Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

"Juhannus"torstain asu

torstai 24. kesäkuuta 2010

"Juhannus"torstain asu


Päivänasua, jos joku nyt blogeja lukee ja tietokoneelle pääsee, terv. juhannus-kateellinen :)
Ei vais, päinvastoin kiitos viime postiin niin lohduttavasti kirjoitelleet... muka sadetta, hyttysiä ja kauppastressiä ;) Kiitos kumminkin.

Me ollaan oltu tänään citybeachilla, på bystranden, keskustan puistorannassa. Asu sen mukainen; kelpaa kaupungille, mukava istua auringossa kun Olli temmeltää hiekassa. Laukussa oli pääosin vaippoja ;)

Päivä muutes alkoi tänään oikeastaan tarpeettoman aikaisin, kun pakkasin pikkuset vaunuun ja suuntasin salille vetämään aamujumppaa. Mut oli se vaan taas ihan huippukivaa.


Nyt oon sit vaan niin puhki, et täytyy varmaan mennä nukkumaan. Yhtaikaa pikkuisten kanssa. Edelleen nauttikaa juhannuksistanne <3

Tunnisteet:

11 kommenttia:

24. kesäkuuta 2010 klo 19.50 , Blogger Ouna kirjoitti...

Ihana asu :). Toivottelen sinulle hyvää viikonvaihdetta!

 
24. kesäkuuta 2010 klo 20.37 , Blogger Minni kirjoitti...

Onpa söpö asu! Moni sun vaatteista on kuin mun vaatekaapista, tykkään tosi paljon sun tyylistä. :)

Eikä kaikki ole vielä juhannusta juhlimassa, joten päivittele vaan viikonloppunakin postauksia, jos jaksat. Me lähdetään huomenna isoihin puutarhajuhliin, mutta tulen kyllä vilkuilemaan tänne heti lauantaina...

Aurinkoista viikonloppua!

 
24. kesäkuuta 2010 klo 21.38 , Blogger Notorious C.H.I.C. kirjoitti...

Jättesöt asu todellakin! Italiassakaan ei ole Juhannuksesta tietoakaan, mutta matkaamme nyt vain omin nokkinemme kakkosasuntoamme ja Tyrrhenian merta kohti, siellä on sitten meidän juhannussauna 24/7... koko heinäkuun ;)

 
24. kesäkuuta 2010 klo 22.13 , Blogger Lettu kirjoitti...

Ei täälläkään kaikki juhli juhannusta suuresti. Mies vaan huomisen vapaalla niin grillaillaan kotona ja ollaan pihalla, tylsää... ;)
Mukavaa juhannusta!

 
24. kesäkuuta 2010 klo 22.30 , Blogger Sarai kirjoitti...

Jep, rauhallisissa merkeissä menee juhannus täälläkin, yrittäjinä huominen on vielä työntäyteinen ja iltakin menee miehellä vielä rästitöitä tehdessä yrityksessä. Mutta la suunnataan appiksien mökille että jotain sentäs. Ihanan huolettoman huoliteltu asu sinulla, kivan näköinen.
Oikein mukavaa viikonloppua sinnekin ja nautipa sinäkin olostasi vaikkei perinteistä juhannuksenviettoa siellä olekaan :)

 
25. kesäkuuta 2010 klo 0.57 , Blogger Tyynenmeren Aaltonen kirjoitti...

Mikä ihmeen juhannus? Sinulle sentään se on keskiKESÄN juhla, vaikka et Suomessa olekaan. Täällä meillä juhannus on keskiTALVEN juhla. Vettä tulee kaatamalla ja sen sellaista. Että jos yhtään lohduttaa, niin joillakin ulkosuomalaisilla asiat ovat vielä huonommin;)No ei vaiskaan, minulle juhannus ei ole koskaan ollut niin tärkeä, mutta jouluna kärsin. Joulu kun on vappumainen keskiKESÄN krääsäjuhla :(

 
25. kesäkuuta 2010 klo 3.46 , Blogger *itKuPiLLi* kirjoitti...

No taalla LA:ssa ei oo mitaan havaintoa juhannuksesta, mutta ehka sita vois itse huomenissa jotenkin juhlistaa. Ostaa vaikka Panda-lakuja ja nakkileipaa, niita saa meidan lahimarketista.

Ihanaa juhannusta sullekin. :)

 
25. kesäkuuta 2010 klo 8.30 , Blogger Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Ihan normaalia kesäviikonloppua vietellään.

Aloitin kanssa päiväni kunnon pilatesrykäisyllä ja voi mitenon paikat vetreinä. Jaksaa loikoilla ja pyöräillä vaikka uimaan.

Kesäistä viikonloppua sinnekin!

 
25. kesäkuuta 2010 klo 12.28 , Blogger Ulla kirjoitti...

Ihana asu!
Terveiset Kristiansandista, vietetään myös vaihtoehtoista juhannusta rauhassa. Oikeastaan aika ihanaa. Elsker Norge!

 
25. kesäkuuta 2010 klo 13.39 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana asu taas, sä vaan osaat! :)

Enkä minäkään juhannusta juhli, vaikka Suomessa olenkin. Olen ollut yleensä juhannuksen töissä, mutta tänä vuonna en. Niinpä istun kotona ja selaan nettiä. :D Ei suuremmin riennot jaksa kiinnostaa, kokolla ehkä käyn ellei ala sataa, vaikka kaatosadettahan tänne on taas perinteisesti luvattu.

Kivaa viikonlopun alkua sinnekin joka tapauksessa! ;)

 
25. kesäkuuta 2010 klo 19.40 , Blogger Sophia kirjoitti...

Ei juhlita juhannusta täälläkään; oikeat ystävät liian kaukana, jotta olisi ehtinyt heidän mukaansa juhannuksen viettoon ja kaiken lisäksi iski vielä kesäflunssa. Onneksi kotini on sen verran hyvällä paikalla, että kaupungin juhannuskokko näkyy suoraan ikkunastani. :) Jotain juhannustunnelmaa sentään. Niin ja täällä ei kaupunki ole koskaan tyhjä; ei juhannuksena tai jouluisin: turisteja on paljon!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu