Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

First time this year

lauantai 17. huhtikuuta 2010

First time this year

Saako laittaa kaksi postausta päivässä?
Jos on oikein innoissaan?

Tänään oli jumppasalilla avoimet ovet ja kaikkia meitä työntekijöitä pyydetty vähän niinkuin edustamaan. Mitenkään edustamassa (todellakaan :P) tai töissä en kyllä ollut, mutta kävin jumppaamassa sekä aerobicin että stepin.
Wuhuu.
Ekaa kertaa since Aino.
Se oli niin mahtavaa.
Hypin, pompin ja potkin kuin sekopää. 


Jumppavaatteista on kyselty; tykkään ihan tavallisesta verkkarihousuista, kunhan ne on löysät. Merkin ei tarvitse olla mitään "urheilumerkkiä", kunhan materiaali on ohutta ja pehmeää :) Meidän salilla on ihmeellinen siveyssääntö, jonka mukaan hihattomissa topeissa ei saa treenailla, joten paidoissa tykkään sit tällasesta mallista ;) No, tykkään oikeastikin.


Mistä minut tunnistaa jumppasalissa?
-Punaisesta naamasta!

Kesälukkariin otan taas yhden viikkotunnin itselleni.
On se niin parhautta.
Kunnon hikoilu.

Voi tätä energian määrää!

Alla on tosiaan vielä toinen tämänpäiväinen juttu kun tätä intoa nyt on... :)
-Ja muistakaa kysely sivupalkissa!

Tunnisteet:

56 kommenttia:

17. huhtikuuta 2010 klo 16.01 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihania uusia postauksia, tässä lauantaipäivän ratoksi tulin nettiä selailemaan kun itsekseni olen kotona. Tampereella sataa vettä, niin hyvä päivä siivota ja olla vaan...ikkunoitten pesu saa nyt odottaa:) Laitathan siivotusta ja valmiista terassista sitten kuvan, jos sais vaikka vähän jotain ideoita;D

 
17. huhtikuuta 2010 klo 16.04 , Blogger Sofia kirjoitti...

"Meidän salilla on ihmeellinen siveyssääntö, jonka mukaan hihattomissa topeissa ei saa treenailla, joten paidoissa tykkään sit tällasesta mallista ;)"

Ei siis myöskään missään urheilumerkkien jumppatopeissa?? Jännä ois tietää, mistä se "sääntö" on saanut alkunsa, eli onko ollu jotain ongelmaa joidenkin pukeutumisessa. "Meidän" salilla käy miespuolinen henkilö, jonka treeniasu koostuu pikkuspeedoista ja tiukasta hihattomasta topista, oli laji mikä tahansa, pilateksessa pistää jo vähän silmään:D:D

Mä en kyllä varmaan vois käydä siellä, ku hihallisessa tulee aina niin kuuma:)

 
17. huhtikuuta 2010 klo 16.06 , Blogger Herttainen kirjoitti...

Ihanaa että joku muukin saa noin paljon väriä hikitreenistä, itsekin aina ihan naama punasena...

Itse kävin vetämässä päivän treenin polkemalla 10 km ostaan siskon partiotapahtumasta munkin ja sit poljin takas, merenrantaa, ai että oli kaunista ja taas veistä käännettiin haavassa kun ei nyt voida asua merenrannalla :/

Mua ei tommonen paitasääntö haittais, tai ehkä jos ois kauniimmat käsivarret vois pitääkin jotain toppeja :D

 
17. huhtikuuta 2010 klo 16.06 , Blogger Anu kirjoitti...

Tahtoo kans auringon päivettämät kasvot!!!

 
17. huhtikuuta 2010 klo 16.06 , Blogger Anu kirjoitti...

Tahtoo kans auringon päivettämät kasvot!!!

 
17. huhtikuuta 2010 klo 16.36 , Anonymous Sweet heels kirjoitti...

siis eiks oikeesti saa käyttää toppeja :o mä itse tykkään just treenaa vaan topeissa. rakastan kans kunnon hikijumppia ja sillon on kiva kun kainalot on vapaana :D

ps. sinun blogia jo kaaauan seurannut, ehkä toka kommentti ever. tää on aivan tosi ihana blogi ja vaikutat niin mukavalta ihmiseltä :) hyvää kesän odottelua sinne!

 
17. huhtikuuta 2010 klo 16.40 , Blogger Heidi kirjoitti...

Tässä osoitteessa ainakin ollaan iloisia niin monesta postauksesta kun vaan suinkin jaksat :)

Heidi

 
17. huhtikuuta 2010 klo 16.52 , Anonymous L kirjoitti...

Miten sä oot saanut näin paljon lukijoita kahden kuukauden aikana? :D Ootko mainostanut blogiasi jossain? Ja aloittelevana bloggaajana toivoisin todellakin vinkkejä "hyvään blogiin"! ;)

 
17. huhtikuuta 2010 klo 16.59 , Blogger Outi kirjoitti...

Ihanaa, toinenkin postaus tänään! :) Oih! Kaipaan tota fiilistä niin paljon, että pakko varmaan selvittää missä täällä ois lähin spinning/jumppapaikka.

 
17. huhtikuuta 2010 klo 17.04 , Blogger Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Voi, miten haluaisin tuon fiiliksen. Tuntuu, että koko kroppa on ihan tönö. Kaikki liikunta on ollut vain maan kuokkimista. Kylmässä ja tuulessa. Epämukavassa asennossa. Jospa tänään illalla kun hiljennyn viettämään yksinhuoltajan lauantaitani laittaisinkin verkat jalkaan ja nauttisin hiukan pilateksesta... :)

Tuo siveyssääntö on ihana!
Hikiset kainalot on niin yök katsottavaa!!!

 
17. huhtikuuta 2010 klo 17.22 , Blogger Pampuliina kirjoitti...

Meidän salilla ei onneksi tuommoisia sääntöjä ole:) Itse treenaan monesti hihattomassa urheilutopissa ja capreimallisissa urheiluhousuissa.
Ja tuo treenaaminen on vaan niin ihanaa, siitä tulee todella hyvä fiilis. Mulla tosi käsi sökönä joten hieman rauhallisempaa treeniä tiedossa.

Ja hyvältä näyttää treenivaatteesi.

 
17. huhtikuuta 2010 klo 17.30 , Blogger heinis kirjoitti...

Varmasti ihanaa!!! Voi että, minullakin on jo aivan järjetön kaipuu hikoilemaan! Olen ollut kaksi viikkoa tässä karmeassa köhässä, joten kuntoilu ei tule kysymykseenkään. Aaarargh, mä haluun!! Sit kun tervehdyn, liikun varmasti ainakin 7 päivänä putkeen:)) Ja miksi ihmeessa tuo 'siveyssääntö'? Tosi outoa! Minä pidän aina hihattomia paitoja, koska hikoilen niin kamalasti.

 
17. huhtikuuta 2010 klo 18.10 , Anonymous Lukija pohjoisesta suomesta kirjoitti...

Meidän salilla tuo pukeutumisjuttu on kans SUOSITUKSENA ja johtuu kuulemma "hygieniasyistä"... Tiiä sitten.
Mutta kiva oli ostaa toppien lisäksi pari uutta jumppateepparia kesäisissä sävyissä ;)

 
17. huhtikuuta 2010 klo 18.12 , Blogger -Sara- kirjoitti...

Ai kun tulin tästä hyvälle mielelle :) Oletko käynyt pilateksessa tai joogassa? Käyn kaksi kertaa viikossa pilateksessa ja se on niin hienoa kehonhallinta-treeniä, ettei mikään. Joogassa käyn satunnaisesti ja se vähän harmittaa, haluaisin enemmänkin, mutta ei tässä kaikkeen veny vaikkakin venyy kivasti pilateksessa :)

Kotona olen yrittänyt joogata, mutta kun nuo kaksi monsteria häärii ympärillä, on mahdotonta keskittyä :) 3- ja 2-vuotiaat ovat niin täynnä energiaa, että jaaha, ja sillä lailla :)

 
17. huhtikuuta 2010 klo 18.22 , Anonymous L kirjoitti...

Oho, perun aiemman kommenttini sanat, nyt vasta huomasin, että sullahan on jo ennen tätä ollut blogi.. :D Niin että kyllä vaan kannattaa ensin laittaa kommenttia ja sitten vasta lukea vanhemmat tekstit.. Sorit siitä. Mutta edelleen mietin, miten lukijoita saa blogiin ja millainen on hyvä blogi..? :D

 
17. huhtikuuta 2010 klo 18.30 , Anonymous Venny kirjoitti...

Vihdoinkin meidän ulkonäöstä löytyi yhteneväisyyksi eli punakka olemus treenin jälkeen.

Mulla on tarina:
kävin ennen esikoiseni syntymää todella ahkeraan lähijumppasalilla ja muistan, että jumpan vetäjä oli viime aikoina raskaana. Nyt yhdeksän vuotta myöhemmin asun ihan muualla, aloitin taas fudiksen ja kas, ihana jumppavetäjäni on samassa joukkueessa! Aivan huippua!

Huomaatko mitä mahdollisuuksia ja ihania tilanteita elämä antaa...

 
17. huhtikuuta 2010 klo 18.50 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Vakkarilukija ihmettelee

tuota teidän salin sääntöä! Mikä ihmeen hygieniasyy voi olla tuollaisen säännön takana? Itse en varmaan voisi teidän salille tulla lainkaan. Olen todella kova hikoilemaan, joten saisin lämpöhalvauksen varmaan heti ensimmäisen kymmenen minuutin jälkeen...

Tahdon vielä kiittää erinomaisesta ja elämänläheisestä blogistasi! Ihanaa nähdä äiti-ihmisiä, jotka jaksavat huolehtia itsestään. Ja todella kiehtovaa lukea ulkosuomalaisen elämästä kera kauniiden maisemien!

Kiitos!

 
17. huhtikuuta 2010 klo 18.54 , Blogger Johanna kirjoitti...

Anonyymi: Laitan toki, jos se nyt kovin valmiiksi ehtii tulla ennen muuttoa ;) -siis kukinnat ym.

Papaija: Uuh :S Kuulostaa aikas ihanalta pilateskamulta :D

Herttainen: Vitsi sulla on energiaa kyllä! :)

Anu: Hih näissä on nyt kyllä paljon hikipunaa! :D

Sweet heels: Noup :) Ja ekan tuntini vedin hihattomassa tiukassa topissa...... muutama melko tiukka katse tuli kieltämättä ;)

Heidi: Kiva :)

L: niinku huomasitkin :) Näitä on tullut vuosien varrella :)

Outi: Joo kyllä se vaan ryhmässä liikkuminen ja paikan päälle ilmestyminenkin motivoi!

UK Emilia: :D Voin kuvitella! :) Pilateshan ois huippu vastine "tönölle" :)

Pampuliina: Juu itseasiassa tiukat caprit ja juoksuhousut kelpaa mullekin hyvin!

Heinis: en tiedä miksi... munkin mielestä hihattomat ja tiukat on helpoimpia jumpatessa. Ihan tyhmää.

Lukija: Juu oli mullakin tosiaan ekalla tunnilla hihaton toppi, mut aika moni mainitsi asiasta jälkeenpäin ;) ei siis oo pelkkä suositus täällä... :)

Sara: Oi pilates on ihanaa! Olin ekat vuodet täällä Norjassa hyvin pilates-painotteisella salilla töissä ja melkein jouduin ohjaajaksikin ilman kummempaa koulutusta :S Paljon on kyllä tullut harrastettua ja "perehdyttyä" lajiin. Jooga sen sijaan tuntuu vielä toistaiseksi liian rauhalliselta mulle :)

Venny: :D Ihana sattuma sun tarina :)

 
17. huhtikuuta 2010 klo 19.04 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihanan energinen postaus! Ja ihana tuo vedenjuontikuva sinusta, näytät jotenkin niin sympaattiselta ja luonnonkauniilta :) Itsellänikin liikunta on elämäntapa, tulee treenailtua 4-5 kertaa viikossa. Eli tyylijuttujen lisäksi kuulen tosi mielelläni myös treeni- ja liikuntajuttuja. Ja hei jatka vaan samaan malliin, pari postausta päivässä ;)

Katriina

 
17. huhtikuuta 2010 klo 19.44 , Blogger Piia kirjoitti...

Apua mikä sääntö! En oo ikinä kuullut tollasesta. Toivottavasti ei leviä muualle :) Noh, ainakin jäit heti mieleen uutena ohjaajana :)

 
17. huhtikuuta 2010 klo 19.51 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tuosta hygieniajutusta tuli vaan mieleen, kun esim. spinningissä jotkut miehet hikoilevat niin paljon, että lattialla on kirjaimellisesti lammikko heidän allaan. Ja se on todella ällöttävää... Mulla on mennyt muutama spinningtunti pilalle sen takia, kun olen järkyttyneenä tuijottanut jonkun vieressä olevan alla kasvavaa hikilammikkoa (mitäs olen tuijottanut, oma vikani, mutta silti...) Niin ajattelin vaan, että jos on tuollainen vähän peittävämpi paita, niin imisikö se hiet paremmin? Uskon, että saleilla voi ihan oikeasti olla hygieniaongelmia ihmisten hikoilun takia!

Onko sulla muuten noi rannekorutkin siellä tunnilla? Vai ovatko vaan unohtuneet käteen? :)

 
17. huhtikuuta 2010 klo 19.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Eikö toi Voss ole sitä maailman kalleinta pullotettua vettä, joka maksaa about 10 € / 0,5 l? Eikö se olekin norjalaista, onko se samoissa hinnoissa siellä?

(Ei pahalla, uteliaisuudesta vaan kyselen :) )

 
17. huhtikuuta 2010 klo 19.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olisko siveyssääntö tai sitten vaan yleinen siisteyssääntö. On nimittäin todella ällöttävää joskus, kun edellisen tunnin tytöt ovat hikoilleet jumppamatot ihan likomäriksi, jos tuntiin sisältyy kehonhuolto-osio.

Lisäksi on kuvottavaa, kun toppi päällä salilla treenaavat jättävät kunnon hikilätäköt laitteisiin. Eihän oma hiki ketään itseään haittaa, mutta kukapa haluaisi kieriskellä muiden eritteissä, yöööööök.

 
17. huhtikuuta 2010 klo 20.01 , Blogger Johanna kirjoitti...

Anonyymi: Tää on nyt tosi noloa sanoa, mut en kyllä edes katsonut tän pullon hintaa.... Olen kyllä kuullut Voss -veden olevan kallista, mutta kun sitä nyt on vihdoin alettu täällä myymään kioskeissa niin ostin. Katsomatta hintaa. Älkää kivittäkö hih. Ei se varmaan kyllä noin kallista enää ole ;)

Anonyymi: Niin no, ehkä siisteyssääntö :)

 
17. huhtikuuta 2010 klo 20.23 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippa Johanna,
Sinulla on tosi kivat sivut, joita lueskelen päivittäin. Tämä on kuitenkin vasta kolmas kommenttini:) Olen "pikkuruinen" jumppavaate-valmistaja, ja haluaisin lähettää sulle housut mallistostani testattavaksi jos kelpaa. Kangas on ihanan hengittävää mattapintaista Meryliä, joka ei nyppyynny eikä venähdä. Jumppis-terkuin Tiina :)

 
17. huhtikuuta 2010 klo 20.49 , Blogger Magda kirjoitti...

Ensinnäkin kiitos ihanasta blogista! Ihan mun lemppari! Lueskelen päivittäin ja jos vaan yhtä blogia saisi seurata kaikista seuraamistani blogeista, se olisi varmasti tämä :)

Kirjoitit tossa Kesäkuntoon! -postauksessa että juoksu on sulle yks mielekkäimmistä liikuntamuodoista. Ite olen juoksuharrastusta aloittelemassa ja kovasti kiinnostaisi, jos jaksaisit vaikka jonkinlaista juoksu -postausta tehdä, esim. sun omasta treenaamisesta, treenivinkkejä, ym.

Mukavaa viikonlopun jatkoa sulle ja sun suloiselle perheelle :)

 
17. huhtikuuta 2010 klo 21.28 , Blogger Crista kirjoitti...

Saat varmasti kirjoittaa niin paljon kuin sielu sietää, ilolla otetaan kaikki vastaan - sun postauksista kun vaan tulee niin hyvälle mielelle! :)

Ja vähän asian vierestä, asuessani Usassa jokusen vuoden, niin koulussamme oli todella tiukat siveyssäännöt: ei kenkiä, joissa näkyy varpaat (asuimme vielä etelässä, joten tämä ei-sandaaleja-sääntö oli jokseenkin ärsyttävä +30 asteen keleissä), ei hihattomia paitoja, hameen helman oli oltava pidempi kuin mihin kohtaan reittä sormenpääsi ylettyvät seistessä, shortseissä tuli olla taskut ja missään vaatteissa ei saanut olla reikiä jne. Pohjoismaalaisesta näkökulmasta toisen ihmisen hyväksyttävän vaatetuksen määritteleminen näinkin tarkkaan tuntuu hyvin puritaaniselta ja kovin omituiselta - hygieniasyin perusteltavat säännöt/suositukset ymmärrän kyllä. :)

Ja joo, tämä kommentti ei nyt sit varsinaisesti iittynyt mihinkään, sorry! :D

Lauantai-illan terkuin,
.erin.

 
17. huhtikuuta 2010 klo 21.46 , Blogger Heidi kirjoitti...

Hei vielä,
anteeksi kun kommentoin tänään miljoona kertaa, mutta...
Magdalla oli ihana idea ja liityn samaan toivejonoon.
Eli jos sulla on antaa vinkkejä juoksuun. Siis ihan juoksua for dummies meikäläisen kohdalla. Tänään kävin siis ostamassa ihan oikeat juoksukengät askelklinikan hemmon neuvoilla, kun kakkosen jälkeen juoksu on ottanut niin hiekkaan. Penikat heti ekan keikan jälkeen niin kipeet ettei toinen kerta ihan äkkiä käy mielessä.

Kiitos jo etukäteen ♥

Heidi

 
17. huhtikuuta 2010 klo 21.49 , Blogger Marjukka kirjoitti...

Saa laittaa, ihanaa kun laitoit!! :-)

Täällä on taas podettu ja ottaa päähän. En muuten tod laita kommentteja höystettyinä sairaskertomuksilla siksi, että kerjäisin sääliä. Tää vaan on just *nyt* mun elämää, johon ei usein muuta mahdu. Ei mitään dramatiikkaa, ihan vaan arkea. Toiveikkuutta ja sinnittelyä, rohkeutta ja alakuloa.

Osaisitko antaa vinkkiä aerobisesta harjoitteesta, jota voisin suorittaa ilman, että jalkojen niveliin kohdistuu mitään iskua? Vesijumppa kautta -juoksu on harkinnassa, mutta epäilen suoraan sanottuna, tykkäänkö. Ehkä on pakko alkaa tykätä, koska mitä muuta jäljelle jää paitsi kuntopyörä (pyöräily ulkona ei onnistu)?

Jipii. Onneksi sain just Englannista paketin Revlonin Skinlights -tuotteita x-D.

Terkkuiset! Nautihan edelleen kaikesta!

 
17. huhtikuuta 2010 klo 21.53 , Blogger Jessica kirjoitti...

Ihanat jumppavaatteet, jumppaaminen on todella mahtavaa ja se auttaa jaksamaan aivan eri tavalla :) Varsinkin näin keväällä liikunta lisää energiaa entisestään :)

Onnea kodin myymiseen, ymmärrän että se kuitenkin on hieman haikeaa, tsemppiä uuden kodin löytämiseen! :)

 
17. huhtikuuta 2010 klo 22.13 , Blogger maj kirjoitti...

Ai, että mikä fiilis varmasti. Voin vaan kuvitella. Täällä täytyis 4 viikkoa vielä ottaa rauhallisemmin ja sitten vois aloitella treenit. Tiedätkö yhtään, miten tuo vatsalihaspuoli, miten kannattais kuntotus aloitella?

-M

Ps. Mulle tuli ihan yllärinä (vaikka olin kyllä ehkä joskus kuullut...) miten tuo imetys vie kilot ja energiat täysin, pitää oikein tarkkailla, että syö tarpeeks.

 
17. huhtikuuta 2010 klo 22.23 , Blogger Anne P. kirjoitti...

Jos on ihan tosi, tosi innoissaan, niin voi laittaa vaikka kolme:)

 
17. huhtikuuta 2010 klo 22.48 , Blogger anma kirjoitti...

Hihi. Blogisi on ihana
-terveisin urheillessa aina ihan punainen kalastajan tytär :)

 
17. huhtikuuta 2010 klo 23.50 , Blogger Helena kirjoitti...

Outo siveyssääntö, mutta jos on hygieniasyistä, niin sitten kyllä ymmärrän. Kaipaan tosiaan niitä aikoja, kun ehdin ja jaksoin liikkua joka päivä. Mun rytmini oli aikaisemmin se, että koiran kanssa lenkille 3 kertaa päivässä, 10 km juoksulenkki 3 kertaa viikossa ja parin tunnin hikijumppa 2-3 kertaa viikossa. Perheen perustamisen aikana liikunta on vähentynyt rajusti ja se kyllä näkyy ja tuntuu. Mutta nyt yritän taas tsempata, että tulisi itsekin paremmalle mielelle. Liikunta kun vaikuttaa niin paljon myös mielen virkeyteen.

 
18. huhtikuuta 2010 klo 0.05 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Halusin vain tulla vihdoin tännekin sanomaan, että kiitos Johanna ihanasta blogistasi <3 Saan siitä enemmän elinvoimaa kuin voit kuvitellakaan. Se on minulle varsinainen inspiraation lähde!

T.Nea

 
18. huhtikuuta 2010 klo 3.42 , Anonymous Tyyppi kirjoitti...

Liikunnasta tulee todellakin niiiiin ihana olo - näkyy hyvin tuossa kuvassa, jossa juot vettä. :)

Minäkin kummastelin tuota teidän salin paitasääntöä. Hihalliset tuntuvat minusta jotenkin ahdistavilta, ei pysty liikkumaan niin vapaasti. Ja se kuumuus, huh.

 
18. huhtikuuta 2010 klo 5.03 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Siitä Voss-vedestä vielä... Siis saahan sitä ostaa ja juoda vaikka olisi kuinka kallista, en mä sillä :) Pisti vaan silmään, kun pullo oli niin näyttävästi esillä tuossa viimeisessä kuvassa.

Itsekin maistaisin mielelläni, että onko se hintansa veroista :)

 
18. huhtikuuta 2010 klo 7.35 , Blogger tyttism kirjoitti...

Mäkin huomasin VOSS-pullon, tehtiin joskus harkkatyö siitä strategisen johtamisen kurssilla, olisko ollut kaksi vuotta takaperin. Se on tosiaan maailman ensimmäinen brändivesi eikä sinällään vetenä mitenkään ihmeellistä. Yhtiö osti Voss-kylän vesivarannot Norjassa (mikä tietysti on vähän kyseenalaista, joutuvat hakemaan vetensä muualta) ja päättivät laittaa veden Calvin Kleinin suunnittelijan (pullo muistuttaa CK:n puteleita!) muotoilemaan lasipulloon, asettivat tosi korkean hinnan ja hirveän rajoitetun myyntiketjun, sitä sai Suomessakin kai vain yhdestä tai kahdesta paikasta. Ja kikkailu onnistui, vedestä tuli julkkisten juoma ja tietty kaikki tavikset himoitsi niitä pulloja.

Olisi mielenkiintoista tietää, miksi Voss on nyt kioskeissa - alkuperäisen idean mukaan kioskit ei todellakaan saaneet sitä myytäväkseen. Olisiko talouskriisi syönyt huippuveden markkinoita?

Onko pullo edelleen lasia?

 
18. huhtikuuta 2010 klo 8.00 , Blogger Herttainen kirjoitti...

Tuli vielä mieleen tuosta kun ihmiset pohtii syitä tuohon toppisääntöön... Omalla salilla ainakin on treenipyyhepakko ja itse käytän vähän reilumman kokoista juuri siksi, että se peittää sen laitteen esim. sekä selän että pepun osalta ja tarpeen vaatiessa sillä voi pyyhkiä vielä käsiosat yms. Ja suurin osa pitää myös jumpissa pyyhettä, itse en ainakaan koskaan tee vatsalihaksia/punnerruksia tai mitään ilman että siinä maton päällä on pyyhe ja jos otsasta valuu hikeä niin se menee pyyhkeelle eikä lammikoksi viereen. Tuntuu ällöltä jos jossain ei käytetä pyyhkeitä, itteeni ainakin ällöttäis lojua "paljaalla" jumppamatolla, johon on ties kuka ties minkälaiset lammikot vuodattanut... :D

 
18. huhtikuuta 2010 klo 11.17 , Blogger J kirjoitti...

Kamalaa, jos ei saa treenata topissa. Itse vedän aina topilla, jotenkin paljon vilposempi. Olen kanssa aivan punainen urheilun jälkeen. En muutenkään ymmärrä, että mitä enemmän olen nyt harrastanut liikuntaa niin sitä helpommin ja enemmän hikoan. Toppi on aina ihan litimärkä. :D

 
18. huhtikuuta 2010 klo 11.42 , Blogger Johanna kirjoitti...

Jumppis-Tiina: Laita mulle s-postia jooko, kuulostaa aika kivalta :)

Magda: Kiitti ihanasta kommentista. Katotaan, jos osaisin jotain juoksuvinkkejä antaa... postauksella saisi kyllä varmasti ainakin kommenttiboksiin vinkkejä! Että se vois olla kyl hyvä idea!

erin: Mielenkiintoista luettavaa liittyi tai ei :D Ehkä pukeutumissäännöt tuntuvat hassuilta vain koska niitä on nykyään niin vähän. Voisi ihan ymmärtää että olis enemmänkin..?

Heidi: Juu täytynee :) Kävi ihan itseäkin innostamaan!

Marjukka: No saa kuule sanoa huonojakin juttuja täällä :) Varmasti mainitsen itekin tekstissa jos me podetaan!
Hmm, uinnin ja pyöräilyn jälkeen on iskuttomat aerobiset aika vähissä... *miettii kuumeisesti*

Jessica: Se on todella... mahtava energianlähde.

maj: Suosittelen tosiaan odottamaan vatsalihaksia siihen lääkärin/terkkarin 6vko tarkastukseen, jotta tarkistavat että kohtu on vetäytynyt takaisin ja vatsalihakset ovat paikallaan. Tosin tuntisit varmasti itsekin jos vatsalihaksissa ois jotain hassua, joten kyllä niitä varovasti uskaltaa koittaa jo jos haluaa ;) NImenomaan vain koittaa, tositreenit jätä kuitenkin sinne tarkastuksen jälkeen :) Ihania vauvapäiviä teille, niin ihanaa nähdä et teilläkin menee kivasti <3 Vauva-aika on niin mahtavaa, kun siitä saa ja pystyy nauttia.

Anne P: :D Niin innoissani en varmaan ehdi olemaan ;)

Pussauskoppi: Juu punaisuus on vaan hyvä ominaisuus ;) Tuleeks niille edes hiki jotka ei oo punaisia häh? :D

Helena: ooh, aikamoinen tahti ollut :o
Ja juu, ehkä se on hygieniasääntö, en tiedä.

Nea: Kiitos <3

Tyyppi: Älä, munkin oli aina ennen tapana treenata hihattomissa.. :/

Anonyymi: Juu ihan tahallani tollasen kuvan laitoin, toi pullo on niin siisti :P Täytyyki kattoo onks se paljon kalliimpaa kuin tavan vesi, en kyllä luule kun kioskissa myytiin :) Eikä muuten huomaa mitään eroa kodin hanaveteen!

tyttism: Hmm, mielenkiintoista faktaa vossista, en tiennytkään. En tiedä myöskaän miksi, mutta ne ovat ihan vasta lähiaikoina tulleet kioskeihin täällä. Ei tosiaan varmaan kriisin aikana ihmiset ihan ekana veteen laita rahojaan :) Lasipulloja olen kanssa suureksi osaksi nähnyt, mutta tää oli muovia.

Herttainen: Juu pyyhe on kyllä ihan ehdoton matolla. Ehkä toi teepparikin sit ehkäisee vähän sitä valtavaa hien valumisen määrää :P

J: Se on vaan merkki vilkastuneesta ja hyvästä ainenvaihdunnasta ;) Munkin mielestä topissa ois paljon kevyempi treenata :/

 
18. huhtikuuta 2010 klo 12.06 , Blogger Tiia kirjoitti...

Outo sääntö! Mä en pystyis ikinä treenata t-paidassa. :D

Mutta hyvä että jollain muullakin naama punottaa! :D

 
18. huhtikuuta 2010 klo 13.09 , Blogger Piretta kirjoitti...

Ah kiitti naista urheilupostauksista! Tekee nyt mieli paasta itsekin hyppimaan ja pomppimaan:) Hihattomassa topissa mieluiten :D

 
18. huhtikuuta 2010 klo 13.30 , Blogger Sanna kirjoitti...

Voi tuota ihanaa olotilaa mikä jumpan jälkeen on :) olen koko syksyn jumpannut 5-6 jumppaa/viikko ja nyt alkavat kesätauot, saa nähdä miten tässä pärjää! no juokulenkit alkakoon tilalla ;)
ihana innostava postaus!!

 
18. huhtikuuta 2010 klo 18.06 , Blogger Iida kirjoitti...

Teepaidalla on ahdistavaa jumpata! Uskoisin, että jos itselläni olisi jokin hirveä hikoiluongelma, että hiki lentäisi toisten päälle, niin silloin ymmärtäisin kyllä ihan itse käyttää t-paitaa. Samoin jumppamatolla meillä käyttää kaikki pyyhettä, mikä on musta tosi hyvä (näin ei ollut kuin joskus 7v sitten viimeksi kävin jumpalla). Mutta aika hassua, että toisten pukeutumiseen puututaan, jos siitä ei koidu mitään ongelmia muille.


Ja minut tunnistaa myös jumpalla punaisesta naamasta :) Liikunnan opettaja sanoikin joskus nuorena, että minusta tulee aina niin kauniin possunpunainen! Heh, eipä kauheasti hivellyt teini-ikäisen mieltä ;)

 
18. huhtikuuta 2010 klo 18.23 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mun on pakko laittaa kommenttia koska näin viime yönä sellasta unta, että olin teillä kylässä. :) Hyvät oli KALAruuat ja jälkkäriksi vohveleita ja jätskiä. Kiitos!:) Tulen toistekin. :D

-belleb

 
18. huhtikuuta 2010 klo 18.28 , Blogger Anne P. kirjoitti...

Ei perhana, mä kuulun tuohon 2 %:n porukkaan lukijoistasi:), heh, ihan naurattaa, MUTTA lukijasi on myös nuorin tyttäreni 10 v., että keskimäärin ihan hyvin:D
t. kotkalaiset

 
18. huhtikuuta 2010 klo 18.34 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Nou hätä, Anne P...minä kuulun tuohon 4 % porukkaan!! Mutta eihän tää onneks ikää katso, kun on yhteiset kiinnostavat aiheet. Vai mitä Johanna? T. Marja

 
18. huhtikuuta 2010 klo 20.00 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Laitanpa vielä paremmaksi, mä kuulun 1 % porukkaan!

terveisin Se,joka ei ikäänsä muista ;D

 
18. huhtikuuta 2010 klo 20.09 , Blogger Anne P. kirjoitti...

No just, enhän minäkään ikääni muista, ellen katso passista:) Mutta edell. "anonyymi", sä voitit!

 
18. huhtikuuta 2010 klo 21.17 , Blogger EevaL kirjoitti...

Voi, kun tuosta sinun energiasta saisi edes hipun itselle. Kolmen lapsen (5v, 3v ja 5kk) äitinä niin helposti jää väsyneenä sohvalle vaakatasoon, vaikka miten hyvin tietää, että energiaa siitä liikkumisesta saisi..

Energisiä ja aurinkoisia päiviä sinulle!

 
19. huhtikuuta 2010 klo 1.51 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Vinkkejä tilanteeseen; en ole koskaan käynyt salilla ja nyt totaalisen kyllästynyt katsomaan omaa REILUA lihavuuttani. Kynnys astua ekaa kertaa salin ovesta on vaan tosi suuri, mutta haluaisin osallistua tollasiin ryhmäliikuntajuttuihin... Mietin vaan oisko sulla jotain neuvoja miten sais itsensä sinne, ja miten paljon siellä on luvassa tuijottelua hoikilta kanssajumppaajilta? :/

 
19. huhtikuuta 2010 klo 11.14 , Blogger Marja kirjoitti...

Sama täällä, minut tunnistaa jumpalla punaisesta naamasta, eka liikkeestä lähtien. Välillä on ärsyttänytkin kun jotkut jumppaohjaajat välillä kommentoivat (vaikka vaan vitsinäkin), että nyt pitää varmaan hiljentää tahtia kun täällä on osa niin punaisia... hmpfh, eihän se sitä tarkoita, ettei enää jaksaisi mitään tehdä - toiset vaan tulevat punaisemmiksi kuin toiset. Toiset taas on koko jumppatunnin kalpeita kuin lakanat ja hiki vaan valuu...

Itse en olekaan ikinä törmännyt tuollaiseen siveyssääntöön - ei kyllä passaisi mulle, en nimittäin osaisi ollenkaan jumpata hihallisessa paidassa. Mun kaikki jumppayläosat on hihattomia enkä koe oloani yhtään siveettömäksi :D Sitä vastoin mielestäni on itsestään selvää ottaa tunnille kuin tunnille (tai salille) mukaan oma hikipyyhe!

Mutta siis juu, minä olen ihan koukussa jumpasta tulleeseen hyvään oloon! Ja siksipä olenkin viime viikot ollut NIIN turhautunut kun penikkatauti ei anna myöden kunnon hikitunneille, eikä juoksulle =/// Plääh. Tosin tänään on pakko päästä juoksemaan, niin mahtava keli tuolla ulkona.

Aurinkoista alkanutta viikkoa myös Norjaan :)

 
19. huhtikuuta 2010 klo 15.10 , Blogger Sofia kirjoitti...

Anonyymi:
" miten paljon siellä on luvassa tuijottelua hoikilta kanssajumppaajilta? :/"

Itse käyn sellaisella "fiinimmällä" salilla (joita kohtaan ihmisillä yleensä on kauheita ennakkoluuloja), mutta siellä EI TODELLAKAAN tuijotella kenenkään läskejä.

Porukka on tullut sinne treenaamaan tosissaan, eikä silloin toisia ehdi arvostella. En halua olla ilkeä tms., mutta ihan oikeasti, yleensä ne tuijottelut on siellä ihan omassa päässä:)

Kannattaa oikeasti vain marssia sinne tunneille ja kokeilla. Jos ilmapiiri vaikuttaa huonolta, kokeile toista salia:) Tsemppiä liikunnan aloittamiseen!

T. jumpissa 15 kiloa laihduttanut entinen läski:)

 
19. huhtikuuta 2010 klo 15.46 , Blogger Johanna kirjoitti...

Luulen kanssa, että moni pelkää noita tuijotteluja, mutta saleilla on kamalasti juuri sellasta "ymmätäväistä" porukkaa, jotka ehkä itsekin ovat ennen olleet ylipainoisia. Kuntosaleilla ja jumpissa käy ihan tavallista porukkaa (eikä tod. pelkkiä laihoja ihmisiä, joilla on kova motivaatio harrastaa) -ei tuijotella hihi :) Toivottavasti ainakin. Jos näin ei ole, ei sali voi millään sellasella ylimielisellä asenteella pärjätäkään! :) Voitko ottaa jonkun kaverin eka kerroille mukaan? Ihanaa, jos rohkaistut <3

 
22. huhtikuuta 2010 klo 17.20 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ispiroiva postaus, Johanna!
No niin, ensimmäinen 90 minuuttinen lämpöjoogaa takana. Tuntuu hyvältä. Ehkä se kunnianhimo urheilua kohtaa kasvaa joogan myötä. =D Ja hei, jos mielin naimisiin lähitulevaisuudessa, niin täytyyhän sitä näyttää hyvältä mekko päällä. ;-)

Raekuuroterkuin,
S

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu