Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Kivaa bloggailua

sunnuntai 18. heinäkuuta 2010

Kivaa bloggailua

Dagens

 
Mulle bloggaamisessa kivointa on ehdottomasti -tietenkin- vuorovaikutus. Teidän blogia lukevien kanssa yhteydenpito. Kiitos ihan hirveästi fiksuista (ja ihanan kannustavista -kyllä tästä selvitään) keittiöremppakommenteistanne! 
Yhteydenpito vähintään niin, että minä kirjoitan postin ja te kirjoitatte kommentteja, parhaimmassa tapauksessa niin että vastaan viela kommentteihinkin.

Mutta tokaksi kivointa on kuvat. Ei niinkään se kuvaaminen, vaan kuvien siirto koneelle ja niiden muokkaus. Säädän aina kuvien rajausta, valon voimakkuutta, kontrastia, lämpöa ja muita sävyjäkin. Omalla simppelillä ohjelmallani. Se on vaan todella hauskaa, nähdä miten tylsästä tavallisesta valokuvasta kuoriutuu pikkuisella säädöllä jonkun näköinen kuva. Miten siihenkin voi vaikuttaa, vähän niinkuin väritellä kuvia!

Viikonloppu on mennyt (taas) töissä plus suunnilleen tällaisessa asussa.
Nyt alkaa muuten työnteko mammalomalla riittää!


Mutta oletteko te kuunnelleet kaunista, kaunista ruotsalaista Melissa Hornia? Sillä on ihan mielettömän kaunis ääni ja niin on seuraavan kappaleen (ruotsinkielinen, sorry) tekstikin, oih:


Tunnisteet: ,

26 kommenttia:

18. heinäkuuta 2010 klo 19.44 , Blogger Besser Wisser kirjoitti...

Kivoja kuvia. Mitäs kuvankäsittelyohjelmaa, btw, käytät?

 
18. heinäkuuta 2010 klo 19.48 , Blogger anna kirjoitti...

aivan ihanat vaatteet!

 
18. heinäkuuta 2010 klo 20.05 , Blogger Katja kirjoitti...

Itse vasta aloittelen tätä bogistin uraa :D Niin kovin tykkään lukea muiden blogeja että olihan se kokeiltava millaista sellaista on kirjoitella ihan itse. Voin ymmärtää Sinun blogisi on ihana ja luen säännöllisesti, vaikka olenkin laiska kommentoija :(

-katja-

 
18. heinäkuuta 2010 klo 20.22 , Blogger Hillevi kirjoitti...

Hei,

Pakko kysyä, mistä olet vyön ostanut? Juuri sellainen, jota tänään hiki päässä metsästin ympäri ostoskeskusta...Tuloksetta. Ja mukaan tarttui myös hyvin samankaltaiset shortsit, jotka sinulla on kuvassa :)

ps. oletko lukenut s-postisi :)?

 
18. heinäkuuta 2010 klo 20.42 , Blogger Heidi kirjoitti...

Kiva postaus, jälleen :) Hyviä syitä bloginpitoon...itellä olis tuo valokuvaus se ylivoimaisin syy, sekä pitää blogia että lukea blogeja. Kaunis, jollain tavalla erityinen kuva on se juttu.

 
18. heinäkuuta 2010 klo 21.07 , Blogger anma kirjoitti...

miten sää oot päätynyt norjaan asumaan? onko sun mies norjalainen? :)

 
18. heinäkuuta 2010 klo 21.21 , Blogger tyttism kirjoitti...

Hei moi, mä meinasin kans kysyä, että mitä ohjelmaa käytät? Ostin Nikonin järkkärin ja kaipaisin jotain suht helppokäyttöistä ohjelmaa, jolla kuvia pikaisesti muokkailla ilman kauheaa opettelua.

 
18. heinäkuuta 2010 klo 21.43 , Blogger Heli kirjoitti...

Heissan,

palailen vielä tuohon keittiöasiaan.. Aloin tänään ottamaan kaappeja paikoiltaan ja koin todella ällöjä ylläreitä niiden takaa.. mm. koppakuoriaisyhdyskunnan.. (onneks ei sentään torakoita!!) Siis siellä se on varmaan majaillut vuoden jos toisenkin, voi yöks.

Tuli vain mieleeni heti, että ehkä teidänkin kannattaa hiukan tosiaan availla ja katsastella sieltä taustoista ettei mitään siellä majaile. Vaikkei oliskaan märkää niin saattaa sit olla jotain muuta, jaiks.

Mua tais inspiroida toi sun keittiöjuttu ihan oikeesti niin paljon että tämä ensi kesäksi aiottu juttu alkoikin meillä tänään.. =D Mies ei ollu kovin iloinen mutta ei se mitään... =D

 
18. heinäkuuta 2010 klo 21.58 , Blogger Johanna kirjoitti...

Besser Wisser; MUlla on käytössä ihan vaan kameran mukana tullut ohjelma, voiko sitä edes kuvankäsittelyohjelmaksi kutsua :P Kamera on siis Canonin simppelein järkkäri EOS1000.

anna: Kiittii! :):)

Katja: Onnea uudelle blogille, hyvältä näyttää! :)

Hillevi: Ihan ekaksi anteeksi jos olen jättänyt vastaamatta s-postiin! Sitä sattuu jollen heti saa aikaa vastata :( Menen kurkkaamaan :)
Vyö on täältä ostettu BikBokista, pari vuotta sitten.


heidi: Kiva kuulla, että muilla on samoja aatteita, mullekin kuvat on jotenkin tärkeitä vaikken mikään mestarikuvaaja olekaan :P

Annmari: Juu mies on norjalainen ja sen takia olen tänne muuttanutkin :) Asuin Suomessa tavatessani hänet lomamatkalla... :)

tyttism, nyt en osaa kyllä auttaa kun mulla on tosiaan vain toi kameran mukana tullut ohjelma. Tulee varmaan kaikkien kameroiden mukana joku noin yksinkertainen kuin mun oma :P

Heli: Hihii, ollaan me sen verran tutkittu :) Se omistajamummeli on sitäpaitsi tunnettu tarkkuudestaan, joten se on pitänyt omaisuuttaan kuin kukkaa kämmenellä... Vaikka never know... Hih, toivotaan ettei meille tollasia ylläreitä tuu. Ihanaa, että inspiroiduit!

 
19. heinäkuuta 2010 klo 7.05 , Blogger Rilla kirjoitti...

Ihan totta, eihän kukaan kirjoittelisi mitään, jos kommentit ja lukijat puuttuisivat :D Samoin ajattelen itsekin. Sun blogin lukeminen tekee aina hyvälle tuulelle, kiitos siitä.

Kauniit vaatteet, taas kerran - ja myös Melissa kolahtaa.

PS. Joku kyseli vyöstäsi... Ostin aikas samannäköisen joku viikko takaperin Aleksilta. Ihan siis vinkkinä ;)

 
19. heinäkuuta 2010 klo 7.35 , Blogger Niina kirjoitti...

Kommentoin keittiösuunnitelmiasi -ihana ! :) Jään innolla odottamaan ja seuraaman tätä proggista. Suunnitelmasi henkii Lantliviä ;)
Mun pitäs tehdä jotain meidän samansuuntaiselle kodinhoitohuoneelle ... katto ja paneliseinä maalattiin jo kermanvalkoiseksi. Kaapit pitäs osa poistaa ja osa maalata. Tämä viikko vielä töitä ja sitten alkaa loma ! Ehkäpä innostun tuunailemaan niitä kaapinovia.

 
19. heinäkuuta 2010 klo 7.42 , Blogger Petriina kirjoitti...

Tykkään blogeista, joissa kuviin on satsattu. Itse pidän kuvaamisesta ja kuvien käsittelystä koneella myöskin. En ole tuota Canonin ohjelmaa koskaan kokeillut, kun iPhoto on niiin hyvä :-)

Kiva kesäasu taas !

 
19. heinäkuuta 2010 klo 9.36 , Blogger Linda kirjoitti...

Kivannäköinen blogi sulla! Löysin tänne juuri... :)

 
19. heinäkuuta 2010 klo 9.57 , Blogger Johanna kirjoitti...

Rilla: Kiitos -ja kiitti vinkistä!

Niina: Kiva kuulla, mun mielestä tuunailu on niin kivaa, että se voittaa vaikka upouuden keittiön :))

Petriina: iPohoto, joo täytyiskin joskus kokeilla varmaan muitakin...! Kun aika vähissä on ton mun ohjelman toiminnot.

Linda: Kiitos, tervetuloa :)

 
19. heinäkuuta 2010 klo 13.19 , Blogger Valloittava valkoinen kirjoitti...

juu ihan samoista tykkään!;)

ja sun kuvat ihania!!!

Ja tuo musiikki todella hyvää tykkään uutenkin kauniista naisäänistä ja jälleen uusi kuunneltava!!!Kiitos!

Anu

 
19. heinäkuuta 2010 klo 13.45 , Blogger Rouva V kirjoitti...

Kurkkimassa murun kuulumisia. <3

Kauniita kuvia jälleen kerran. Ja ihana keittiösuunnitelma, tykkään!

Klem <3

 
19. heinäkuuta 2010 klo 13.51 , Blogger Mari kirjoitti...

Pitääköhän munkin alkaa muokkaamaan kuvia, kun just tänä aamuna luin kommentin, jossa sanottiin mun kuvien näyttävän harmaalta mössöltä ;)

 
19. heinäkuuta 2010 klo 14.17 , Blogger Johanna kirjoitti...

Anu: Kiitos pirteästä kommentista!! :)

naana: Kiva kun kävit <3

mari: Hihii, onhan munkin kuvat usein mössöä/epätarkkoja, mutta sit niihin voi just saada "kauneutta" vaikka lisäämällä valoa tms. Kokeile joskus, se on hauskaa!

 
19. heinäkuuta 2010 klo 14.43 , Blogger Wanha kirjoitti...

Kuvien laittaminen(käsittely, postaaminen etc) käy jo mulle melkein työstä, josta ei makseta palkkaa :P Mutta se on kivaa!

Melissa Horn on uusi tuttavuus, en ole ennen kuullut!

 
19. heinäkuuta 2010 klo 18.27 , Blogger Epe kirjoitti...

Moikka Johanna!

Mie tykkään tästä siun blogista jo aivan mielettömästi, mutta vielä enemmän pidän siitä että annat aina näitä norjan- ja ruotsinkielisiä musiikkivinkkejä, Melissa Horn oli aivan ihana uusi tuttavuus johon ihastuin heti kättelyssä! :)

Itse pyrin kuuntelemaan paljon erilaisia musiikkityylejä niin suomeksi, englanniksi kuin ruotsiksi ja miksei norjaksikin, ja blogistasi olen jo hyviä tärppejä löytänytkin! :)

Jatka ihmeessä hyvien musiikkivinkkien antamista mikäli aina joskus ehdit! ^^

Kaunista kesän jatkoa toivotellen

Epe

 
19. heinäkuuta 2010 klo 18.40 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Heippa!
Oon aika vasta eksynyt tähän sun blogiin ja iha tosi palijon oon ihastunu tähän, vaikkei sinänsä kovinkaan oo yhteistä sun kanssa mut silti tykkään lueskella!
Oonki miettiny et sitte ite ku oon "aikuinen" (tällä hetkellä parikymppinen kätilöopiskelija vasta..) ja mullon perhe ja kaikkee nii ois kiva olla niinku sää, tommonen ihminen joka menee ja jaksaa vaikka päivitellä blogia ja on aina sieviä vaatteita ja mukavaa tekemistä vaikka onki lapsia. Oot niinku esikuva. :) Jatka sammaan malliin!
- Henna

 
19. heinäkuuta 2010 klo 19.38 , Blogger anne kirjoitti...

Hei, luen blogiasi päivittäin ja kuvasi ovat aivan ykkösiä.. Vaatteet ja kaikki just mun makuun. Kommentoin harvoin, mutta käyn täälä sitäkin useammin:) Mitä muuten teet työksesi? Toivottavasti ehdit jatkossakin postailla vaikkakin tiedän että työn ja perhe-elämän yhteen sovittaminen voi olla joskus aika haasteellista.. :)

 
19. heinäkuuta 2010 klo 19.51 , Blogger ...just let it FLOW! kirjoitti...

Kuvasi kyllä ovat yksi suurimmista syistä miksi olen koukuttunut blogiisi, niin kauniita ne on!

Ja minusta on UPEAA, että säilytätte vanhasta keittiöstä noinkin paljon, todella hienoa! Odotan innolla kuvia tästä projektista!

 
19. heinäkuuta 2010 klo 21.23 , Blogger heinis kirjoitti...

Hei, tästä tuli jotenkin mieleen, tykkäätkö/ootko kuunnellu Tori Amosta? Jos et ole kuullut, testaas esim. biisi "Winter" tai "Crucify" <33 Menenpäs varmaan sitä pe täällä PoriJazzeilla kattomaan:] Melissalla myös varsin kaunista tulkintaa. On aina ihanaa, jos artisti itse soittaa jotain! Niin ja ihana asu!^^ En oo ite koskaan kokeillu kuvien muokkaamista, ei oo mtn semmosta ohjelmaa, ois kiva joskus koklata :]

 
20. heinäkuuta 2010 klo 11.45 , Blogger calypso kirjoitti...

Kuvistasi kyllä huomaakin että olet käyttänyt aikaa ja vaivaa niiden käsittelyyn. Pitäisi varmaan itsekin kunnostautua tässä asiassa, nimittäin itse tykkään lukea eniten juuri niitä blogeja missä kuvat ovat kauniita ja mielenkiintoisia.

 
28. heinäkuuta 2010 klo 9.45 , Blogger Myy kirjoitti...

Kaunis, inasen melankolinen kappale.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu