Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

About bloggin' (igjen)

tiistai 27. huhtikuuta 2010

About bloggin' (igjen)


Kun vajaa kolme vuotta sitten aloitin bloggaamisen, oli esim. suomalaiselle blogilistalle rekisteröitynyt noin 10 000 blogia. Tänään niitä on 33 757.
Uusia blogeja syntyy päivittäin.
Aika moni suomalainen siis pitää blogia -ja vielä useampi lukee.
Suosituimpia taitaa olla muotiblogit. Siis ihan muotiblogit -ei tällaiset omantyylinblogit niinkuin mulla ;)

Täällä käy päivittäin reilu 5000 yksittäistä lukijaa, aika paljon. Kiitos tässä vaiheessa teille reilulle 4100:lle, jotka klikkasivat ikänsä sivupalkkiin, jotta saatiin prosentteja tilastoon. Eipä yllätä oikeastaan, että puolet lukijoista on 20-30 vuotiaita :) 
Minä olen muuten 28 -sitä kysyttiin hetki sitten kommenttiboksissa.

Kommenttiboksissa saa muutenkin kysyä, jos jotain mieleen tulee, mutta vastailen usein vähän satunnaisesti. Lähinnä ajan puutteen vuoksi, sillä vaikka luen aina ihan kaikki kommentit, ei mulla välttämättä oo aina aikaa paneutua vastaamaan niihin -ikävä kyllä. Jotkut asiat saatan myös tietoisesti yrittää pitää yksityisinä ja siksi jättää vastaamatta, vaikka kohteliainta olisi tietenkin antaa edes jokin vastaus.
Mutta kuten sanoin, kysyä voi aina ja parhaani mukaan yritän olla aktiivinen kommenttiboksissa, koska se on mulle tärkeä ja iso osa bloggausta :)

Tää nyt on tää ikuisuuskysymys, jota tuun varmaan aina pyörittelemaän; miten voisin olla täydellisempi bloggaaja suhteessa kommentoijiin ja antaa kaikille tasapuolisesti samaa huomiota, jonka he antavat kommentoidessaan mulle.
En voi.
En tällä nykyisellä ajankäytölläni.
Mutta kiitos silti teille kaikille. Arvostan kommentoinille antamaanne aikaa paljon! :)

Tänään: yläosat Cubus ja Odd Molly, virkattu takki myös Odd Molly. Farkut Gina Tricot


Huh, lämpimän, aurinkoisen ulkoilupäivän päälle maistuu ihanasti kylpy lasten kanssa, heippa! :)

Tunnisteet: ,

53 kommenttia:

27. huhtikuuta 2010 klo 17.28 , Anonymous Hipsu kirjoitti...

Ihanat vaatteet! ♥
Mielestäni sinä annat meille blogin kaikille lukijoille itsestäsi todella paljon kun pidät tätä blogia yllä :). Siinä on riittävästi, siinä on todella paljon, me rakastamme blogiasi ja tulemme sen tähden kommentoimaan!

 
27. huhtikuuta 2010 klo 17.31 , Blogger Nanna kirjoitti...

Sun blogi on kyllä sitten tosi suosittu, mutta eipä ihme kun tämä on ehdottomasti yksi parhaista! :) Innolla seurailen kuinka teidän asuntoasiat etenee.. ;)

 
27. huhtikuuta 2010 klo 17.31 , Blogger Johanna kirjoitti...

Hipsu, kiitos. Toi oli ihan täydellinen kommentti. Mitään noin mukavaa vastausta en edes osannut odottaa :)

 
27. huhtikuuta 2010 klo 17.32 , Blogger Johanna kirjoitti...

Hei,
Nyt pitää ihan sanoa että rentouttavaa kylpyä ja iso hali (ihan vaan vaikka näin hoitajana). Oli vaan taas vähän tylsää luettavaa tuolla edellisessä kommenttiboksissa :( Siksi välillä jätän kommentit lukematta ja sitten jää myös kommentoimatta. Älä yhtään pode huonoa omaatuntoa siitä ettet ehdi kaikille vastailemaan. Kyllä varmasti jokainen ymmärtää että on sulla(kin) on muutakin elämää kuin blogi ;). Joten rentouttavaa iltaa ja hauskaa vappua... Vietetäänkö siellä?

Johanna

 
27. huhtikuuta 2010 klo 17.35 , Blogger Johanna kirjoitti...

Hipsu sen tuossa sanoikin mitä minä vain äskeisessä yritin ;)

 
27. huhtikuuta 2010 klo 17.43 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi mä en kyllä ala :)... tuo neuletakki on aivan ihana, samoin kuin muutkin kuvien vaatteet...
Kiva näitä on katsella ja muutenkin blogia lueskella.
Se on juuri täydellinen tällaisena. Kiitos siitä!

Blomma

 
27. huhtikuuta 2010 klo 17.51 , Blogger Marjukka kirjoitti...

Itse asiassa olet mun mielestä ehtinyt vastailla kysymyksiin ja kommentteihin todella paljon ottaen huomioon kaksi pientä lasta, huushollin, plus miehen ajoittaiset työmatkat. Olen varma, etten puhu vain omalla suullani kun sanon, että olemme siitä iloisia ja otettuja! On päivänselvää, että vastailet vain oman ehtimisesi ja jaksamisesi mukaan. Etkä ole kenellekään tilivelvollinen ;-)

Kiitos blogista!

 
27. huhtikuuta 2010 klo 17.56 , Blogger Rouva V kirjoitti...

Tää on kyllä ehdottomasti yksi mun lemppariblogeista. <3

Onpas tutun näköinen tuo odd mollyn takki. ;)

 
27. huhtikuuta 2010 klo 18.02 , Blogger Crista kirjoitti...

Saanko peesata aikasempia kirjoittajia ja vain lyhykäisyydessään todeta, että jo pelkällä ihanan hyväntuulisen blogin pitämisellä tuot paljon iloa ja inspistä niin monen arkeen, että älä suotta mieti, miten vielä voisit paremmin lukijoitasi homioida. Teet sen jo - emme me kaikki olisi koukuttuneet blogiisi muuten! <3

JA mun on ihan pakko kysyä satutko muistamaan tuon Odd Mollyn neuletakin nimeä? *TAHTOO* :o)

Paljon terkkuja! :o)

.erin.

 
27. huhtikuuta 2010 klo 18.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Täysin samaa mieltä kuin Hipsu. Oot paras! Tosi ihana päivän asu!

Anu

 
27. huhtikuuta 2010 klo 18.08 , Blogger ReetaJohanna kirjoitti...

Tervehdys Tampereelta!

Piti vielä tuosta taloasiasta sanoa, että itsekin kipuilemme taloasian kanssa täällä. Tällä hetkellä asumme kerrostalossa, kolmiossa, joten tilaa on suht tarpeeksi. MUTTA veri vetää omakotitaloon. On vaan niin paljon kaikkea, mitä pitää ottaa huomioon; muksun kouluasiat (ei ymmärrettävästi halua vaihtaa), hintatasot, ostetaanko vanha vai rakennetaanko uusi, ostetaanko tontti nyt ja aloitetaan rakentaminen vasta parin vuoden päästä...ja lista jatkuu ja päähän sattuu! Mutta jossain vaiheessa kaikki loksahtaa paikoilleen, uskon niin, kuten myös teilläkin :)

t.Jossu

ps. Kiitokset aurinkoisesta blogistasi. Ikäeroa meillä on 10 vuotta (minä sinne ylöspäin), mutta blogisi lukeminen piristää päivää.

 
27. huhtikuuta 2010 klo 18.12 , Blogger Marja kirjoitti...

Siis sinähän vastaat ihailtavasti kysymyksiin! On nimittäin ihan eri asia vastata kymmeniin kysymyksiin per bloggaus kuin muutamaan ;)

Mitenkäs tuokin takki näyttää sun päällä noin kivalta...! Sovitin taannoin ja näytin ihan mummolta :D Tosin sehän mä melkein jo olenkin suurimpaan osaan lukijoistasi verrattuna :)

Leppoisaa kylvyn jälkeistä iltaa sinne!

 
27. huhtikuuta 2010 klo 18.18 , Blogger Johanna kirjoitti...

Kiitos :)
Hih Marjan kommenttiin viitaten: tän neuletakin nimi on Grandma's Coat ;)

 
27. huhtikuuta 2010 klo 18.30 , Blogger Wilhelmiina kirjoitti...

Neuletakki on yliveto, aivan ihana :) Olisipa omaa tyyliä aivan osuvasti.
Ymmärrän sinua bloggailun suhteen mutta tästä blogista pidän ja paljon sellainen hyväntuulen lifestyle blogi. Elämää ja vielä elämää, teidän elämää ja sinun kirjoituksia sinun ehdoilla. Juuri sitä mitä lukijat tahtovat tietää, kai ;)?
Tuo edellisen postauksen talo on suorastaan upea. Voi kumpa saisitte vaihtokaupat -pitää peukkuja pystyssä.
kaunista viikkoa!

 
27. huhtikuuta 2010 klo 18.42 , Blogger Tuuli kirjoitti...

Näin viikonloppuna saman takin Helsingin messukeskuksessa jonkun naisen päällä. Tuli heti Sinut mieleen, ja olikin hauskaa bongata nyt sama takki täällä. :-)

 
27. huhtikuuta 2010 klo 18.42 , Blogger Tuuli kirjoitti...

Näin viikonloppuna saman takin Helsingin messukeskuksessa jonkun naisen päällä. Tuli heti Sinut mieleen, ja olikin hauskaa bongata nyt sama takki täällä. :-)

 
27. huhtikuuta 2010 klo 18.51 , Blogger Helena kirjoitti...

Kaunis teksti ja kauniit kuvat.

 
27. huhtikuuta 2010 klo 19.43 , Blogger Teija kirjoitti...

Tää sun blogi on just hyvä näin! Ihana käydä täällä lukasemassa, aina on jotain kivaa asiaa. Itse kommentoin harvoin, koska yleenä kaikki ylisanat on jo sanottu kun ilmestyn paikalle, hih! :) Eli sanon nytkin vaan, että tykkään! :)

 
27. huhtikuuta 2010 klo 19.53 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hitsi toi takki on makee. Onko tämän vuoden mallistoa eli oiskohan vielä jostain saatavilla? Ja blogisi on ihkuista ihkuin ;) t.Anna Espoosta

 
27. huhtikuuta 2010 klo 19.59 , Blogger heinis kirjoitti...

Voi vitsit, tuo takki on varmasti ollut arvokas! :) Mutta onpa vaan taas ihanaihana asu <3 On kyllä mukavaa, kun noin huomioit ja mietit meitä lukijoitakin <3 Rentouttavaa iltaa!!

 
27. huhtikuuta 2010 klo 20.03 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana postaus!
haluaisin vaan vielä enemmän postauksia ja kuvia varsinkin ja just maisemista ja lapsista jotain (ei mitään naamajuttui tietty).
Juhlitteko siellä vappua? Mitä meinaatte tehdä?
Oletko sinä ennen asunut ulkomailla vai nyt ensimmäistä kertaa?
- Mammaliini-82

 
27. huhtikuuta 2010 klo 20.09 , Blogger Liisa kirjoitti...

Ihanat pöksyt ja takki!! Sopii sulle hyvin. Ja tuo talo edellisessä postauksessa, kaunis! Toivottavasti vaihtodiili onnistuu:)

 
27. huhtikuuta 2010 klo 20.21 , Blogger Johanna kirjoitti...

Vastaus mammaliinille: Täällä on vappu, siis 1.5., työväenpäivä jne kuten Suomessa, mutta ei sitä oikeastaan juhlita. Toinen, ihan Suomen vapun tapainen juhla on 17.5., itsenäisyys/kansallispäivä, jota sitten juhlitaan ihan todella :) Sekin on kyllä enimmäkseen lasten juhla, eli ei samaa kännäilyyhommaa kuin Suomen vapussa. Otan teille paljon kuvia sitten ja kerron tarkemmin :)
En ole ennen Norjaa asunut ulkomailla.

 
27. huhtikuuta 2010 klo 20.39 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moi,
Sä oot tosi vanhan näköinen 28-vuotiaaks.

 
27. huhtikuuta 2010 klo 20.43 , Blogger Minna kirjoitti...

Peesailen muita, minusta olet oikein hyvä bloggaaja, ei kai jokaiseen kommenttiin/kysymykseen tarvitakaan vastausta? Ja aika useinhan kysytään samoja asioitakin.

Tämä on juuri hyvä näin! Ihania muuten nuo talokuvat, toivottavasti unelmakoti löytyy.

 
27. huhtikuuta 2010 klo 20.52 , Blogger Ella B kirjoitti...

Kiva tulla tänne lukemaan juttuja, kun olen ollut pari päivää sairaana. Vielä tuohon taloasiaan, että onpa kauniita! Näytin miehellekin ja sekin huokaili:) Sitten ruvettiin katsomaan, että samoilla hinnoilla ei täällä saisi läheskään yhtä hienoa taloa. Joku miehen työkaveri oli ostanut 80 neliön talon samalla hinnalla ja pikkuisella pihalla aika rumasta lähiökaupungista. Eikä palkkataso ole mitään Norjan luokkaa, eli täällä ne, joilla on varaa ja onnea löytää talo, ovat aika onnekkaita.

 
27. huhtikuuta 2010 klo 21.28 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei, tämä tulee nyt anonyyminä kun tuo Blogger ei jostain syystä huoli salasanaani....MUTTA asiaan:
Olet ihana bloggaaja juuri tuollaisena kuin olet ; ) Itse löysin blogisi (siis sen edellisen, josta jatkoin nyt tähän nykyiseen) vähän vahingossa viime vuoden elokuussa ja ihastuin eli koukutuin heti! Jaksat olla positiivinen ja elämänmyönteinen sekä nautit elämäsi hetkistä tässä ja nyt. Näinhän sen kuuluukin olla. Älä yritä väkisin muuttaa blogiasi johonkin tiettyyn suuntaan vaan jatka samaan tapaan; omana itsenäsi. Meitä uskollisia lukijoita riittää kyllä. Oikein mukavaa kesän odotusta koko perheellenne sinne Norjaan, T: Anne / Länsi-Suomi

 
27. huhtikuuta 2010 klo 22.44 , Blogger Anu kirjoitti...

Monesti olen miettinyt, että kuinka ehditkään noin hienosti vastaileen kommentteihin:)
Kahden lapsen kanssa touhutessa sitä aikaa ei ole äärettömästi...vähän aina sieltä ja täältä pitkin päivää, eikö vaan? Mulla kun on nuo kolme ihanaa, ja päivittäin täällä vilisee kaverilauma lisäksi (tänäänkin oli hmm...yli 10 lasta meillä), niin omaa aikaa ei juuri löydy.
Tuo asu on ihan mielettömän suloinen:)
Mulle tulee ainakin joka kerta jotenkin hyvä mieli, kun käyn täällä kurkkaamassa!

 
27. huhtikuuta 2010 klo 22.46 , Blogger Eevi kirjoitti...

Ensimmäistä kertaa kommentoimassa :)

Sun blogi on aivan ihana, se saa aina hyvälle mielelle ja vauhdikkaan ja väsyttävänkin päivän jälkeen piristää mieltä kummasti. Jatka vain samaan tyyliin äläkä turhaa pode huonoa omaatuntoa, eihän kukaan ehtisi näin suureen määrään kommentteja ja kysymyksiä vastaamaan.

Onnea kodin metsästykseen!! :)

 
27. huhtikuuta 2010 klo 23.30 , Blogger Mia kirjoitti...

Olet kyllä ihailtavan hyvin ollut tasapuolinen kaikkia lukijoita ja kommentoijia kohtaan, ottaen huomioon minkä määrän kommentteja saat! Tosi upeeta!!

Musta sun blogissa huokuu se elämän ihanuus mistä itse ammentaa hyvää mieltä. Juuri kuten joku ylempänä sanoikin: hyvän mielen lifetyleblogi!!

Täällä seurataan innolla tuota teidän asunnonetsintäprojektia. Onkos mitään uutta sillä saralla?

Ja hei, mun blogissa on sulle jotain!! Tervetuloa visiitille!!

T: Melike (entinen Kotkantyttö myös)

 
28. huhtikuuta 2010 klo 7.09 , Blogger Satu kirjoitti...

Voi ihana vaaleanpunainen takki! Talokuvat ovat myös ihania. -Satu, 28

 
28. huhtikuuta 2010 klo 7.12 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

On ihana lukea blogiasi. Olen lähes parikymmentävuotta sinua vanhempi, mutta silti on kiva seurata tätä.Sinulla on elämän
tuomaa viisautta ja seesteisyyttä enemmän kuin monella ikäiselläsi.
Olet ihana äiti, ja sinulla on viisaita mielipiteitä. Lisäksi päivän asut on kiva juttu, niistä
saa vinkkejä ja hyvää mieltä.
Ohita ikävät kommentit, koska ne ei
tänne kuulu, uskon että ne on vaan
kateutta. Hyvää jatkoa Suomesta päin.

 
28. huhtikuuta 2010 klo 8.01 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tämä on minunkin suosikkiblogini! Joka aamu (toimisto)töihin päästyäni luen ensimmäisenä sinun ja blogisi kuulumiset. Välillä unohdan aamulla lukea ja myöhemmin muistan, että "ai juu" - ja äkkiä lukemaan. :) Olisi kiva nähdä lisää kuvia kodistasi ja siitä poikamiestalosta (ulkokuvia), jota kävit katsomassa. Aurinkoista kevättä!
- Katariina -

 
28. huhtikuuta 2010 klo 8.21 , Anonymous Lora kirjoitti...

Ei haittaa ellet ehdi vastata kaikkiin kysymyksiin, tai kommentoida jokaista näistä lukuisista kommenteista, sitä on niin paljon muutakin. Laitan huvikseni runon, joka jotenkin söpön höpsösti kuvaa sitä aikaa, jota sinäkin juuri parhaillaan elät. Sen myötä mukavaa loppuviikkoa;

"Vauvalla on kaikki kesken,

kirjahyllyn kirjat pitää lattialle laittaa

ja kuvalehden sivut mytätä ja taittaa.

Äidillä on kaikki kesken:

tiskit, pyykit, paperityöt,

paksut kirjat, repaleyöt,ei haittaa, ei haittaa:pysähdytään, ollaan tässä.

Käki kukkuu hämärässä

meille vielä sata vuotta.

Nyt ei hätiköidä suotta."

(Johanna Venho)

 
28. huhtikuuta 2010 klo 8.42 , Blogger Ruuturouva kirjoitti...

Välillä ihmettelen, että missä välissä ehdit kommentoida viestejä niinkin paljon kun nyt teet...

Niin, että älä turhaan murehdi:))

Aurinkoista päivää!

 
28. huhtikuuta 2010 klo 8.52 , Blogger Merry kirjoitti...

Taidan joka kerta sanoa, kuinka paljon blogisi piristää päiviäni ja kuinka siitä saa ihania ideoita. Vaikka olenkin todella erilaisessa elämäntilanteessa, on päivittäistä elämääsi ihana seurata tällä tavalla. Blogisi antaa elämään uusia näkökulmia ja olen sen kautta oppinut arvostamaan monia uusia asioita. Olen myös huomannut, että asiat, jotka ennen olivat kaukana toivelistaltani (kuten moni asia toivekodissasi) ovat nyt päätyneet haaveikseni.

Kiitos kun jaksat pitää blogiasi, se on varmasti monille meistä lukijoista pääasia :)

Oikein aurinkoista kevään jatkoa sinulle :)

 
28. huhtikuuta 2010 klo 9.27 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei,

tuli mieleen näistä kaikista aurinkoisista kuvista ja ruskettuneista kasvoistasi että kuinka korkeaa kerrointa käytät siellä meren äärellä?

Näin keväällähän tarttuu väri vielä herkemmin mut itse kyllä punottaisin varmaan jo yhden leikkikenttäpäivän jälkeen kun vesi oikein vielä moninkertaistaa säteet. Pakko käyttää ainakin kerrointa 20-30, mut sitten kyllä kauniin päivetyksen saaminen kestää..ja kestää. :D

t.Susse

 
28. huhtikuuta 2010 klo 10.23 , Blogger Annimuori kirjoitti...

Tuo Odd Molly on i.h.a.n.a, tahtoo kanssa.Blogiasi on vaan niin kiva lukea joten jatka samaan malliin vaan =)

 
28. huhtikuuta 2010 klo 11.26 , Anonymous Mari kirjoitti...

Mun mielestä blogeja pidetään itselle/itsestä. Niissä tuodaan esille omia ajatuksia ja mielenkiinnon kohteita. Vähän niinku omaelämäkerta pienistä hetkistä.

Sinänsä lukijoiden kysymykset ja mielenkiinto on ymmärrettävää, mutta se mitä itsestään haluaa antaa on aina bloggaajan käsissä. Välillä jotkut tuntuvat ottavan turhan henkilökohtaisesti sen, jos eivät saa vastausta johonkin kysymykseen.

Mutta tästä blogista. Alunperin löysin sen vain, koska etsin tietoa Norjasta. Mun mielestä kuvat on tosi kauniita ja harmonisia. Ja jälkimmäisen takia ehkä mun ulottumattomissa... Jäyhänä suomalaisena realistina ehkä myös tämä positiivinen ulosanti on vähän vierasta (ei toki huono juttu). MUTTA, silti tässä on joku sellanen koukku, joka nappaa mukaansa ja viikottain katselen mitä uutta tänne on putkahtanut. (ja olen jopa kommentoinut!) :)

Eli jatka samaan malliin vaan!

 
28. huhtikuuta 2010 klo 13.11 , Blogger Catherina kirjoitti...

Ai olet 28!? Sä näytät, en tiedä vanhemmalta, mutta ehkä kypsemmältä ja aikuismaisemmalta kuin minä, joka täytin saman verran kuukauden päivät sitten. Mistäköhän tuota aikuismaisuutta saisin itsellekin? Onko sulla jotakin neuvoja? :)

Mun ongelma on se, että näytän ikäistäni paljon nuoremmalta, ja kaikki tosiaan luulevat, että olen juuri viettänyt parikymppisiäni. Lisäksi opiskelen, joten ehkä tämä status lisää vielä sitä ei-aikuismaisuutta, ainakin henkisesti... Tosiaan kun kaikki luulevat minua nuoremmaksi, tuntuu, ettei siitä pääse yli, ja tavallaan "leikkii" mukana... :)

 
28. huhtikuuta 2010 klo 13.33 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oho, ajattelin että oot äitini ikäinen! Hän on 41 v. ja tyyli on tosi sama kuin sulla. Hänen kautta ja vinkistä tänne löysinkin. :-) Hassua että oonkin itse 22-vuotiaana lähempänä ikääsi. Joka tapauksessa ihana blogi.


Janika

 
28. huhtikuuta 2010 klo 15.34 , Blogger Zelda kirjoitti...

Kaunis ja herkkä tuo neuletakki. Toivotan onnea unelmien kodin metsästykseen.

 
28. huhtikuuta 2010 klo 16.11 , Anonymous Christaliina kirjoitti...

Kelpaat juuri tuollaisena kuin olet:) Ei hätää, vaikkei aina ehtisi vastata kaikkiin kommentteihin. Oletan, että ihmiset kyllä ymmärtävät:)

 
28. huhtikuuta 2010 klo 18.23 , Anonymous Aino kirjoitti...

Hmm. Mun mielestä on täysin ymmärretäävää, jos ja kun et kaikkii kommentteihin vastaa. Sinulle tulee niin hirmuinen määrä kommentteja, joten johan siinä menis ikä ja terveys niihin vastaillessa. Ja mielestäni monet sinulle esitetyt kysymykset ovat sellaisia, joihin lukija löytäisi vastauksen lukemassa aikaisempia tekstejäsi ja kommenttejasi- turha sitä on alkaa itseään toistamaan :) Ja toisekseen kaikkiin henkilökohtaisimpiin kysymyksiin ei mielestäni tarvitse vastata, johonkin on vedettävä raja.

Itse lopetin juuri blogin (ruoka-aiheisen), jossa kävijämäärät eivät todellakaan yltäneet sinun blogisi tasolle, niin silloin "jaksoin" vastata kaikkiin kommentteihin. Mutta tosiaan, kommentteja tuli murto-osa sinun saamiisi verrattuna ;)

Mukavaa loppuviikkoa! Täällä paistoi ja lämmitti tänään aurinko, joten taisin saada ensimmäiset pisamat nenänvarteen...

t. Aino Helsingistä

 
28. huhtikuuta 2010 klo 20.33 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hei Johanna!
ihan blogi sinulla,täällä kirjoittelee Minna helsingistä :)
haluaisin enemmän näitä postauksia sinusta ja elämästänne.
Mitä teette päivisin siellä,käyttekö jossain kerhoissa?
Ja sitten,mistä kirpputoreilta ostat vaatteita,ostatko netin kautta vai mistä?
Olisi kiva saada joku ns.ekologinen postaus sinulta,kerro miltä ajatus kuulostaa? :)


-Minna

 
28. huhtikuuta 2010 klo 21.14 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olipas mielenkiintoista tietää ikäsi. Pidin sinua itseni ikäisenä jostain syystä (10 v. vanhempi). Itsekin olen saikku. Kai jotenkin sain käsityksen, että sinulla olisi pidempikin työhistoria. Olet niin lady-mainen vaikkakin kuljet farkuissa.

 
28. huhtikuuta 2010 klo 21.29 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Johanna on iättömän kaunis, sellaista kauneutta, joka ei katoa vuosien saatossa. Olen saanut täältä hyviä tyylivinkkejä ja piristystä, kiitos! t. Joanna

 
28. huhtikuuta 2010 klo 21.43 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oi hyvät rouvat, missä ovat ladymaiset käytöstavat! eihän naisen ikää saa koskaan kysyä saatikka sitä kommentoida ;) kysykääpä vaikka siltä paremmalta puoliskoltanne, heillä tämä tieto on jo varmaan selkäytimessä. :))))

 
28. huhtikuuta 2010 klo 21.50 , Blogger Johanna kirjoitti...

Kiitos viimeisista kommenteista. Huokaisin jo syvään, että mitä noihin ikäjuttuihin taas sanoisin.. ei tunnu kivalta kuulla näyttävänsa 10-20 vuotta vanhemmalta. Ei varmaan kenestäkään naisesta. Mut mut.

 
29. huhtikuuta 2010 klo 9.48 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Et todellakaan näytä ikäistäsi vanhemmalta! Kirjoituksesi tuntuvat vain niin aikuismaisilta että olin itsekkin kuvitellut sinut vanhemmaksi. Mutta ei se todellakaan ulkonäöstä johdu! :)

 
29. huhtikuuta 2010 klo 10.02 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Koeta jaksaa kaikkien näiden kehujen keskellä tuota traagista tosiasiaa että näytät ja kuulostat parikymmentä vuotta ikääsi vanhemmalta...sehän se onkin pahinta mitä sinua tässä elämässä voisi kohdata eikö?

 
29. huhtikuuta 2010 klo 18.15 , Blogger Catherina kirjoitti...

Et kyllä näytä 10-20 vuotta vanhemmalta! Sulla on sellaista kypsemmän aikuisen naisen karismaa, ja usko vain, mielummin ottaisin sen, kun että näyttäisin teini-ikäiseltä. Kanssaihmisiltä saa varmaankin parempaa kohtelua, jos on oikeesti aikuisen oloinen kuin että olisi nuori. Ostoksilla huomaan välillä tämän eron, että minua ei asiakkaana juurikaan noteerata, mutta vanhempiin kyllä kiinnitetään huomiota ja niiden palvelemiseen panostetaan. Tuntuu, että itse olen jäänyt jonkinlaiseen kuiluun teiniyden ja kolmikymppisen välille. En oikein tiedä mihin ryhmään kuulun, sillä itse sisällä tiedän olevani aikuinen, mutta jotkut ihmiset käytöksellään alentavat minut nuoreksi tytöksi. Se ei vain ole kivaa.

 
29. huhtikuuta 2010 klo 22.02 , Blogger AS kirjoitti...

joo, blogeja on tullut kuin sieniä sateella :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu