reilun vuoden. TYöpaikkani ei kuitenkaan ole se perinteisin sossun paikka, aika kaukana siitä. :) Elelemme yhdessä avomiehen ja koiran kanssa, tällä hetkellä ihanassa ja autuaassa välitilassa, kun molemmat on vamistuneet ja töissä, mutta kaikki on vielä auki. Toivon että mulla jää entistä enemmän aikaa lukea, taiteilla ja urehilla nyt kun olen vain töissä!

Mukavaa kesän jatkoa!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 7.44 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olen ikäisesi ylempi toimihenkilö Helsingistä, töissä eräässä suurehkossa matkapuhelinfirmassa :) Olen melko lailla kypsä työhöni ja epämääräisen tyytymätön elämääni ja yritän työn ohessa opiskella uutta, minulle todella haastavaa alaa. Olen myös päättänyt irtisanoutua työstäni tänä vuonna. Suhteessa 7. vuotta ja kihloissa. Lapsen saaminen on viime vuosina alkanut pikku hiljaa tuntua mahdolliselta, viime aikoina jopa ihan toivottavalta, etenkin blogiasi lukiessa. Eksyin tänne muutama vuosi sitten tyylitEllen-blogin kautta ja olen seurannut siitä lähtien. Kun avaan koneen aamuisin töissä, tsekkaan ensimmäisenä blogisi. Kaipaan samanlaista tasapainoa ja iloa elämääni.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 7.46 , Blogger Hanna kirjoitti...

Hei! Olen lähemmäs nelikymppinen kahden lapsen äiti eteläisestä Suomesta. Nyt hoitovapaalla olen löytänyt blogit ja seurannut jo pidempään myös sinun blogiasi. Pidän erityisesti ottamistasi kuvista ja asenteestasi esimerksiksi lapsia ja tyyliseikkoja kohtaan. Hyvää jatkoa!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 7.47 , Blogger heidi kirjoitti...

Heippa!
Olen 30v kotiäiti kahdelle pojalle (5v ja 1v). Asutaan rintamamiestalossa, jossa koitamme elää poikien ja mieheni kanssa mahdollisimman rauhallista, kiireetöntä arkea. Viljellä pihassa enenemässä määrin syötävää. Mies kalastaan kaiken liikenevän ajan.
Ammatiltani olen lähihoitaja.
Tykkään valokuvata, laskeskelen räpsiväni päivässä keskimäärin 45kuvaa. Tykkään myös elokuvista, musiikista, kodin laittamisesta, huonekalujen fiksaamisesta, ruoanlaitoista. Kaikesta kauniista.
Olen lueskellut blogiasi syksystä saakka JOKA PÄIVÄ :)
Tykkään ylikaiken tyylistäsi! Positiivisuudestasi. Täydellinen blogi.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 7.47 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Olen 30-kymppinen viiden alle 8-vuotiaan kotiäiti Jyväskylästä. Olen löytänyt blogisi muutama kuukausi sitten ja jäin koukkuun samantien :) Sisustus ja vaatteet ovat intohimojani. Kotiäidin arjen pienet ja suuret onnenhetket tuovat iloa arkeen. Kaikki kaunis viehättää...

-Tylli

 
4. kesäkuuta 2010 klo 7.53 , Blogger -S- kirjoitti...

Hei!

Olen kolkyt ja risat, kahden tytön äiti Espoosta, joka on ihastunut kirjoituksiisi jo jokin aika sitten. Olen vielä hetken vanhempainvapaalla, jonka jälkeen jatkan vielä hoitovapaalla ensi vuoden syyskuuhun.

Löysin blogimaailman esikoistani odottaessani 2007, ja jäin koukkuun. Tykkään lukea ulkosuomalaisten kuulumisia ja päivittäisiä hommia, ehkä siksi, että asuimme itsekin mieheni kanssa Tanskassa joitakin vuosia sitten. Tykkään blogeista, joissa on kivoja kuvia! Päivitän myös omaa blogiani melko tiuhaan tyttösten kuulumisia kertoillen, jotta myös ystävät kauempaa pysyvät kasvussa mukana.

Ihanaa kesää sinulle ja perheellesi!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 7.53 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

40 v. nainen, unelmieni ammatissa, elämässä kaikki muutenkin mallillaan, alun kolmattakymmentä vuotta jo onnellisesti aviossakin, parikymppisen opiskelijan äiti...kun varhain aloittaa, paljon kerkiää! ;D

Blogisi koukutti kauniilla miljöökuvilla kotikaupungistasi ja tietysi ihanalla elämänmyönteisyydellä.

t.Susse

 
4. kesäkuuta 2010 klo 7.54 , Blogger Heli kirjoitti...

Heippa!

Olen 37v neljän lapsen äiti. Kotona myös mies, kaksi koiraa ja kaksi kissaa. Asumme rempattavassa talossa melkein maalla, siis ison kaupungin laitamilla, matkaa keskustaan alle 10km.. mutta meitä ympäröivät pellot.

Tykkään olla kotona, tosin käyn myös osa-aikatöissä lähikaupassa. Tärkeitä asioita on lapset, perhe ja koti, vaikka niihin usein hermot meneekin! =D

Harrastan koirien kanssa lenkkeilyä, suunnistusta, bloggailua ja lukemista.. sekä sitä kodin remppaamista ja etenkin sen suunnittelua.

Blogistasi olen kuullut aikaa sitten, joskus kävinkin kurkkimassakin jo kunnes sitten jokin aika sitten liityin lukijaksesi. Etenkin se "sata asiaa sinusta" sai tekemään päätöksen lukijaksi alkamisesta; tunnut tosi kivalta ihmiseltä. Ja ihailen myös kuviasi sekä tuota kun olet niin kaunis ja tyylikäs aina.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 7.56 , Blogger Eevi kirjoitti...

Heips!

Täällä blogiasi lueskelee 26-vuotias neljän pojan (2v, 4v, 5v, ja 7v) ja pienen tytön (1v) äiti. Elelemme vauhdikasta arkeamme vanhassa maatalossa itä-suomessa.
En vielä tiedä mikä minusta tulee isona, mutta onneksi tässä on hetki aikaa miettiä, kun aion olla kotiäitinä vielä pari vuotta.

Kiitos mukavasta blogistasi :)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 7.57 , Blogger Sara kirjoitti...

Mä olen 16-vuotias (taidan siis edustaa lukijakunnan junioreita) vaatetusalan opiskelija Espoosta. Ei varmaan mikään ylläri, että perhettä tai lapsia ei ole, eikä valitettavasti myöskään töitä. Asun yksin, äitini & sisarukseni asuvat kaukana Jyväskylässä.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 7.58 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heips Johanna:)

Kommentoin nyt ensimmäistä kertaa.Enkä osallistu arvontaan:)

Olen 38-vuotias viiden ihanan tyttären äiti ja yhden miehen vaimona olen ollut reilu 20-vuotta:) Asumme etelä-suomessa maaseudulla ja viljelemme mansikoita. Kesät menee tiiviisti mansikoiden parissa mutta talvet olen viime vuosina ollut kotiäitinä. Olen sairaanhoitaja mutta opiskelen avoimessa yliopistossa hoitotiedettä:) Harrastuksiini kuuluu lenkkeily ja aerobic. Ja leikkisästi olen sanonut tyttärieni pukemisen olevan myös harrastukseni, rakastan lasten ja myös aikuisten vaatteita. Odd Molly kuuluu myös suosikkeihini:)Kodin sissutaminen on myös lähellä sydäntäni.

Ystäni vinkkasi blogistasi noin puoli vuotta sitten ja jäin kyllä koukkuun:)Joka aamu ja ilta luen sähköpostin ja kurkkaan mitä blogiisi kuuluu:) Ihania kuvia ja olet jotenkin samanhenkinen kuin itse olen, niin kuin ystäväni sanoi minulle kerrottuaan blogistasi.

Olen joskus suunnitellut laittavani sähköpostia sinulle mutta se on vaan jäänyt:( Joskus olisi kiva jotain kommentoida mutta.... Jatka samaan malliin, ihana elämänmakuinen blogi:)

Toivon sinulle ja perheellesi aurinkoista kesää ja kaikkea hyvää sinne Norjaan:)

Terveisin Nina

 
4. kesäkuuta 2010 klo 7.59 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moi :)

En muista miten tänne ekan kerran eksyin mutta pakko oli laittaa kirjanmerkiksi. Sinulla on ihana tapa kirjoittaa ja hienoja kuvia.

Itse siis 3kymppinen kahden lapsosen äiti, työelämään kohta palaamassa oleva ja kauheasta okt-kuumeesta kärsivät :)

aurinkoa päivääsi,
Jonne

 
4. kesäkuuta 2010 klo 8.02 , Blogger Murupeikko kirjoitti...

Ka huomenta täältäkin Kainuun suunnalta!! Vettä tuloo ku aisaa, eli siis viltin alus päivä. :)
Nooh, minustahan löydät kasapäin tietoo blogistani, mutta tässä tärkeimmät. 35 vuotias lonti, kahden typyn äeppä ja kahden koiruuden emäntä. Itepäinen ku piru, herkkä ja rakastaa kaikkee kaunista. Ja jos ei tartteis tehä mittään kotitöitä, mä vaan neuloisin ja suunnittelisin kaikenmaaliman juttuja.
Sun blogin bongasin noin reilu kuukausi sitten jonkun toisen blogin kautta ja kyllä tulee kaikki sun postaukset luettua. :)
Rauhallista viikendiä sinne päin maalimaa. :)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 8.05 , Blogger Lettu kirjoitti...

Heippa! En oo ihan anonyymi (luultavasti oma blogi tulossa lähiaikoina), mutta haluan osallistua anrvontaan... :)

Eli, kuten jo joskus aikaisemmin olen ehkä jo kertonut että olen 27-vuotias reilun vuoden ikäisen keskosena (viikolla 30+1) syntyneen pojan äiti ja Turkista tulleen miehen vaimo Oulusta. Asumme tällähetkellä vielä pienessä kaksiossa 1920 rakennetussa tälle alueelle historiallisesti arvokkaassa talossa.
Sisustus- ja pukeutumistyylit mulla on ihan erilaiset ku sulla mutta siksi ehkä seuraankin sun blogia lähes päivittäin. :)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 8.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Eilen 26-vuotta täyttänyt yhden pienen prinsessan äiti täällä Oulusta heippahei vain :)

Löysin blogisi sattumalta, enkä tottapuhuen aluksi olisi uskonut, että jään vakiolukijaksi. Mutta niin vain kävi, kiitos sinun koukuttavien kirjoitusten ja upeiden kuvien :)

Äitiyslomalla olen, joten blogia tulee seurattua kun en touhuile pienokaisemme kanssa :) Sepä minut ensin blogiisi koukuttikin, kun huomasin että sinulla on melkein samanikäinen typykkä kuin minulla :)

-Tiina

 
4. kesäkuuta 2010 klo 8.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei.

Olen 35-v lastentarhanopettaja pohjoissuomesta.
Perheeseeni kuuluu 2 lasta ja aviomies.
RAkastan sisustamista ja vaatteita. Luen paljon.
Pitkällä kesälomalla esiopetuksesta, lempparityöstäni!
Olen seuraillut blogiasi viime vuoden lopusta lähtien, koukussa ollaan!

Toivon sinulle ja perheellesi ihanaa kesää!

- Riikka
ps. arvonnassa mukana :)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 8.07 , Blogger Tessa kirjoitti...

Moikka,
olen vähän laiska kommentoimaan mutta luen kyllä säännöllisesti :). Olen 23-vuotias lappeenrantalaistunut diplomi-insinööri. Nettailun lisäksi harrastan lukemista vaihtelevalla intohimolla ja nyt valmistumisen jälkeen myös kirjoitusinto on iskenyt.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 8.08 , Blogger Mila kirjoitti...

Olen 23-vuotias Turussa asusteleva opiskelija. Perheeseen kuuluu islantilainen avomies, kaksi koiraa ja hamsteri :) Ensi tammikuussa olisi tarkoitus muuttaa takaisin Islantiin miehen ja koirien kanssa. Minä tulen viettämään viimeisen opiskeluvuoteni vaihdossa islantilaisessa yliopistossa ja teen myös opinnäytetyöni siellä. Opiskelen kala- ja ympäristötaloutta Turun AMK:ssa ja kaikenlaiset luontoon liittyvät asiat ovatkin lähellä sydäntä. Lisäksi tykkään valokuvata, kirjoitella blogia ja laittaa ruokaa. Blogeja luen paljon ja erityisesti ulkosuomalaisten sellaisia. Matkustaminen kuuluisi ehdottomasti harrastuksiin jos budjetti antaisi myöden :) Viime kesänä ihastuin Norjaan ollessani Utsjoella harjoittelussa kun tuli tehtyä töitä myös Finnmarkin puolella.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 8.10 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippa!

Olenkin harmitellut kun en ole päässyt anonyyminä aikoihin "juttelemaan";)
Olen 37v kahden lapsen 5v ja 3v äippä Helsingistä. Olen ollut nyt 5v poissa vakkaritöistä kotiäitinä ja jatkan vielä ainakin vuoden ja mahdollisesti pitempäänkin jos mahdollista. Minulla ei ole omaa blogia. Sinun blogia käyn kurkkaamassa lähes päivittäin. Kivasti ja oman tuntuisesti kirjoittelet siksi olen kain vakkarina lukemassa:)

Niina

 
4. kesäkuuta 2010 klo 8.12 , Blogger Piia kirjoitti...

Moi,
Olen 35v kahden lapsen äiti, kätilö, jonka ansiotyö haittaavaa hrrastuksia;)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 8.14 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei Johanna!

Ilmoittaudun myös blogisi innokkaaksi lukijaksi ja äärimmäisen huonoksi kommentoijaksi.Blogisi löysin joskus viime syksynä.

Saatat muistaa minut yhteisen ystävän kautta. Törmäilimme lähinnä opiskelukaupunkisi lenkkipoluilla ja jumpissa.

Työskentelen tällä hetkellä kirjanpitäjänä ja asun edelleen samaisessa kaupungissa aviomieheni kanssa. Harrastuksena edelleen jumpat ja lenkkeily:-)

Terveisin,

Heidi V.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 8.14 , Blogger Greu kirjoitti...

20-vuotias 2-viikkoisen pojan äiti Kauniaisista, nyt tietysti äitiyslomalla, mutta liiketalouden opiskelut odottavat sitten taas jatkamista:) Oon lukenut sun blogia jo pitkään ja se on mun ehdoton lemppari ja päivän piristys!

Erityisesti kaikki liikunta-aiheiset kirjoitukset ovat mieleen, koska kuntoilu on omaa sydäntä lähellä, varsinkin nyt kun keho on taas omassa käytössä:D

 
4. kesäkuuta 2010 klo 8.16 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippa!

Vuoden verran olen lukenut blogiasi ja ihailen aina teidän näköaloja merelle, tosi mahtava olis viettää kesäpäivää tuollasissa maisemissa!!!

Itse olen 27-vuotias kahden tytön äiti Oulusta. Esikoinen 2,5-vuotias ja pienempi ensi viikolla tasan 1-v(Aino nimeltään). Olen parhaillaan hoitovapaalla, mutta syksyllä jatkan suuhygienistiopintojani.

Vapaa-aikaa ei juurikaan ehdi olla. Opinnäytetyötä yritän saada tehtyä, mutta aika lailla päivät kuluu tyttöjen parissa ja illat ja viikonloput sitten perheen kesken kun mieskin on töistä kotona. Nyt tosin olen alottanut tankotanssikurssin ja innostunut kovasti, keskivartalon lihakset vaan vähän repsahtaneet tässä vauvavuosien aikana, joten haastetta riittää ;)

Ihanaa ja lämmintä kesää teidän perheelle! :)

T.Anne

 
4. kesäkuuta 2010 klo 8.16 , Blogger Maian kirjoitti...

Heips Johanna, olen pian 24 vuotta täyttävä helsinkiläinen opiskelijatyttö (tosin en kauaa, sillä jouluksi olisi tarkoitus valmistua). Tällä hetkellä olen myös kokopäivätöissä ja odottelen kovasti elokuista kesälomaa :) Vapaa-aikaan kuuluu perheen ja ystävien hyvän seuran lisäksi sopivassa suhteessa liikuntaa, lukemista, musiikkia ym.

Blogiasi olen lukenut jo aika alkumetreiltä asti ja tykkään kovasti, vaikka melko erilaisessa elämäntilanteessa olenkin :)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 8.17 , Blogger Amalia kirjoitti...

Amalia on kolmekymmpinen kahden pienen tytöt lomautettu insinööri, pohjois-pohjanmaalta. Olen seurannut julkista blogiasi sen alku ajoilta asti ja muistan joskus jonkun blogilistalta napanneeni blogiasi, joka olikin sitten salasanalla suojattu, mutta ihana että nyt saan seurata tätä ihanaa ja inspiroivaa blogiasi : )

 
4. kesäkuuta 2010 klo 8.17 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jenny, kolmekymppinen neljän lapsen äiti. Rakastaa sisustusta ja ennen äitiyslomaa myös vaatteita. Intohimoinen urheilija joka odottaa kuumeisesti jälkitarkastusta ja lupaa jatkaa liikuntaa tositeholla! Blogisi luen päivittäin, tykkään positiivisesta tavastasi kirjoittaa!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 8.18 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heips!

Heidi on 28-vuotias iloinen ja rempseä tyttö Helsingistä, joka ansaitsee leipänsä myyntialalla.

Blogisi koukutti jo ajat sitten ja pidän sinun aidosta tyylistäsi kirjoittaa ja jakaa ajatuksia blogissasi.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 8.19 , Blogger Tuatara kirjoitti...

Hei, olen kolmenkympin rajapyykin ylittänyt Espoolainen kahden lapsen äiti ja ihanan miehen vaimo. Urani on kodin ulkopuolella. Vapaa-aika menee kesäisin paljon saaristomökillämme ja nyt kun meillä on pieni hauvavauhva (russel) niin vapaa-ajanvieto on aktiivista.
Löysin blogisi jo edellisen blogisi aikana muistaakseni "tyylitellen" blogin kautta (jota harmitus ei enää ole, terveisiä vaan jos Kalastajan vaimon lukijakuntaan kuulut). Tykkään kovasti raikkaasta elämäniloisesta tyylistäsi! Ja treenivinkit on mukavia.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 8.19 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olen käynyt useasti lukemassa blogiasi, tosin viime aikoina vierailut ovat käyneet vähiin.

Olen 35-vuotias sisustussuunnittelija joka haaveilee omasta kahvilasta täällä Hollannissa. Elämäntapani on urbaani mutta ekologinen.

Minulla on myös neljä lasta ja mies. Häitä vietimme vuosi sitten Suomessa.

Jaan usein elämäni kahteen vaiheeseen: entinen ja nykyinen. Entisessä elämässä elämäni oli melko samanlaista kuin sinulla, olo on välillä kuin omaa vanhaa päiväkirjaa lukisi. Tuttuja aatoksia, käsitöitä, hieman turhautumista siitä että mikään ei tunnu menevän eteenpäin mutta toisaalta hyvin positiivinen asenne elämään. Ja se, että pienten lasten äitinä oli suurimman osan aikaa yksin heistä huolehtimassa.

Nykyään elämäni on toisenlaista.

Toivon että loppuvuotesi menee sinulla hauskemmissa merkeissä kuin alkuvuosi: miehen jatkuvat työmatkat, unelmatalon lipuminen käsistä ja vielä parhaan ystävän muutto maalle. Siinä on jo aikamonta asiaa.

Mielestäni mollaamisen sijaan moni voisi mennä itseensä, hieman miettiä ja antaa positiivista tukea.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 8.22 , Blogger lumiomena kirjoitti...

Blogiasi säännöllisesti lukeva, hieman harvakseltaan kommentoiva kulttuurintutkija-äiti pääkaupunkiseudulta. Kaksi lasta (joista tyttö sinun tyttäresi kaima), omakotitalo, puutarhanhoitoa kirjahulluutta, krooninen matkakuume.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 8.23 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei Johanna! Olen vakkarilukijasi. Olen 24-vuotias, kesähäitä suunnitteleva opiskelija. Luen blogiasi, koska se on yksinkertaisesti paras, johon olen törmännyt. Pystyn samaistumaan sinuun, koska arvomaailmamme ja tyylimme ovat samankaltaiset. Blogisi ei jätä kylmäksi. Olen kommentoinut silloin tällöin, esim. kun pallottelit lopettamisajatuksella.

Toivoisin itselleni elämän varrelle enemmän onnen, kuin surun hetkiä. Yllätyksiäkin saa tulla, mutta ainakin rakkautta. Samaa toivon sinulle!
- LauraEm

 
4. kesäkuuta 2010 klo 8.25 , Anonymous Taina kirjoitti...

Minä taasen (säännöllinen lukijasi) olen 3 lapsen kotiäiti. Iältäni kohta 40. Lapsia on kolme 11, 5 ja 4.

Konttoritöitä tein 10 vuotta ja viimeiset 10 vuotta olen ollut kotona. Nykyisen hoitelen kotifarmiani (poneja, emolehmiä, kissoja, koiria ja tulevaisuudessa toivottavasti vielä lampaita, vuohia ja kanoja =))

Sivusi löysin reilu vuosi sitten. Pidän tavastasi kirjoittaa. Ja sinulla on ihana elämänasenne! Hyvää jatkoa Sinulle ja perheellesi!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 8.29 , Blogger AnnaO kirjoitti...

Hei, olen Anna 27-vuotias kotiäippä. Olen vielä hetken hoitovapaalla kunnes taas syksyllä palaan kouluun, opiskelen levyseppähitsaajaksi. Päivät kuluvat perheen kanssa touhuten, minulla on 2 tytärtä, meillä on myös kaksi koiraa. Olen ollut lukijanasi vasta hetken mutta koukussa olen jo blogiisi :D

 
4. kesäkuuta 2010 klo 8.30 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moi Johanna,

olen 26-vuotias tyttö Kuopiosta. Blogistasi kiinnostuin vetävän nimen vuoksi ja olen viime syksystä asti seuraillut melkein päivittäin. Välillä on kauhistuttanut tuo palauteryöpytys. Itse olen kommentoiniut yhden kerran blogiasi anonyyminä koskien neuleitasi, joita roikotit kuvassa hengareissa. :) En halunnut että kauniit neuleesi menevät pilalle! Olen opiskellut muotoilijaksi, tällä hetkellä käyn töissä, mutta uudet opinnot kiinnostavat jälleen. Tänä kesänä menen myös naimisiin avomieheni kanssa, olemme olleet yhdessä kohta seitsemän vuotta. Blogisi on ihanan aurinkoinen ja elämänasenteesi positiivisen rento. Muotoilijana minua viehättää myös kuvien esteettisyys sekä kädentaitosi. Seuraan vain yhtä blogia sinun blogisi lisäksi, se on hyvin erilainen ja nimeltään Quinoaa!

T.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 8.31 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tervehdys Johanna!

Sinua tervehtii 31-vee turkulainen Esteetikko =)

Kaikki kaunis on siis lähinnä sydäntäni, oli kyseessä sitten sisustus, vaatteet tai taide.

Työskentelen sosiaalialalla ja vapaa-aika menee sitten edellä mainittujen asioiden parissa. Eikä ole syytä unohtaa blogiasi, josta on tullut ihan jokapäiväinen tapa ja ilo! Kiitos siitä! On mukava aina kurkistaa blogiisi ja katsastaa onko siellä jotain uutta! Ja aika useinhan näin onkin!

Blogisi on ainut suomenkielinen blogi, johon olen "jäänyt koukkuun." Varmasti syy on siinä, että tyylisi on kaikin puolin juuri sellainen oikeanlainen ja "fresh" joka uppoaa minuun.

Ihanaa Kesää sinulle!!!

T: Bee

 
4. kesäkuuta 2010 klo 8.34 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olen Minttu, 24-vuotias yliopistossa työskentelevä ja pian myös valmistuva helsinkiläinen opiskelija. Tasapainoilen tällä hetkellä ura- ja perhesuunnitelmien välillä. Pidän kovasti blogisi lukemisesta, aidosta kirjoitustyylistäsi sekä blogisi tyylikkäästä ja naisellisesta sisällöstä.Blogisi lukemisesta tulee aina hyvälle tuulelle. Hienoa, että perheenäiti jaksaa panostaa myös itseensä lapsien ohella, kuten teksteistäsi käy ilmi!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 8.34 , Blogger Henriikka kirjoitti...

Hei Johanna! Olen juuri yliopistosta valmistunut 26-vuotias, joka huolimatta työpaikastaan yritysmaailmassa, haluaa nauttia vapaa-ajasta ja kauniista asioista. Olen vakkarilukija, mutta harvoin kommentoin.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 8.35 , Blogger Memma kirjoitti...

Moro! Mä oon 23v terveydenhoitajaopiskelija, jolla on viel vuosi koulua jäljellä. Mulla on 11kk poika ja 1,6v labbis. Ainii, on mulla mieski!;)
Ja mä oon se, joka tykkää sun blogista HIRRRRMUSESTI ku tää on niin jotenki semmonen, ettei tässä yritetä mitään tosi vonderfullia vaan ollaan ihan tavallisia kivoja ihmisiä! :)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 8.36 , Blogger Katri kirjoitti...

Kiitos Johanna kivasta blogista. Aika huono olen kommentoimaan, mutta sitäkin ahkerampi lukemaan:)

Olen 39 vuotias neljän lapsen äiti Helsingin liepeiltä. Lapset ovat 17v, 15v, 4v ja 2 viikkoa. Mies on pysynyt samana viimeiset 18 vuotta. Nyt olen äitiyslomalla, mutta elantoni ansaitsen töissä Controllerina. Töihin palannen syksyllä 2011.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 8.36 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Olen 27-vuotias yliopisto-opintojani lopetteleva nainen Itä-Suomesta. Löysin blogiisi linkin toisen blogin kautta viime talvena, ja siitä lähtien olen sitä seurannut.

Itselläni on ollut hieman vaikea vuosi, sairastuin viime kesänä sairauteen, joka tulee olemaan riesana loppuelämäni. Blogistasi olen saanut tuulahduksen toisesta maasta ja paljon positiivisuutta. On ollut kiva lukea juttujasi ja saada jotain muuta ajateltavaa ja katseltavaa. :)

Laura

 
4. kesäkuuta 2010 klo 8.37 , Blogger Hipsu kirjoitti...

Hei!

Hipsu on sisustusalaa opiskeleva kolmen (6 vuotias poika, 3 vuotiaat kaksoset; tyttö ja poika) lapsen äiti ja yhden miehen avopuoliso eteläsuomesta.

Rakastan koiria, harrastan tuttavien koirien hoitamista ja oma hartaasti toivottu koira (englanninspringerspanieli) kotiutuu heinäkuun puolivälissä.

Olen vakkarilukijasi :), ihastelen täällä kauniita kuvia, norjalaiselämää sekä päivän asuja ja elämääsi kotiäitinä ♥.

Mukavaa viikonvaihdetta!

Hipsu

 
4. kesäkuuta 2010 klo 8.38 , Blogger Ruuturouva kirjoitti...

Heissan, vakiolukijasi ja välillä jotain kommentoinkin.

Olen Heli - 40v. ja asun Turun liepeillä.
Perheeseen kuuluu 11v. tytär, pieni koira ja mies.
Sisustaminen ja kaikki kaunis (myös pukeutumisessa) on lähellä sydäntä.

Blogisi on positiivinen ja kuvat kauniita. Mulla on AUKKO sivistyksessä, en ole koskaan käynyt Norjassa. Kun olen katsellut maisemakuviasi, aion korjata tämän puutteen lähiaikoina. Kun emme ole automatkailijoita niin todennäköisesti tulisimme lentäen, mutta tarkemmat suunnitelmat on vielä tekemättä. Mitä kaupunkeja suosittelet?

 
4. kesäkuuta 2010 klo 8.38 , Anonymous Sikke kirjoitti...

Olen 27-vuotias turkulainen kirjallisuudenopiskelija. Sain toukokuussa ensimmäisen lapseni, pienen pojan. =) Olen lukenut blogiasi vaikka kuinka kauan, löysin tänne blogilista.fi:n kautta.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 8.40 , Blogger Sissi kirjoitti...

30 ja risat taivaanrannanmaalari. Lapsia pyörii taloudessa neljä, samoin kaksi koiraa ja yksi pupu. Ja se mies tietty ;) Asumme maalla, liian kaukana kaupungista, vaikka sinne puolessa tunnissa pyöräileekin... Niin joo, ruotsinkielisellä Pohjanmaalla asustelemme.

Seuraan blogiasi säännöllisesti mutta aina en ehdi kommentoimaan.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 8.40 , Anonymous Tiina kirjoitti...

Olen pk-seudulla (tarkennetaan nyt vielä että Suomessa :D) työskentelevä, Hämeessä asuva, ensi viikolla 30 vuotta täyttävä nainen. Teen toimistotyötä ja suhaan kodin ja työpaikan väliä päivittäin. Minulla on pankin kanssa yhteinen, kaunis koti. Lisäksi minulla on kaksi kissaa ja poikaystävä, joka asuu omassa kodissaan. Tykkään kaikesta kotiin ja sisustamiseen liittyvästä, kirppiksillä käymisestä, jäätelöstä ja vanhoista tv-sarjoista, kuten Vesku Show. :)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 8.44 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moi,
Olen 25-vuotias liikunnanopeopiskelija. Harrastan arvatenkin liikuntaa erimuodoissa...

Käyn melko usein lukemassa sun blogia...se on niin raikas, piristävä ja iloinen...=)
Kiitos siitä ja hyvää kesää!

t.Violet

 
4. kesäkuuta 2010 klo 8.44 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moikka,

Ihan ensalkuun Anna Suin huulikiillot on parhaita:) harmi vaan kun niitä ei saa Suomesta eikä oikein muualtakan euroopasta. Onneksi nettikaupat on keksitty.

Olen 38v. nainen Helsingistä ja seurannut blogiasi ainakin vuoden. Olen itse eronnut (n. 6 ja puol vuotta sitten) ja yhden pojan äiti. Eron jälkeen olen ollut pahasti sitoutumiskammoinen ja en ole uskonut parisuhteiluun lainkaan. Nyt kuitenkin kun olen lukenut positiivista blogiasi niin olen huomannut, että ei se avioliitto ja lapset ym. suhteilu voi olla niin paha asia:)
Olenkin siis päässyt kammostani pikkuhiljaa eroon ja nyt onnellisesti suhteessa ja mietin jopa yhteenmuuttoa.
Lisää tämmöisiä positiivisia blogeja..en ole kertaakaan kyllästynyt juttuihisi. Ihanaa kun joku ei valita koko aikaa ja antaa uusia ideoita ja ajattelemisen aihetta.

Tsemppiä koko perheelle! Ootte jotenkin niin ihania

Soile

 
4. kesäkuuta 2010 klo 8.45 , Blogger Eveliina kirjoitti...

Hei,
olen 25-vuotias elektroniikan opiskelija Oulusta, joka tekee tällä hetkellä diplomityötä Münchenissä. Norjaan höpsähtäneenä innostuin lukemaan blogiasi tänä kevättalvena. :)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 8.46 , Blogger Terhi kirjoitti...

Heippa Johanna! Luen blogiasi säännöllisesti ja joskus olen joitain kommenttejakin jättänyt.

Olen 3 lapsen äiti Kymenlaaksosta, odotan neljättä lasta syntyväksi vielä tässä kuussa. Töissä olen vaatetusalalla.

Tykkään blogisi sisällöstä ja kauniista kuvista, ja sinun tyylikkyydestäsi :)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 8.48 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heips, olen kohta 31-vuotias turkulainen "nuori" nainen. :)Olen lukenut blogiasi jo pitkään. Aluksi kiinnostuin blogistasi, koska olet yhdessä ulkomaalaisen miehen kanssa. Oma mieheni on Irlannista, joten ajauduin seuraamaan ulkosuomalaisten elämänmenoa, koska minustakin todennäköisesti ulkosuomalainen joku kaunis päivä vielä tulee. Blogisi on todella kiva, jossa ns. hyvän mielen -luettavaa riittää! Nyt kun itsellä on vielä vauva-kuume on ollut kiva seurata myös kotiäidin elämääsi. Mukavaa kesän jatkoa sinne! :)
T:Hanna

 
4. kesäkuuta 2010 klo 8.52 , Blogger Niina K kirjoitti...

Minä kohta 36.v yhden 8.v tyttären äiti. 3h+keittiö vuokrattuna vanhasta kamalasta elementtikuutiosta. Hometalon omistaja, elämän selviytyjä. Luen blogiasi välillä useammin välilllä vähemmän. Toisinaan myös kommentoinkin.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 8.55 , Blogger Heidi kirjoitti...

Heips! 27-vuotias vantaalainen, joka työskentelee markkinoinnin parissa ja yrittää urheilla ahkerasti viikon aikana, jotta saa itsensä taas kuntoon :) Kesällä tiedossa kaikkea ihanaa: omat häät ja häämatka kauas Karibialle! Niitä odotellessa :)

Olen seurannut blogiasi alkuvuodesta lähtien ja saat minussa aikaan matkakuumeen, Etelä-Norjaan! Siellä näyttää niin kauniilta, että olisi ihana käydä tutustumassa paikkoihin :)

Ihanaa kesää ja tsemppiä autokouluun!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 8.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heipähei!
Olen 28-v. sosionomi Etelä-Suomesta. Töitä teen lastensuojelupuolella. Omia lapsia ei vielä ole, aviomies ja kissa löytyy. Omaa kotia olemme viimeiset pari vuotta rakennelleet. Blogisi on ihana! Lämpöisiä kesäpäiviä!

t.Kaisu

 
4. kesäkuuta 2010 klo 8.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Olen 24-vuotias tehohoitaja etelä-suomesta, olen löytänyt elämäni miehen ja ihanan kodin. Tulen iloiseksi pienistä asioista, kuten aamukahvista auringonpaisteessa, ajasta perheen parissa, kivoista kirppari-löydöistä jne.
Olen täysin hurahtanut bloggailun ihmeelliseen maailmaan, ja löydänkin itseni joka ilta lukemasta suosikkejani, joihin ehdottomasti Kalastajan vaimo-blogi kuuluu! Rakastuin sun tyyliin kirjottaa, inspiroiviin kuviin ja todellisen ja aidon tuntuiseen perhe-elämään, jota vietätte siellä Norjassa. Tietenkin lisähöysteenä pitää olla upeita vaatteita ja sisustusta.

Mukavaa kesää!

Terveisin Alissé

 
4. kesäkuuta 2010 klo 9.01 , Blogger Marjo kirjoitti...

Olen 40-vuotias, 17-vuotiaan pojan äiti. Poikani palaa 18.6.2010 takaisin kotiin Amerikan vaihto-oppilas vuoden jälkeen. Isäni kuoli äkillisesti huhtikuussa, olen siis myös puoliorpo.

Löysin sinut jonkun toisen blogin kautta. Kun ensimmäisen kerran googlasin kalastajan vaimon niin tulos oli Wikipedian sivu jossa oli ehkä kiinalainen maalaus jossa kalastajan vaimo rakastelee mustekalan kanssa.

Olen töissä kristillisessä päihdejärjestössä vaikka olen tavallinen luterilainen tapauskovainen.

Blogisi on kaunis ja mielenkiintoinen. Eräät ovat arvostelleet blogiasi pinnalliseksi yms. Mutta minulle tulee aina hyvä mieli kun luen sitä. Elämäsi vaikuttaa idylliseltä ja näytät kauniilta ja tasapainoiselta.

Kiitos

Marjo Laajala

 
4. kesäkuuta 2010 klo 9.02 , Blogger Mari A. kirjoitti...

35-vuotias (vielä pari kuukautta). Kahden lapsen äiti, Hgissä asun, maalta kotoisin. Työssä olen opena, harrastuksina kirjat, bollywood-leffat ja koukussa nettiin ja blogeihin.

Tykkään blogissasi niistä fiiliksistä, joita välität: esim. nämä uusimmat kesäkuvat tuovat kivan kesäolon. Rauhallinen suhtautuminen lapsiin ja kotiäitiyteen ovat vastapainoa siihen, millaisena itse koen elämän kahden lapsen (lyheyllä aikavälillä) äitinä. Monessa muussakin asiassa koen maailman hyvin eri tavalla, mutta tärkein asia, joka blogistasi tulvii, on sen positiivisuus. Sitä tässä synkässä maassa kaivataan enemmän kuin mitään muuta, että joku osaa olla positiivinen. Sillä lukijanahan me saamme ne fiilikset ehkä itsellemme. Pitäisi itsekin oppia ehkä jotain siitä, mutta mulla on hieman erilainen tapa kirjoittaa.

Ja siis, sitä arvostan, että pystyt jatkamaan omalla linjallasi. Monet yrittävät matkia toisia blogeja, eikä niitä blogeja jaksa koskaan lukea.

Ainoa mitä toivon, on että jätät ikävät tyypit omaan arvoonsa, etkä ota niistä itseesi.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 9.05 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei Johanna! Olen kolmekymppinen kotiäiti Tampereelta. Itse pukeudun mieluiten mustiin tyköistuviin vaatteisiin ja minulla on AINA korkokengät. Jopa hiekkalaatikolla ;)
En siis tiedä miksi seuraan romanttista blogiasi! Kotoani ei myöskään löydy mitään beessiä :D Mutta koska olet todella ihastuttava ja juttusi ovat mukavia olen koukuttunut tähän kuin saippuaoopperaan!
-T.P

 
4. kesäkuuta 2010 klo 9.06 , Blogger Mary kirjoitti...

Edelleen täällä luen blogiasi, vaikka "maailman huonoin kommentoija" olenkin :)

Laittelin sulle maaliskuussa sähköpostia, jossa kerroin tarkemmin itsestäni. Niihin tietoihin voin muuttaa, että sinkkuelämää nykyään vietän...vaikka potenttiaalinen kesäheila (ainakin...) on löytyny ;)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 9.06 , Blogger Sussu kirjoitti...

Moi, Mari täällä ;) Lueskelen sun blogia koko ajan vaikken ole kommentoinut varmaan vuoteen. Lukenut olen jo montamonta vuotta, ekasta blogista alkaen ;)
Asuin itse Norjassa 4 vuotta, vuosi sitten muutin Suomeen takasin. Opiskelen nyt sairaanhoitajaksi täällä ja asustelen pienen poikani kanssa kahdestaan. Ihanaa asua taas Suomessa, kovasti treeniä ja uuden kodin sisustamisessa menee tämää kesä ;)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 9.07 , Blogger minou kirjoitti...

Keski-ikäinen kuuden lapsen äiti ilmoittautuu! Talouteen kuuluu lisäksi lopputyötä väkertävä opiskelijamies ja punaturkkinen koira. Herkkä pohdiskelija, hyvä kuuntelija, useimmiten aikamoinen tehopakkaus. Satunnainen Lapinmatkaaja. Rakastaa elämää ja naurua, vihaa epärehellisyyttä ja vääryyttä, iloitsee lapsista ja liikunnasta. Ja tästä blogista, johon sattumalta törmäsi jokin aika sitten!!! Täältä löytyy ihan uskomaton määrä positiivista energiaa ja myönteistä asennetta, jossa on ihanaa käydä kastautumassa silloin kun oma elämä tuntuu raskaalta. Kiitos, että OLET!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 9.07 , Blogger CherryKirsche kirjoitti...

Moi Johanna (ja muutkin lukijat),

Löysin blogisi vasta tässä huhtikuun lopussa, samoihin aikoihin kun perustin omani. Olen alkanut seuraamaan siitä lähtien elämääsi ja juttujasi, ovat kivoja, mukava lukea. Käsitöistä olen eritoten kiinnostunut, ja oma blogini onkin niitä täynnä. Viime syksynä julkaisemasi ohjeen perusteella teen parhaillaan villatakkia :) Kiitos paljon ohjeesta. Mainitsin yksistä farkuistasi, että harmi kun ei täältä (Turusta) saa sellaisia - pitää varmaan tuunata... ja joo, niin tapahtui, kuva niistäkin tuolla sivuillani. Jatka samaa rataa, sulla on kiva tyyli, hienot kuvat ja asiaa sopivasti monelta kantilta.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 9.11 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

36-vuotias 3 lapsen äiti Keski-Uudeltamaalta. Työssä lastensuojelussa. Omia harrastuksia ei juurikaan ehdi tämän pesueen kanssa olla ;) Olen ollut innokas blogisi fani jo jonkin aikaa!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 9.16 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heissan,
minä olen aika tarkkaan kaksi kertaa sinua vanhempi, taidan olla vanhin lukijasi:) Elantoni hankin kuvitustöillä.

Sääli, että jouduit sulkemaan blogisi Anonyymeiltä, mutta ymmärrän valintasi oikein hyvin.

Paljon voimia sinulle! Kun minun lapseni olivat pieniä olin käytännössä yksinhuoltaja ja kaikki sukulaisetkin asuivat kaukana. Ei ollut helppoa!

Peukkuja pitää itselleen se, joka on käyttänyt nimimerkkiä
pysyvä anonyymi ;D

Valoa ja iloa!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 9.17 , Blogger siina*k kirjoitti...

Minä olen 30+ kolmen lapsen (pojat-01 ja -06, tyttö -08) kotiäiti Keski-Suomesta. Blogiasi olen seurannut... tämän blogin alusta asti, muistaakseni. Enää en edes muista miten tänne "eksyin", mutta ilahdun heti kun Reader ilmoittaa päivityksestä :)

Elämäni ja kotini poikkeavat hyyyyvinkin paljon sinun elämästäsi ja kodistasi, mutta ehkä se onkin "se juttu" jonka vuoksi blogiasi seuraan.

Kiehtovaa on myös se, että asut Norjassa - maassa jolle menetin sydämeni jo ehkä viisi-kuusivuotiaana.

Neulon ihan hirveästi sekä teen yrityksemme kautta hopeakoruja.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 9.19 , Anonymous Tuuba kirjoitti...

Hei Johanna!

Olen parikymppinen opiskelija Pohjois-Karjalasta. Käyn blogissasi lähes päivittäin. Luulen, että minua viehättää blogissasi juuri se, että olemme niin erilaisia. En missään nimessä haluaisi lapsia (ainakaan juuri nyt, vaikka mieskin on ja äiti taitaa jo lastenlapsia odottaa :D), enkä juuri pidä vaaleista väreistä ylläni/sisustuksessa.

Silti olen sitä mieltä, että sinulla on kaunis koti ja todella somia lapsia. Meidän kodissamme on punaiseksi ja vihreäksi maalattuja seiniä, rutkasti kissankarvoja, rokkia ja Stephen Kingiä. Ihanaa kurkistaa välillä jonkun muun kotiin, joka eroaa täysin omista mieltymyksistä ja näyttää silti upealta.

Lisäksi olet saanut vakuutettua minut siitä, ettei elämä lopukaan siihen kun saa lapsia. Myös ihana positiivinen elämänasenteesi on tehnyt tällaiseen ikuiseen pessimistiin vaikutuksen :)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 9.26 , Blogger Anis kirjoitti...

Moi.
Täällä blogisi lukijaksi kirjautunut 33 vuotias kotiäiti, jolla lapset 1 ja 4 vuotta. Olen Oulun lähistöltä ja ja pidän myös omaa blogia. Pidän blogisi raikkaista kuvista ja maanläheisistä jutusta kotiäitinä.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 9.26 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Eksyin tänne ihanaan blogiisi puoli vuotta sitten.

Olen nelikymppinen neljän lapsen äiti Pirkanmaalta. Kolme poikaa ja yksi tyttö pitävät minut vauhdissa.

Viime viikolla minusta tuli lähihoitaja ja työskentelen nyt sijaisena muutamassa paikassa.

Minulla ei ole omaa blogia vaikka minulla olisi paljon kerrottavaa kuvien kera ja minulla olis varmaan myös lukijoitakin mutta en vaan innostu siitä. Tyydyn lukemaan muiden blogia ja joskus jään haaveilemaan, mitä jos minullakin olisi blogi....

Sinun blogisi on niin ihana että pakko lukea melkein päivittäin kun olen kotona. Jatka samalla tyylillä!

Hyvää kesää!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 9.29 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heips,
taidan olla vanhin blogisi seuraaja, mutta en suinkaan vanha ;)
Sisustaminen ja vaatteet kuuluvat elämääni.
Käyn päivittäin kurkkaamassa sinua ja touhujasi,itselläni on viisi lasta joista nuorin 11v.ja on tosi hyvä, että pidät itsestäsi huolta <3
Ihanaa Kesää Sinulle ja Lapsillesi :)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 9.30 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Olen 24-vuotias vaatesuunnittelija ja harrastan mm. tennistä. Olen lukenut blogiasi jo melko kauan ja olinkin maaliskuussa ulkomailla työmatkalla pari viikkoa kun olit lopettanut sen edellisen blogisi. Olit luultavasti varoittanut vanhan blogisi lopettamisesta mutta olin työmatkani takia missannut sen ja kun kotiuduin olin niin pettynyt kun en löytänyt enää blogiasi! Mutta onneksi löysin kuitenkin lopulta vielä tämän uusimman blogisi :)

Blogistasi tulee jotenkin ihanan lämmin, onnellinen ja rauhallinen fiilis! Kiitos siitä!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 9.31 , Anonymous adina kirjoitti...

olen 27-vuotias nainen maalta. muutettiin maalle noin vuosi sitten kaupungista. meillä on yksi poika ja toinen syntyy syyskuussa. lisäksi meillä on kaksi hevosta ja koira, kanaperhe on haaveissa.. taloremonttia tässä kaiken ohella tehdään. opiskelen sairaanhoitajaksi ja käyn opiskelujen ohella töissä vanhusten hoitokodissa.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 9.33 , Blogger Kitty kirjoitti...

Olen 27-vuotias opiskelija, kohta vuoden täyttävän pojan äiti. Aloin seurata blogiasi viime kesänä. Olin raskaana ja piti keksiä päiville tekemistä, kun mies ja kaikki kaverit olivat töissä. Olen seurannut blogiasi säännöllisesti jo kohta vuoden, vaikka en olekaan tänne aiemmin kommentoinut. Tykkään blogistasi hirmu paljon, jatka samaa rataa:)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 9.35 , Blogger Velma kirjoitti...

Moi mä oon 26-vuotias maisemasuunnittelun opiskelija pääkaupunkiseudulta. Valmistun syksyllä ja aion vaihtaa alaa (vähän hämärän peitoissa jatko vielä). Tykkään kirjoista ja jäätelöstä.

Eksyin blogiisi jonkun toisen blogista alkuvuodesta. Tykkään sun kirjoitustyylistä, lapsista ja Norja-kuvista.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 9.35 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Minä olen 26-vuotias nainen ja asun avomieheni kanssa rivitalokolmiossa Littoisissa, Kaarinan ja Turun rajalla. Muutimme tänne vuoden vaihteessa. Perheeseemme kuuluu myös 1,5-vuotias lk. chihuahua Ninni.
Olen lukenut blogiasi muutaman kuukauden ja tykännyt kovasti=) aloitan aina aamuni lukemalla blogisi.
Hauskaa kesää!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 9.36 , Blogger Lotta kirjoitti...

Moikka!

Olen 18-vuotias tyttö Helsingistä. Asun opiskelija-asunnossa, mutta haaveilen asumisesta yhdessä poikaystäväni kanssa. Musta on tosi kiinnostavaa lukea sun blogia, koska asuin itse vuoden vaihto-oppilaana Tanskassa, palasin viime kesänä.

Oonkin aina halunnut kysyä, että kauanko sulla meni, kunnes opit puhumaan norjaa sujuvasti? En ainakaan muista, että olisit kertonut tuosta aiemmin... Mulla meni noin puoli vuotta tanskan oppimiseen, kunnes yhtäkkiä osasinkin lausua jokaisen sanan, niin hassulta peruna suussa -puhumiselta kuin se kuulostaakin :) Ja siks musta onkin hauska lukea sun postauksia, kun ymmärtää kaikki pienet norjalisäyksetkin ;)

Ylioppilaaksi tuon vaihtarivuoden takia valmistun vasta ensi vuonna. Harrastan lyijykynäpiirtämistä ja maalaamista, tosin vain akryyliväreillä, kun muuta mahdollisuutta ei ole. Pidän sun luomuksista paljon, esim. se vapailla viivoilla tehty äiti-poika-taulu oli upea kaikessa yksinkertaisuudessaan!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 9.39 , Blogger Eeva kirjoitti...

Heippa!

Blogiasi seuraa 33v hoitoalan ihminen. Kolmen lapsen äiti, vaimo ja omakotiasuja Järvenpäästä.

Blogiisi löysin viime syksynä ja nyt seuraan tätä säännöllisesti. Vinkkasin muutamalle ystävällenikin tästä ja tiedän, että hekin ovat ihastuneita vaatetyyliisi ja kauniisiin kuviin!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 9.39 , Blogger Katariina kirjoitti...

Hei!

Olen vähän päälle parikymppinen lto-opiskelija ja blogisi vakkarilukijoita, kommentoin vain hyvin harvoin. Tykkään kovasti blogisi elämänmyönteisyydestä ja -makuisuudesta!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 9.45 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olen Tuusulasta, 26v (ihan kohta 27v, iik!) nainen. Asun viime syksynä ostetussa omistusasunnossa avomieheni kanssa. Töissä markkinoinnin ja myynnin parissa. Blogisi on ihana, aito ja varsin inspiroiva (poropeukalo kun olen, niin monet vinkit jäävät vain haaveeksi itse toteuttaa). Blogiasi olen seuraillut n. vuoden aktiivisesti. Erilainen ja ehkäpä myös paras blogi kaiken muotivillityksen seassa. Myös kirjoitustapa ja elämäntyyli siellä kaukana on ihanaa täältä suomesta katsottuna. Aurinkoista kesää!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 9.45 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moi!
Olen 37-vuotias kahden alakoululaisen äiti Helsingistä. Töissä valtionhallinnossa, harrastan muun muassa lenkkeilyä, kirjallisuutta, joogaa, matkailua, ruuanlaittoa, puutarhanhoitoa. Löysin blogisi mammakaverin vinkkausesta ja olen ilolla tätä seurannut. Ihania kuvia! Hyvää kesää!
T. Ninni

 
4. kesäkuuta 2010 klo 9.50 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei,

Olen ikätoverisi, joka on seurannut blogiasi jo ainakin kolmessa eri osoitteessa :) Sydän syrjällään olen aina pelännyt blogisi lopettamista. En nimittäin ole täysin perillä näistä ongelmista, sillä en juurikaan keskity kommentteihin, mikäli tekstisi ei siihen anna aihetta. Olen siis siinä onnellisessa asemassa, että en ole joutunut kohtaamaan sitä saamaasi kuraa, jota kommenteissa on ilmeisesti tullut.

Rakastan yli kaiken Norja-kuvia, joita ihanasti upotat asukuviin tai tapahtumakuviin. En ole koskaan maassa VIELÄ vieraillut, mutta olisin tältä istumalta valmis vaikka muuttamaan sinne. Ihan vain kuviesi perusteella.

Parhaiten kaikista blogeista muistan juuri sinun blogisi ja erityisesti sen kuvan, jossa seisot miehesi kanssa siinä hurjan näköisellä kivellä jossain korkeuksissa.

Tämä blogi on oma Narniani, ikkuna johonkin uskomattomaan maailmaan, jossa on miljoona ihanaa asiaa tutkittavana. Kiitos siitä!

-Jenni

 
4. kesäkuuta 2010 klo 9.51 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Blogiasi lukee ihan kohta 25-vuotias helsinkiläinen viestinnän opiskelija, jonka ensimmäinen lapsi syntyy ihan hetkenä minä hyvänsä (laskettu aika huomenna:)). Tulevan vauvan lisäksi perheeseen kuuluu mies sekä pienen pieni koira.

Blogiasi olen lueskellut varmaankin vuoden päivät, ja kuuluu ehdottomasti suosikkieni joukkoon, kirjoitat niin aidosti ja itseäni kiinnostavista aiheista. Omakin blogi on pitänyt perustaa ties kuinka kauan - empä vaan ole saanut aikaiseksi.

-Mea

 
4. kesäkuuta 2010 klo 9.53 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei Kalastajan vaimo ja muutkin!

Olen helsinkiläinen 27-vuotias toimittaja. Asun avomieheni kanssa Helsingin ydinkeskustassa, jossa myös työskentelen.

Rakastan hikiliikuntaa, matkustelua (puolen vuoden mittainen maailmanympärimatka takana), Intiaa ja ystäviäni.

Löysin muotiblogit viime syksynä. Silloin ryhdyin seuraamaan myös sinun blogiasi, joka on ehdoton suosikkini värikkyyden, kauneuden ja positiivisuuden vuoksi!

Ihanaa kesää!

Sanna

 
4. kesäkuuta 2010 klo 9.53 , Blogger Saara kirjoitti...

Olen 24-vuotias diplomi-insinööri, juuri muuttamassa Suomesta Itävaltaan töihin. Työskentelen valaistuksen parissa. Kesällä tykkään syödä mansikoita, kalastaa ja kierrellä kirppareita :)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 10.01 , Blogger naana kirjoitti...

Hih, mäkin haluan osallistua!! <3

Eli olen naana, syntynyt Tukholmassa, jossa asuin 11v. Tällä hetkellä asun suomessa ja tänne luultavasti jäänkin loppuelämäni. Olen namisissa ja meillä on kaksi ihanaa lasta (06&08) sekä ihana karvanaama, bokseri. :) Uusi kotimme valmistui viime kuussa ja tällä hetkellä koitamme saada kaikki tavarat paikoilleen. Mitäs muuta. :D Niin, tärkeintä, että olen tullut uskoon tänä vuonna. <3

Isot halit ja ihanaa viikonloppua! :)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 10.01 , Anonymous Amma kirjoitti...

Esittäydynpä minäkin, kun ei ole aikaisemmin tullut esittäydyksi! Tosi paljon oletkin jo saanut uusia tuttuja :)

Olen 26-vuotias hissanope Siilinjärveltä. Tällä hetkellä kotiäiti ja kirjablogin pitäjä. Perheeseen kuuluu mies, 8kk poika ja kaksi kissaa.

Kirjojen lisäksi tykkään sisustamisesta, liikunnasta, leipomisesta ja vaatteista, joten blogisi aiheet kiinnostavat aina kovasti! Sain muuten eilen valmiiksi sen hellemekon, kiitos vielä vinkistä, siitä tuli hieno ja JOPA MINÄ osasin tehdä sen :D

 
4. kesäkuuta 2010 klo 10.02 , Blogger naana kirjoitti...

Ps. Munkin blogissa on arvonta, aikaa on huomiseen asti. ;)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 10.03 , Blogger Katarimaria kirjoitti...

Heippa, olen kommentoinut ehkä vain kerran aiemmin, vaikka säännöllisesti blogiasi seuraankin. Olen 24-vuotias opiskelija, rouva ja täti Turusta. Haaveissa on kiva työ, omakotitalo ja ainakin yksi lapsi. Ja viimeistään ensi kesänä Norjan matka! Olet idolini, koska jaksat olla niin kaunis ja tyylikäs, vaikka pienten lasten kanssa on varmasti välillä raskastakin.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 10.05 , Blogger Jemina kirjoitti...

Heippa!
Olen noin puoli vuotta blogiasi seurannut, ja juuri itsekin bloggaamaan alkanut pian 20-vuotias nuori nainen. Asun mieheni kanssa vuokrakaksiossa ja toimin tällä hetkellä myyjän hommissa. Haen opiskelemaan terveydenhoitajaksi, ja olisin niin iloinen jos saisin työskennellä lasten ja heidän vanhempiensa parissa. Esteettisyys ja positiivinen elämänasenne ovat minulle tärkeitä asioita, ja niiden myötä blogisi: se on niin pirteä ja kaunis, ja saa lähes aina huokailemaan ihastuksesta.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 10.05 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kotiäiti pohjois-pohjanmaalta. Lueskelen blogeja päivä piristykseksi ja joskus vinkkejä arkeen löytääkseni.

-Jossu-

 
4. kesäkuuta 2010 klo 10.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippa,

Löysin blogisi vasta vajaa viikko sitten ja nyt onkin tullut päivittäin täällä vierailtua. Olen 3-kymppinen kotiäiti pääkaupunkiseudulta. Syksyllä töihin palaamassa. Minulla on kaksi poikaa 3v. ja 1,5v. Blogiisi jää kyllä kertalaakista koukkuun :)

-HH

 
4. kesäkuuta 2010 klo 10.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei!!!

Seurailen blogiasi viikottain. nyt alkoi meillä talonrakennusvaihe, niin vähemmän tulee käytyä.
Ihastuttava blogi, kauneutta ja lapsia, ja sitä "eksotiikkaa" miltä näyttää ulkomailla asuminen täältä päin.
Kiitos sinulle !
Itse olen 34 vuotias. aarteeni ovat viisi ihanaa pientä lasta ja aviomies.siinä tärkeimmät. nyt alkaa omantalomme suunnittelu ja tekeminen, ihanaa mutta rankkaa.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 10.09 , Anonymous Johanna kirjoitti...

Hei!
Olen Johanna Etelä-Suomesta, 38 v. ja kolmen lapsen äiti. Olen naimisissa. Asumme omakotitalossa luonnon helmassa. Olen kiinnostunut puutarhan hoidosta, vaatteista, käsitöistä ja maalaamisesta sekä piirtämisestä, jota olen harrastanut lapsena koko ajan ja aikuisena silloin tällöin. Olen joskus kommentoinut juttujasi. Ne ovat aurinkoisia ja elämänmakuisia.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 10.10 , Blogger Pia kirjoitti...

Hei!
Olen kolmekymppinen kotiaiti, jolla on 4 kk vanha vauva ja asun jo kymmenetta vuotta Englannissa. Taidehistorian tutkinto on takataskussa, mutta toihin en ole viela ehtinyt. Katsellaan niita sitten kun vauva on vanhempi :)
Haaveilen ihanasta englantilaisesta talosta ja omasta puutarhasta!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 10.11 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei Johanna

Olen 25-vuotias blogisi jokapäivälukija. Olen seurannut blogiasi reilu vuoden. Asun Helsingissä ja opiskelen yliopistolla. Valmistun varmaan vuoden päästä. Poikaystäväni on ulkomaalainen ja asuu muualla, joten elän aika paljon elämääni myös Suomen ulkopuolella.

Oikein ihanaa kesää!

Terveisin Vadelma

 
4. kesäkuuta 2010 klo 10.15 , Blogger Miu kirjoitti...

Moikka moi!
Joka päivä käyn sun blogin kattomassa, ihan yks lemppareista tää sun pitämä blogi!
Itse olen 22-vuotias, vuoden ikäisen ihanan poikalapsen äiti. Syksyllä olisi tarkoitus aloittaa opinnot amkssa, joten kivat 3,5 vuotta siis tulossa:)
Tykkään hirveästi sun päivän asuista, myös sisustusjutut on ihania! Jatka samaan malliin! ;)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 10.17 , Blogger Hanna kirjoitti...

Hei, olet ihana inspiraatio! Löysin blogisi vasta pari viikkoa sitten mutta nyt olen kiinni... Itse olen 24v opiskelija Helsingistä. Pidän askartelusta, sisustamisesta ja elämästä!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 10.19 , Blogger Anniina kirjoitti...

Hei Johanna!

Olen 35-vuotias kotiäiti Espoosta. Lapset ovat 2, 6 ja 8-vuotiaat ja avioliitto aika urakeskeisen miehen kanssa täyttää joulukuussa kymmenen vuotta.
Kuopuksen syntymästä asti olen potenut jatkuvaa vauvakuumetta, mutta terveydellisistä syistä se jäänee haaveeksi.

Viihdyn hyvin kotona oman itseni pomona ja aikataulujen säätäjänä. Omakotitalossa ja pihassa riittää aina jotain puuhaa, joka onkin tervetullutta ja ihanaa tätä ennen aina kerrostalossa asuneelle.

Touhua,näprään, sisustan, teen käsitöitä,leivon ja ennen kaikkea liikun ja käyn tanssitunneilla (lattareihin hurahtanut;) )


Laulaisin kuorossa, soittaisin omaksi ilokseni pianoa sekä opiskelisin italian kieltä jos aikaa niille löytyisi.

Elämässä ollut pitkään kaikenlaista murhettakin ja siksipä olen oppinut elämään tässä hetkessä.
Ajattelen, että iloa ja ymmärtäväisyyttä ei kannata pantata. Ja kiitosta ja kannustusta kannattaa viljellä. Ei me ihmiset olla ajatusten lukijoita. Hymy ja toisen huomioiminen ei ole itseltä pois.

Ihanaa kesäaikaa sinulle ja perheellesi!

Terveisin,
Anniina:)

P.s
Blogiasi olen lukenut tämän kevään ja jäänyt koukkuun;)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 10.24 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moi! Olen 23-vuotias oikeustieteen opiskelija Helsingistä. Harrastan vähän kaikenlaista liikuntaa ja tunnustaudun myös russofiiliksi. Pidän kaikesta kauniista; muodista ja meikeistä. Joskus tuntuu, että taidan opiskella väärää alaa! (Noeivaiskaan). Olen jonkinsortin maailmankansalainen, minkä takia luulen, että Helsinkiin en tulevaisuudessa tule jäämään asumaan.
Löysin blogisi jo aikoja sitten, mutta en ymmärtänyt hyvän päälle enkä lukenut tätä aktiivisesti. Vuoden alussa sitten eksyin tänne uudelleen ja koukkuun jäin ;) Ehkä elämäntilanteeni on nyt jollain tavalla samanlainen kanssasi, lisäksi yleisesti ottaen tyylini on muuttunut romanttisempaan ja klassisempaan suuntaan, joten koen pystyväni samastumaan blogiisi, tai kirjoituksiisi. Kertakaikkiaan ihana blogi sinulla, kiitos siitä!

t. Irina

 
4. kesäkuuta 2010 klo 10.25 , Blogger iisa kirjoitti...

Huh, kun meitä on paljon ja monta tarinaa! .)

Minä olen 34-v yhden suloisen 1,5 vuotiaan pojan kotiäiti. Blogiasi olen seurannut tämän vuoden mutta ahmien olen selannut kaikki vanhatkin päivitykset!

Rakastan neulomista, lukemista, zumbaa, kukkia, valokuvia ja kaikenlaista tuunausta... sekä tavallista ja onnellista arki elämää kahden mieheni, pienen ja suuren, kanssa!

Blogisi tuo päiviini hyvää tuulta ja insipiroivia ideoita, kiitos siitä!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 10.26 , Blogger emminkäinen kirjoitti...

Hei!

Olen kohta 28-vuotias kampaaja-maskeeraaja Tampereelta. Avomiehen kanssa ostettiin viime keväänä oma asunto, jota ollaan pikkuhiljaa remontoitu.
Blogiasi olen seurannut jo pari vuotta, olen vain äärettömän huono kommentoimaan. Pidän blogissasi kauniista kuvista (teillä on ihana koti ja sisustus :)) ja kirjoitustyylistäsi, ihana lukea toisenlaisesta elämänmenosta :) Toivon että minusta tulee jonain päivänä yhtä rento, huolehtivainen ja ihana äiti kuin sinusta!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 10.27 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olen tässä kuussa 30 vee täyttävä uusperheen äiti. Omat pojat ovat 2v ja 6v, lisäksi mieheni poika on 8v. Lisäksi perheeseen kuuluu koira ja toivottavasti v-lopun jälkeen myös koiranpentu ;). Asutaan kerrostalossa, tämä menee kyllä myyntiin kesällä ja muutetaan rivitaloon. Siitä on hyvä sitten katsella omakotitaloa syrjemmältä tai ehkä jopa rakentaa oma. Blogisi on todella ihana ja tuo hyvälle tuulelle!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 10.30 , Blogger Riia kirjoitti...

Hei!

Olen 24-vuotias kotiäiti Pohjois-Suomesta. Ammatiltani olen sairaanhoitaja, mutta tällä hetkellä olen äitiyslomalla hoitaen 5kk ikäistä poikaani. Toivottavasti saan olla kotona vielä pitkään!

Harrastuksille ei viime kuukausina ole juuri liiennyt aikaa. Rakastan luonnossa liikkumista, kirppareita ja leipomista. Perheeseeni kuuluu pojan lisäksi mieheni sekä 2 kissaamme. Eläinrakas olen henkeen ja vereen.

Blogiasi olen lueskellut jo varmaan kohta parisen vuotta?? Aivan ehdoton netin ykkösblogi!! :)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 10.31 , Blogger Heidi kirjoitti...

Heippa! Olen ihan kohta 24-vuotias tuore äiti helsingistä. Kaikki äitiyteen liittyvä on kovin uutta, haaveissa on oma koti (ei vuokra-asunto) ja rakastan kauniita, mukavia vaatteita. Sydäntä lähellä ovat erityisesti meri, mökkeily ja kodin lämpö :) Sinun blogista saan paljon iloa ja inspiraatiota elämääni..
Käy toki tutustumassa omaan blogiini, jonka aloitin juuri :) (http://kesaheinanelamaa.blogspot.com/)

ihanaa ja aurinkoista viikonloppua!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 10.36 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei! Olen 25-vuotias, Keski-Euroopassa asuva ulkosuomalainen. Perheeseeni kuuluvat lisäkseni kuukauden ikäinen poika ja ihana aviomies.
Olen elämänmyönteisen blogisi vakilukija :) Jatka samaan malliin!! -Iines-

 
4. kesäkuuta 2010 klo 10.40 , Blogger Katri kirjoitti...

Hei!

Olen kolmekymppinen hallintovirkamiesnainen Espoosta. Ensimmäisellä kerralla päädyin lukemaan blogiasi tänä keväänä erään toisen blogin kautta, mutta melko pian aloin seurata postauksiasi ihan päivittäin. Pidän kovasti tyylistäsi kirjoittaa, siinä on juuri sopiva sekoitus positiivisuutta, pohdintaa, huumoria ja tietenkin myös kivoja kuvia. Piristävä ja hyvän mielen aikaan saava vaikutus on ilmeinen - oli lukuhetki sitten työt hetkeksi keskeyttävän kahvitauon tai pidemmän iltasurffailun mittainen. Kiitos ajatustesi jakamisesta ja aurinkoisia alkukesän päiviä! :)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 10.41 , Blogger info kirjoitti...

Hei!
Olen 39-vuotias neljän lapsen äiti länsi-Suomesta. Minulla on kolme poikaa (iät 15v,13, ja 4v) ja yksi tyttö (ikä 8v.). Tällä hetkellä itselläni on kaksi yritystä jota pyöritän perhe-rumban keskellä. Sisustus ja kauniit vaatteet ovat lähellä sydäntäni, joten yrityksenikin liittyvät niihin. Olen seurannut blogiasi jo jonkin aikaa (kuuluu aamuisiin rutiineihin käydä kurkistamassa mitä sinulle kuuluu).
Jatka vaan samaan malliin ja oikein ihanaa kesää sinulle ja perheellesi:).
Terveisin Merja

 
4. kesäkuuta 2010 klo 10.43 , Blogger Ciancia kirjoitti...

Olen kohta 21-vuotias suloisen puolivuotiaan äiti Pohjois-Karjalasta. Asuin välillä Helsingissä ja ikävä on sinne välillä kova.

Blogiasi olen seurannut jo pidemmän aikaa. Ensimmäisenä kiinnitin huomiota kauniisiin kuviin ja niitä on edelleen kiva katsella. Itse kirjoittelen myös blogia, mutta paljon pienemmässä mittakaavassa ja salasanan takana.

Hauskaa kesää!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 10.44 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa Kesää!
Olen melko uusi blogisi lukija, piristän sillä hiljaisia työpäiviäni=)
Olen Saara 25-vuotias, Helsingistä. Pidän auringosta, kesäpäivistä, jumpista, miehestäni ja pikkukoirastani.
Tällähetkellä odotan hulluna kesälomaa. Mitään matkaa ulkomaille ei ole tiedossa, haaveena kaupunkiloma Roomassa, Barcelonassa tai Riikassa=)

Toivotan kaikille seikkailuja kesään!

 
4. kesäkuuta 2010 klo 10.46 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippa!

Olen 24-vuotias oikeustieteen opiskelija Lapista, ja pidän kauheasti tästä sinun blogistasi (en ole innokas blogien lukija, seuraan oikeastaan vain tätä, en muista mitä kautta päädyin tähän, mutta tykkään tavastasi kirjoitella. Jotenkin vaikutat paljon samanlaiselta kuin mitä itse olen. :)

Rakastan sisustamista ja kaikkea kaunista, harrastan musiikkia (laulua, viulun ja pianon soittoa..) sekä urheilemista.. Maailman eniten kuitenkin viihdy kotosalla rakkaan aviomieheni kanssa. Meidän suhdetta kuvaa äärimmäisen hyvin lause: "Onni on rakkaudessa, missä sielut sulautuvat toisiinsa ja sydämet ymmärtävät toistensa kieltä". Jotenkin minusta tuntuu, että se kuvaa varmasti aika vahvasti myös teidän kahden suhdetta!

Kiitos ihanasta blogista :)

- E

 
4. kesäkuuta 2010 klo 10.46 , Blogger Veerushka kirjoitti...

Hei!

Täällä blogiasi seurailee 28v. kolmen lapsen työssäkäyvä äiti. Asustellaan Järvenpäässä omakotitalossa ja näin kesäaikaan aika kuluukin pitkälti pihalla ja kasvimaalla.
Blogisi on ihanan positiivinen ja elämänmyönteinen, siksipä päivittäin käyn katselemassa :)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 10.49 , Blogger Katja kirjoitti...

4 lapsen äiti, lapset iältään 4-16v. Yhdellä lapsella dysfasia ja toisella etenevä neurologinen sairaus. Yhden miehen vaimo. Normaalisti töissä päiväkodissa, mutta nyt kahdeksatta vuotta kotiäitinä. Töihin palaan suunnitelmien mukaan 8/2011.

Asumme ja kunnostamme 1800-luvun maalaistaloa. Pihapiiristä löytyy myös saunamökki, navetta, aitta ja liiteri. Puutarha on henkireikäni, rakastan sitä.

Harrastukseni liittyvät paljolti kotiin, käsityöt, lukeminen ja entisöinti sekä oman blogin kirjoittaminen.

Lukuiloa vastaustulvaan :)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 10.52 , Blogger Ananda kirjoitti...

Moi! Olen 17-vuotias tyttönen Oulusta, varmaan siis yks sun nuorimpia lukijoita. Tykkään sun blogin tunnelmasta ja sun elämänasenteesta. Blogiasi olen seurannut reilun vuoden, mutta koskaan ei ole tullut kommentoitua :)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 10.55 , Blogger Anna kirjoitti...

Moi, mä oon Anna. Oon päälle kakskytä, asun Helsingissä ja käyn töissä tossa Itämerellä ja sit päiväkodeissa ja pääosin vaan vietän aikaa. Tällä hetkellä oon erityisen vakuuttunut kesästä, auringosta, Helsingistä ja Tukholmasta ja erityisesti Helsingistä ja Tukholmasta kesällä.

 
4. kesäkuuta 2010 klo 10.55 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Olen 25-vuotias Britanniassa asuva ulkosuomalainen. Työskentelen ihmisläheisessä ammatissa. Rakkain harrastukseni on matkustelu, mutta sen lisäksi harrastan myös liikuntaa ja lukemista. Olen naimisissa.

Blogiasi olen lukenut nyt vajaan vuoden, mutta en ole aiemmin jättänyt kommenttia. :)

 
4. kesäkuuta 2010 klo 10.56 , Blogger Kenza kirjoitti...

Mä voisin esitellä itseni, kun olen jo usemman kerran kommentoinut :) Elikkä olen 32v kahden lapsen (poika 13v, tytär 10v) äiti Espanjasta. Harrastan monenlaista urheilua sukelluksesta trekkaamiseen ja joogaan, mutta rakkain on valokuvaus. Olen eläinrakas ja kotona on 2 frettiä ja kissa. Haaveilen omastaa viinitilasta kera miljoonan eläimen, ne voisivat olla mm. aasi, koiria, kissoja, ankkoja, kanoja ja possuja :D Teen myös vapaaehtoistyötä eläinasioiden parissa.

 
1 – 200 / 726 Uudempi› Uusin»

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu