Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Tiedättekö, että... (mietteitä tulevaisuudesta)

perjantai 23. heinäkuuta 2010

Tiedättekö, että... (mietteitä tulevaisuudesta)

- Olen taas miettinyt bloggausta paljon. Ja kommentointia.
- Mun mielestä on melkein tylsää, että täällä on nykyisin niin vähän "negatiivista kommentointia".
- No ei sentään, en voi sanoa noin. Mulla on maailman parhaat blogikaverit, jotka jättää maailman parasta ja asiallisinta kommenttia, joten olen ihan älyttömän tyytyväinen. Bloggauskin on tosi kivaa silloin. <3
- Enkä tietenkään tykkää siitä että porukat kommenteissa alkavat sättimään toisiaan ja ärsyynnyn niistä, jotka kertovat mulle "millainen olen" -tai mun elämäni on, mutta muuten kaipaan ihan kaikenlaista kommentointia.
- Jotenkin se kai tasapainottaisikin mun blogia, kun tää on niin ruusuinen muuten ;)
- Älkää nimittäin luulko, että oikeassa elämässä vain hymyilen onnellisena. Olen ihan varmasti ainakin hiljaisempi ja totisempi kuin voisitte kuvitella.
- Olen vaan aina toivonut säilyttäväni täällä sellainen rauhallisen, positiivisen ja kauniinkin ilmapiirin ja jos kommenttiboksi on kauhea sotatanner, ei homma oikein toimi toivomallani tavalla.
- Silti, uhkarohkeasti aion syksystä avata taas kommentointimahdollisuuden kaikille. Siivoilla vaan boksia tarvittaessa.
- Odotan kuitenkin syksyyn ja lomailen vielä elokuun kaikessa rauhassa, vähän blogistakin.
- Syksystä te tuutte luultavasti näkemään muutenkin elämän raadollisempaa puolta, kun me asutaan remontin keskellä ja mun täytyy vissiin yrittää käydä töissäkin ;) Ei ehdi eikä pysty istumaan nättinä sohvalla tukka hyvin ja kaikki paremmat vaatteetkin on varmaan jossain pahvilaatikossa just kun niitä tarvis. ;)
- Tiedossa on siis kaikinpuolin ripauksen enemmän realityä, voisin kuvitella. Vaikka tällä nykyisella mallilla tunnen suojelevani enemmän yksityistä minääni, kun kirjoittelen vain tosi kivoista jutuista.
- Tällasia mietteitä. Päivän asu -kuva on esimakua, sitä tulevaa remonttiosastoa. Olin taas tänään nimittäin töissä eikä aamulla jaksanut etsiä mitään "kaunista" päälle, vaikka tykkään kyllä tästäkin lookista -en jaksa väittää, että kauheimmillani olisin ;)


Kuulen tosi mielelläni teidän ajatuksia aiheesta, kuten aina :)

KIVAA, KIVAA VIIKONLOPPUA!!

Tunnisteet: ,

47 kommenttia:

23. heinäkuuta 2010 klo 17.31 , Blogger NYC Fashionista kirjoitti...

Minuakin etukateen pelotti tama nykyinen tilanne, jossa siis kayn toissa, olen raskaana, tehdaan remonttia, muutetaan, hoidetaan 2 lasta ja huusholli, opetellaan ajamaan autoa ja elamaan erilaista elamantyylia.. Mutta ihmeesti sita ihminen venyy kun tietaa etta mikaan ei kesta ikuisesti. Ja samalla koko tilanne on niin herkullinen ja uusi ja taynna mahdollisuuksia :-)

 
23. heinäkuuta 2010 klo 17.41 , Blogger Sanna-Riikka kirjoitti...

Hei, eiku on ollu niiiiin naisellista lukee just kaikkee "hömpätihömppää", kuten huulipunajuttuja ja ruusuisia mekkojuttuja ja välillä keittiösuunnitelmia jne. täältä sun blogista. Tulee sellanen tyttömäinen olo itsellekin, kun mää täällä oon melkein aina haalarit ja saappaat jalassa...vastapainoa mun arkeen.

Ja tottakai saa sitä arkeekin laittaa mukaan tänne. Tämä vaan on ainakin mulle ollut sellainen irtiotto ja pieni hengähdys tavallisesta päivästä...mutta mielenkiinnolla odotan kyllä sitten mitä tulevaisuudessa alat kirjoitella...

Toivottavasti mukaan mahtuu vielä noita ihania vaaleenpunaisiakin postauksiakin...

Hyviä pyhiä toivotellen...

 
23. heinäkuuta 2010 klo 17.42 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei Johanna!

Mitenkä teidän edellisen asunnon myynti on edennyt. Onko näyttöjä ollut useampi jo?

Voi, että odotan kyllä niin innolla kuvia ja remppafiilistely kuvia/postauksia.

Uusi kotinne vaikuttaa hirmuisen kivalta ja on varsin potentiaalinen, mitä ratkaisuja rempan aikana teettekään. :) Plussana tietty luonto lähellä! Lapsille mitä mainioin.

Terkut Suomesta!

 
23. heinäkuuta 2010 klo 17.47 , Blogger Rilla kirjoitti...

Johanna, sun remppavermeet on vielä ihan asialliset. Mulla sellaiset 100+1 vuotta vanhat harmaat plyysiverkkarit ja (ex)valkoinen toppi. Mies uhannut polttaa ja haudata ne useampaan otteeseen :D

Tykkään sun blogista just siksi, kun se on niin ihanan hyvän tuulinen. Mielenkiinnolla odotan kuitenkin syksyä.

 
23. heinäkuuta 2010 klo 17.50 , Blogger Heli kirjoitti...

Reality on ihan ok, kunhan ei mennä sinne inhorealismin puolelle, ainakaan jatkuvasti ;) Ja kun kerran arkielämäsi pian muuttuu töiden ja remontin alkaessa, niin mikä ettei blogin aihepiirikin voisi sen myötä mukautua.
Odotan jo mielenkiinnolla niitä remonttiuutisia! :)

 
23. heinäkuuta 2010 klo 17.51 , Blogger Johanna kirjoitti...

NYC Fashionista: Juu just noin se pitää nähdäkin!! Eiköhän tässä tuu taas venyttyä juu :D

Sanna-Riikka: No worries, yksi mistä en voi luopua on positiivisuus ja niin kauan kun bloggaamaan kykenen myöskään estetiikka, joten ihan varmasti tulen jatkamaan samalla tyylillä!! Kiitos kivasta kommentista, ihanaa kuulla ettei tää kaikkien mielestä oo liian imelää menoa :)

Heidi, meillä on ollut pari priva-näyttöä eli kauheesti siivousta, mutta ei kukaan ole vielä ostanut... plääh. Sisustusjuttua on tulossa paljon!! :) Kiitos :)

 
23. heinäkuuta 2010 klo 17.54 , Blogger Johanna kirjoitti...

Juu voitte olla varmoja, ettei täällä synkistelemään ruveta!! :D
Vähän vaan tasapainoa heh. Kiitos Rilla ja Heli. Ihan varmasti yritän pitää itseni naisen näköisenä töistä ja rempasta huolimatta! ;D

 
23. heinäkuuta 2010 klo 17.59 , Blogger Seija kirjoitti...

Olen aika vähän aikaa ollut lukijasi, mutta olen tykännyt kovasti. Laita tulemaan vaan mitä arki eteen tuo ja omalla ihanalla tyylilläsi. Remppajuttuja ja ihmisten venymistä on kiva lukea, niistä saa intoa itselleenkin. Tosta kommentoinnista sen verran, että eri mieltähän voi olla kunhan esittää kantansa asiallisesti. Jaksamista venymiseen!

 
23. heinäkuuta 2010 klo 18.12 , Blogger Anne kirjoitti...

Moikka :) Tulin jostain "turun tietä" ja tulla tupsahdin blogiisi. Muutaman postauksen taakse päin luin ja pidän tavastasi kirjoittaa ja kertoa !! Kommentit kuuluu mielestäni jättää jos ei nyt ihan joka kerta mutta melkeimpä ja mielellään tietty aina, näin ainakin ajattelen kun kirjoittelen omaa blogiani että kiva on lukea kenen kanssa ajatuksiani ja arkea, juhlaa jne jaan. Oikein ihanaa viikonloppua!!

 
23. heinäkuuta 2010 klo 18.35 , Blogger RiikkaS kirjoitti...

Jotenkin musta vaan tuntuu, että sää se näytät hyvältä vaikka jätesäkissä (et viittis varsin joskus kokeilla ja ottaa kuvankin :))

 
23. heinäkuuta 2010 klo 18.40 , Blogger Taika kirjoitti...

Minä olen tuore lukia ja pidän kovasti jutuistasi!
Hih, oikein odotan innolla remppa postuksia ;)
Ihanaa viikonloppua!

 
23. heinäkuuta 2010 klo 18.57 , Blogger Linda kirjoitti...

Remppaa...voih sitä on tehty tässä jo jonkin aikaa ja se ei kai omakotitalossa koskaan lopukaan!! Mut mä ymmärrän tai ainakin luulen ymmärtäväni sun pointin kommentoinnista... itse ylipäätään toivoisin sitä välillä, vaikka eihän se kaikille avoin olekaan! Tossa asussa btw ei ole mitään vikaa :)

 
23. heinäkuuta 2010 klo 19.05 , Blogger Viivu kirjoitti...

Hmmm...mielenkiintoista pohdintaa. Itse olen miettinyt, että anonyymien kommentit tuovat blogeihin sellaista ihan hauskaa yllätyksellisyyttä :) Koskaan ei tiedä mitä tapahtuu, ja mikä asia on se, mikä saa ihmisten tunteet pintaan.

Minun on tietysti helppo sanoa, kun en itse ole joutunut minkään hirveän sotatantereen keskelle. Ymmärrän kuitenkin pointtisi tuosta "tylsyydestä" :) Siksi ainakin itse haluan säilyttää anonyymien kommenttimahdollisuuden (koputtaa puuta) ja varmaan ihan hyvä idea kokeilla sitä taas sinunkin :)

Innolla odotan teidän realismipläjäyksiä ;) Mun maalauskalsareita sä et edes halua nähdä!!! Heh :D

 
23. heinäkuuta 2010 klo 19.28 , Blogger Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

Moi Johanna!

Ahkeraan luen sua, mutta kommentointi tuppaa jäämään... Jotenkin aina tuntuu ettei viitsi kun niin moni on jo kommentoinut... Heh, selitys tämäkin!

Rupes hymyilyttään kun mietin omia remppavaatteita, niistä ei enää erota minkä värisiä ovat alkujaan olleet... Ajattelin katsoessani sun kuvaa, että voisin ne nakata roskiin ja kaivaa kätköistä uudet remppakuteet, joten KIITOS! :D (kiitos varmasti myös mieheltäni)

 
23. heinäkuuta 2010 klo 19.32 , Blogger Besser Wisser kirjoitti...

Anonyymikommentointi on ihan ok, mutta siinä on se riski, että joku haluaa joskus loukata - vaikka kateudesta. Mutta mielipiteet ovat varmasti muutakin kuin "vaaleanpunaista" hymistelyä. Joten mielenkiintoisempi aspekti saattaa jyrätä haittapuolet kumoon.

Kannattaa siis antaa anonyymeille mahdollisuus.

 
23. heinäkuuta 2010 klo 19.40 , Blogger Pipsa kirjoitti...

Reality kuulostaa kiinnostavalta. Oon sun blogia seurannut aika paljon ja vaikutat niin "täydelliseltä" ja sun elämä on jotenki niin ihanan kuulosta. Ja se on pelkästään plussaa.. mut kiva sinäänsä myös jäädä odottamaan sitäkin toistakin puolta.

Tsemppiä remonttiurakkaan! :)

ja ps. kadehdin sitä, että näytät joka päivä niin hyvältä.

 
23. heinäkuuta 2010 klo 20.14 , Blogger May kirjoitti...

Heippa!
Sulla on mielestäni aika kivoja kommentteja yleensä. Luen paria nuoren naisen muotiblogia ja siellä se kommentointi vasta puuduttavaa onkin. Kun kaikki on niin "ihqua" ja "kaunista" ja "voi kun mäkin olisin kuin sä"...
Anonyymien huono puoli taas on, että ne herättää yleensä fiksutkin kommentoijat takajaloilleen.

Mäkin odotan innolla sun remppapostauksia!! Ja mikäs noissa vaatteissa rempata <3

 
23. heinäkuuta 2010 klo 20.52 , Blogger anne kirjoitti...

Hei Johanna, olen alkanut terästäytyä tässä kommentoimisessa ja tässä taas tulee..heh.. Elämme varmasti monikin samanlaista arkea kuin sinä, työtä, perhe-elämää, remonttia, rakentamista, sisustamista, kaupassa käyntiä.. ym. kaikesta huolimatta tuntuu kivalta joskus heittäytyä tähän "hömppä" maailmaan jos näin voi sanoa. Tämä on yhdenlaista arjesta irtaantumista. On meidän etuoikeus saada olla naisia ja vieläpä jakaa ajatuksia muiden kanssa.. Odotan innolla syksyn remppa kuvia. Mukavaa viikonloppua sulle ja koko perheelle :)

 
23. heinäkuuta 2010 klo 21.12 , Blogger Notorious C.H.I.C. kirjoitti...

Itse olen niin hirveä tirkistelijä, että kaikki elämänmakuiset postaukset luetaan ihan taatusti! Ja hei, minäkin haluan susta jätesäkki-kuvan :D Voisit sen ihan piruuttasi laittaa joskus, kun joku anonyymi on taas turhautumiaan purkanut kommenttiboksissa :DDD Positiivisuus on äärimmäisen tärkeää, mutta ehkä parasta esimerkkiä voit antaa, jos näytät, kuinka negatiivisistakin hetkistä voi selvitä ilman, että se peruspositiivinen vire kärsisi!

 
23. heinäkuuta 2010 klo 21.34 , Blogger Tanja kirjoitti...

Pöh, oot niitä ihmisiä jotka näyttää hyvältä oli päällä mitä tahansa! En ala sua! ;D

Ja siis tuo paita on tosi kiva, me like. Tollasissa just on paras juosta lasten perässä pitkin puistoja. :)

Tsemppiä tulevaan remppaan!

 
23. heinäkuuta 2010 klo 22.50 , Blogger J kirjoitti...

Kiitos edellisen postauksen hupivideosta - muksut ulvoneet naurusta viimeiset 10 minuuttia...! (yes, painoimme replayta muutaman kerran)

Iloisia kesapaivia sulle!

 
24. heinäkuuta 2010 klo 1.52 , Blogger Tiina kirjoitti...

Hei! Kommentoin nyt ekaa kertaa blogiasi, käynyt olen täällä lukemassa ja inspirotumassa ihanista asuistasi jo kaaaauan:) Eilen yövuorossa (hoitaja olen minäkin, sairaanhoitaja) oli luppoaikaa ja oikein ajan kanssa katselin kuviasi. Sitten seuraavana päivänä kun iltapäivästä heräilin ja aloin valmistautumaan toiseen yöhöni, laittelin ja valitsin vaatteita ihan uudella näkökulmalla päälleni. Mieheni heitti että töihin menossa, joopa joo;) Kyllä pienellä vaivalla ja pienillä jutuilla saa ihan uuden näköisen asukokonaisuuden! Kiitos siitä sinulle!! Äläkä vaan pidä mitään taukoja bloggailussa, tähän olen jäänyt ihan koukkuun... terkuin Tiina

 
24. heinäkuuta 2010 klo 6.10 , Blogger Heli kirjoitti...

Heippa!

Minäkin olen sellanen etten osaa oikein hienoissa vaatteissa olla ja siksi on kiva katella kuviasi joissa on ihania vaatteita ja olet aina niin nättinä. Korostan sanaa "aina"!!

Ja minusta tässä blogissasi on tosi paljon kaikenlaista. Luen ainakin itse mielenkiinnolla jokaisen postauksen, joten jatkahan vaan ihan mistä aiheesta vaan! Tästä on tullut yksi mun ehdottomia lemppareita!!

Juu ja näkisitpä vaan mun remppakuteet.. olen pilannu jo monta miehen T-paitaa pyyhkimällä maaliset sormet niihin. Ja mun mies on sentään itekin maalari (tosin automaalari) mutta sanoi ettei enää kehtaa niitä paitoja laittaa töihin! =D Ja housupuoli sitten, mulla on yleensä sellaset vanhat pyöräilyhousut joissa on kans joka väri mitä oon maalaillu.. Ja hei, mä käyn niissä samoissa kuteissa jopa koiria lenkittämässä, onneks asutaan täällä pellon laidassa ja meen tonne mettään päin... =D

 
24. heinäkuuta 2010 klo 7.30 , Blogger Sanna kirjoitti...

täälläkin innolla odotetaan remppajuttuja :)
just eilen ystäväni kanssa puhuttiin pukeutumisesta ja naureskeltiin meidän koti/remppa-asuilla, ne on "hieman" kulahtaneempaa sorttia :DD

Mukavaa viikonloppua!!

 
24. heinäkuuta 2010 klo 9.33 , Blogger Riitta kirjoitti...

Mulla unohtuu kans kommentointi usein, vaikka ahkerasti blogiasi luenkin! Tykkään paljon sinun kauniista valokuvista ja tän blogin rennosta tunnelmasta. Ja odotan mielenkiinnolla alkavaa remonttia! Toivotaan että ne anonyymit pysyvät kurissa.
Mukavaa viikonloppua!

 
24. heinäkuuta 2010 klo 10.45 , Blogger Elina kirjoitti...

Heippa,

Olen vast ikään löytänyt blogiisi ja ihastunut täysin. Itse olen suhteellisen laiska jättämään kommentteja, juuri kiireen takia. Yritän kuitenkin kommentoida parhaani mukaan.

Remonttivaatteesi näyttää hyvälle ja muutkin asut joita olen tässä katsellut. Kiva kuulla ja nähdä teidän uuden kodin remontoimista ja sen valmistumista. Tsemppiä ja jaksamista sinulle ja perheelle.

 
24. heinäkuuta 2010 klo 10.46 , Blogger Elina kirjoitti...

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 
24. heinäkuuta 2010 klo 10.46 , Blogger Aune kirjoitti...

näytät silti hyvälle! blogisi on kyllä aivan ihana :)

 
24. heinäkuuta 2010 klo 11.59 , Blogger Elina J. kirjoitti...

Mä tunnustan, että mua on välillä hieman ärsyttänyt se kun tuntuu, ettei elämässäsi ole vastoinkäymisiä tai mitään negatiivista ollenkaan. Kenenkään elämä ei ole kokonaan mustaa tai valkoista, joten realityä innolla odottaen. ;)

En silti tarkoita, etten pitäisi blogistasi. Elämänasenteesi on ihailtava ja ymmärrän sen, ettet halua tuoda elämän negatiivisia puolia. Toisaalta juuri tuo positiivisuus ja elämän kauniiden asioiden esille tuominen on blogisi punainen lanka ja ehkäpä se on kuitenkin se juttu minkä takia mäkin tänne aina tulen, kun uusia postauksia on tullut. Olenpas mä ristiriitainen! :D

Sulla on tosi hyvä tyylitaju ja kivoja yhdistelmiä! Tämä viimeisinkin asu näyttää kivalta sun päällä. :)

Vakkarilukijasi, Ele

 
24. heinäkuuta 2010 klo 12.11 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei Johanna! :)

Olen pitänyt todella tästä uudesta linjasta, jossa täysin negatiivisetkin kommentit täytyy kirjoittaa edes jollakin tietyllä nimimerkillä. Viittaan tässä esimerkiksi nimimerkin Summer kommentointiin :/ On tietysti oma asiasi mihin ikinä päädytkään kommentoinnin suhteen, mutta toivon kovasti, ettet enää avaisi tilaa täysin anonyymeihin kommentteihin. Netti on niin pullollaan noita negatiivisia anonyymeja, jotka kaatavat pahan olonsa muiden niskaan :(

Sen sijaan pyytäisin, että opettaisit meitä lukijoitasi yltiöpositiivisuudesta hieman rakentavampaan kommentointiin, että täällä käyvät oppisivat kertomaan todellisen mielipiteensä, kuitenkin rakentavassa hengessä. Se lisäisi kommenttiesi mielenkiintoisuutta ja elämän läheisyyttä. Myönnän, että olen itsekin sortunut kommentoimaan yltiöpositiivisesti, sillä olen halunnut kuulostella kuinka kyseinen bloggari suhtautuu erilaisiin näkemyksiin. Kaikille ei kannata edes rakentavasti kertoa olevansa toista mieltä, sillä viesti saattaa tulla takaisin hyvinkin negatiivisena. Eriävä mielipide voi siis olla myös luottamuksen osoitus :]

Itsekin bloggarina olen yrittänyt pitää postausteni linjan positiivisena, vaikkakin elämänläheisenä. Sekä blogini kommenteissa että ystävieni kesken toivon myös erilaisia mielipiteitä, jotka auttavat minua kyseenalaistamaan omat näkemykseni. Sinulla on käytössäsi todella vaikuttava foorumi kävijälukuineen, joten ehkä sinä voisit opettaa ihmisiä kertomaan todellisen mielipiteensä, rakentavassa muodossa. Kommenteissa käytävä vuoropuhelu toisi blogiisi ja toivottavasti myös muuhun blogimaailmaan aivan uuden tason.

(Huh kun tulikin pitkä kommentti ja painavaa asiaa, pitkään mietityttänyt asia ryöpsähti sydämeltä) :D

PS. Jos olet Cliniquen kosmetiikan ystävä, käy ihmeessä osallistumaan blogini arvontaan ;)
http://livinghygge.wordpress.com/2010/07/21/ripsariarvonta/

 
24. heinäkuuta 2010 klo 12.16 , Blogger Valon Soturi kirjoitti...

Mä olen sillä kannalla, että ihan tosi kivaa ja mielenkiintosta nähdä sitä "raadollisempaakin" puolta elämästäsi. Odotan kyllä kovasti. :)

 
24. heinäkuuta 2010 klo 12.23 , Blogger heli kirjoitti...

heippa. törmäsin blogiisi puolittain sattumalta. tykkään kovasti. terveisiä siis meren rannalta, eri maasta tosin. mukavia kesäpäiviä:)

 
24. heinäkuuta 2010 klo 14.20 , Blogger Minna kirjoitti...

Minä tykkään kyllä blogista tälläisenään ja olen tykännyt kovasti rauhasta, joka on ollut ilman anonyymikommentointia. Mutta minusta myös positiivista blogia on kivempi lukea kuin sellaista "itsesääliblogia", jossa kerrotaan vain vastoinkäymisistä. Varmasti silti realismi säilyy siihen, että sullakin on oma elämä ja ehkä jopa joskus bad hair day. ;D

Harvoin on kyllä mitään poikkipuolista tai negatiivista sanottavaa ainakaan minulla. Ja sitten taas vaikka mielipiteet eriääkin ja se on rakentavaa, ei niitä anonyymiprovoja jaksa kukaan.

Hauskaa viikonloppua!

 
24. heinäkuuta 2010 klo 14.20 , Blogger Helena kirjoitti...

Kaunis rusketus. Itse en voi koskaan ruskettua, kun ei iho vaan rusketu vaan palaa..

 
24. heinäkuuta 2010 klo 18.48 , Blogger Anna kirjoitti...

Jatka vaan omalla tyylilläsi, ei oo pakko lukea jos ei tahdo. :) Muutamissa muissa muotiblogeissa vierailleena sanoisin että NE MUUT ne vasta pinnallisia on, sun blogi on kuitenkin elämänmakuinen eikä pelkkää ostamista.

 
24. heinäkuuta 2010 klo 19.26 , Blogger Johanna kirjoitti...

Olen lukenut reilu puoli vuotta blogiasi, kaikki tekstit. kommentoinut vain joskus, salaa ihaillut kotona ja ottanut hyviä vinkkejä itselleni. En ole koskaan ajatellut että elämäsi on pelkkää auringonpaistetta, mutta omasta kokemuksesta tiedän, että positiivisesti ajatteleville elämä on positiivisempaa :) Innolla odottelen remppamatskua, koska toivon, että mekin myymme asuntomme tämän vuoden puolella. Ihanaa kesänjatkoa!

 
24. heinäkuuta 2010 klo 20.57 , Blogger Heli kirjoitti...

Hei Johanna, olen lukenut blogiasi jonkin aikaa, mutta nyt vasta eka kertaa kommentoin, kun tuo remppa-asia on niin tuttua.... Me lähdettiin tekeen sitä ihan todella perinpohjin, eli vanhahkon talon peruskorjausta. Neljä vuotta ollaan eletty remppaelämää, niin että todella mielenkiinnolla odottelen sun kirjoituksia. Itseä harmittaa todella paljon, kun ei tullut silloin rempan keskellä pidettyä päiväkirjaa, blogia tai yhtään mitään. Tsemppiä urakkaan!
-Heli

 
24. heinäkuuta 2010 klo 21.16 , Blogger Mirka kirjoitti...

Minusta on pelkkää ilkeyttä kommentoida negatiivisesti tuntemattoman ihmisen, joka kirjoittaa omasta elämästään, blogiin. On hyvä, että on eri mielipiteitä, mutta nekin pitäisi voida esittää sivistyneesti, eikä arvostella pelkän arvostelun takia.
Keskustelu on aina hyvästä, silloin voi jokainen tuulettaa omia ajatuksiaan ja saada toisenlaisia näkemyksiä. Kaikki emme voi olla kaikesta samaa mieltä. jokainen tekee omat ratkaisunsa, eikä niitä oikein toinen voi arvostella. Eri asia sitten tietysti, jos esittelisit täällä jotain todella päätöntä ja/tai vaarallista. Siinä tapauksessa olisi syytä hiukan "herätellä".
Oma elämäni on hyvin kaukana sinun elämästäsi, mutta silti tykkään lukea blogiasi ja avartaa maailmankatsomustani edes tätä kautta.

 
24. heinäkuuta 2010 klo 21.18 , Blogger Viipi kirjoitti...

Hei Johanna,

ja hui, syke ihan nousee, kun vain ajattelenkin, mihin suunnittelemasi vapaa kommentointi taas vie! Särmää ja uutta näkökulmaa se varmasti tänne melko yksimieliseen keskusteluun tuo ja sehän on ihan ok, kunhan kannanottajat muistavat, mikä on sopivaa käytöstä, mikä ei.

Mietin, onko blogiasi seuraavat niin samanhenkisiä, etteivät mielipiteet juurikaan poikkea toisistaan? Itsekään en juuri kommentoi, kun edelliset ovat jo kuta kuinkin sanoneet ajatukseni. Sitten kun areena on vapaa, alkaa myös törkyily ja henkilökohtainen rökitys. Eikä edelleenkään käydä innoittavaa keskustelua,vaan tuohtuen ja kannustaen toivotaan, että tsemppaat itsesi potaskan yli.

Mut ymmärrän, että tämän hetkinen tilanne saattaa olla turhauttava sulle blogin pitäjänä. Blogin seuraajana nautin itsekkäästi inspiroivasta, kauniista ja hyvänmielisestä näkökulmastasi elämän pieniin ja suuriinkin asioihin. Kyllä tätä realityä riittää täällä omasta takaa. Sitä paitsi, olet pysynyt kaiken "hömpän" ja positiivisen keskellä varsin inhimillisenä: sulla on ikävä, kun mies on reissussa, petyt kun asuntoasiat eivät suju, oot välillä väsynyt, jännität jumpan vetoa, iloitset lapsistasi rakkaudella, joka todella näkyy kuvissa ja tekstissä...

Keksit varmasti vielä tavan, jolla tämä homma sujuu mielekkäästi!

 
24. heinäkuuta 2010 klo 21.35 , Blogger heinis kirjoitti...

Heii!! Ostin juuri tänään tuon samaisen kollarin Ginasta, tosin vaaleanpunaisena:))<3 Son ihana! Ja juuri poikaystävällekin hehkutin, että aion pitää sitä mm. shortsien kanssa<3 Avaa ihmeessä kommentointi, jos siltä tuntuu. Voihan sen sitten taas sulkea :D

 
24. heinäkuuta 2010 klo 22.19 , Blogger Wilhelmiina kirjoitti...

Niimpä niinkuin moni kirjoitti, voihan se olla että aukeaa taas se törkyily mikä on ollut piilossa kauan. Se vaan on niin ettei kukaan uskalla tulla kirjoittamaan nimellä taikka edes nimimerkillä mitään vaan R ö yh k e ä s t i kirjoitetaan anonyymina. Tämän olen muutamaan otteeseen karvaasti´kokenut.
Voipi olla että on hyväksi jotta peli on ollut kiinni, ne suurimmat törkyturvat ovat rauhoittuneet. Joten avaa ja sulje jos meno alkaa maistumaan rähinöinniltä, näin minä teen ;)
Voi minut kun moni näkis ompelukutimet päällä työn touhusaa niin sais keskustelun aihetta kummasti. Kun en kotona ole mikään -tukka hyvin -pitkät kynnet -sohvalla istuva tyyppi :)
Että miettinyt olen joskus avaisinko itsekin uutta maailmaa blgiin ;)
Tsemppiä!

 
25. heinäkuuta 2010 klo 10.12 , Blogger Bisquits kirjoitti...

En jaksa lukea kaikkia kommentteja, mutta vinkkaan, että kommenttien valvonta auttaa asiaan. Toki se hidastaa kommenttien näkymistä blogikentällä, jos ei itse ole aina paikalla, mutta siitä huolimatta. Mulla on ollut jo pitkään valvonta päällä, koska haluan ehdottomasti sallia anonyymikommentit, eikä mun tarvi nykyään juuri koskaan deletoida kommentteja. Olen huomannut, että osa ihmisistä villiintyy, jos asiaton kommentti näkyy blogissa - silloin osa liittyy joukkoon. Jos näet asiattoman kommentin ensin itse ja suodatat sen pois, muutkaan kommentoijat ei jaksa laittaa asiattomia kommentteja.

 
25. heinäkuuta 2010 klo 10.22 , Blogger Johanna kirjoitti...

Bisquits, totta. Toi villiintyminen on tosiaan ollut havaittavissa täällä ;)
Eli valvonta olisi hyvä vaihtoehto... pidän sitä vaan vähän työläänä, mutta kai siihenkin tottuis.

 
25. heinäkuuta 2010 klo 21.36 , Blogger Hanna Sormunen kirjoitti...

Heh, kommentoin tähän, koska sanoit kuulevasi mielelläsi ajatuksiamme.

Henkilökohtaisesti minulle on ihan sama onko kommentointi TÄÄLLÄ avointa vai suljetumpaa, ei hetkauta. Ei vaikka ei saisi lainkaan kommentoida.
Toisaalta vapaa kommentointi antaa uusia näkökulmia itseen, mikä on hyvä juttu.
Että sellasta.

 
26. heinäkuuta 2010 klo 16.09 , Blogger Petra kirjoitti...

Moi- Luin ekaa kertaa sun blogiasi.
vaikuttaa mukavalta ;)
Jos haluat, käy tsekkaamas sun blogi; http://cociskoira.blogspot.com/

 
28. heinäkuuta 2010 klo 19.18 , Blogger EbbaAnna kirjoitti...

Mielestäni blogisi on ihana! En usko, että kukaan järkevä ihminen luuleekaan, että elämä olisi aina pelkkää onnea ja iloa ja hyvännäköisiä vaatteita. Siksi juuri musta onkin niin ihanaa, että jaksat ja viitsit kertoa meille lukijoille jostakin kauniista, näyttää meille jotain kaunista ja ajatella positiivisesti. Ihmiset saavat voimia eri asioista, toisia helpottaa murheiden tai ikävien asioiden pohtiminen ja toisia taas auttaa jaksamaan positiivisten asioiden korostaminen. Kaikki tyylillään.. :) Ps. And I love your style.

 
5. elokuuta 2010 klo 23.17 , Blogger Pohtija kirjoitti...

Tervehdin innolla ajatustasi avata kommenttiloota kaikille. Nimittäin tää yhtä mieltä oleminen täällä kommenttiosastossa on jotenkin puuduttavaa. Ikävistä, rumista kommenteista en välitä mutta keskustelu ja mielipiteiden vaihto on tervetullutta. Viimeaikoina on ollut jees- meininki. Kaikki suurin piirtein samaa mieltä.
Ei sytytä lukemaan eikä itseä kommentoimaan.

Hyvää kesän jatkoa ja menestystä työtä täynnä olevaan syksyysi :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu