Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Uutta ja vanhaa

keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

Uutta ja vanhaa

-Vanhaa ja uutta.
Laitan muutaman huonon kuvan uudesta talosta sisältä (...huonon ja huonon.. ei sieltä hyviä voi saada) kun ilmeisesti odottelette niitä kovasti :D Eli kolmin kappalein silmän iloa, olkaa hyvät:

muovimattoa, ruskeaa.... huoh.

muovimattoa, ruskeaa ja mäntyä... huoh. No toi vasemmalla näkyvä tuoli me pidettiin.

Hmmm... jostain syystä ei oo ollenkaan huono omatunto vaikka revitäänkin kaikki vanha pois... Muovimattoa, muovimattoa.

Ja koska meidän vanha (nykyinen) asuntokin on tullut nyt myyntiin (NYYYH), laitan muutaman kiinteistönvälittäjän kuvan siitä loppuun. Etenkin keittiöstä on toivottu kuvia niin kauan kuin muistan, joten tässä sekin nyt on. Ei mikään ylpeyden aihe, muttei rumakaan... you'll see.

oma eteinen <3

oma olohuone <3

Jopa keittiökin saa sydämen.
Ei tahdo luopua.... <3

Huoh, ei tässä auta kuin toivoa, että ostaja löytyisi pian!

Tunnisteet:

36 kommenttia:

30. kesäkuuta 2010 klo 18.15 , Blogger Nanna kirjoitti...

Ihana eteinen, ei ollenkaan sellainen romukaaos joita näkee aika usein..Myös omassa kodissa. :D

 
30. kesäkuuta 2010 klo 18.18 , Blogger Nunt kirjoitti...

Ihan pakko udella, että kun laitatte keittiönkin uusiksi, niin aiotko yrittää saada valutushyllyn? Bidee-suihkun puuttumisen lisäksi tuo on toinen suuri ihmetyksen aiheeni norjalaisessa sisustuksessa, ettei ole valutushyllyä tiskikaapissa.

 
30. kesäkuuta 2010 klo 18.33 , Blogger Lettu kirjoitti...

Nään jo silmissäni uuden "sinun näköisesi" lopputuloksen, kyllä siitä vielä koti tulee!
Ihana koti teillä nytki! :)

 
30. kesäkuuta 2010 klo 18.45 , Blogger Hanna kirjoitti...

ihanan näköstä tejän "vanhassa" kodissa :) luv it !<3

 
30. kesäkuuta 2010 klo 18.50 , Blogger Anu kirjoitti...

Mua riipasee, kun miettii tuota nykyistä kotia, ah, se on niin ihana:)
Mutta varmuudella kun tietää, että uudesta tulee taatusti maukunne mukainen, niin ei järkytä nuo muovimattokuvat...vähän tuollaiseltahan meilläkin näytti aluksi:) Täytyykin muistaa koittaa penkoa kännykällä otettuja kuvia tästä asunnosta ENNEN kuin tehtiin mitään.

 
30. kesäkuuta 2010 klo 18.50 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Noita kuvia kun katsoo niin ekana miettii, että miks ihmeessä te vaihdatte tuon alla olevan ihanuuden noiden kolmen ekan kuvan kammotukseen... Mut sit mä tajusin, että teksteissä lukee että kaikki pinnat menee uusiks.... :D Ratkaiseva seikka. ;)

Vitsit muovimatto on kyllä ihan hirveetä. Mä en tajua miks joillain vuosikymmenillä sitä tungettiin joka paikkaan. Kuten meidän (vuokra)kämpän joka lattiaan kaikissa sateenkaaren väreissä. Yhhyh.

 
30. kesäkuuta 2010 klo 18.57 , Blogger Viivu kirjoitti...

Mielenkiinnolla ja innolla jään odottamaan teidän remppaa :)Ihana siitä tulee!!!

 
30. kesäkuuta 2010 klo 19.29 , Blogger tyttism kirjoitti...

Hei, tsemppiä muuttoon ja remppailuun! Myytiinkö teidän uusi talo kalusteineen? Tykkään retrofriikkinä keittiön tapetista, muusta en niinkään :) Minkä verran uudessa on neliöitä? Se on siis omakotitalo omalla pihalla ja merinäköalalla?

 
30. kesäkuuta 2010 klo 19.47 , Blogger tintti kirjoitti...

Uskon kyllä, että tosta tulee hyvä "pienellä" rempalla :)

Ah. Rakastan tota teijän nykyistä olohuonetta <3 Oliko tässä uudessa kodissa se kaivattu merinäköala?

 
30. kesäkuuta 2010 klo 20.07 , Blogger Iida kirjoitti...

Oih ja voih tuota luopumisen tuskaa! :/ Me olemme myös myymässä talomme (itserakentamamme) ja nyt tehdään sitä henkistä luopumista pikkuhiljaa.. Toisaalta ei haluais millään muuttaa, mutta samaan aikaan haluaa kuitenkin uuttakin kotia.. Mutta kun sitä jotenkin vaan aattelee, että kunpa en koskaan katuisi lähtöä, you know? Aika karua.. mutta talon esineellistäminen toimii ainakin täällä pahimmissa eroahdistuksissa. Että uusi talo on ihan yhtä lailla meidän koti ja se tehdään ihan yhtä hartaudella kuin tämäkin talo.


Mukavia remppoja teille! Ja tsemppiä talonmyyntiin!

 
30. kesäkuuta 2010 klo 20.28 , Blogger Nanna kirjoitti...

Kyllä siitä vielä hyvä tulee, mutta sitä odotellessa, en voi sanoa muuta kuin:

TEETÄ JA SYMPATIAA!

;)

 
30. kesäkuuta 2010 klo 20.57 , Blogger Johanna kirjoitti...

Nanna: Voi kuule... tässä oli aika raju siivous tehty kuvia varten ;D

Nunt: Hih, enpäs oo miettinyt, voishan sitä yrittää!

Lettu, kiitos... kai siitä sit ;)

Hanna: Niin munkn mielestä ;)

Anu: Hih, todellakin kirpaisee myynti, mutta olen varma, et uudesta tulee ihana :)

Saara: Joo hehe en olisi ehkä suostunut ostamaan taloa, jollei remontti olisi ollut itsestäänselvys... ei oo ihan mun makuun :)

Viivu: Kiitti <3 Niin tuleeki!!!

tyttism: Ei myyty, me saatin vaan valita, oisko siellä jotain, mitä me voitais pitää :D Pidin ton tuolin ja yhdet söpöt pienet puiset puutarhakalusteet. Talo on aivan iihanalla alueella kaupungin keskellä kukkulan päällä, jonka nimi on "kaunis näkymä" suomeksi. Ihan ok valkoinen puutalo ulkopäin ja kiva oma piha juu :)

tintti: Pienellä ;D Hihii. Juu uudessa kodissa on huippu merinäköala, jotain hyvää edes :P

Iida: Ymmärrän :/ Tää on niin ollut mun koti... Ainoa ja ensimmäinen paikka, jonne Norjassa olen asettunut. Ja sitä katumista me molemmat pelätään, mut ei auta. Teillä on vielä omarakentama... aika paha :)

nanna: Juu kiitti ;) Meillä on siitä onnellinen tilanne, et YRITETÄÄN saada hankalimmat teetettyä ennenkuin muutetaan sisään. Niinkuin lattiat ja katot, ehkä keittiö ja kylppärit. Tuskin onnistuu täydellisesti tää(kään) suunnitelma, mut jos edes osittain...

 
30. kesäkuuta 2010 klo 21.07 , Blogger Katja kirjoitti...

Auts :D Kylppäri ihan kuin meillä ennen remppaa. Meillä vain kaikki oli sellaista myrkyn vihreää :D
Teetä ja sympatiaa täältäkin :)

 
30. kesäkuuta 2010 klo 21.30 , Blogger Tuittunen kirjoitti...

Ihana ikkuna teidän nykyisen kämpän olkkarissa. Uudessa kämpässä teillä tulee riittämään työsarkaa, mutta unelmiensa eteenhän sitä jaksaa.

Kuivauskaapitkaan ei ole niin kuin ennen. Meillä tehtiin viime syksynä keittiöremppa ja kuivauskaappi ei ollutkaan enää sellainen pohjasta avonainen lautasritilällä, vaan umpipohjainen, jonka alemmassa ritilässä oli keräysalusta vedelle. Toimii, enkä kertaakaan ole joutunut tyhjentämään vedestä, sitä kertyy niin vähän, että ehtii haihtua. Tämmöinen olisi varmaan suht helppo hankkia norjalaiseen kaappiinkin, kaappien vakiomitat ovat siellä varmaan samoja kuin täällä.

 
30. kesäkuuta 2010 klo 21.31 , Blogger PetrA kirjoitti...

Voi ei... ainakaan ei tartte säästää mitään vanhoja pintoja... Saatte laittaa hyvällä omalla tunnolla kaiken uusiksi. Olkkarin nurkkakaappi ois saattanu olla aika kiva valkoiseksi maalattuna.

Kodista tulee varmasti ihana!

Ei muuta kun tsemppiä ja pitkää pinnaa! (meillä just valmistu remppa ja hermot meinas mennä ja ero tulla :))

 
30. kesäkuuta 2010 klo 21.54 , Blogger heinis kirjoitti...

On varmasti helpompaa repiä kaikki vanha pois ja tehdä kodista täysin omannäköinen <3 Jos kaikki olis hienoa, mutta ei yhtään omantuntuista, tuntuisi varmaan aika kurjalta tehdä muutoksia. En malta oottaa remppakuvia!!!^^

 
30. kesäkuuta 2010 klo 22.06 , Blogger kati kirjoitti...

Hyvä musta näin, siis se että pinnat ovat tarpeeksi karseita ja huonokuntoisia. Ajatteles, jos vaikka joku olis just tehny kalliin pesuhuonerempan ja kaakelit olis "ihan kivat", muttei omantyyliset kuitenkaan. Nyt saat valita kaikki oman maun mukaan. Mä olisin toivonut meidän keittiön kohdalla just näin...

 
30. kesäkuuta 2010 klo 22.42 , Blogger Jessica kirjoitti...

Aikamoinen projekti teillä tulossa, mutta hyvä siitä ihan varmana tulee! :)

 
30. kesäkuuta 2010 klo 23.36 , Blogger Mikri kirjoitti...

Silloin kun itsellä on vahva näkemys siitä miltä oman kodin tulisi näyttää ja myös silmää toteuttaa se (kuten uskon sinulla olevan) on kaikista paras vaihtoehto ostaa juuri tuollainen talo / asunto kuin tuo uusi kotinne on. Hyvällä omalla tunnolla voi tosiaan repiä kaiken vanhan pois ja tehdä juuri sellaista kuin itse haluaa. Tietyissä realismin rajoissa tietysti :) Idearikasta suunnitteluaikaa! Innolla odotan projektin etenemistä.

 
1. heinäkuuta 2010 klo 5.40 , Blogger Hanna Sormunen kirjoitti...

No huh huh minkä näköistä siinä uudessa, ihan ymmärrettävää että pinnat laitetaan uusiksi.
Ihanan näköistä siinä teidän vanhassa, itsekin kiinnyn kaikkiin paikkoihin joissa olen asunut, se on kyllä vähän hassua.

 
1. heinäkuuta 2010 klo 7.20 , Blogger Char and the city - Divaaniblogit kirjoitti...

Oooh, onnea onnea uudesta kodista :) siitä tulee varmasti vallan ihana! Ja kun itse remppaa (tai saa valita miten kunnostaa), niin kodista tulee varmasti ihan eri tuntuinen, kuin että ostaisi "uuden". Odotan NIIN innolla tätä teidän projektia! Ja oioi miten kauniilta teidän vanha kotinne näyttää :´)

 
1. heinäkuuta 2010 klo 7.48 , Blogger Linnea Borealis kirjoitti...

Upeita kuvia entisestä kodistanne. Isot ikkunat olohuoneessa on paras juttu siinä kodissanne.

Onko uudessa kodissa isoja ikkunoita ja olohuoneessa näyttää olevan yksi pieni ikkuna, right?

Onnea remontille!

 
1. heinäkuuta 2010 klo 7.52 , Blogger Aikku kirjoitti...

Ostimme 70-luvulla rakennetun remonttimiehen unelman reilut 10 vuotta sitten ja olemme laittaneet paikkoja ja pintoja uusiksi vähitellen. Sekä sisältä että ulkoa. Ensin perusasiat kuntoon. Ehkä kamalin oli talomme keittiö: tummanruskeat kaapit ja punainen muovimatto, jota oli laitettu myös tiskialtaan ja yläkaappien välitilaan. Siihenkin silmä tottui...

 
1. heinäkuuta 2010 klo 9.31 , Blogger Eija/Tässätalossa kirjoitti...

Muovimatto on kyllä lähestulkoon kirosana :) Meillä kaivettiin yläkerrassa muovimaton alta esiin vanha lautalattia, hiottiin se ja maalattiin ja nyt tykätään kovasti! Me ostettiin kans vanha talo, jossa joudutaan tekemään kaikki uusiksi. Se ei haittaa kun saa sitten varmasti omannäköistä! Niin kuin joku kirjoittikin, olisi hölmöä lähteä remppaamaan esim. muutama vuosi sitten laitettua keittiötä, joka on ihan ok, mutta ei kuitenkaan... Meillä muuten on keittiössä vielä kirkuvankeltaiset kaapit, niin että niiden poistoa odotellessa... :)

 
1. heinäkuuta 2010 klo 9.32 , Blogger Jenni kirjoitti...

Voisinpa ostaa tuon teidän vanhan kodin :D Se on niin kaaaunis <3 Uudesta tulee kyllä varmaan mahtava, aika retrohan se on nyt :D

 
1. heinäkuuta 2010 klo 10.01 , Blogger Minna kirjoitti...

Kyllä siitä varmasti kuoriutuu vielä kelpo koti kaiken muovin alta. :) Ja varmasti ihanaakin, kun voi surutta remontoida kaiken mieleisekseen. Ei tarvitse säästellä.

Teidän vanha kotikin on kaunis ja hyvällä maulla sisustettu. :)

 
1. heinäkuuta 2010 klo 10.05 , Blogger Helena kirjoitti...

Ihanan valoisa teidän vanha koti. Ja kyllä tuosta uudestakin vielä hyvä tulee, jos on remontti-intoa. Pääasia, että pohjarakenne ja kunto on hyvä. Ja sijainti. :-) Ja että on tilaa! Me ainakin tarvitaan kipeästi lisää tilaa. Olen tulossa hulluksi tämän tavaramäärän kanssa, kun sitä ei saa tungettua mihinkään (vaikka kierrätykseenkin olemme vieneet) ja lapset sotkevat koko ajan. Minusta kodin pitää olla valoisa ja avara. Ja rauhallinen. Kyllä todella on alkanut mietityttää stadista muuttaminen johonkin lähialueelle omakotitaloon.

 
1. heinäkuuta 2010 klo 10.21 , Blogger Johanna kirjoitti...

Katja: :D Heh

Tuittunen: Juu luulis onnistuvan! :)

PetrA: hih, kyllä se siitä! Hiljaa hyvä tulee ;)

heinis: Niin on, tosi ihanaa saada kaikki uutta <3

kati: Just noin mekin ajatellaan! ;)

Jessica: Niin tulee :)

Mikri: Kiitos! Ja kyllä, mulla on suunnitelmat ihan selkeät!

Sykerö: Tottakai kodeista tulee niiiin omia :')

Char: Kiitos <3 Tällainen täysremppaprojekti on kyllä tosi mielenkiintoinen!!

Linnea: Toi "mäntyhuone" hehe, se on oikeasti alakerran takkahuone ja siinä on kohtuu pienet ikkunat, mutta kunnon olohuoneessa on hyvänkokoiset ikkunat (3kpl merelle :)))

Aikku: Kuulostaa samalle! :)))

Purppura: Oi vau, lautalattia kuulostaa mahtavalle. Meidän mattojen alta ei kyllä taida löytyä mitään helmiä ;D

JenniB: Osta, osta!! :D

Tomorrow: Kiitos<3 juu kyllä siitä joskus vielä koti saadaan!

Helena: Niin samaa mieltä!! Haastellisinta on suunnitella kunnon säilytystiloja!

 
1. heinäkuuta 2010 klo 13.00 , Blogger Unknown kirjoitti...

Moikka taasen piitkäästä aikaa!

Noissa muovimatoissa on oikeesti hyväpuoli se että remonttia aloittaessa ne on aika näppärä nykästä seiniltä pois, kun jos vertaa kaakelin naputteluun... Eli positiivisen aspektin tässä pyrin tuomaan!

onnittelut talokaupoista! Kivaa, ja remppaamalla saa just omanlaista.

Taba

 
1. heinäkuuta 2010 klo 13.43 , Blogger COCO kirjoitti...

Kotinne näyttää ihanalta! Todella myyviä kuvia! En tajuu miks suomessa otetaan aina niin kamalia myyntikuvia, ihan outoja. Yhdessäkin myyntikuvassa kuvattiin huonokuntoista kiuasta jostain 60-luvulta, jee! :) Huomasin sähköpostista että me kuulutaan samaan porukkaan... u know!

 
1. heinäkuuta 2010 klo 14.22 , Blogger Sissi kirjoitti...

En ihmettele että vanhasta kodista muuttaminen kirpaisee! Vaan kyllä siitä uudesta tulee varmasti ihana kun saa itse laittaa. :)

 
1. heinäkuuta 2010 klo 14.31 , Blogger melli kirjoitti...

Onnea uuden kodin hengettärelle! Ja tsemii remppaan! Ihana päästä seuraamaan teidän perheen uuden pesän rakentamista. Osaan kuvitella että on haikeeta luopua teidän nykyisesä unelma kodista näköaloineen. Tärkeintä kuitenkin kun löytyi teille molemmille mieluisa rempattava koti. Siinä sitä "silmää" tarvitaankin et osaa nähdä sen oman unelman muovimaton, ruskean ja kulahtaneen läpi. You can do it!

 
1. heinäkuuta 2010 klo 15.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi härregud!!!!(pyörtyy)Teillä on tuossa kyllä laittamista, toivottavasti kaikki on ok muovien alla ettei tule mitään ylimääräistä sydämentykytystä...no siinä sulla on työmaata toteuttaa omia visioita:)varmasti kyllä riipaisee kun lähtee sievästä ja vaaleasta kodista tuohon kaaokseen...mutta uudessa kodissa näyttää olevan suuret huoneet mikä on kiva juttu kun on lapsiakin...oliko tässä sitä sun toivomaa pihaa?

Teillä on muuten peili aivan ovea vastapäätä joka on feng shuin periaatteita vastaan eli kaikki hyvä energia palautuu takaisin ulos peilin heijastuksena:) ei sillä että niitä tarvitsisi noudattaa tietenkään.

Eihän sun keittiössä justkaan mitään vikaa ole vaihtasin sen heti tuohon meidän ihanaan viis vuotta vanhaan upeaan Ikean kammotukseen(jok aei siis ole siinä meidän toimesta)...

 
1. heinäkuuta 2010 klo 16.54 , Blogger Nna kirjoitti...

Kun vanha ei ole ihan .. hmm... oman tyylistä voi paremmalla omallatunnolla tehdä remonttia. joskus on sääli, kun joku muuttaa vaikka asuntoon, johon on juuri laitettu hänen mielestään väärän värinen parketti ja vaihtaa sen. odotan innolla remonttipostauksia ja ennen-jälkeen -kuvia, itsellä ehkä jonkun vuoden päästä sama edessä.

 
1. heinäkuuta 2010 klo 19.21 , Blogger Johanna kirjoitti...

Maija: Kiitti positiivisuudesta! Sitä tosiaan tarvitaan :D Ja ihan tottahan toi on :)

COCO: Oi, vähä siistii ;D

Sissi: Siitä tulee ihana, you'll see <3

melli: Kiitti!! Toivotaan. Aika neutraaleilla perusjutuilla mennään, vaalealla ja puulla. Kyllä siitä hyvä tullee :) :)

White Lily: Oi mulla ei oo feng shui hallussa ;) Olen kyllä joskus aikoja sitten yrittänyt, mutta kaikki opit ilmeisesti unohtuneet... Toi on aika pyörryttävä kämppä. Nyt toivotaan ettei tän vanhan myynnissä kestä kauaa et saadaan rempparahaa. Muuten joudutaan asumaan tollasenaan ;)

Nna: Niin no, mulla oli just haavessa tällanen talo, mistä on *pakko* repiä kaikki vanha pois. Jotain "Ihan hyvää" ei ois ehkä viittynyt poistaa. Hyvä nain siis ;)

 
3. heinäkuuta 2010 klo 17.47 , Blogger NYC Fashionista kirjoitti...

Onnittelut uudesta talosta!!!

Meilla juuri meneillaan remontti jossa kaikki vanha revitty pois, seinia kaadettu etta saadaan yhtenaista tilaa ja nyt alkaa nayttamaan jo aika lupaavalta, valoisalta ja ihanalta. Meidan talossakin oli puupaneelia melkein joka seinassa - vaan eipa ole enaa :-) Iso homma oli sen pois ottamisessa ja uusien seinien rakentamisessa, tosin..joten tsemppia teidan projektiin!!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu