Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Blomster til dere, vær så god!

perjantai 23. huhtikuuta 2010

Blomster til dere, vær så god!


Nuukuusviikolla tiukkaa on tehnyt olla ostamatta leikkokukkia -eilen olin sitten ihan oikeesti nuuka ja ostin 20 tulppaanin kimpun koska se maksoi vain 49kr eli reilun kuusi euroa, mikä on jo ihan superhalpaa täällä. Pääsiäisen tienoilla kimpusta sai maksaa kolminkertaisen hinnan. Ai niin ja silloin tulppaaneja oli vain kymmenen.

Mitään muuta en sit ookaan ostanut. Paitsi omenoita eilen. Vaate- ja muissa humpuukikaupoissa en oo edes käynyt. Eilen ja tänään ollaan syöty pakastimesta itsepyydettyä kalaa :) Sieltä kaivelen myös perjantai-illan herkuksi mansikoita <3

Ompulla H&M ja Polarn o. Pyret.

Mullakin kukkia päällä; paitis on yksi all time lemppareista, Odd Mollya -ja nuukuusviikon kunniaksi mainittakoon, että käytettynä ostettu.

Olen tässä parina viimeisenä päivänä tehnyt jotain kohtalaisen hullua ja sen johdosta tutustunut taas useaan kroppani kolkkaan melkoisen lihashellyyden muodossa.
Eli ohjannut step-tunteja.
Eilen aamulla ja tänään.
(Ja muuten pyöräillyt matkat salille.)
Huh!

Ainon päivänasun alkuperästä ei niin tietoa, mutta Ruskovillan pienin silkkimyssy alkaa jäämään pieneksi. Täytyy kaivella seuraava koko esiin...
Söpö pylly? ;)

Tunnisteet:

31 kommenttia:

23. huhtikuuta 2010 klo 17.03 , Blogger Anna-Katri / Adalmina's Adventures kirjoitti...

Ihanan pirteän värinen tulppaanikimppu! Näitä kuvia katsellessa tuli mieleen, että voisi useammin leikkokukkia hankkia kotiin väriä tuomaan. Ja hih, mikä pyllistys! :D sun lapset on hurjan söpöjä! <3

 
23. huhtikuuta 2010 klo 17.03 , Blogger tyttism kirjoitti...

Voi, rakastan PoPin lastenvaatteita (ja aikuistenkin!) ja täytyy myöntää, että Ainolla on kyllä mainiot pöksyt! :) PoPin lastenvaatetyyliä sovellan vielä omiinkin vaatteisiin, mutta luulen, että pitsit takapuolessa yliopistolla vois saada vähän liian vinoja katseita... :D

Oon puolen vuoden sisään ratsannut vaatekaappini kahdesti ja tullut siihen tulokseen, että pienten/rikkinäisten/kulahtaneiden poistamisen jälkeen mulle jäi tasan yksi yksivärinen pitkähihainen teeppari. Tarve on akuutti, mutta PoPin valikoimissa tällä hetkellä vain imetyspaitoja, panic panic! Mulla on niin pitkä selkä ja oon malliltani sen verran pyöreä, että ainoastaan toooosi pitkät paidat käy, ts. äitiyspaidat. Ei auta kuin jatkaa metsästystä. Sit kun oon eko&ihmisoikeusnirso, vaikeutuu sopivien löytäminen entisestään.

 
23. huhtikuuta 2010 klo 17.13 , Blogger Marjukka kirjoitti...

Ihan älyttömän söpö!!! :-)

 
23. huhtikuuta 2010 klo 17.21 , Blogger Crista kirjoitti...

Voi mitä muruja! <3

Meillä aukeaa ensimmäinen PoP:in kauppa täällä Tampereella Vapun jälkeen, jei! Enää ei tarvitse mennä Helsinkiin asti Poppiostoille... :)

Mukavaa viikonloppua! :)

.erin.

 
23. huhtikuuta 2010 klo 17.36 , Blogger Karina kirjoitti...

Ihanat tulppaanit. Heti kun olemme muuttaneet juoksen lähimpään kukkakauppaan ja ostan sen tyhjäksi :) Rumien muuttolaatikoiden keskelle en ole oikein viitsinyt ostaa kauniita liljoja ja tulppaaneja.

P.S. Ja Ainolla ihanan söpöt sukkahousut. En malta odottaa että omani söpö pylly syntyy :)

Rentouttavaa viikonloppua!

 
23. huhtikuuta 2010 klo 17.57 , Blogger Anu kirjoitti...

Pirteät tulppaanit, ihanaa!
Meillä on tuo ihan sama Arabian kannu:)
Mummolan peruja...
Ja voi jee, mikä pitsipeppu:)
Ja raitapöksy...meidän Lenni ois kade tosta paloautosta:)

 
23. huhtikuuta 2010 klo 18.11 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olen jonkin aikaa seurannut ihanaa blogiasi, ja nyt uskalsin ylittää kommentointi-kynnyksen.

Kertakaikkisen ihania ja herttaisia kuvia! Tuli mieleen oma tytär vauvana, ja suloinen haikeus.

Kiitos myös inspiroivista vaatekuvista, käyn aina välillä kurkkaamassa ideoita päivän asu-postauksista :)

t.Kiika

 
23. huhtikuuta 2010 klo 18.23 , Anonymous Lora kirjoitti...

Noi brodyyrisukkikset ovat niin suloiset vauvalla, voi että. Pitäis vielä hankkia yhdet itsekin, kun ne konttaavalle vielä sopisivat hetken ja meillä on mekkoja kuitenkin paljon, ja sukkiksiakin kulutetaan hyvää tahtia =)

 
23. huhtikuuta 2010 klo 18.42 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippa,

Jonninaikaa olen bloggailuasi seurannut, kipuiluneen kaikkineen :). Hyvä, hienoa ja kiva, että päätit jatkaa!!

Tapasi kirjoittaa on ihanan arkipäiväistä ja kaunistelematonta. Päivän asut tulee aina tsekattua, myös aik.olleet meikkausvinkit ym.

Ja teijän lapset, suloisia tapauksia :). Kaikkihan ne on!

Onnea uuden kodin etsintän :o)!

Onne

 
23. huhtikuuta 2010 klo 18.54 , Blogger heinis kirjoitti...

Aww, olipas taas kiva postaus :)) Kiva näin perjantai-illan kunniaksi<3 Aivan äärettömän hellyyttävä tuo Aino-tyttönen - tuo pitsipeppu on iiihana^^ Step-tuntien ohjaaminen on varmasti ollut elähdyttävää :) Kävin itse 3,5 vkon jälkeen ensimmäistä kertaa lenkillä. En edes juossut yhtään ja edelleen hiukan kävi keuhkoihin - voi saamari, miten sitkeä flunssa olikaan! Huomiselle olisi varattu zumba (ekaa kertaa viimein testaamaan), mutta tuo henkeen käyminen pisti vähän epäilyttämään, voinko mennä... Olisi muuten kivaa kuulla jonkunlainen postaus siitä, että miten teidän ihan peruspäivä sujuu / millainen sellainen on :)) Tai perusvklp :) Onko liian henkkoht? Ihanaa vkonloppua!!!<3 Onko suunnitelmia?

 
23. huhtikuuta 2010 klo 19.22 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana pitsipylly!!! Sun Odd Molly on myos super. Millainen on Odd Mollyn mitoitus, aion tilata netista sovittamatta ja olis kiva saada heti oikea koko. Sopiiks puserot pitkalle ja hoikalle, ne nayttaa kuvaston kuvissa vahan lyhyilta.

Cal Girl

 
23. huhtikuuta 2010 klo 19.51 , Blogger Kersti kirjoitti...

Ihana pylly ja mageita sukkiksia lapsilla! Kivan pirteä perjantaipostaus muutenkin, viikonloppuja! :)

 
23. huhtikuuta 2010 klo 20.12 , Anonymous Hipsu kirjoitti...

Aivan ihana paita sinulla ♥

ps. joko mies alkaa lämmetä sille talolle?

 
23. huhtikuuta 2010 klo 20.38 , Blogger Soile kirjoitti...

Oi kun ihania tulppaaneja! Meillä alkaa tulppaaniaika täällä olemaan jo takana, kun ruokakaupoissa ei enää kimmppuja ole myynnissä. Tänään ruokaostosten teon lomassa nappasin sitten kimpun valkoisia ruusuja mukaan:) Niin ja söpö on prinsessan röyhelöpylly;)

 
23. huhtikuuta 2010 klo 20.38 , Blogger Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

No on kyllä söpö peppunen!

Oltpas siellä ollut ahkera. Ja säästäväinenkin :D

Joku kysyi tuosta odd mollyn mitoituksesta, niin onhan noissa tunikoissa mittaa. Mutta muuten paidat, puserot ja topit on kieltämättä aika lyhyitä. Mutta maku asia, haluaako laittaa vaikka pidempää toppia alle. Itse käytän niin, ettei napa vilku :) Puuvillahihoja voi myös hiukan venytellä kosteana!

Enpäs ole noita hintajuttuja tullut ajatelleeksi. Teillä tosiaan on siellä vähän eri hintataso. Jos on Suomikin kallis, niin enpäs lähde sinnekään shoppailemaan :) Tosin nyt en lähde mihinkään, koska mies käski ihan oikeasti kokeilla sitä nuukuusviikkoa :) Saas katsoa....

 
23. huhtikuuta 2010 klo 20.45 , Blogger Anne P. kirjoitti...

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 
23. huhtikuuta 2010 klo 20.48 , Blogger Anne P. kirjoitti...

Oih.....mikä ihana rimpsupeppu, tulee niiiiin mieleen omat vastaavat ajat:), siis ei ne kun itse olin r.peppu (siis minäkin olin), vaan tytöt:)

 
23. huhtikuuta 2010 klo 21.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heips,
kiva postaus taas:)
Mulla on myös tuollainen kannu. Siitä puuttuvat vain nuo yäreunan raidan alla olevat "vekitykset". Tänään lähtivät jumppapökät matkaan. Laitoin lentopostina, saas nähdä tekeekö Islannin tuhka kiusaa aikataululle.
Mukavaa viikonloppua t. Tiina:)

 
23. huhtikuuta 2010 klo 21.19 , Blogger Alma kirjoitti...

Oikea herkkupeppu! Ja oikein ihana postaus perjantaille. Sä se osaat.:)

 
23. huhtikuuta 2010 klo 21.54 , Blogger Sissi kirjoitti...

Voi mikä pyllerö! Ihana :)

 
23. huhtikuuta 2010 klo 23.15 , Blogger Helena kirjoitti...

Minä vietän aina nuukuusviikkoa, kun ostan niin vähän. Mutta sitten kun ostan niin yleensä kallista - kun en halua satsata roinaan ja riepuihin.

Ihania valokuvia taas kerran. Kuvaajalla on todella silmää tunnelmille ja sommittelulle.

 
24. huhtikuuta 2010 klo 7.17 , Blogger -Sara- kirjoitti...

Onpa niin mukavia kuvia ja naurattaa tuo Ainon pylly :D Kiitos näistä! Huh, kun iskee melkein vauvakuume.

Kuinka nuo lapsukaiset kasvaakin noin nopeasti, meillä ei enää ole vauvaikäisiä vaan kaksi vauhtihirmua. Mun mielestä me syödään kaikki samaa ruokaa, mutta jotenkin näillä kahdella on virtaa kuin ydinpommilla :)

 
24. huhtikuuta 2010 klo 7.35 , Blogger Sarai kirjoitti...

Ihastelempa minäkin tuota Ainon pyllyä... jestas kun nuo vauvat tosiaan kasvaa nopeaa, omani jo yli 1v :')
Leikkokukat on ihania, itse haalin tällä hetkellä valkoisia tulppaaneja ja ruusuja jne.. harmi kun suomessa harvoin näkee lempikukkaani pionia leikkokukkana..
Mukavaa viikonloppua!!

 
24. huhtikuuta 2010 klo 7.41 , Blogger Hanna kirjoitti...

ihanat sukkikset, ruskovillan myssyt on meilläkin ollut käytössä ne on ihan parhaita, Kaunis paita sinulla ja kukat piristää aina kummasti päivää:)

 
24. huhtikuuta 2010 klo 7.55 , Blogger iisa kirjoitti...

Minä jäin ihastelemaan noita Ainon vauvan sormia... ja selvästi on jo paljon asiaa äidille!

Hauskasti tulppaanit ja Odd Mollyn tunika toistavat samoja värejä, harmonisen kaunis ja kotoisa postaus! Kiitos jälleen!!

 
24. huhtikuuta 2010 klo 8.38 , Anonymous Aino kirjoitti...

Leikkokukat ovat niin kauniita ja ne ovat yksinkertainen tapa sisustaa ja tuoda uutta ilmettä kotiin. Mun lapsuudenkodissa oli aina leikkokukkia, joskus useassakin huoneessa. Ne on äitini tuhlauksen kohde ;D Äiskä on saanut tartutettua hulluuden minuun, nytkin omalla pöydällä kukkia. Opiskelijabudjetilla en ihan joka viikko raaski kukkia ostaa, mutta silloin tällöin. Siivouspäivän päätteeksi on ihana avata kukkapaketti ja ihailla. :)

Kivaa ja lämmintä viikonloppua!

t. Aino Helsingistä

 
24. huhtikuuta 2010 klo 9.24 , Anonymous Arja-Leena kirjoitti...

Hei!
Taas ihanan hyvän tuulisia kuvia ja kommenttejasi, kiitos!
Onko taloprojekti edennyt?
Mistä ostat noita ihania mekkoja käytettynä?
Hieno, että olet aloittanut urheilun ja noin reippaana! Hyvä Sinä!

Kyllä tämä kevät on ihanaa aikaa!
Arja-Leena

 
24. huhtikuuta 2010 klo 13.15 , Blogger Aikku kirjoitti...

Eilen ostin valkoisen ruukkuruusun, ajattelin sen kestävän kauemmin kuin leikkokukkien. Olen niin laiska hoitamaan kukkia ja siitä huolimatta olohuoneessa kasvaa kymmenittäin samettikukkaa, persiljaa ja muuta vihreää, joiden nimiäkään en enää muista. Vielä kuukausi (ainakin) ennen kuin saan ne ulos kasvamaan. Tätä menoa ei ainakaan. +1 aste lämmintä ja lumisadetta.
Mukavaa viikonloppua!

 
24. huhtikuuta 2010 klo 13.28 , Blogger Teija kirjoitti...

No on joo söpö pylly♥

Popista mäkin tykkään pojalla, kivoja ajattomia kuoseja ja just nuo raidat, me like!

Mukavaa viikonvaihdetta :)

 
24. huhtikuuta 2010 klo 16.46 , Blogger Johanna kirjoitti...

Arja-Leena: Mennään maanantaina taas katsomaan yhtä! Jännää... Ostan netistä :) norjalainen finn.no ja ruotsalainen tradera.se on Suomen huuto.netin hyviä vastineita :)

 
25. huhtikuuta 2010 klo 16.57 , Anonymous Skirty kirjoitti...

Toi sun vauva on niin täydellien kaunis, että se muistuttaa tossa kuvassa jossa ootte kasvokkain, ihan baby born -nukkea, tosin parannettua painosta siitäkin! :-) Syötävän ihana!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu