Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Vanhoja juttuja

maanantai 29. maaliskuuta 2010

Vanhoja juttuja

Heisann, niin paljon on kyselty niin vanhojen käsityö- kuin ruokaohjeidenkin perään, että laitoin sivupalkkiin linkit DIY ja NAM! -eli linkit käsityöohjeisiin ja niihin muutamiin ruokiin, joita vanhan blogin puolella tuli tehtyä.

Linkkien myötä siis vanhaankin blogiin pääsee taas, eipä siellä tarkemmin ajateltuna mitään salaista ole. Liikaa mun naamaa ja kummallisia kommenteja vain :)
Tässä loman aikana on hyvin ollut aikaa miettiä bloggailun linjoja ja yleensäkin koko touhua. Vanhassa blogissa on yksinkertaisesti jotenkin tulinen ilmapiiri, että sinne en jaksa palata kurkkimaan ja toivonkin, ettei tästä uudesta kommenttibokseineen tulisi samanlaista katkeraa sylkykuppia... Se ei vaan todellakaan edusta mun ideaalikäsitysta bloggaamisesta eikä siitä, mitä haluan tällä touhulla välittää.
Herkkänahkaiseksi voi joku sanoa, mutta minäpä sanon että kyse on vain rajoista ja tässä mulla on nollatoleranssi. Itseasiassa olisi aika montakin mielipidettä kirjoitettavana mm. anonyymisti kommentoimisesta ja netiketistä, mutta en ole ainakaan vielä saanut ajatuksiani julkaisukelpoiseen muotoon.

Niin siis nyt voitte noista linkeistä käydä katsomassa ohjeita ja muuta mitä kaipailemaan jäitte... :)

78 kommenttia:

29. maaliskuuta 2010 klo 12.31 , Blogger Merry kirjoitti...

Voi kiitos, ihanaa päästä lueskelemaan noita reseptejä! :)

Oikein hauskaa pääsiäistä teille!

 
29. maaliskuuta 2010 klo 12.35 , Blogger Marjis kirjoitti...

Kai se on niin, että kun lukijamäärät kasvaa, niin joukkoon mahtuu myös enemmän tulisieluisia kommentoijia? Melkein silti epäilen, ettei asia parane blogin vaihtamisesta, vaan osaa ne tännekin seurata.. Nimettömänä tapahtuvaa kärkästä kommentointia en silti oikein jaksa ymmärtää.. seisoisivat edes sanojensa takana.

Kivaa loppulomaa sulle!

 
29. maaliskuuta 2010 klo 12.36 , Blogger Raili kirjoitti...

Kiitos:) tuon ponchon mie kyllä joku päivä vielä teen, on se vaan niin kaunis. Väri vielä mietinnässä...

Anonyymit arvostelijat on kyllä p...stä, Toivotaan että kunnioittavat sun toivetta ja pysyvät poissa.

Mukavaa pääsiäistä!

 
29. maaliskuuta 2010 klo 12.39 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hyvä Johanna! Just näin se on. :)

Ja kiitos kun laitoit pääsyn tuonne vanhoihin ohjeisiin ja inspiraatioihin!

Minäkin toivon, että täällä kommenttiboksissa osattaisiin jatkossa käyttäytyä vähän paremmin.

Heidi

 
29. maaliskuuta 2010 klo 12.47 , Blogger Juhannusruusu kirjoitti...

En tainnut vanhaan blogiin koskaan kommentoidakaan, mutta kiva saada blogisi takaisin =)

Minäkin luen mielelläni vanhoja kirjoituksia. Pidin oikeastaa kaikesta: päivän asuista; vaikka oma tyylini ei olekaan samanlainen, käsitöistä, hius- ja meikkivinkeistä; on aina hauska tietää mitä oikeat, elävät ihmiset pitävät toimivina asioina ja ennen kaikkea kuvista Norjassa.

Aurinkoista kevään jatkoa!

P.S. Missä kaupungissa Kardemumma sijaitsikaan?

 
29. maaliskuuta 2010 klo 12.48 , Blogger Sally kirjoitti...

Ihana uusi alku! Fresh start. Aurinkoa päivääsi!

 
29. maaliskuuta 2010 klo 12.55 , Blogger Iida kirjoitti...

Kiitos linkeistä vanhaan blogiin! Pitää sieltä vielä muutama päivän asu-postaus kurkata mitkä jäivät mieleeni :)


Kannattaa miettiä sitä, että poistaisit kokonaan mahdollisuuden kommentoida anonyymisti. Ne, ketkä oikeasti haluavat kommentoida, näkevät kyllä sen pienen vaivan että kirjautuvat sisään.


Iida

 
29. maaliskuuta 2010 klo 13.20 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei vaan, minä olen kommentoinut tänne positiivisia anonyymejä kommentteja kun en oikein tiedä miten muutenkaan, kun minulla ei ole omaa blogia niin en tiedä mitä väliä sitten on onko anonyymi vai mikä lie? olen kyllä aika tumpula näissä tietokonehommissa. Pidän tästä blogistai kovasti ja hienoa, että jatkat!
olen samaa mieltä kuin joku edellä, poista surutta täältä ne ikävät anonyymit kommentit ja nauti rauhassa omasta blogistasi! se on ihan oikein, estä mielesi tahallinen pahoittaminen! Iloa päivääsi!
toivoopi anonyymi lyyli

 
29. maaliskuuta 2010 klo 13.20 , Anonymous Bisneskissa kirjoitti...

Hei Johanna!

Ihana blogi ja aivan mahtava tyyli sinulla!

Löytyykö sinulta ohjetta jossain vanhassa postauksessa näkyneeseen ruskeaan villapaitaan? Siihen sellaiseen, jossa on huivikaulus ja napit edessä? Se on suloinen!

 
29. maaliskuuta 2010 klo 13.32 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olen Iidan kanssa samaa mieltä siitä, että anonyymin kommentoinnin mahdollisuuden poistaminen toisi rauhan bloggaamiselle. Se on totta, että aina on olemassa niitä katkeria, kateellisia ja pahansuopia ihmisiä, jotka haluavat päteä, piikitellä ja tahallaa pahoittaa muiden mielen... En kuitenkaan usko, että kukaan heistäkään kehtaisi tehdä sitä omalla nimellään/nimimerkillään/kasvoillaan. Puskien suojasta on vaan niin helppoa, ja raukkamaista, huudella. Tämä on siis yksi vaihtoehto mitä ehkä kannattaa harkita... :o)

Itselläni ei ole Bloggerin tiliä, vielä, mutta varmasti sen jossain kohtaa hankin... ja pakkohan mun on päästä teidän ihanaisten blogeja kommentoimaan, kun omaani en ole, edelleenkin vielä, saanut aikaiseksi. :o)

Hymyä ja hyvää tuulta! :o)

.erin.

 
29. maaliskuuta 2010 klo 13.35 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa että tulit takaisin.

Toivottavasti teillä on ollut ihana loma Suomessa!

Liikuntapostausta odottelen, jahka sen kerkeät tehdä.

 
29. maaliskuuta 2010 klo 13.51 , Blogger Jey kirjoitti...

Ihana päästä lukemaan blogiasi taas! Se on niin piristävä ja innoittava! kiitos!:)

Hyvää pääsiäistä!

 
29. maaliskuuta 2010 klo 14.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kiitti, kiitti, kiitti:)

Viikonloppuna ostin langat ja ajattelin että nytpäs alan opettelemaan palmikkoneuleen tekemistä Johannan "neuleohjeita for dummies avulla". Mutta eihän niitä sitten ollutkaan, mutta nyt kuin ajatuksesta löytyivätkin... :)

Mukavaa kuinka näinkin pieni asia voi tuottaa suurta iloa meikäläiselle.

Terkuin Minna

 
29. maaliskuuta 2010 klo 14.10 , Blogger Soccermom kirjoitti...

Oikeasti, jos minä osaan rekisteröityä ja luoda nimimerkin, niin kyllä sen osaa kuka vaan! Poistat vaan surutta sen anonyymi-mahdollisuuden kommenteista, niin pysyy boksikin tasokkaampana.

Sen jälkeen kun tajusin tuon rekisteröitymisen helppouden, mun on ollut vaikea käsittää, miksi jotkut "anonyymit" haluaa kynsin hampain pitää kiinni oikeudestaan anonyymina kommentoimiseen. Kun kuitenkin heilläkin on yleensä vakkarinimimerkki, joka sen viestin perään jätetään, niin eikö se olisi kaikkien kannalta selkeintä tehdä ihan viralliseksi nimimerkiksi, kun koko rekisteröitymistoimitus vie max pari minuuttia. Vai halutaanko kenties, että on olemassa takaportti myös loan heitolle...? Ei ummarra, mutta eipä ole ainut asia tässä maailmassa ;)

Uusia kuvia odotellessa! Naamaakin saa mielellään edelleen näyttää ;)

 
29. maaliskuuta 2010 klo 14.19 , Blogger Susu kirjoitti...

Moi,
olin ihan maassa kun blogisi oli suljettuna, onneksi tulin uudestaan kurkkaamaan :) Tykkään kovasti vaikken usein kommentoikaan. Kaikkea hyvää!

 
29. maaliskuuta 2010 klo 14.20 , Anonymous Eija kirjoitti...

Kiitos Johanna näistä linkeistä!

En muuten ole tiennyt, että bloggeriin voi jotenkin rekisteröityä ilman että kirjoittaa blogia..? Siksipä itsekin kommentoin "anonyyminä", tosin kylläkin omalla etunimelläni.

 
29. maaliskuuta 2010 klo 14.23 , Blogger Anu kirjoitti...

Mahtavaa että jatkat!
Vaikkakin mun mielestä sun edellinen blogi oli ihan täydellinen sellaisenaan...vähän harmittaakin, jos joudut nyt 'miettimään' liikaa, oleen varpaillasi. Siitä välittömästä fiiliksestä ja rentoudesta ja iloisasta asenteestasi pidän nimittäin eniten:)
Ymmärrät varmaan, mitä tarkoitan?
Toivonkin, että ihmiset oikeasti ei vain kateelisuudesta/katkeruudesta tmv. jättäisi ilkeämielisiä kommentteja tänne tai muuallekaan.
Pidetään mölyt mahassa, jaetaan ilot, jookos:)

Onko se oikea talo jo löytynyt?

T.Anu 'Onnelasta'

 
29. maaliskuuta 2010 klo 14.34 , Blogger Bisquits kirjoitti...

Kannattaa miettiä vakavasti joko kommentoinninvalvonnan tai anonyymieston käyttöönottoa. Se antaa kummasti mielenrauhaa. Bloggaamisen on kuitenkin tarkoitus olla vain kiva harrastus, ei tämän takia kannata yöuniaan menettää. :-) Soccermom tuolla mainitsikin, että rekisteröityminen on todella helppoa. Mitä, jos kirjoittaisit pienen tutorialin rekisteröitymiseen ja sen jälkeen sulkisit kokonaan anonyymikommenttien mahdollisuuden?

 
29. maaliskuuta 2010 klo 14.42 , Blogger Sissi kirjoitti...

Kiva kun saa taas kurkata neuleohjeita! Tosin mun hartianlämmitin on edelleen edennyt noin 15 senttiä... Taitaapi tulla valmiiksi ens talveksi. Tai sit siitä tulee rusetti, käy kuin hiirelle ompeluhommissa ;)

 
29. maaliskuuta 2010 klo 14.48 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei Johanna! Haluan kiittää sua mahtavasta blogistasi. Se antaa niin ihanaa piristystä päivään! Selailen juuri vanhaa blogiasi samalla kun kuuntelen verkkoluentoja ;) Toivon, että ilmapiiri täällä uudessa blogissa pysyy hyvänä ja positiivisena, jotta sinäkin saat bloggaamisesta hyvää oloa ja iloa - niin kuin me lukijat saamme blogistasi! Blogisi ja tyylisi on niin ihanan aito ja elämänmakuinen, ollen samalla positiivinen, tyylikäs ja rento. Jos ikäviä kommentteja alkaa tulla, poista vaan anonyymikommenointi (minäkin hankin kyllä sitten tunnukset ;) Ja vaikka tylsiä kommentteja tulisi, niin täällä lankojen päässä on samanhenkisiä ja sinua kannustavia lukijoita paljon enemmän! Aurinkoista kevättä, toivoo Katriina

 
29. maaliskuuta 2010 klo 14.50 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

^tarkoitin tietenkin samanhenkisillä samanhenkisiä kuin sinä, ei samanhenkisiä kuin ne ikävät kommentit ;) -katriina-

 
29. maaliskuuta 2010 klo 14.53 , Blogger Tommi kirjoitti...

Ota anonyymi kommentointi pois tai kommenttien ennakkohyväksyminen päälle? Onhan se sääli jos ikävät ihmiset pilaavat blogin.

 
29. maaliskuuta 2010 klo 15.07 , Anonymous Venny kirjoitti...

Kiva, juuri noita neule- ja ruokajuttuja kaipailinkin. On aika tarttua jälleen puikkoihin, kun esikoinenkin täyttää 9 vuotta ja nyt pitää jo osata äidille suoda keskittymisrauhaa...

 
29. maaliskuuta 2010 klo 15.47 , Blogger Nanna kirjoitti...

Kiva, kun jatkat taas!

Melkein tekis mieli sanoa, että jatka samaan malliin ;)

Mun pitäisi raahautua H&M:ään katsomaan Gardenit. Jos vaikka kesä tulis, kun ostaa jotain kesäistä tai teepparin.
Sen verran maistoi jo kesää, että ostin rasiallisen Espanjalaisia mansikoita. Maistuivat ensi hätään jopa ihan mansikoilta!

 
29. maaliskuuta 2010 klo 15.51 , Blogger Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Kiitos linkeistä. Mulla jäi moni juttu kaivelemaan takaraivoa, ja nyt on kivä päästä kurkkaamaan.
Jos saisi nakitettua sen kaulurin teon jollekin :)

Kovasti odottelen jatkoa. Muutamia blogeja olen vetäytynyt lukemasta, koska ilmapiiri on ihan oikeasti muuttunut taistelutantereeksi. Sitä en tänne soisi.

 
29. maaliskuuta 2010 klo 16.06 , Blogger Miltsu kirjoitti...

Sinun kannattaa laittaa anonyyminä kommentointi mahdottomaksi. Ja ehkä on mahdollista estää tiettyjä henkilöitä pääsemästä blogiisi? Joku voisi sanoa herkänahkaiseksi mutta kaikki saavat päättää omasta blogistaan just niin kuin haluavat eikä kenenkään tarvitse sietää suoranaista vittuilua omassa blogissaan :) Itse tiedän että ottaisin todella nokkiini jos joku tulisi minua arvostelemaan omaan blogiini, joten ymmärrän sinua hyvin.

 
29. maaliskuuta 2010 klo 16.19 , Anonymous Kirsi kirjoitti...

Moi!

Lueskelin vanhaa blogiasi ja postauksiasi koulutuksesta Norjasta :) Mua kiinnostaisi tietää, minkälaisia ovat puheterapeuttien palkat Norjassa ja onko koulutus yliopistotasoista niinkuin täällä Suomessa? Tietäisitköhän tätä, kun itsekin työskentelet terveydenhuollon alalla? :)

 
29. maaliskuuta 2010 klo 16.22 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kiitti noist käsityö-jutuista!! Ne on NIIN ihania:)

Helmi

 
29. maaliskuuta 2010 klo 17.16 , Blogger Pampuliina kirjoitti...

Ihana kun palasit takaisin:) Juuri kun blogisi löysin pelkäsinkin että lopetat kokonaan, onneksi et! Ja hieno homma että laitoit nuo ohjeet ja reseptitkin jakoon meille:)

 
29. maaliskuuta 2010 klo 18.07 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mukava blogi sinulla! Kumpa voisit olla välittämättä noista tyhmistä kommenteista. Ja sitä paitsi olet niin kaunis ihminen että voit surutta kuvata jatkossakin itseäsi!
Kateellisia riittä senhän tiedämme kaikki. Jatkamisiin ja jaksamisiin -Minna

 
29. maaliskuuta 2010 klo 18.15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moikka!

Ihanaa että olet palannut blogimaailmaan!

Vanha blogisi oli minulle aina takuuvarma ilon ja piristyksen tuoja.

Toivotaan, että tässä uudessa blgissasi ihmiset muistaisivat, että blogin lukeminen ei ole pakollista. Jos kaikki vain ärsyttää, ei ole pakko lukea.

Ihailen tyyliäsi ja pidän tavastasi kirjoittaa.

Kiitos. :)

Maria Turusta

 
29. maaliskuuta 2010 klo 18.18 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

jee! kiitos!

 
29. maaliskuuta 2010 klo 18.20 , Blogger -Sanna kirjoitti...

On totta, että anonyymit suunsoittajat pääsevät myös tänne. Mun mielestä hyvä idea tuo kommenttien ennakkohyväksyminen. Ja eipä tuo nimimerkin luominenkaan vaikeata ollut, ihan turhaan vetkuttelin sen asian kanssa : )

 
29. maaliskuuta 2010 klo 18.32 , Anonymous Katja kirjoitti...

Onpa kivaa, että jatkoit. Tykkään niin paljon pukeutumistyylistäsi, että olen aivan vakkarilukija. Tsemppiä jatkoon!!

 
29. maaliskuuta 2010 klo 19.16 , Anonymous Hanna kirjoitti...

Taalla oli muuten juttua anonyymi-aiheesta: http://www.projectmama.info/2010/03/sananvelvollisuus.html

 
29. maaliskuuta 2010 klo 20.28 , Blogger heinis kirjoitti...

Toivon todella, että alat nauttia taas blogin pitämisestä!!!:)

 
29. maaliskuuta 2010 klo 20.44 , Anonymous Mari kirjoitti...

Hei,
Kiva että olet palannut etuajassa :)
Olen onneton tietokonehommissa ja yritin jo aiemmin kommentoida/liittyä jäseneksi anonyymiuden sijaan... nyt taisi onnistua ;)
Iloistä pääsiäistä!
t.Mari

 
29. maaliskuuta 2010 klo 20.49 , Blogger Mantelikakku kirjoitti...

löysin uuteenkin blogiisi!!!:) tykkään:)

 
29. maaliskuuta 2010 klo 21.03 , Anonymous Sandra kirjoitti...

Moikka!

En ookaan vähään aikaan kommentoinu, mutta nyt tuntuu että pitäis :) Selailen monia blogeja päivittäin, mm. tätä, ja säikähin kun se oli vähän aikaa sitte kiinni.Onneksi ei kuitenkaan lopullisesti, huokasin helpotuksesta! Olen tainnut seurata blogiasi enemmän tai vähemmän alusta asti, myös salasanallisen kauden aikana.

Kommenttiboksia harvemmin mistään blogista luen, esim. sen takia, että kommentteja on monesti niin paljon, ja usein ne ovat sisällöltään hyvin samankaltaisia.

Tietenki itse bloggaajalle kommentit ovat varmasti tärkeitä, hyvässä ja pahassa. Harmittaa, että tämmönen hyvän tuulen blogikin on joutunut typerien kommenttien "uhriksi". Mulla tulee usein jotenki levollinen ja seesteinen mieli tästä sun blogin lukemisesta.

Olen itse päälle parikymppinen työssäkäyvä opiskelija, lapsia ei (vielä?) ole. Blogiasi lueskellessa jotenkin aistii (tai ainakin niin kuvittelen) sinun ihanan positiivisen suhtautumisen elämään. Jos/kun joskus lapsia saan, toivon, että perhe-elämääni onnistuisin saamaan jotain samankaltaista mitä teillä on. On kivaa, että blogisi on olemassa :)

 
29. maaliskuuta 2010 klo 21.45 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kiva, kun olet täällä taas!

Innolla odottelen uusia postauksiasi :)
Anski

 
29. maaliskuuta 2010 klo 22.24 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mie en edes ymmärrä miten joku voi sanoa jotain pahaa tästä blogista tai, vielä käsittämättömämpää, sinusta! On nimittäin niin ihana tämä blogisi ja olet todella mukavan ja lämpimän oloinen ihminen. Pysy vain iloisella mielellä ja muista aina, että täällä on kuitenkin enemmän niitä lukijoita, jotka toivovat sinulle pelkkää hyvää :)

-Hanna

 
29. maaliskuuta 2010 klo 22.38 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihan kun tulit takaisin, TERVETULOA, on sinua odotettukin!!:) Ihana kun laitoit vanhat ohjeet näkyviin, langat odottavat jo valmiina!! :)

Ihanaa kevättä Johanan ja koko perhe! :)

T:Sarppa

 
30. maaliskuuta 2010 klo 7.50 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei
Käyn usein lukemassa iloista hyvän mielen blogiasi, mutta en ole kommentoinut koskaan. Nyt lienee aika ilmaista itsensä:)
Kiitos kivoista jutuista ja vaatevinkeistä. Ja ne Kaardemummarinkelit saivat ihastuneen vastaanoton meidän perheeltä.

Piiu, kotielämää blogista

 
30. maaliskuuta 2010 klo 8.33 , Blogger Ruuturouva kirjoitti...

Ihania nuo ruokaohjeet, näin ne jo vanhassa blogissa mutta taas tuli vesi kielelle.

Toivotaan että ihmiset vähitellen oppisivat käyttäytymään myös täällä nettissä.

Heli

 
30. maaliskuuta 2010 klo 11.36 , Blogger Malva kirjoitti...

Löysin tämän blogin eilen ja olin ihastuksissani. Kun olin hetken lueskellut, olin harmistuksissani. Eikö ihmiset ikinä opi? Olen samaa mieltä muiden kanssa, anonyymiä kommentointia ei tarvita. Ellei nimellä uskalla kommentoida, on parempi jättää väliin.

Kiitos hauskasti kirjoitetusta ja elämänmakuisesta blogista. Jatka samaan malliin

 
30. maaliskuuta 2010 klo 12.39 , Blogger Minna kirjoitti...

Heippa!
Kiva lukea taas blogiasi. Olen ehdottamasti samaa mieltä siitä, että kaikki voisivat kirjoitella kommentteja kirjautuneena.Tosin sekin on totta, että " ikävät " kommentit ovat katkerien&kattelliseten ihmisten kirjoittamia. Oikein mukavaa pääsiäistä ja loppulomaa Suomessa :)

 
30. maaliskuuta 2010 klo 12.40 , Blogger Minna kirjoitti...

... Pieni kirjoitusvirhe, tarkoitin katkerien & kateellisten.... :)

 
30. maaliskuuta 2010 klo 13.17 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ootko ajatellut hakea bloggaajaksi Indiedaysiin? Siten saisit palkkaa ja muita etuuksia harrastuksestasi... Uskon, että sut valittaisiin heti, koska blogisi on niin suosittu ja tyylisi positiivinen.

 
30. maaliskuuta 2010 klo 13.59 , Blogger Niina K kirjoitti...

Kiitos että laitoit linkit..Paria käsityöohjettasi jäin mietiskelemään josko minäkin yrittäisin.. :)

 
30. maaliskuuta 2010 klo 14.09 , Anonymous Heini kirjoitti...

Jes, ihanaa kiitos linkeistä!
Onko ne nyt tuossa sivussa ihan jäädäkseen vai vaan jonkin aikaa? Mietin, että pitäiskö nopsaa napata ohjeet ylös siitä vai voiko aina tarvittaessa käydä kurkkimassa miten se ja se juttu menikään? :)

Kevätterkuin
Heini

 
30. maaliskuuta 2010 klo 15.46 , Anonymous kaimasi kirjoitti...

Hei! Olen samaa mieltä jonkun toisen kommentoijan kanssa, että todella ansaitsisit korvauksen tästä mahtavasta blogista, mutta toisaalta Indiedays-blogeissa on jatkuvasti promotilaisuuksien raportointia ja tuotenäytteiden mainostamista, ja näin laadukkaaseen blogiin en voisi kuvitella sellaista :) Tsemppiä jatkoon, olet paras!

 
30. maaliskuuta 2010 klo 16.09 , Blogger maidelin kirjoitti...

No löysinpäs tänne "uuteen blogiin". Luulin jo, että olet lopettanut, kun tuo vanha oli ainakin välillä kokonaan kiinni.

Kivoja kuvapainotteisia postauksia taas odotellen:) Maisemakuvat on myös poikkeuksellisesti sun blogissa olleet ihania. Ne eivät ainakaan tietääkseni liian henkilökohtaisia ole;)

 
30. maaliskuuta 2010 klo 16.12 , Blogger Johanna kirjoitti...

Kiitos, taas on ihan hirmu positiivisia ja kivoja kommentteja koko laatikko täynnä.

Mietin tota monen ehdottamaa kommnetointijuttua, että vain kirjautuneet voisi kommentoida, mutta yritän kyllä viimeiseen asti sitä välttää... :)

Ja mitä tohon korvaukseen tulee, en kauheasti ole korvauksen tai etenkään minkään tuotteiden perässä muutenkaan, en vaan usko et ne vaikuttais mitenkään positiivisesti mun bloggaamiseen. Niitäkin yritän siis välttää.. :P
Kiitos ihanista ajatuksista ja sanoista kuitenkin, mahtavaa <3

 
30. maaliskuuta 2010 klo 16.31 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ne ilkeät kommentit alkoivat juuri samalla hetkellä,kun joku oli laittanut kaksplussan sivulle tämän blogin.
Terkuin Minna
Ps.Niin siis itse epäilen sitä syyksi miksi pulpahti sellainen paha aalto näihin blogeihin.

 
30. maaliskuuta 2010 klo 18.02 , Blogger W kirjoitti...

Tulin töistä kotiin flunssan kourissa ja valahdin sänkyyn tietokone kainalossa potemaan tätä oloa. Heti tuli terveempi olo, kun pääsi lukemaan maukkailta kuulostavia ruokaohjeita ja vanhaa blogiasi muutenkin :) Kiitos tästä ihan valtavasti! Näillä eväillä jaksaa odottaa kunnes saat tämän uuden blogin vauhtiin :)

Todella idioottimaista niiltä, jotka kirjoittavat ikävästi blogistasi. Harmillista on, että suosio tuo myös negatiivisuuden mukanaan.
Itse pidän lämminhenkisestä ja elämäniloa pursuavasta blogistasi. Toivottavasti pahanilmanlinnut pitävät mölynsä mahassa ja jättävät loukkaukset omalle peilikuvalleen.

Leppoisia lukuhetkiä lisää odotellessa toivottelen Sinulle Aurinkoista pääsiäistä! :)

 
30. maaliskuuta 2010 klo 18.27 , Blogger Leena Hämäläinen kirjoitti...

Kiitos vierailusta munkin blogin puolella <3. Ilahduin kovasti! Olen kyllä koko ajan täällä taustalla lueskellut, vielä ei vain ole ollut voimia kommentoida juuri kenellekään mitään. Mutta täällä pyörin siis edelleen, päivittäin :).

 
30. maaliskuuta 2010 klo 19.02 , Blogger Mari kirjoitti...

Ihanat tukkakuvat aiemmassa postauksessa! Toivon todella, että ikävät tyypit pysyvät loitolla tästä blogista... Tai ainakin jättävät kommentoimatta. Kyllähän se varmaankin kateus on mikä saa kirjoittelemaan törkeyksiä. Oikein mukavaa pääsiäisen aikaa sinne!

 
30. maaliskuuta 2010 klo 20.50 , Blogger tintti kirjoitti...

Jee! sain melkein sydänkohtauksen kun tajusin että sen tomaattikeiton ohje olikin poissa. Ja sain vihdoin tehtyä ittelleni Google-tilin eli en oo enään hämärä anonyymi :)

 
30. maaliskuuta 2010 klo 22.25 , Blogger Kimpassa kirjoitti...

hei Johanna.

Tiedän, että tämä menee kovin ohi aiheen, mutta muistelen että vietitte syksyllä Suomessa häitä. Teillä taisi olla juhlapaikkana jokin ihana valkoinen vanha villa. Olisiko mahdollista, että vinkkaisit missä tämä ihanuus sijaitsee? Täällä kuumeisesti nimittäin vastaavanlaista miljöötä omille häähulinoillemme etsimme. Kiitos jo tuhannesti etukäteen ja ihanaa pääsiäistä teille.

-L

 
31. maaliskuuta 2010 klo 6.00 , Blogger Anne O. kirjoitti...

Blogissani sulle jotain :)

 
31. maaliskuuta 2010 klo 11.18 , Anonymous katja kirjoitti...

kiitos kaunis linkitetyistä ohjeista :)

 
31. maaliskuuta 2010 klo 20.10 , Blogger Ella kirjoitti...

Hahaa! Oli ihan pakko kommentoida jotain vaan, kun tuntuu että osasin luoda tunnuksen! :)

Ella Kouvolasta

 
1. huhtikuuta 2010 klo 10.56 , Blogger elsi kirjoitti...

Ooksmä nyt epäanonyymi?

Ja pääsiäistä kaikille! :)

 
1. huhtikuuta 2010 klo 14.31 , Anonymous Hellunen kirjoitti...

Tähän pätee ote laulusta: "It´s my party and I cry if I want to..." Tämä on sinun oma blogi ja todellakin saat itse päättää millainen paikka tämä on. Kurjaa kun typerät kommentoijat pilaavat ihanaa blogia. Mutta nyt uusi alku taas paremmalla mielellä!

Oikein aurinkoista kevättä Johanna!

 
1. huhtikuuta 2010 klo 18.10 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Lili: Johannan hääpaikkana oli Villa Kärkisaari Kotkassa, tosi ihana paikka.

 
1. huhtikuuta 2010 klo 23.15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mahtavaa kuulla,että jatkat :D :D :D Sulta saa niiiiin hyviä vinkkejä pukeutumiseen,monet munkin vaatekappaleet ovat löytäneet ihan uusia ja toimivia yhdistelmiä joita en itse olisi tajunnut. Kiitos sulle hirmu paljon.
NAM-osastolle kaipaisin sitä pannukakun ohjetta,aivan loistava. Koska voin kertoa, että sillä jopa minä onnistun! Joo-o,ihan tosi..olen onnistunut tekemään myös huonoa pannaria :D
Onnea uuteen blogiin :D
T. SL

 
2. huhtikuuta 2010 klo 14.29 , Blogger Kaisa kirjoitti...

Kiva että päätit jatkaa. Mä kuulun kanssa niihin anonyymeinä lukeneisiin tyyppeihin.. en ole koskaan oikein osannut mitään kommentoida, vaikka käynkin usein lukemassa blogiasi. Tuntuu hassulle "seurata" tällä tavoin netin välityksellä vieraan ihmisen elämää ja siksi kommentoiminenkin kai on jäänyt. Sinulla on kiva tapa kertoilla asioita ja olet todella mestari pukeutuja! :) Hyvää kevättä sinulle ja perheellesi!

 
2. huhtikuuta 2010 klo 18.24 , Anonymous Hanni kirjoitti...

Olen silloin tällöin kurkkinut blogiasi, kommenttia jättämättä. Blogi on kaunis ulkoasultaan, sekä myös sisällöltään, tosin näin 54-vuotiaana mummuna näkökulma elämään on tietenkin toinen :) Mutta noista roskakommenteista: niitä tulee kaikille, luulisin, ja sulle varmaan normaalia vähemmän, joten annan hyvän neuvon: mun oma blogini on harvinaisen harmiton höpötysblogi, ja saan roskakommentteja myös. Siihen auttaa tämä: tartu hiireen ja poista sellaiset, helppoa ja nopeaa :) Sinun blogisi, sinun sääntösi, ja sinun hallinnassasi on, haluatko niitä katsella vai unohdatko.

 
3. huhtikuuta 2010 klo 9.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hej!
Kiva päästä seurailemaan taas blogiasi vaikka näin anonyymisti sitä seurailenkin. Ihanat neuleohjeesi ovat saaneet minut tarttumaan puikkoihin ja tukkakuvasi ovat hauskoja, päivän asu-teemasta puhumattakaan. Täytynee lähteä ostoksille H&M-putiikkiin :)
Ps. Jatka samaan tyyliin, tämähän on sinun blogisi ja jos jotakuta kateellista ei huvita lukea hyvän mielen juttujasi, poistukoon hän sitten niitä lukemasta. Aurinkoista kevättä!
Malla

 
3. huhtikuuta 2010 klo 9.31 , Blogger Saija kirjoitti...

Kiitos, että jatkat!

Ja kiitos, että linkit on käsityö- ja ruokaohjeisiin. Meinasin saada itkupotkuraivarit, kun en päässyt kirjainmerkin kautta katsomaan ohjettasi ponchoon :D No, nyt on puikoilla jotain muuta, mutta toivottavasti ohjeisiin pääsee vielä jatkossakin! Haluan ponchon ja kaulurin :)

Yksi mahdollisuushan noihin kommentteihin olisi rajata kokonaan anonyymina vastaamisen mahdollisuus pois. Toisaalta myös kommenttien valvonta voisi auttaa asiaan, mutta toisaalta näillä kommenttimäärillä siitäkin tulisi hirveästi vaivaa. Ehkäpä voisit laittaa kommentointiasetuksista pois tuon anonyymina vastaamisen mahdollisuuden?

Iloita pääsiäistä!

 
3. huhtikuuta 2010 klo 14.27 , Anonymous Skirty kirjoitti...

Ihanaa, Johanna, että sä olet täällä taas!!! <3 <3 <3
Oikein riemullista pääsiäisen aikaa sulle, ja onnea, valoa ja aurinkoa uuteen blogiin!

 
3. huhtikuuta 2010 klo 16.29 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Hyvää pääsiäisen jatkoa:)
Blogisi voisi jatkua entisenlaisena minun mielestäni. Päivittäin tulee käytyä useamman kerran katsomassa, onko uusia juttuja tullut. Kaikki kelpaa. Päivän asut, sisustusta, käsitöitä ...
Joko pian palaat kirjoittelemaan?

 
3. huhtikuuta 2010 klo 23.20 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

valloittava blogi kauniin ihanasta arkipäivästä. jatka niin, se inspiroi, ja toivottavasti antaa energiaa myös sinulle :)
/tälläinen anonyymi S :)

 
4. huhtikuuta 2010 klo 14.24 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei Johanna!

Muistelen tässä ihailleeni sinun hääkutsuissa(?) tai muuten häissä käyttämiäsi kauniita pahveja. Mistä olet ne hankkinut, luultavasti Norjasta jostain mutta tarkistan kuitenkin?:)

kiitos!

Teresa

 
4. huhtikuuta 2010 klo 19.13 , Blogger Tiia kirjoitti...

Mukavaa, että jatkoit taas. On mukavaa lukea samantyylisen ja -ikäisen ihmisen juttuja.

Itse neulon ja teen käsin kaikkea myös. Blogin pitäminen on vaan jäänyt laiskuuden takia.

Hyvää kevättä ja puhtia bloggailuun :)

 
5. huhtikuuta 2010 klo 10.57 , Blogger Viivu kirjoitti...

Hieno homma, että noi on nyt saatavilla :) Itse innostuin siitä sun hartianlämmittimestä viime talvena ja tein meidän pikkuprinsessalle samanlaisen. Se on ollu kyllä ihana!

Kivoja, aurinkoisia kevätpäiviä sinne!

 
5. huhtikuuta 2010 klo 17.18 , Anonymous Heinänen kirjoitti...

Hei Johanna !

En yleensä kirjota kommenttei ihmisten blogeihin, mut nyt oli pakko tulla vähän avautumaa:D
Oon nyt juuri saanu yo-kirjotukset päätöksee ja pohdiskellu sen jälkee kuumeisesti mitä haluun tehä elämässäni. Sit eilen yöllä löysin sun (vanhan) blogin uudestaa (joskus ajat sit luin tätä mut hävitin sen sitte..) ja luin monta tuntii putkee aamuviiteen saakka. Sen jälkee olo tuntu jotenki.. uudelta ja erilaiselta, valaistuneemmalta! Tiiän nyt entist enemmä et haluun mun elämältä jonkilaist kansainvälisyyttä! Ja ei tee enää mieli mennä läträämää alkoholin kanssa ja bilettää pikkutunneille asti niinku mun kaverit tekee, vaa nyt mua kiinnostaa tuleva, se mikä musta tulee ja missä mä oon 5-10 vuoden päästä. Kuulostaa varmaa tosi oudolta tää, et koen tällasen AHAA!-elämyksen sun blogii lukiessa.. :D Mut tosi paljon kiitos tästä blogista:)

Luen blogias myös siks, et sun vaatetyyli on iha samalaine mun kaa! Myös mä rakastan maanläheisiä värejä, eikä mun päällä useimmite kirkkaita värejä näy. Sun tukkaki on just sellanen ku mä haluaisin itelleni, ja kaipa mulla samalaine kuontalo onki, mut aina löytyy parannettavaa:( Samaistumisen tunne on suuri!

Tulipas nyt pitkä vuodatus, hups! Mut toivottavasti jatkat vielä hyvän tovin blogis kirjottamista, lukisin oikeen mielellään:)

 
5. huhtikuuta 2010 klo 19.35 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei Johanna!

Kiitos, että päätit jatkaa kirjoittamista, vieroitusoireita ehti jo tulla!!!

Olet päivien piristys!!
Ihailen tyyliäsi ja tapaasi kirjoittaa, kiitos blogistasi.

Heidi

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu