Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Mer mamma, mer!

keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Mer mamma, mer!



Päivän asu: takki se siskon vanha (b young), toppi H&M mama, housut ASOS, kengät The original unlimited rhomb label jeans (huh mikä nimi!)


Se eilinen punnerrusidea oli tosi suosittu. Olli haki myös polvien alle tyynyn ja lätsytteli käsillään mun kanssa samaa tahtia. Sit kun sain sarjat tehtyä kädet ihan maitohapoilla, huutaa Olli vieressä

"Mer!
Trene mer mamma!
Mer!"

Juu kyllä sitä mielellään tekis kaikkensa lastensa eteen ja vähän häkeltyneenä siinä lattialla mietinkin, et mitäs nyt. Kyllä mamma mut kun ei kädet pysty enempään.
Olli personal trainerina mulla on sellaset muskelit käsissä kesään mennessä että ;)
Siinä tuli sitten treenattua kaikki muukin käsien perään kun PT suostunut lopettamaan treenejä.

Hyvä ja hauska iltarutiini, tätä jatketaan!
Voipi olla et laitan teillekin jakoon ihan kuvien kanssa jos saan jotain käyttökelpoisia otettua! :'D

Hih, kivaa keskiviikkoiltaa -ja onko siellä muuten pyhä huomenna? Täällä on.


Tunnisteet:

23 kommenttia:

12. toukokuuta 2010 klo 15.46 , Blogger Helena kirjoitti...

Meidänkin lapset jumppaa samalla kuin mekin. On se huvittava näky (3vee ja 9kk). Ja toimivat käsipainoina...

 
12. toukokuuta 2010 klo 15.51 , Blogger Alma kirjoitti...

Hehee! Ei siinä tosiaan auta muu kuin sykkiä, kun PT käskee.:) Ja sulla on se hyvä/paha, että hän vielä asuu samassa taloudessa, joten jäät heti kiinni, jollei jokailtaiset treenit tule suoritettua. Ja kyllä, huomenna on pyhä. Ihhaannaa!

 
12. toukokuuta 2010 klo 16.43 , Blogger Iida kirjoitti...

Hih, sulla onkin vallan tehokas traineri siellä ;)

JUST minuutti sitten tajusin että huomenna on tosiaankin helatorstai! Kotiäitinä ei muista millään noita päiviä. Mies on tietysti kotona, se on plussaa. Paitsi ett mun mies päivystää tän viikon, joten ei ole varmuutta onko kotona huomenna vai ei.

Hyvää pyhää sinne ja hauskoja treenejä :)

 
12. toukokuuta 2010 klo 17.36 , Blogger Satu kirjoitti...

Hei,

Tuli ihan vain Ollin kommentista mieleen, puhutko lapsille norjaa vai suomea?

 
12. toukokuuta 2010 klo 18.14 , Blogger Jenna kirjoitti...

Tuli muuten aivan yhtäkkiä mieleen, että mitä kieltä teidän lapset oppii? :D Tai opetetaanko niille pelkästään hollantia vai opetatko sä myös suomen kielen?

 
12. toukokuuta 2010 klo 18.47 , Blogger Johanna kirjoitti...

Puhun lapsille pelkästään suomea. Olli ymmärtää molemmat kielet, mutta puhuu valtaosin norjaa. Hollantia tuskin kumpikaan tulee oppimaan ;D

 
12. toukokuuta 2010 klo 19.07 , Blogger Crista kirjoitti...

Hih, ihana ja tehokas PT! :)

Kevät on vihdoin löytänyt tiensä tännekin, aurinko paistaa, puihin on ilmestynyt pikkuiset hiirenkorvat ja vieläkin on +20 lämmintä! Jei! :)

Mukavaa Helatorstaita ja ei muuta kuin mars jatkamaan treenejä! ;)

.erin.

 
12. toukokuuta 2010 klo 19.08 , Blogger Jenna kirjoitti...

Mietin hetken, että missähän te asuitte ja pieleenhän se meni... :D Sori :) Mutta kysymyksen ymmärsit kuitenkin. :p

 
12. toukokuuta 2010 klo 19.16 , Blogger Nna kirjoitti...

Ihana asu!! Itsekin tulin juuri pumpista ja tunnen olevani Peppi Pitkätossu, maailman vahvin tyttö :)

 
12. toukokuuta 2010 klo 19.51 , Blogger Suvi kirjoitti...

Aivan ihanat housut. Pakko kysyä, että millon oot tilannut? Löytyyköhän sieltä vielä noita? Pika selauksella ei osunut silmään. Tahtoo tommoset.

 
12. toukokuuta 2010 klo 20.08 , Blogger Johanna kirjoitti...

Suvi, nää on harmi vaan monta vuotta vanhat :( ei siis varmaan löydy enää.

 
12. toukokuuta 2010 klo 20.32 , Blogger Unknown kirjoitti...

Nyt on pakko kommentoida! Olen lukenut blogiasi jo puolisen vuotta enkä ole ennen kommentoinut, vaikka olen tykännyt kirjoituksistasi. Äsken kuitenkin huomasin, että meillä on Facebookissa yhteinen kaveri. (Selailin hänen kaverilistaa ja tunnistin sinut profiilikuvan perusteella, vaikkei siinä sinua paljon näykään.) Katsoin samalla sinunkin kaverilistan läpi ja bongasin sieltä toisenkin henkilön, jonka tiedän. Maailma on todella pieni.

(Älä huolestu, en ole mikään hullu stalkkeri!)

 
12. toukokuuta 2010 klo 21.09 , Blogger Murupeikko kirjoitti...

Mun typy, 11 vee luki muropaketin kyljessä olevaa ohjetta, millä sais timmin vatsan... Ehdotteli ensin, että äiti, jos säkin alkaisit tollasii liikkeitä tekemään. Minä sitten kysyin, että oiskos kiva, ku mammalla ois tollanen masu. Typy mietti hetken ja sano: Äiti, et sä ois enää sitten äiti... Kuinka ihana syy pitää kauniit?? ;) vatsamakkarani. :DD

 
12. toukokuuta 2010 klo 22.44 , Blogger -Sanna kirjoitti...

Hih, lapset antaa mun nykyään jumppailla rauhassa (pitelevät jopa jaloista vatsalihas-liikkeissä) mutta koiravauva on heti kimpussa. Tosi miellyttävää venytellä, kun vedetään esim. hiuksista :D

 
13. toukokuuta 2010 klo 1.48 , Blogger Merja kirjoitti...

Mun lapseni on kaksikielisiä myös. Saan heidät vastaamaan itselleni suomeksi kun kieltäydyn ymmärtämästä sitä toista kieltä, eli en vastaa heille jos eivät puhu minulle suomea..

 
13. toukokuuta 2010 klo 9.31 , Blogger Leena Hämäläinen kirjoitti...

Heippa, tulin pitkästä aikaa moikkaamaan :). Lueskelen kyllä aina ja ihastelen, täällä taustajoukoissa. Välillä vain alkoi tuntua, että oma kommentti hukkuisi kuitenkin niiden satojen muiden sekaan, mutta täällä siis olen. Tällä uudella tädillä ja kummilla on muuten kohta ristiäiset lapsuuden kotikaupungissa :).

 
13. toukokuuta 2010 klo 10.07 , Blogger Suvi kirjoitti...

Hei! Oletko koskaan vieraillut sivulla hundredpushup.com? Mä en ole kyllä koskaan saanut aikaseksi kolmatta viikkoa pitemmälle... Mut tuttu väitti, että työpaikallaan tekivät loppuun saakka

 
13. toukokuuta 2010 klo 11.44 , Blogger Marja kirjoitti...

:) Mäkin haluan tuollaisen PT:n! Tosin kuten joku jo mainitsikin, aika paha kun herra asustaa samassa taloudessa - ei pääsisi ikinä lintsaamaan ;) Tosin, meikäläisenkin allit kaipaisivat tuollaista tehotreeniä!!

... ja nyt lähdenkin treenaamaan niitä tuonne pihalle haravan varteen :) Meinasin itseasiassa lähteä salille mutta mies tokaisi, että paremman treenin saan kotipihassa ;D

Leppoisaa helatorstaita!

 
13. toukokuuta 2010 klo 14.32 , Blogger Johanna kirjoitti...

Inde: Maailma on pieni :)

Murupeikko: Näin on <3 Lasten rakkaus on niin ihana juttu :)

Sanna: HAhaa :D Koiran kanssa onkin vaikeampaa :D

Merja: Hmm, tota täytyy tietysti käyttää, mutta luulen, ettei Olli oo vielä siinä vaiheessa, että järjestelmällisesti ymmärtäisi kielten erot... se sekottaa vielä niin paljon :)

Elina: Kiva kuulla <3 hajeja sinne

Suvi: En oo käynyt, enkä löytänyt oikein perille nytkään, vaikka yritin ;) Kuulosti mielenkiintoiselta...

Marja: Ihan parasta treeniä! Helatorstaita sinne myös :)

 
13. toukokuuta 2010 klo 15.16 , Blogger Notorious C.H.I.C. kirjoitti...

Piti vain kommentoida tuota kaksikielisyyttä siten, että itse en aio ruveta tyttäreni kanssa kielipoliisiksi tyyliin "vastaan vain suomea puhuttaessa, enkä ymmärrä italiaa", koska lapsi kuitenkin asuu Italiassa ja on aika lailla väistämätöntä, että kavereiden ja koulun kielestä tulee loppujen lopuksi se vahvempi. Lukemalla ääneen ja tietenkin puhumalla aion treenata suomen kielestä niin vahvaa kuin mahdollista, mutta en halua pakottaa tyttöä puhumaan mitään kieltä, se voi kostautua myöhemmin suomi-inhona niin kuin erään hyvän ystävättären tyttären kohdalla. Mieluummin positiivisia, omasta oppimis- ja puhumishalusta tulevia oppimiskokemuksia kuin pakkopullaa, on ikioma mottoni. yritän vain johdonmukaisesti jaksaa puhua suomea, myös silloin, kun tyttö itse sanoo italiankielisiä sanoja.

 
13. toukokuuta 2010 klo 15.22 , Blogger Johanna kirjoitti...

Vera A: Kuulostaa oikein fiksulta :) Eiköhän se meilläkin jotenkin noin muokkaudu :)

 
13. toukokuuta 2010 klo 21.37 , Blogger Petra kirjoitti...

Mulla oli ihan samanlainen nahkatakki, josta tykkäsin ihan kamalasti. Viime keväänä Atlantassa (USA) ollessamme eräässä isossa tapahtumassa, joku kurja kävi varastamassa sen olkalaukkuni päältä kahvilla istuessamme!!! Kyselin sen perään ja etsin sitä, mutta turhaan. *nyyh*

 
13. toukokuuta 2010 klo 22.55 , Blogger sari kirjoitti...

tuosta kaksikielisyydesta viela:

jo kaksivuotias monikielinen lapsi tietaa etta mika sana kuuluu mihinkin kieleen, mutta kayttaa kielia "sekaisin" mikali a) ei osaa kyseista sanaa kohdekielella b) tietaa etta kohdeihminen puhuu molempia kieli, eli lapsi valitsee kielen jonka kokee itselle helpommaksi.

En osaa ottaa kantaa tuohon etta milla lapsen saisi kayttamaan oikeaa kielta silloin kun se tietaa etta aiti puhuu myos toista kielta (oma lapsi on viela niin pieni etta mitaan sanaa ei tule kahdella kielella), mutta halusin kuitenkin tulla samomaan etta tosiaan ihan taaperotkin kaksikieliset lapset tietavat mika sana kuuluu mihinkin kieleen, ja kuka puhuu mitakin kielta.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu