Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

In Da House - Kämpillä

tiistai 24. elokuuta 2010

In Da House - Kämpillä

 Tällaisesta hankinnasta täällä nyt sit ollaan niiiiin onnellisia. Miettikää mitkä kuviot! :P

..Ja sitä vaan jatkuu, meni sitten ylös tai alas :D

On se lähestulkoon upeaa. Ei naarmun naarmua eikä läiskän tahraa. Tässähän pitää jo ihan oikeesti tarkoin harkita, mitä raaskii heittää menemään tai laittaa peittoon. Toi on niin...... spesiaali.

Oma lukunsa on takkahuone, "The Arkku". Yksi venäläissyntyinen lääkäri taannoin ihmetteli norjalaisten asumistottumuksia. Täällä kun puurakentaminen on ihan top ja pop, vielä paljon yleisempää kuin esimerkiksi Suomessa. Sen mielestä norjalaiset asuu "arkuissa". Puuta ulkopuoli, panelia sisällä, hymyilyttää vieläkin. Niin no tää on nyt sitä!
Ja me aiotaan muuten pitää se. Maalia vaan pintaan.

On mulla sentään ruusupuskat.
Nää on sit kesällä ihanat. Ja noi talon seinää pitkin kasvavat.

Autotallissa oli pakko käydä kurkkaamassa myös se parketti. Antiikkiharjattua tammea, tollasia "lankkuja". Väri on kyllä livenä hiukan vaaleampi ja matta. 140 neliötä. Voi kun joku tulis laittamaan.

Että huh huh! :D
Kyllä siitä joskus jotain tulee.
Voi apua, antakaa mulle jostain voimia :D
Ja rahaa, ja remonttimiehiä.

Tunnisteet:

73 kommenttia:

24. elokuuta 2010 klo 12.42 , Blogger Vanda kirjoitti...

Hehe! Kun näki vain ensimmäisen kuvan yläpuoli, ajattelin että voi kun kiva vanha tapetti, sitten toi mattokin on tosi kiva, mutta olisis erikseen, ja vähän vähemmän kaikista.... Siis kyllä minä jättäisin jotain molemmista. Mutta ihanalta näyttää muuten, ruusupensaat ja kaikki, ja olen kyllä kateellinen, itsekin tekisin samaa, mutta itseltäkin puuttu rahaa ja remppamiehiä, niin en uskalla aloittaa....
Minä vain vähän järjestelin huoneet uudestaan, esikoinen saai oman huoneen, ja melkein kaikki muutti toiseen huoneeseen, mutta se on kestänyt jo yli kuukauden, eikä vieläkään läheskään valmis.
Lankutkin näyttää kauniilta!

 
24. elokuuta 2010 klo 12.45 , Blogger Kaitaliina kirjoitti...

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 
24. elokuuta 2010 klo 12.45 , Blogger Marika kirjoitti...

Minäkin ihastelin ensimmäistä kuvaa, aivan upea tapetti! Mutta seuraavissa.. Noh, liika on jo liikaa.
Onko sitä kauttaaltaan koko yläkerrassa? :D

Innolla jään seuraamaan teidän muutosprojektia. Tsemppiä ja voimia! :)

 
24. elokuuta 2010 klo 12.46 , Blogger Kaitaliina kirjoitti...

Voisihan tuota vanhaa tapettia jättää vaikka yhteen seinään, vaikka tuohon naulakon kohdalle. Muuten tuo kokonaisuus on kyllä aika mielenkiintoisen näköinen, eikö siellä mene jo silmät sekaisin;)
Minä täältä lähettelen ainakin niitä voimia sinne! Ja sitä jaksamista. Talosta tulee upea valmistuttuaan=)

 
24. elokuuta 2010 klo 12.52 , Blogger Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Ihanan psykedeelistä! :)

Isovanhempieni koti on lähes kauttaltaan sisätiloista paneloitu. Kauniisti erilaisia sormipaneeleja ja helmiponttia. Pappani on aikoinaan itse rakentanut/rakennuttanut talon, ja suvun sahan vuoksi puu on ollut looginen valinta pintamateriaaliksi. Äitini muistaa kuitenkin lapsena itkeneensä, että kauheaa, kun heillä ei ole varaa tapettiin ja kaikilla muilla on tapetit!
En tiedä lieneekö sukuvika, että haaveilen itse juurikin tuollaisesta "arkkutalosta" -ja valkoisesta maalista. :)

 
24. elokuuta 2010 klo 12.55 , Blogger Heidi kirjoitti...

:D Jäimpäs oikeen monttu auki tuijottamaan riemunkirjavankuvioista eteistä, rappukäytävää, kaikkea...hymyilyttää kokoajan! Jättäkää ihmeessä jotain siitä! kuitenkin. Komeat lattiat on teille tulossa! hirmuisesti tsemppiä rempassa, rempan kanssa elämisessä ja täällä ollaan urkkimassa kuinka siellä edistytään :)

 
24. elokuuta 2010 klo 12.56 , Blogger Kirsikka kirjoitti...

Voimia sinne kyllä niitä jostain kummasta aina löytyy kun niitä tarvitaan ;) Tapetti on ensi järkytyksen jälkeen tosiaan aika magee, mutta ehkä vähän pienempänä pinta-alana... Raikkaampaan ympäristöön yhdistettyna hieno! Paneleista saatte kyllä tosi kivat maalilla, tulee ihan eri näköistä. Äitini maalautti vanhan mäntypanelikaton ja ja jestas miten valon määräkin lisääntyi.

 
24. elokuuta 2010 klo 12.57 , Blogger Murupeikko kirjoitti...

Tämä täällä intona oottaa lisää kuvia rempasta ja talosta yleensäkkin. :))
Niin, ja hauskaa syksyn alkua sinne!

 
24. elokuuta 2010 klo 12.57 , Blogger Manna kirjoitti...

Aivan HUIKEA! Eihän tommosesta raaski millään kokonaan luopua. Ja jos luopuu, kohta kaduttaa.
Meillä oli eteisessä ennen puolipanelit (kauheat) ja nyt elintason 'noustua' laitettiin kokopaneelit. Pystypaneelit ja maalattiin valkoiseksi. Ja nyt meidän eteisessä on ihana uimakoppi-tunnelma.
Hassua, miten se mieli muuttuu.

Remonttivoimia!

 
24. elokuuta 2010 klo 13.03 , Blogger Valloittava valkoinen kirjoitti...

Oi mitä kuvioita!mutta tosiaan aika lailla liikaa väriä samassa tilassa!

upeita ikkunoita talossa ja ruusut on kyllä ok muutta mulla mennyt hermot kun tänä kesänä ollut toukat riesana miltei jokaisessa ruusussa eli lehtiä harvassa enää miltei kaikissa vain ruoteita jäljellä toivon vain että talvi auttaisi ongelmaan kun mäntysuovan suihkuttelu aika työlästä isoon määrään ruusuja...juuri tätä tietoa varmaan ruusuista kaipasitkin;D

komeita parkettilankkuja!

Anu

 
24. elokuuta 2010 klo 13.06 , Blogger Helinä kirjoitti...

Mahtava tapetti!

Mikäli teille kaikkialle muualle tulee valkoista, portaat kaiteineen niin tuohan sopisi hienosti, myös teidän olemassaoleviin kalusteisiin. :-) Ja tuo takkahuoneen paneelin profiili on hienoa myöskin kuten sen leveys, upealta näyttää kun maalaatte valkoisella tai hennon harmaalla, ja slammaatte takan.

 
24. elokuuta 2010 klo 13.07 , Blogger siina kirjoitti...

Tuosta takkahuoneesta tulee komia kun panelit maalaa valkeaksi ja rappaa takan! :)

 
24. elokuuta 2010 klo 13.08 , Blogger ansuliinuska kirjoitti...

Moikka!

Olen nyt jo jonkin aikaa lueskellut blogiasi ja olet ihanan hyväntuulinen ja luonnollinen kirjoittaja. Blogiasi lukiessa tulee jotenkin vaan aina hyvälle tuulelle :)

Noita tapeteita katsellessa tuli mieleen, että kun osan kuitenkin varmaan uhraatte, niin jos ehjänä saa irti sopivia paloja niin ei muutakun kehyksiin ja seinälle. Sitten kun kämppä on omannäköinen niin voitte muistella mikä oli lähtökohta :)

Ihanan näköinen koti, innolla odotan minäkin kuvia muutoksista :)

 
24. elokuuta 2010 klo 13.11 , Blogger Steps kirjoitti...

Hei hyvältä näyttää!! Oikeesti. Kun ei keskity kuoseihin vaan talon muuhun näköön ;) Osaan jo kuvitella mielessäni miten mageen siitä saatte. Ja sä näytät onnelliselta. Ihanaa et pääsette omakotitaloon!!

Ja voimia saanet sitä mukaan kun saat valmista. Sitä on sit iiihana ihastella!

 
24. elokuuta 2010 klo 13.15 , Blogger O kirjoitti...

Hei!

Meillekkin tulee tammen värinen laminaatti lattia.

Tammi on mielestäni todella lämpimän näköinen väri lattiaan ja tuo koitoisan olon :)

 
24. elokuuta 2010 klo 13.18 , Blogger Bisquits kirjoitti...

Saattaa kuulostaa hassulta, mutta eihän tuo näytä pahaltakaan. :-) Juuri vanhan talon rempan läpikäyneenä olen ainakin oppinut sen, että pinta on vaan pintaa. Ihan sama, mitä kuvioita seinillä yms on, kun ne saa niin helposti muutettua. Tsemppiä!

 
24. elokuuta 2010 klo 13.21 , Blogger iisa kirjoitti...

Hih miten silmissä aivan vilistää! :) mutta talosta tulee aivan UPEA!! ja innolla odotan muutoksen seuraamista! Tsemppiä ja iloista remonttimieltä!

 
24. elokuuta 2010 klo 13.32 , Blogger Aatulan Äiskä kirjoitti...

Tästä tulee ihana, aivan ihana!!!

Aikalailla joo joku halunnut tuota tapettia, hui kauhistus:) Ja tuo tammilankku näyttää herkulle. Tsemppiä ja voimia, lopputulos palkitsee. Voikaa hyvin
-Marjut

 
24. elokuuta 2010 klo 13.33 , Blogger vankavesi kirjoitti...

ihan mieletön! ei muuta kun huonekalut sisään. näin mä usein ajattelen kaikista vanhoista mörskistä missä vierailen. siis teidän koti EI OLE mikään mörskä. onnea ostoksesta!

 
24. elokuuta 2010 klo 13.37 , Blogger EmJei kirjoitti...

Spesiaalia on todellakin! Vähän vaaleaa kun laitat joukkoon niin talosta tulee taatusti täydellinen ja sinun näköisesi. Yläkerran aula näyttää tosi kivalta. Takkahuone on musta tosi suomalaisen näköinen; tollasia näkee täälläkin paljon. Jotain vaaleanharmaata vaikka seinään niin raikastuu sekin huone! Remonttijaksamista! Hiljaa hyvää tulee, kun ideat saa kunnolla kypsyä, eikö? :)

 
24. elokuuta 2010 klo 13.39 , Blogger Kata kirjoitti...

Noi tapetithan on tosi retrot! :)
Oon varmaan epänormaali suomalainen/pohjoismaalainen kun en kauheesti tykkää puusta. Tosin valkeaksi maalattu puu on kieltämättä oikein raikkaannäköinen. Ja "lankkulatia" on todella upea!

 
24. elokuuta 2010 klo 13.51 , Blogger Anna kirjoitti...

Sä näytät onnelliselta. :-) Ja talo näyttää upealta. Eiköhän onni ja se, että tietää talosta kuoriutuvan maailman paras koti, tuo voimia jaksaa. Tsemppiä teille, täällä yksi innokas sivustaseuraaja haluaa nähdä mikä on lopputulos! :-)

 
24. elokuuta 2010 klo 13.56 , Blogger Tanni kirjoitti...

Sinä se oot kyllä niin kaunis, aina ja edelleen! :) Tsemppiä asunnon kanssa, tuo tapettikuvionti on erhm... mielenkiintoinen :D Säästäkää toki osa!

 
24. elokuuta 2010 klo 14.03 , Blogger Pie kirjoitti...

Minusta tuo tapetti on upean näköistä. Lattia taas ei, siis olemassaoleva. Säästä seinäpinta! Tammilankun kanssa se varmasti näyttäisi tosi hyvältä!

 
24. elokuuta 2010 klo 14.07 , Blogger hennan kirjoitti...

Jotenkin ihanat tapetit ja lattia:D Mut ehkä vähempikin riitäis;) Toivottavast saat pienen osan ujutettua teidän sisustukseen. Tätä projektia on ilo seurata.

 
24. elokuuta 2010 klo 14.20 , Blogger Helena kirjoitti...

Oh Jesus! Miten joku on pystynyt asumaan tuolla?? No on se ainakin persoonallinen - ja pääasia että on hyvä rakenne ja hyvässä kunnossa. Siitähän tulee todella hieno, kun laitatte uudet tapetit ja lattiat. Ihan kateeksi käy, kun rehevä pihakin vielä.

Mekin tässä katsellaan, mutta voi olla, että toistaiseksi tyydytään etsimään isompi kt-kämppä stadin keskustasta ja vasta uuden työpaikan myötä se okt. Ihania ois kyllä tarjolla ihan 50 kilsan päässä.

 
24. elokuuta 2010 klo 14.26 , Blogger AnnaO kirjoitti...

Ohhoh, siellä riittää kuviota! :D
Talosta tulee varmasti upea :)
Ihania nuo ruusut ♥

 
24. elokuuta 2010 klo 14.33 , Blogger H kirjoitti...

Musta teidän kannattaa jättää ainakin johonki paikkaan vähän tuota tapettia, ikään kuin muistoksi haha! Esimerkiksi käytävän päätyyn tms... mutta tuossa talossa on kyllä kuviota vaikka muille jakaa! Kyllä tosta kivan kodin saatte tehtyä :)

 
24. elokuuta 2010 klo 14.46 , Blogger Hanna kirjoitti...

Ihanat tapetit ja lattia :) Jollain on ollut mielenkiintoinen maku :) Talosta tulee varmasti ihana, mielenkiinnolla odotan.

 
24. elokuuta 2010 klo 14.52 , Blogger annar kirjoitti...

ihana blogi ! osaatko auttaa, miten pääsen lukemaan magicboxx-blogia kun se on suljettu. miten saan yhteyden bloggaajaan. :) kiiitos !

 
24. elokuuta 2010 klo 14.59 , Blogger Minni kirjoitti...

Hih, miten hurjia kuvioita!

Tykkään tuosta tapetista ja komppaan kyllä siinä, että kannattaa jättää sitä jonnekin. Upea yhdistelmä valkoisen kanssa!

Tsemppiä remppaan! Hiljaa hyvä tulee ja siten pysyy stressikin tiessään. :)

 
24. elokuuta 2010 klo 15.07 , Blogger Nanna kirjoitti...

Toihan on suoraan Lähi-idästä! Kuin Hammam-kylpylä :D

Tapetti on hieno, mut joo, ehkä kohtuudella kaikkea pätee tähänkin. Hyvä tulee!

 
24. elokuuta 2010 klo 15.29 , Blogger Nna kirjoitti...

Minäkin pidin tuosta tapetista, mutta se on kyllä noin isoissa määrissä vähän liikaa asuintaloon. hotelliin voisi sopia vähän paremmin.

 
24. elokuuta 2010 klo 15.31 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Onpas muuten päheän näköinen tapetti! Joku on tainnut aikanaan rakastua siihen, kun on ihan yltympäriinsä laitellut :D Jättäkää nyt toki johonkin kohtaan pieni kaistale muistoksi! Kivan näköinen talo ja puu on lämmin materiaali ja muutenkin hyvä skandinaavisiin oloihin.

Kyllä se siitä, ajan kanssa, tsemppiä ja intoa!

 
24. elokuuta 2010 klo 15.36 , Blogger Hamustiina kirjoitti...

Aivan ihana tuo lattia!
Tsemppiä remppaurakkaan!

 
24. elokuuta 2010 klo 15.47 , Blogger kerttu kirjoitti...

aivan ihana tapetti! sopii tosi hyvin portaikkoon (kuten siinä ekassa kuvassa), mutta ehkä muu osuus on jo bit too much... Ü minä säästin kotini rempan yhteydessä vanhaa kultakukertavaa tapettia ja olen siitä tehnyt joulukortteja jo parina vuonna.. kodinlaittamisen iloa teille!

 
24. elokuuta 2010 klo 15.50 , Blogger Heidi kirjoitti...

Edellissellä omistajalla on ollut todellista rakkautta kuviohin :) Kyllä se siitä muttuu pikkuhijaa sen näköisekseksi kuin olette toivoneet :)

 
24. elokuuta 2010 klo 15.58 , Blogger tuuliaa kirjoitti...

Aika psykedeelinen fiilis tulee kyllä tuosta tapetista, mutta ehdottomasti itse jättäisin esim. yhden seinän "muistoksi" tuota tapettia sellaisenaan. Yhtenä seinänä se ei olisi niin hallitsevakaan.

Ja takkahuoneen seinistä tulee kauniit maalilla :)

Onnea uuteen kotiin ja sen muokkaamiseen!

 
24. elokuuta 2010 klo 16.01 , Blogger Minna kirjoitti...

Tapetti on kyllä omalla tavallaan niin erityinen, että se ei ole kamala, vaan aika ihana. Jos sitä pienen pätkän voi johonkin jättää, jättäisin. :) Mutta kuten tuuliaa sanoi yllä, psykedeelinen fiilis tulee tuollaisenaan.

 
24. elokuuta 2010 klo 16.02 , Blogger Unknown kirjoitti...

Aika homma. Mitäköhän sieltä tapetin alta mahtaakaan löytyä. Joskus aika usein siellä on vaan sellainen "paperiseinä" silloin teidän pitää laittaa uudet seinätkin.

Joko teidän vanha asunto on mennyt kaupaksi?

 
24. elokuuta 2010 klo 16.03 , Blogger Hillevi kirjoitti...

Varsin värikästä kyllä :)
Remontoiminen on rankkaa puuhaa, varsinkin tällaiselle hätähousulle kuin minä :) Tahtois että kaikki on valmista nyt-heti-äkkiä, mutta eihön se niin mene. Voimia! ..ja rahaa ja remonttimiehiä :)..

 
24. elokuuta 2010 klo 16.08 , Blogger Heli kirjoitti...

Ohhoh, aikkas kirjavaa!! =D Mutta panelista pidän, tosin sitten kun se on maalattu, onneksi teette niin ja säilytätte sen! Parketti on myös kivan värinen ja näköinen.

Ulkoapäin talo on minusta tosi nätti tuollasenaan, ihanasti noita puskiakin valmiina.

Tsemppiä remppaan!!

 
24. elokuuta 2010 klo 16.12 , Blogger Roadrunner kirjoitti...

Söpö tapetti tosissaan :D Mutta mukava talo tuosta varmasti tulee! Tsemppiä :)

PS. Kiva asu :)

http://walkingintheairr.blogspot.com

 
24. elokuuta 2010 klo 16.16 , Blogger Seija kirjoitti...

Voimia lähtee täältä linjoja pitkin säkkikaupalla, mutta rahaa ja remppamiehiä ei ikävä kyllä ole lahjoittaa :) Aikastee kivan oloinen uusi koti tulossa teille:):):)

 
24. elokuuta 2010 klo 16.16 , Blogger Crista kirjoitti...

IIiiIiiiiIIIiih, mitä kuosi-ilottelua! :D Ihanaa, te pääsette pian tositoimiin... :)

Pikaterkuin,
.erin.

PS. Ihana valo noissa kuvissa, vissiin vielä ihan luonnonvaloa? :) Onnea on... isot ikkunat! :)

 
24. elokuuta 2010 klo 16.56 , Blogger tyttism kirjoitti...

Entä, jos kehittelisit pikapikaa jonkun 70-lukuhenkisen tositeeveesarjan, myisit idean telkkarifirmalle ja vuokraisit asunnon huippuhintaan vaikka kuukaudeksi? ;)

PSYKEDEELISTÄ. Rakastan tuota tapettia! Mutta sehän vaan jatkuu, jatkuu jatkuu :D Ihan hullua! Jos se kerran on hyvässä kunnossa, mäkin säästäisin sitä kyllä. Esim. ton portaikon seinän. Tykkään makkarin kaapeista, on hauskaa että nekin on tapetin sisällä (koko asunto on vähän niinkuin kääritty vilttiin!), mut sinne ehkä tahtoisin jotain vaaleampaa. Kokolattiamatto on allergikon painajainen, mutta tapetti on upea! (ja jatkumisefekti uskomaton, saa aikaan kikatuskohtauksia!)

 
24. elokuuta 2010 klo 17.02 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihihi, mitä kuvioita. :D Ekan kuvan ku näin, olin VAU, mut sit ku se kuvio vaan jatku ja jatku niin olin jo että Ööööö. :D En mäkään kyllä noita kaikkia kuvioita ehkä peittäs/poistais, mutta ehkä osa niistä riittäis... :D

Mut kivaa, jee, onnea omasta talosta! <3

 
24. elokuuta 2010 klo 17.13 , Blogger Unknown kirjoitti...

Hei
Ihanat kuosit :)
Miltä yläkerran käytävän lattia näyttäisi vaaleitten seinien kanssa, nousisiko sieltä kivasti oikeuksiinsa vai hyppisi silmille :)
Tapettikin on kiva, mutta ei yhdessä lattian kanssa.
Hauskaa suunnitteluaikaa.

 
24. elokuuta 2010 klo 17.44 , Blogger Niina K kirjoitti...

Voi jee.. Meillä vastaanotetaan ilomielin tuo teidän vanha lattia!! Upea!! :) Mut tosissaan vaik ne on molemmat omalla tavallaan upeita sekä seinät ja lattia niin yhdessä ja tolla määrällä ne on vähän liikaa toisilleen. :) Meiltä tynnyrillinen remppaenergiaa sinne teille!! :)

 
24. elokuuta 2010 klo 17.48 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olen ihan kade :) Kuulostaa niin ihanalta kun pääset remppaamaan ja laittamaan kotia! odotan kovasti sitä hetkeä itsekkin!
tsemppiä pakerrukseen!

 
24. elokuuta 2010 klo 18.00 , Blogger Nina kirjoitti...

Nuohan on ihan mahtavat nuo kuviot... Jotakin kannattaa kyllä säästää, vaikkei nyt ihan kaikkea. :))

 
24. elokuuta 2010 klo 18.28 , Blogger Ella B kirjoitti...

Voi että kun on ihanan näköistä tapettia! Ja lattiakuviotkin samoin, vaikka kyllähän tuo joka paikassa vähän erikoiselta näyttää. Tulee aivan mieleen kun näin täällä Ranskassa eräillä vintage-messuilla ihan saman näköistä tapettia, jota myytiin rullissa ja hintana oli jotain 5€/m...Siinäpä katselin kaihoisasti että antaa tapettirullien vaan levätä kasassaan eikä omilla seinillä sillä hinnalla.

 
24. elokuuta 2010 klo 19.17 , Blogger Katja kirjoitti...

Voi kääk! Ihan pakkohan tuota on johonkin jättää :D
panelinkin tosiana jättäisin ja vaan maalaisin. Kiva koti teille tulee :)

 
24. elokuuta 2010 klo 19.48 , Blogger -Sanna kirjoitti...

Heh, multa ei nyt liikene rahaa eikä remppamiehiä mutta voimia lähettelen ; ) Voi sitä hetkeä, kun tavarat on kannettu paikoilleen ja saa heittäytyä uudessa kodissa sohvalle, väsyneenä mutta onnellisena : )

 
24. elokuuta 2010 klo 20.40 , Blogger Victoria kirjoitti...

Oi, sinun sisustussilmälläsi en malta edes odottaa että näemme lopputuloksen! Aivan ihana Koti isolla K:lla :) Paljon voimia remppaprojektiin!

 
24. elokuuta 2010 klo 20.42 , Blogger sunday funday kirjoitti...

Wohou!! Onpas kuviota kerrakseen : )! Voisin kuvitella, että talon entiset asukkaat ei paljon vaalea-beessi -sisustuksista perusta ; ). Mulle ehkä kokonainen seinäkin olis liikaa.. Mutta yrittäisin ehkä repiä tapetista palasen ja koittaisin tehdä siitä taulun seinälle... Intoa ja iloa remonttipuuhiin : )!

 
24. elokuuta 2010 klo 21.30 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mahtavaa että pidätte noin päräyttävät seinät!
En voi katsoa noita tapettikuvia kauaa koska silmissä alkaa pyöriä, jotenkin hyvin hypnoottisia, mutta silti upea juttu :D

 
24. elokuuta 2010 klo 21.32 , Blogger iduska kirjoitti...

Aivan huiket seinät :) Ja sun asu on myös tosi kiva. Kyllä se oma koti siitä ajan anssa rakentuu...

 
24. elokuuta 2010 klo 22.06 , Blogger Johanna kirjoitti...

eieieiei tanjamaarit, ei me aiota siis pitää noita! :D Sorry.... ainakaan näillä suunnitelmin.

Hei ja Ville, Maj:lla on uusi blogi nimeltään Magicpoks, en nyt muista suoraa ositetta, mutta löytyy ainakin blogilista.fi:stä. Sama symppis meno siellä :)

 
24. elokuuta 2010 klo 22.13 , Blogger annar kirjoitti...

kiitos paljon.

 
24. elokuuta 2010 klo 22.13 , Blogger annar kirjoitti...

kiitos paljon.

 
24. elokuuta 2010 klo 23.06 , Blogger Wilhelmiina kirjoitti...

Voimia tähän projektiin :) Tulee varmasti kodikas ja kaunis. Nyt se sitten on totta, taistelutahtoa remontin etenemiseen!

 
25. elokuuta 2010 klo 7.50 , Blogger Merja kirjoitti...

On kyllä roisit kuviot!

Katsoin tuota toka kuvaa jossa olet tulossa ylätasanteelle. Mietin että itse ehkä jättäisin tuon pienen suikaleen tuohon kaiteen alle muistoksi tapetista. Muuten varmaan ottaisin pois, tuo on niin kauhean voimallinen. Mutta teidänhän se talo on, tietysti teette siitä omannäköisenne!

Meillä on juuri vanhojen tapettien poisto loppusuoralla olohuoneessa. Kohta päästään itse asiaan.. eli uuden tapetin laittoon. Olen aivan innoissani!

 
25. elokuuta 2010 klo 8.33 , Blogger Sari Kujala kirjoitti...

Tuo tapetti on HILLITÖN. Se on niin retro, että se näyttää jo modernilta =o Eka ajatus, kun tuon ylimmän kuvan näin, oli että olet ottanut kuvan lempparivaateliikkeestäsi =D Se on siis jollain tavalla "näköisesi" ja "tyylisesi". Säästä! Osa.

 
25. elokuuta 2010 klo 8.42 , Blogger Ruuturouva kirjoitti...

Aikas kiva tapetti, mutta liika on liikaa..pieni pätkä voisi olla kiva säilyttää.

Lattialankut on todella kauniit.

Tsemppiä teille!

 
25. elokuuta 2010 klo 9.37 , Blogger Miia kirjoitti...

Jestas tuota tapettia :D Edelliset omistajat on tosissaan nauttineet kuvioista :D Joo, liika on liikaa... Mutta hauskan näköistä olis varmasti vähän pienemmällä alalla. Jännityksellä jään odotteleen remppakuvia :)

 
25. elokuuta 2010 klo 10.03 , Blogger Marianna kirjoitti...

Eka kommentti. :) Olen lukenut blogiasi jo joitain kuukausia mutta nyt vasta innostuin kirjautumaan. Oli pakko päästä sanomaan, että mulla on outo maku ja pitäisin varmaan kaiken tuosta tapetista. :D Se on huima! Se on vain jotenkin niin kauheanihana, että siihen jotenkin rakastuu.

 
25. elokuuta 2010 klo 11.14 , Blogger Bisquits kirjoitti...

Hei, mulle tuli sellainen kysymys mieleen, että mahtaako sinunkin blogisi olla siirtymässä Indiedaysin puolelle?

 
25. elokuuta 2010 klo 13.54 , Blogger Bisquits kirjoitti...

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 
26. elokuuta 2010 klo 0.22 , Blogger Aino kirjoitti...

Toi psykedeelinen sisustustyyli on ilmeisesti ollut menneinä vuosikymmeninä kovassa huudossa Norjassa: kuvia toisesta lajin helmestä ja sosiaalipsykologin analyysi genrestä osoitteessa http://www.aftenposten.no/bolig/article3776505.ece. Og takk for en hyggelig blogg, itse Oslossa asuneena lueskelen ilolla arkikuulumisiasi ihanien ihmisten valtakunnasta!

 
26. elokuuta 2010 klo 11.21 , Blogger Tiinanen kirjoitti...

Ihanaa! Odotan mielenkiinnolla tämän projektin seuraamista. Laitathan sitten kuvia pliis? Kaikista sisustusjutuista ja sillee. Itsekin kun oon juuri ostamassa asuntoa. :)

 
27. elokuuta 2010 klo 11.44 , Blogger Nunt kirjoitti...

Ahhahahaa, löytyihän teiltäkin paneelihelvettiä :D Onkohan tuo teidän takkispaneeli vielä samalla profiililla kuin meidän makkari, tältä sivulta http://www.mantsalan-saha.fi/paneli2.html "norjanpaneeli"? Sitä on sitten Ihan Hirveä maalata, noi pikku-urat pitää mennä läpi tosi tarkasti ettei jää puu näkyviin... Pohjustusta maalatessa meinasi monta kertaa tulla itku, ettei tää tule ikinä valmiiksi.

 
27. elokuuta 2010 klo 20.53 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kaikista paneloiduista pinnoista tulee kyllä ihan parhaat, kun ne maalaa millä värillä tahansa. Me täällä haaveillaan hirsitaloon muuttamisesta, jossa vain jokainen puinen seinä maalattaisi!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu