Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Bystranda

sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Bystranda

Meillä on ihan kodin vieressä pikkuinen ranta -ja itseasiassa uudenkin kodin, sekin melkein näkyy tästä. Tähän on tosi helppo tulla ja ihanaa viettää lämpimiä kesäpäiviä. Tänään oltiin ihan yksinämme -harvinaista herkkua!

Olli viihtyy tietenkin hyvin.

Ja Aino viettää paljon aikaa varjossa nukkuen, välillä täytyy työnnellä vaunuja :)

Mulla oli pappa tänään seurana, kivaa kun se on nyt vähän kotona <3

Ihania hellepäivien jatkoja kaikille! Aurinkoa ja lämpöa!

Tunnisteet:

11 kommenttia:

4. heinäkuuta 2010 klo 19.57 , Blogger maj kirjoitti...

Se on ihan epistä miten noihin miehiin tarttuuk aurinko... Kerran kaks pihalla ja ihan täydellinen rusketus! Ps.Täällä tehdään ihan samaa, mitä teilläkin!

 
4. heinäkuuta 2010 klo 20.10 , Blogger Anrinko kirjoitti...

Oma rauha rannalla on kylla sita oikeaa kesaluksusta!
Teidan pieni kaupunki nayttaa niin kivalta ja idylliselta. Paljonko ihmisia siella asuu?
Edelliseen kommenttiin yhdyn kanssa. Etta MIKSI miehet ruskettuu niin hyvin. Ma olen ollut kohta kuukauden Jenkeissa 35-43 asteen helteessa enka kovinkaan ole ruskettunut. Byhyy!

 
4. heinäkuuta 2010 klo 20.12 , Blogger Runomato kirjoitti...

Ihania varsinkin nuo rantakuvat! ü
Muutenkin sinulta löytyy upeita kuvia, kun jonkun aikaa olen blogiasi jo lueskellut. =)

 
4. heinäkuuta 2010 klo 20.54 , Blogger Kerttu kirjoitti...

Teillä on ihanat maisemat aivan kotinurkilla! Lueskelen nyt edellistä blogiasi ja ihailen kuviasi. Niin idyllistä. Mutta missä vaiheessa blogisi sai tämän valtavan suosion? Olen menossa nyt jossain toukokuun 2009 kohdalla, eikä silloin kommenteista päätellen lukijakuntaa ollut nyksyistä määrää! Kouvolassa, kesälomani alussa, on nyt ihanat biitsikelit <3. Ohjeesi mukainen mekkoprojekti on käynnissä :). Ihania hellekelejä sinnekin!

 
4. heinäkuuta 2010 klo 22.29 , Blogger Vera A. kirjoitti...

Ihana oma ranta teillä! Tosiaa´n melkoista luksusta varsinkin kun ottaa huomioon, että on vielä sunnuntai! Me käymme rannalla parin kymmenen kilsan päässä, pitkää hiekkarantaa riittää kyllä ja vesi on kirkasta, mutta italialaisittain melkein kaikki rannat ovat yksityisten "hoitamia", eli vuokrataan aurinkotuolit/laverit ja aurinkovarjo, joka onkin näillä helteillä ihan välttämätön. Meillä muuten typyä lähes 17kk täytyy yhä työnnellä rattaissa, että saa nukkumaan päikkärit ulkona :) Kivaa liikuntaa 35 asteen helteessä ;)
Niin ja tuo Kertun kysymys herätti omankin uteliaisuuteni, jotenkin ajattelin, että näin ihana blogi on ollut alusta asti valtavan suosittu, mutta ilmeisesti on kestänyt jonkin aikaa, ennen kuin ihmiset ovat löytäneet sen?

 
5. heinäkuuta 2010 klo 8.58 , Blogger ANNAO kirjoitti...

Oi mitkä maisemat! :)
Ihana ranta, aurinkoista päivän jatkoa teille!

 
5. heinäkuuta 2010 klo 9.23 , Blogger Johanna kirjoitti...

Moikka :)
Juu tosiaan, miehet ruskettuu epäreilusti!! :o Tosin mulla näkyy tossa kuvassa just kaikkein valkoisimmat paikat, kun ei oo biksuissa niin kauheasti tullut oltua... :P
Blogin suosiojuttua selittää kai(??) viime talvena jossain vauva-palstalla (en tiedä tarkemmin missä, en ole kiduttanut itseäni lukemalla) käydyt ilmeisen räjähdysmäiset keskustelut mun blogista... Ilmeisesti sieltä siirtyi paljon uusia lukijoita seurailemaan meidän menoa :) Muuten en oikein osaa sanoa :) Tasaisesti lukijamäärät ovat nousseet tässä vuosien aikana, kauanhan olen jo ehtinyt kirjoitella ja teitä keräillä mukaan <3
Niin että tervetuloa vaan :D

 
5. heinäkuuta 2010 klo 10.07 , Blogger Anna kirjoitti...

Voi mitkä maisemat ja mikä rauha! Mekin vietiin pikkupoikaamme viikonloppuna ekaa kertaa uimaan, mutta miedän lähirannalla taisi olla silloin kävijäennätys, sillä niin kovasti tuo vajaan kolmenkymmenen asteen helle oli houkutellut porukkaa paikalle.

 
5. heinäkuuta 2010 klo 10.38 , Blogger Vera A. kirjoitti...

No tuo vauva-palstakeskustelu selittääkin ne oudot anonyymiviestit, joita joskus on ollut... Esim. Kaksplussan palstalla on sellaisia "keskustelijoita", että aivan pahaa tekee, sekä näiden kommentoijien että heidän jälkikasvunsa puolesta, koska juttujen perusteella liian monella on oikeita psyykenoneglmia ja niitä sitten puretaan anonyymeinä palstoilla... Eipä itse tule enää noilla palstoilla käytyäkään, mutta odotus- ja vauva-aikana palstoista oli myös hyötyä, kunhan vain jätti suurimman osan keskusteluista/keskustelijoista huomioimatta.

 
5. heinäkuuta 2010 klo 10.51 , Blogger Helena kirjoitti...

Kauniita kuvia!

 
5. heinäkuuta 2010 klo 11.05 , Blogger Nina kirjoitti...

Moi,

arvataanko sua ikinä Norjassa ulkomaalaiseksi? Vaikka blondi oletkin, niin joka maan kansalaisillahan tuntuu olevan "ominaispiirteensä" :). Niin että mietin, että sulaudutkohan ulkonäön perusteella kuin kala veteen vai kuinka?

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

Linkit tähän tekstiin:

Luo linkki

<< Etusivu